Октомври ми е любим, но слънчев, топъл и в трепет за един прекрасен детски рожден ден

Днес напук на дъжда излизахме навън на разходка. Загубих се, но от 4 дни оцелявам с децата вкъщи. Вчера особено беше един безкрайно дълъг и досаден ден, в който ушите ми гръмнаха. Кокона ми я върнаха в четвъртък. Беше се влошила - в смисъл от носа й течеше вода и не спираше. Добре е детето, ама не слуша и настина от инат.
![=] =]](/Smileys/kolobok/pardon.gif)
Нищо й няма. Нямам кола, че да взема бележка от лекарката, та утре ще ходим семейно вечерта.
ММ ми подари подарък за годишнината - пила на Шоу

Като перманетно с токчета, краката ми са като слонски копита, но шанс за редовно ходене на педикюр няма. Тези дни ще го заведа да си избере подарък - измислих го, но предпочитам изборът да е негов.
Булче,

Стига да е в удобно време - там съм!
Така и не съм си купувала хайлайтър. Трябва скоро да поправя тази грешка, че подобни неща са непростими за мен.

ФДТ не ползвам, но база за грим - да. Сега обмислено подготвям малка промяна във външния си вид, ама да видим кога ще стане реалност.
Свекърва, сега разбирам идеята на филма. Май съм го мяркала, ама така и нямам спомен от-до да съм го гледала. Ще го гледам

Аз харесвам различни филми. Единствено разни фантасмагории не са за мен. Последният път ММ ме уби от скука с нещо тип "Капитан Америка".
![=] =]](/Smileys/kolobok/pardon.gif)
Специално за Киви: "последният път като си помислих за мъж колко е готин и как хубаво си приказваме, се оказах майка на децата му няколко години по-късно..." - все едно аз съм го писала

Малка подробност, че и двамата бяхме във връзки и грам не пристъпих границата. Той е виновен. Той започна пръв (както се оправдават децата)
Иначе за четене на менюта няма лошо. Хубаво обаче е да се погледне трезво на нещата дали това е външен вид за пред хора или този външен вид се запазва и при кризи, когато половинката ти има крайна нужда от подкрепа. Преди години в квартала тук бяха в шок как уж хубаво семейство, ама той с любовница. И понеже и тя живее наблизо, всички ги знаят. Те вече и не се крият, а са минали сигурно 7-8 години. Жена му няма начин да не знае. "Стабилно семейство", но не се знае и тя колко и къде поръчва.

Не мога да го разбера, но и не бързам да съдя другата жена. Това не е моментно увлечение, а продължава с години.
Та така - осъществена или не една любов никой не може да я почувства по същия начин. Няма как да влезеш в обувките на друг човек, за да осъзнаеш защо той/тя е или не е направил/ нещо. За да я направим разбираема за всеки от нас се стига до заклеймяване, упреци или оправдание и псевдо емпатия.