Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 12:00:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ноември 2018
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ноември 2018 (Прочетена 93685 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Ноември 2018
«
Отговор #330 -:
ноември 28, 2018, 18:01:24 »
Зимвам го младежа младоженец,
А
ко и да е малко дребен за мен
Какво похотливо личице има
. И с бялата, и синята роба го харесвам, пък наредените му зъбчета направо ме разтапят
Я не ги тормозете децата, нали ви казвам, немското Амели и след три може да ходи с памперс, ама трябва да знае да си чете името, да казва заповядай и благодаря и да се храни сама. Стягайте ги да познават буквите, може и да прочетат за какво се ползва гърнето
Няма дете, дето да не се е научило да ходи в тоалетна, спокойно.
Бе много е хубаво да ходиш по тържества и родителски срещи и да ти казват колко добре ти върви детето и как е оправно и послушно. Ама като те привикат настрана, че хвърля камъни /НИ1/ или че участва в състезание за надпърдяване /НИ2/, малко нанагорно ти идва
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #331 -:
ноември 29, 2018, 08:38:41 »
Добро утро!
Може ли да помоля за стиснати палци, след малко е операцията на майка?
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #332 -:
ноември 29, 2018, 09:08:25 »
Цитат на: ratatui в ноември 29, 2018, 08:38:41
Добро утро!
Може ли да помоля за стиснати палци, след малко е операцията на майка?
силно стиснати! Да мине по вода!
Ох днес е мразовито
! Виждам че и в Пловдив вече имате сняг, мен дупето ми е мокро, че като отворих вратата на колата падна сняг върху седалката, трябва да си взимам вече с мен четката за чистене. Учудващо обаче нямаше никакво задръстване по улиците.
Разминаха ми се Филипините, макар че нямаше да е зле да ида на 30 градуса, само духом ще съм там, не тялом (т.е по ще ме виждат на екраните хахах)
Ох направих едно мазало с градините, нали имах чуденка за Оксфорд или Кембридж през пролетта, Кембридж нямаше места и на майтап го сложих, ония ден получих мейл че е приет в Кембридж, амаааа не искам сега по средата на годината да го местя в нова градина, та трябва да ида лично да заява отписване, утре ми е крайния срок,а време немааа....
Цитат
Ама като те привикат настрана, че хвърля камъни /НИ1/ или че участва в състезание за надпърдяване /НИ2/, малко нанагорно ти идва funnytooth
нямам търпение хахха, няма и да се очудвам хахах
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #333 -:
ноември 29, 2018, 09:13:45 »
Добро утро!Рат, стискам силно!
Да, хубаво нещо са тези тържества.Майчина гордост и ревност се бият в човек в такъв момент
И тук е мразовито и се пързаля, в Плевен си е стуууд и всичко е замръзнало, та е малък ледник.Ще работим днес, такова петъчно ми е, а е едва четвъртък
Активен
Alichka
«
Отговор #334 -:
ноември 29, 2018, 09:20:17 »
Добро утро и честит ни първи сняг!
Тук улиците са мокри. Иначе имаме по някой пръст по колите натрупано, че да се каже "Идва зима!". По принцип днес си имам важно излизане и защо ли да пече слънце, та всичко си е в реда на нещата.
Вчера излязох на бегом, защото сме в процес на отвикване от предиобеден сън. С него - зле, без него - още по-. То и на мен ми се променя графикът така, ама кой ли ме пита. Синковецът рева, та вали/не вали бяхме навън.
После минах през Лидл. За без пари не успях да пазарувам.
Тюх! Бях без пари в брой, ама дебитната ми карта я бях дала преди два дни на ММ и там си и остана. Естествено го разбрах на касата. ММ беше като вятъра с една служебна баничарка, та успя бързо да ми оправи сметката
На мен ми беше смешно, ама касиерката се цупи.
И нещо отпреди няколко дни. Имаше въпрос на Стани богат за Сатурновата дупка преди рождените дни. ММ се оказа, че не го е чувал. Обясних му за равносметката на повечето хора и леко депресивното настроение, а той ме погледна с тъп поглед и каза: Явно аз много успешно прескачам тази дупка! Как да не му завиди човек?!
Маги, закъсняваш тази сутрин.
Рат, силно стискам палци!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #335 -:
ноември 29, 2018, 11:49:48 »
А покрай нас се случват разни гадости.Починаха все хора на възрастта на моите родители.Един много близък приятел на шефа и сега една бивша колежка от предната фирма.Това в рамките на седмица.И са все набори на татко.Един размисъл ме е хванал!
Активен
svekarva
«
Отговор #336 -:
ноември 29, 2018, 12:11:47 »
Маги,
зорът е да прескочиш 75, после го караш до 90 и над
Рат,
стиснати палци, дано се възстанови нормално
Много гадно при нас времето... Снегът падна върху неизчистени листа и сега се пързаля яко. Писна ми цяла седмица мрак, чакам да изгрее обещаното слънце утре.
Два чифта обувки, пазарувани онлайн ги отписах- едните се сетиха да кажат, че ги няма след 3 дни, другите дойдоха номер по- малки
Само дето съм с 5 лева вътре от върнатата доставка и часовете ровичкане из нета.
Списъкът с манджи свършва полека- лека, което пък ще рече, че и НИ1 си заминава скоро. Така е, броените дни бързо минават.
