Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 03:05:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Август дойде, ходихте ли на море?
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Август дойде, ходихте ли на море? (Прочетена 108352 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Август дойде, ходихте ли на море?
«
Отговор #60 -:
август 07, 2018, 09:12:02 »
Леле, кой е наловил 5 кила риба
. Пусни ми го, моля, този клип, ще падна
С палката за мухи какво прави, нацелва ли ги?
Хаха, като в приказката за храбрия шивач
Има ли пак някоя хубава любовна клюка около вас?
Аз по сватбени въпроси.
НИ2 го главили за кум и сега му е паднала тежката задача на раменете да измисли нещо специално за младоженците по време на сватбата. Да не е заря, да не са фенери, да не е с фолклорен елемент, да не са танцови двойки... Изобщо, извънземно ако е възможно. Ще се радвам на спомени от сватби и нереализирани ваши идеи
Няма да има възрастни хора, само млади, в бирария. Също и задачки- закачки да не е, щото няма кой да се върже и да ги изпълнява от компанията им. Клоун, фокусник и малък оркестър за едно- две живи изпълнения са опция, по която работя. Ама то всички циркове по морето се изнесли, пък събитието е на 08.09. Не познава кумата, на всичко отгоре изобщо не била сговорчива и май сам трябва да понесе и финансовата страна на инициативата си, та без престараване.
Отивам да видя дали пейката е действаща и днес
.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #61 -:
август 07, 2018, 09:24:53 »
Цитат
Леле, кой е наловил 5 кила риба Oh my .... Пусни ми го, моля, този клип, ще падна funnytooth funnytooth funnytooth
С палката за мухи какво прави, нацелва ли ги? Wink Хаха, като в приказката за храбрия шивач Bravo
Има ли пак някоя хубава любовна клюка около вас?
Баща ми, от както се пенсионира това прави само, майка даже продава някакви червеи и риба. С палките за мухите бие мухите, понеже дядо му това прави по цял ден и той да си имал, върви и казва "бий мухата, бий мухата".
Ух това с изненадите малко трудно, елем па в Бирария? Ще го помисля.
И мен ме поканиха на сватба, на едната ми мениджърка, и сега се чудя дали да разходя полата на сватбата
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #62 -:
август 07, 2018, 09:58:46 »
Момичета - малко извън разговорите...Знам, че вече се обсъждаше това, но не помня в коя тема - дайде ми съвет за парочистачка и i-robot - кой е доволен и от какво. Че с тия косми се побърквам, а вече ми е малко трудно да чистя всеки ден 2 етажа :-(
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #63 -:
август 07, 2018, 10:00:42 »
Цитат на: skylife в август 07, 2018, 09:58:46
Момичета - малко извън разговорите...Знам, че вече се обсъждаше това, но не помня в коя тема - дайде ми съвет за парочистачка и i-robot - кой е доволен и от какво. Че с тия косми се побърквам, а вече ми е малко трудно да чистя всеки ден 2 етажа :-(
Виж ги тези, доста са по-евтини от робота, и ги хвалят много
https://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_603425.html?wid=89&vip=4525923&gclid=EAIaIQobChMI-bT5vrza3AIVgaiaCh18LAGfEAAYAyAAEgIvwPD_BwE
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #64 -:
август 07, 2018, 10:33:05 »
Понеже съм на тази тема и аз, Погледни и Ксиомитата, също много ги хвалят, аз към тях съм се насочила.Другото е Румба или ЛГ, всичко друго е имитация.Това е за робот прахосмукачка.Погледни в Амазон, правят намаления и промоции.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #65 -:
август 07, 2018, 11:03:21 »
Привет!!!
Ух, пак имаме драми, а?
Булче, и аз ще съм така след месец и нещо. Не съм влизала в час от 3 години и съм меко казано "притеснена"
Свекс, аз се връщам с децата, а Инж. се надявам също скоро...
Да му се невиди и пилатеса вчера, така ме болят гъ..ните мускули, че трудно си сядам на д..то. А уж беше за начинаещи. Надявам се днес аеробиката да е по-щадяща
Свекс, труден въпрос с това кумство. Ние не сме правили разни изненади освен 3 бутилки шампанско. То и Инж. не е многословен, та хич и не се е навивал на разни изненади.
