Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 15:39:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юни дойде, време е за море!
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юни дойде, време е за море! (Прочетена 130852 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Юни дойде, време е за море!
«
Отговор #210 -:
юни 21, 2018, 14:42:51 »
Ей, днеска сте активни, браво
Алексия, съболезнования!
Маги, дано бързо се намесрят чакрите и всичко да е наред!
Панди, айде ще сме в един клуб значи с лоджитата.
Какъв двигател сте харесали?
Свекърва, важното е че всички са щастливи. Пък щом и памперси са я упълномощили да сменя, значи няма грешка леля ти.
Бубе, много хубаво изглежда и звучи всичко по партито. Успех с бюрокрацията!
Еми, къде се дяна?
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #211 -:
юни 21, 2018, 16:42:38 »
Рат,
вярно е, леля ми е страшна
Спомням си, техен чичо, на 97 години идваше с влака в Пловдив от Нова Загора да урежда имотни въпроси. Изправен, достолепен, юрист, че даже и зевзек си падаше. Държал се, защото имал 20 години по- млада жена и трябвало да я следи да не кръшка.
Тя почина внезапно и той след седмица отиде сякаш да я контролира и там
Хубаво, че леля ми не последва калеко ми, загуби го съвсем млада, нямаше още 50 години. Не мрънка като майка ми, но пък в стремежа си да е информирана по всички семейни въпроси, сигурно много додява на братовчедите
. Единственият и недостатък е, че е по- нечуваща и от майка ми. Не може да си търпи слуховия апарат и щом дойде вкъщи, моментално го маха и става.....едната не разбрала, другата - не чула. За разлика от съседите, дето от входната врата са наясно с отделителната система на майка ми.
Али,
май за тази джелатерия ми разправяше снаха ми преди няколко дни. Отишли с бивши съученички към 20 души и им донесли огромна купа с различни видове сладоледи, всеки да бърка и да си взима. Имало и здравословни, на основата на замразен банан, да си го врътнеш и овкусиш сам.
tweety_pks
, то вече е доста старо и употребявано, ама за РД ходят с приятели да разгадават тайни в разни Стаи. Ако си пада по такива неща и има нови Стаи, може да и е забавно.
Булка,
къде ходиш, тоз път те изпреварих с Прислужницата
. Малиии, всички от раздвоение на личността страдат
Първо се гаврят с достойнството на човека, после му помагат, да се чудиш и маеш как така... Подозирам, че това е отмъщение на Началника, да затрие биологичния баща Ник. Хаха, там, в онзи клуб на фенове, бяха издокарали Ник с традиционната шапка под надслов "Офсерина"
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #212 -:
юни 21, 2018, 16:58:24 »
svekarva
очите си изревах беее не беше човешки този епизод, в 01:00 заспах снощи от мъка
Аз съм на въртележката,че имам клиент на посещение. Но иначе да се похваля, спечелих награда/признание във вторник, то си е такова стъклено с името ми, второ ми е за 10г, официално ми беше връчена от най-велик вожд чуждоземски и моята шефка на гала вечеря, още няколко човека взеха, мм включително
. Беше написала страхотна реч за мен и за моя принос
Активен
tweety_pks
Ентусиаст
«
Отговор #213 -:
юни 21, 2018, 17:02:46 »
Да, мислех го и за тези стаи, ама не съм сигурна, че ще й хареса... от разните сайтове за ваучери има примерно за издигане или свободен полет с балон, ама като я знам, че е като мен страхлива и това не смятам, че ще й хареса. Мислех да й взема ваучер за Росо. Сега е много на мода в София, еисуваш конкретна картина и пиеш вино, ама на рожденния й ден видях, че нейни приятелки к бяха взели... Та още ще го мисля явно
Активен
Alichka
«
Отговор #214 -:
юни 21, 2018, 18:32:47 »
А, не, в София е. Кумицата си беше взела цимент
С други думи -
сив
сладолед с вкус на шамфъстък.
Като се видим и винаги имаме по нещо интересно от местно естество за отсрещната страна. Така например все още не сме ги развеждали из Стария град. Но не ей, така, а ще е нещо предварително проучено от нас.
Хехе, Свекърва, на 97 с влак си е аристократично
Нали ви разправях за кръщелницата на свекърите. Та нейният дядо се хванал да ходи на годишнина от завършването от гимназията. За да покаже колко е във форма, от Пловдив до Хасково е карал колело. Само си го представете - с костюм и 80 км натоварен път (още строяха магистралата)
Та отишъл, смаял доколкото успял и се върнал същия ден. Историята мълчи как е бил на следващия
Същият дядо беше пазил старателно жигулката си и искал да я подари за бала на внука си. Единствено зетят във фамилията е много трезво мислещ - бизнесмен, предприемач по професия и душа, та беше успял да парира мераците за подобен подарък
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #215 -:
юни 22, 2018, 07:14:06 »
А стига, той почти пътя на пилигримите е извъртял
. Там или вървиш 100км. пеша, или 200 на колело или магаре, но за седмици, пък се и подготвят дълго преди това.
ЖП-то беше институция преди 40- 45 години. На моя съученичка бащата беше началник влак, а на съученик - ръководител движение на цяла Южна България. Аз учех в онова училище, до гарата и децата все бяха от жепейски семейства. Имаха много привилегии - даваха им ведомствени жилища, водеха ги по най- хубавите почивни станции, имаха право по 1 път в годината да пътуват безплатно в чужбина, това танцови състави, театрални самодейности, библиотеки, че даже и на кино си ходеха безплатно в "Гео Милев". И в университетите имаха връзки и по- лесно им приемаха децата, а после ги устройваха на работа по големите градове. През 70- те това беше най- сигурният превоз, а и 1 на 10 семейства я имаше, я нямаше трабантче или заска. Междуградските рейсове бяха под всяка критика, нито график спазваха, нито ги поддържаха, та вярно аристократично си е било
.