Хайде, хубав следобед от мен!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #337 -:
ноември 29, 2018, 13:51:47 »
Абе дядо ги прескочи 75, ама не надскочи 80...
Който каквото му е писано.
Маги
, и да го мислиш, и да не го- прах при прахта отива...
Броените дни свършват бързо, вярно е. Особено хубавите....
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #338 -:
ноември 29, 2018, 15:17:30 »
Маги
, съболезнования!
На мен тази седмица как ми е тръгнала, ама така за баланс за малко да вляза в отдушника... Слава Богу всичко е ОК, но каквото рекъл Господ... Минавам да кажа, че на Свекърва историите с момчетата много ме забавляват! Поддържат в мен надеждата, че все по-забавно ще става докато не се сдобия с непоклатимо чувство за хумор и йогийски умения да левитирам над нещата каквото и да дойде ... за сега се справям само с метла да се задържам на височко
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #339 -:
ноември 30, 2018, 08:46:31 »
Добро утро на всички!Тук вали много ситно, толкова е студено и духа, че чак ме заболя лицето от вятъра.Брр...
Днес не ми се излиза от офиса, но ще се наложи да отида до 2 магазина, после да взема дребната от градина, да отидем на гимнастика, абе тичане напред назад е отново!Вчера понеже ми е единствената свободна вечер готвих и правихме кекс с детето!Що да си почивам, нали??
Айде хубав ви ден!
Активен
svekarva
«
Отговор #340 -:
ноември 30, 2018, 10:09:56 »
Тук пък се е озъбило едно слънце
, колкото да се види, че прозорците са мръсни
Маги,
ами то как да си почиваш...по телевизията няма нищо интересно, секс с детето не върви, най- много да се скараш с някого, та я по- добре си готви
Какво и беше на малката котка, разбрахте ли?
Киви,
явно са се разминали донякъде гадостите, както казваш, каквото- такова
.
Хаха, чувството за хумор идва с годините, на човек все по- малко и по- малко почва да му пука и настъпва така нареченото старческо оглупяване
. Иначе спасението е да си хванеш една неживотозастрашаваща болка и да си я разработваш ежедневно- дебела си, слаба си, работата ти е кофти, шефът е прост, жилището е тясно, мъжът ти те дразни, не можеш да си намериш любовник и разни такива
. Като си имаш нещо, дето да те човърка, хич и не търсиш кусури на останалото
Хайде, спорен ден, идват почивни
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #341 -:
ноември 30, 2018, 10:27:31 »
svekarva
, недей така - почвам да се притеснявам за себе си. Не се имам за стара, нито за оглупяла, ама чувството за хумор не ми липсва в кофти ситуации. А такива - бол при мен. Колежката даже ми се чуди как може толкова ведро и весело да приемам всичко, ама тя е на 21, та може и да има нещо общо възрастта.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #342 -:
ноември 30, 2018, 12:42:28 »
Свекс
, то затуй е казано- кусурлия-късметлия
. Да има за какво да се ядосва човек, че да не се концентрира върху друго е гениалната ти мисъл на деня.
Тъй като времето явно не предразполага дори скитащото ми дете към дълги разходки, направих анализ на оставащата ми козметика и грим. Стигнах до някои премъдри и скромни истини. Червилата на Голдън роуз са супер, надминават и доста скъпи по качество. Спиралите им са зле. Повече няма да си купя и сенки на Сефора, ако искам ронещи се сенки, мога да си взема и от ДМската марка за 7 лв.
За сметка на това, бялата им козметика на Сефора е супер.
А, да- повече няма да си купя нищо на ARtdeco. Некачествена, нетрайна козметика, прехвалена и скъпа.
Аз пък на 21 бях доста по позитивна, но и рееща се из облаците. Вярвах в безпогрешната любов, захаросана и безпроблемна.
Активен
svekarva
«
Отговор #343 -:
ноември 30, 2018, 13:51:16 »
Цитат на: emmmmmy в ноември 30, 2018, 12:42:28
Свекс
, то затуй е казано- кусурлия-късметлия
Тази приказка не съм я чувала, но и да бях, сигурно нямаше да зная как да я употребявам, хахаха. Ама виж как пасва на разсъжденията ми
Активен
Alichka
«
Отговор #344 -:
ноември 30, 2018, 14:17:28 »
Аз пък от 16 до 21 изживях май най-отвратителната петилетка. Много близки хора починаха, срещнах първите приятелства, дето станаха предателства, и всичко ставаше, ако изобщо станеше, с много зор. После някак се натрових от човешки отношения и се скрих от света. Тамън на 20 бях започнала връзка с добро момче, та си имах оправдание. Покрай него (той си беше по-затворен като човек) обаче платих и висока цена, че спрях да общувам с приятели от преди това. С някои животът пак ни събра и те ме разбраха. С други съвсем си изгубихме следите и напоследък ми е малко криво като се сетя. На моменти ми липсват разговорите, шегите с тези хора. Не знам дали просто са били етап от живота ми, не знам дали и биха били на моята вълна към момента, или пък след време пак ще се срещнем, но бих им искала прошка. Та явно след това пораснах/остарях и ме тресна сарказмът.
Това е някаква предколедна равносметка в по-общ план.
Вкъщи е много топло от слънчицето. Подлъгах се и излязох без ръкавици. Пръстите ми още пулсират от студа. Почивните дни се очертава да съм сама с децата. Дано времето да става за разходки.
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
Нагоре
Изпечатай