Поздравче:
https://www.youtube.com/watch?v=SsdTRPTtZc8
каффе за всички:
Хубав ден!!!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #66 -:
август 07, 2018, 11:54:16 »
Свеки, щом е бирария, ако младоженците са фенове на бирата нещо в този дух: да опитват бири от ралични страни, бирен пинг-понг /ама то пак е игра/. Успех!
Вчера дребното 3ма възрастни ни размаза, едва ходехме, айде 2 1/2, че майка и без тива едва ходи. Заведох до мола да видя за рокля, майка за 10мин "пазене" заяви, че повече няма да м 3мата на пазар.Днеска съм като бита, чавето стана в 5 и до 7 и нещо не заспа, направо ми идеще да си легна в друга стая.
Фани, клин клин избива, днес тренуровката миже да те облекчи.
Булче, бързо да се адаптираш ри желая. Кога су ма сватба?
«
Последна редакция: август 07, 2018, 12:37:43 от ratatui
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #67 -:
август 07, 2018, 13:02:58 »
Здравейте!
Аз съм се впрегнала да пера и да правя разни списъци, за да не забравя нещо. Още малко остана до почивката и нямам търпение вече. Имам да звъня тук-там, ама ще чакам дребния да се събуди.
Той пък снощи беше подивял и едва го укротихме да легне. "Нее, още ми се играе"...
Пфф сложна работа за изненадата. Нищо не ми идва на ум засега. Да се запознае с кумата, може пък тя да пращи от идеи.
Фани
, аз като ходех на аеробика, бях като бита с мокър парцал, тааа не знам дали е по-щадяща. Но от друга страна не съм правила пилатес, така че не знам.
Активен
Alichka
«
Отговор #68 -:
август 07, 2018, 13:16:59 »
Ние вчера имахме гости
Беше много готино! ММ се прибра, оправи се и чак тогава колегата с жена си дойдоха. Порадвахме се на 3 месечно бебе
За час и нещо сума си приказки изприказвахме и пак не се наприказвахме! Още ме държи емоцията
Пожелахме си следващото виждане да не е чак след 6 години, а защо не и по парижко да бъде
Тази нощ дребният спеше, обаче аз по навик се оцъклих след 4:30. После той се събуди с крясък. Смятайте каква врява беше към 7, щом ММ влетя с купичка каша в спалнята и му натика 3 лъжици в устата временно да го залъже. Днес си купих и околоочен крем и а, дано се озаря в очите, макар без здрав сън не знам как ще стане тая работа
Булче, аз съм фен на Звяр! Убеждавам се за пореден път
Фани, аз съм фен на аеробиката. Тя е с отложен старт, ако ме разбираш
Ама след още малко ще влезеш в релси.
Ау, това с извънземната изненада си е трудна задача! Евентуално за някакъв кумик се сещам на първо четене без да знам конкретни хора.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #69 -:
август 07, 2018, 14:17:15 »
Здравейте
Скай, нашата паричка е Филипс. Но не съм пробвала много тази я взехме по-евтино с точки от Шел
За изненада, предлага Гошо от Почивка да напише песен за младоженците. Преди 2-3 години беше писал за рождения ден на мои познати. Това им беше подаръкът за нея.
А той ли иска да им подари изненада или така е чул, че се прави. Аз лично, не бих искала никакви изненади на сватбата ми.
Булче, добре си е Звяр. И Бамбук много го глезят и някои неща хич не ми харесват, но ако кажа нещо излиза, че съм не благодарна, че ми помагат. Но той вече яде само ако баба му му бута в устата, а преди по е следобедната закуска си ядеше сам. Той нали е беден и мнения ги уморява, та не им се занимава с гърнето. Преди много се биеха в гърдите, че бързо ще го научат, а сега само ми се натяква, че съм закъсняла. Много добре го бях измислила да си поседим и в София, че да не си омръзваме тук, но няма да стане май.
Той пък нещо не иска да спи на обяд и много ме изнервя.
Днес ми е онези дни, в които не искам да го бия, но ми иде да го пребия.
Май Ина разказваше, че си представя с подробности как бие едно от нейните, за да не го прави наистина.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #70 -:
август 07, 2018, 14:29:51 »
Привет!