В последно време влаковете /общо превоз на релси/, отново са на мода, особено за големи и международни маршрути. Огромно предимство е, че гарите са в центровете на повечето градове и веднага има връзка с автогари или метро. Не се буташ по самолети и летища на майната си и не минаваш двучасови проверки, не чакаш за багаж, ставаш и се разхождаш и още ред предимства.
tweety_pks
, аз тези подаръци с преживяване ги свеждам максимум до билет за театър вече. Какво не измислиха, то не са курсове за разни неща, спа- процедури, татуировки, фотосесии, рисуване, езда... свят да ти се завие.
Аз още се моря с курса за електронен магазин, никой не го иска и за без пари, щото после още сума средства трябва да вложи
Мрежов маркетинг
, яко те заплитат, ако им се оставиш.
Булка,
честито ви награди, освобождавайте място по лавиците за още
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #216 -:
юни 22, 2018, 07:23:33 »
Привет, Свекърва, радва ме как звучиш.По-свежо от преди седмица!
Булка, честито на теб и мъжът ти.Само напред!
Аз днес се чувствам изключително зле.Имам ужасно много работа и ужасно много независещи от мен проблеми.Реве ми се вече!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #217 -:
юни 22, 2018, 09:35:44 »
Здрасти!
Някой вместо мен да пусне почерпка, че пиша от телефона. Днес моят малък голям принц става на 3... Благодаря на Господ, че ме дари с него - моя гордост, моя радост, моя усмивка, моя благословия! Бъди ни жив и здрав, сине!!!
Активен
Alichka
«
Отговор #218 -:
юни 22, 2018, 12:36:31 »
Здравейте!
Вчера много една продавачка много бързаше да обслужва всички и омотахме сметката в моя полза, аз си забравих топлийките на щанда, та днес отново ходих, че ми трябваха и още материали. Отново започнах да шия и ми е много разтоварващо
Купих си и любимия крем за ръце. За сметка на това пропуснах куриера, че чакам едни обувки. Тия Рапидо очакват, че цял ден ще си вързан на адреса да ги чакаш
Звънят в последния момент. Утре ММ ще се забавлява да ходи до офиса им само където още не знае
Свекърва, аз ползвах като дете библиотеката до кино "Гео Милев", макар баба и дядо да бяха вече пенсионери. Много богата колекция от книги имаше
Не знам дали още съществува.
Маги, пожелавам ти почивка в най-скоро време под каквато и да е форма
Фани, да е здрав, щастлив и да получи мечтаните подаръци! Как ще празнувате? Разкажи ни малко повече
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #219 -:
юни 22, 2018, 12:40:34 »
Фани, да е жив и здрав Кико!
Свекърва, ти си от род дълголетници, за пореден път се убеждавам
Булка, честита награда!
Маги, дано бързо се решат проблемите и да успееш да се наслафиш на почивните дни!
Ние с дребния посетихме лл и хремата или е алергия, или зъбите, които не спират да го мъчат. Ще видим. Утре ще изнасят 6м на бабата на мм, други ден сме на рожден ден, а в понеделник долита братовчедка ми. Абе натоварена програма ще бъде, само дано не вали!
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #220 -:
юни 22, 2018, 12:45:04 »
Здравейте!
Ох,
Маги
, сигурно каквото и да кажем няма да ти олекне, но знай, че мислено ти пращам положителна енергия. А освен това, всичко рано или късно отминава.
Фани
, честит рожден ден на Кико! Да е жив и здрав!
Булче
, само така, да напълните рафтовете с награди
Ние след малко тръгваме към морето! Само за уикенда ще сме там сега, но нямам търпение просто да се гмурна...
Оправих се до някъде с бюрокрацията и след 20 дни ще чакам класиране. Ано стане, догодина заминавам на специализация в Германия.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #221 -:
юни 22, 2018, 13:25:38 »
Здравейте!
Сутринта събудих Алекс по-рано и го водих на празник в яслата, от която взимаме кухнята. Празнуваха Еньовден. Дребните бяха много сладки. Голям рев му удариха, като видеха някой от родителите. И аз щях да ревна поне 6 пъти.
Фани
, честит рожден ден на Кико! Да е здрав, много щастлив и обичан!
Голямо момченце е вече.
Бубе
, къде ще плажувате?
Маги
, стискай зъби. Най-хубавото предстои!
Аз съм щастлива, че вече е лятооо.
Отивам да правя торта на дребния и малко имам да готвя.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #222 -:
юни 22, 2018, 13:41:19 »
Бубе, весело на морето и успех за кандидатстването! За колко време ще си там? В кой град и университет?
Миме, Алекс в тази ли детска ще ходи?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #223 -:
юни 22, 2018, 13:46:30 »
Благодаря момичета!Знам че живота е низ от кръговрати ама понякога всичко се събира заедно и ти иде да духнеш нанякъде.
Миме, ти ще пускаш ли АЛекс на ясла, другия месец прави 2 годинки
Фани, честит да е Кико, да расте щастлив и здрав.
Бубе, ще стискам палци да се класираш.Много е яко това с обучението чужбина.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #224 -:
юни 22, 2018, 13:59:23 »
Здравейте
Честит рожден ден на Кико! Пожелавам му здраве и весели игри
Маги, и аз ти пращам положителна енергия!
Бубе, стискам палци! За колко време ще е? Че ще се изненадам ако оставиш тм за 6 месеца тук
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...