Добре сме, но ме мързи да давам отчет кога чистя, спя или простирам. Лоли и Надето да се готвят, може и до вас да стигнем скоро... чисто географски, да попътувам по най-южните земи.
Имам да ви показван един текст обаче, нещо или е много сбъркан или обществото ни не е в час
Айде ... до скоро
https://m.dnevnik.bg/analizi/2018/07/30/3288840_bulgarite_imat_nedoizbistrena_socialno-polova/
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #71 -:
август 08, 2018, 02:01:40 »
Охооо,,,чух си името и веднага се появявам
Ние с Надето сме винаги готови за гости,посрещаме ги на по винце/бира
Скоро се видяхме с Ина,та сигурно сме повлекли крак.Хубаво е тук,има какво да се види,има море на два часа,та може да се съчетае .
Та, Киви,,,чакаме ви
Скай,свикнахте ли с ниската земя? Виждам децата добре се справят
Булче,уникален е този звяр
при баба и дядо винаги е забавно.Напомня ми за моето детство,като разказваш.
Али,зъбки ли ви мъчат?
Миме,много сте хубави на кръщенето,особено Алекс
Фани,много ми липсват чашките с кафе и кексчетата
много се зарадвах на снимката.
Свекърва,аз бих заложила на една супер трогателна реч и една бутилка шампанско със златни частици.Другото е супер изтъркано и повтарящо се.
Отлитам,че правя една Рапунцел тема,побеля ми косата
Активен
always_and_forever
«
Отговор #72 -:
август 08, 2018, 08:29:55 »
Добро утро!
Снощи си дадох сметка за някои неща и ми стана мъчно, защото не знам с какво сме ги провокирали. Много трудно заспах и цяла нощ сънувах кошмари, въртях се, будих се. Интуитивно ги усещам нещата и не мисля, че греша. Оф ей такива неща са ми на главата. Ще се опитам да разреша това, защото ми скапва настроението.
Лоли
, благодаря ти!
Хубав ден от мен!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #73 -:
август 08, 2018, 09:10:24 »
Добър ден!Аз тази сутрин просто бях труп и си доспах.Има и такива дни!
Миме, понякога нещата просто се случват, не трябва да ги провокираш.Хората се разминават, събитията стават и без да сме пряко замесени в тях.Много го мислиш, каквото и да е това.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #74 -:
август 08, 2018, 09:26:16 »
Цитат на: Kiwi в август 07, 2018, 14:29:51
Имам да ви показван един текст обаче, нещо или е много сбъркан или обществото ни не е в час
https://m.dnevnik.bg/analizi/2018/07/30/3288840_bulgarite_imat_nedoizbistrena_socialno-polova/
Кивич,
снощи го четох, тази сутрин, уж на свежа глава, пак. За мен е твърде объркано, много работи са натрупани и замесени и е манджа с грозде, без определена позиция и даже без тема. Четох го до края, да си калявам нервите и да си тренирам мозъка да се съсредоточава
, но....
Панди,
идеята ти да им се напише песен е супер
Нещо ми обясняваше НИ2, че речта му ще е в рими, ама кой ще я пише или е написана, не обърнах внимание. Той не може да стихоплетства, големият по- се справя и има цяла тетрадка със собствени произведения на български и английски, може и той да е включен.
Хаха, казвала съм ви за първите им опити за римуване, ама за който е пропуснал или забравил
:
Обикновено във втори клас започват да римуват и им дават домашни да напишат стихче по тема или без. НИ1 имаше да довърши "Днеска, както си седях...", примерно, малко птиченце видях, или нова песничка запях и др. Той обаче седя, мисли, охка, пуфка и измъдри "Днеска, както си седях, силно аз се из.ърдях".
НИ2 пък посвети произведението на брат си " Ти ще ходиш във Бурга
ст
, щото си педера
ст
!" Естествено, остана си апокрифна литература, за пред хората е било нещо хубаво, но пък не го помня
. На мен приличат децата....
Миме,
някои събития се случват без да си ги предизвикала, просто ей така. Не се замисляй толкова надълбоко, виж, почивка ти предстои, все хубави работи
С Магито направо сме си плюли в устата
. Няма да трия или поправям.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6