Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 06:53:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
И вече е Май 2018
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: И вече е Май 2018 (Прочетена 159445 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:И вече е Май 2018
«
Отговор #15 -:
май 03, 2018, 07:47:45 »
и аз го чакам , ама те кат има ден празник- цяла седмица са на черешата хаха
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #16 -:
май 03, 2018, 08:56:30 »
Здравствуйте!
Записвам се в майската. Много ми е на сърце тоя месец. Имам РД точно след 19 дни. Ставам на цели 35, ма не се чувствам притеснена от тоя факт. Мисля че изглеждам доста добре за възрастта си. Все още се случва да отказвам на някои ученици заради неприлични признания. Последно сещате ли се за оня дето ви писах, че имам съмнения. Е, оказах се права. Блокирала съм го, още на минутата. Сега имам един дето ми пише като му е скучно. Дано не тръгне по тоя път и той.
Умирам за изречението: Аз съм Омъжена! Отг. И аз. И какво от това?!.
Сега ще ви чета...
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #17 -:
май 03, 2018, 11:18:46 »
Хелоуу
Аз само се записвам и започвам да работяя
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #18 -:
май 03, 2018, 13:19:53 »
Ние сглобяваме мебели! :Д Гардероба беше адски забавен, добре че мъжа ми е висок и здрав, че аз не можех да се включа много добре с тия тежки плоскости. Ужааассссс ... иначе най-после се стопли времето тук. Днес е приятно и слънчево.
Активен
Alichka
«
Отговор #19 -:
май 03, 2018, 14:33:34 »
Разбих се днес
По обяд бяхме на детска консултация и затова от рано излязох. Имах среща с моята приятелка с бебчето. Тръгнахме на разходка, седяхме в един парк, после тя ни изпроводи наобратно и се прибра. Аз пазарувах, натоварих колата и отидох на консултацията. После свърших нещо, за което имах разни притеснения да не засегна нечий чувства. Има една моя позната (бивша колежка на свекърва ми), която от доста време се борят за бебче. Като видя подписа на Маги и все за нея се сещам.
Казах й за деня на репродуктивното здраве. Тя се зарадва, че съм се сетила за нея, макар май да не успеят да отидат. Въпреки всичко ми стана някак светло на душата. Малкият уж дремеше, а се разцирика от радост гушнат в нея. После се върнах, пак пазарувах и се натоварих на колата. Обиколих Тракия 3 пъти
Над 4 часа ходене...
Имам си сърчице Сваровски. Мярнах, че към някакви превръзки има несесер подарък и уж тях търсех, пък друго намерих.
Фани, знаехме, че рускините са си врътливи, ама за руснаците не подозирах
Тук много сте нарядко нещо. Дайте да говорим за секс или за свекърви
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #20 -:
май 03, 2018, 14:59:56 »
Цитат на: Alichka в май 03, 2018, 14:33:34
Разбих се днес
....
Тук много сте нарядко нещо. Дайте да говорим за секс или за свекърви
И аз здраво обикалям кварталите, вчера 10км, днес по-скромно.
По другите теми нямам какво да кажа... освен, че нещо съм се повредила явно. Предпочитам да легна да се наспя от колкото да се моря там нещо... ама много съм зле нали? Или съм болна ... нямам идея, но нещо не ми е в ред.
Активен
cvete_78
Ентусиаст
Публикации: 87
«
Отговор #21 -:
май 03, 2018, 17:00:45 »
Привееееееееееееет!И за мен май е любим това е моят месец,а и сестра ми и тя е майско цвете.
Аз вчера бях на Плевен с Поликсена на лекар,всичко е ОК при нея.Аз ходих на съдов хирург ,че ме тормозят вени(не бях много сигурна,но е потвърдено) трябва да смъквам килограми и да пия хапчета.
Много ,ама много обичам да пътува,но си оставам само с обичането.Морето.....какво беше това море?
Секса и той не е в разцвет ,за свекърва мога много да пиша ,но не виждам смисъл.
Да ви кажа онзи ден на )1.05 се обадих на моя съученичка да я поздравя за Р.Д. и се питаме коя какво прави и тя в един момент плахо ми сподели,че очаква бебе.Ей все едно за моите деца съм научила,че идват на бял свят.Толкова й се зарадвах,и тя някак си се успокои след това.Притеснява се като всяка нераждала дали и как ще се справи,казах й че няма да й е лесно ,но ще се справи блестящо.Помоли ме да й се обадждам ще се постарая така да го правя без да ставам досадна.
Али ,шиеш ли гоблен някакъв?Аз боцкам един Петльо за племеника ми,много е сладък.
Мацки,желая ви една прекрасна вечер.
Активен
Alichka
«
Отговор #22 -:
май 04, 2018, 09:05:47 »
Добро утро! Никакви ви няма
Днес съм волна програма и обмислям посока за разходка, по възможност по-скромна от вчерашната.
Цвете, гоблен имам почнат, но не съм шила от бая време. С това слънце и тези температури вън не си върша и основните задължения вкъщи. Имам да подреждам още зимни/летни дрехи и обувки, отделям малки размери от децата и в крайна сметка всичко почнато и нищо довършено
Хубаво, че тези дни го дават да вали, за да се заседя повече вкъщи.
ММ действа по терасата на нашите.
Почивните
дни пак ще е на обекта, а аз - с децата.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #23 -:
май 04, 2018, 09:24:55 »
Тази седмица много скромно. И аз нямам какво да кажа.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #24 -:
май 04, 2018, 09:43:18 »
Здрасти!
При мен кекса си е на ниво. Е пак има пикови моменти когато е всеки ден. Иначе през ден. Ако сме болни нещо 2 пъти в седмицата. Ама това е било супер рядко де.
не съм от тия типове дето могат и без него. Е ако сме разделени мога, но и за тогава си има начини
Нимфоманка ..... где ни е червената точка?!
Гледам Свекс се изявява из Португалията под ръчичка с Родния. А) За да не се загуби Б)За да не го загуби В) на хоризонта има конкуренция... Хахах, дано не ми се разсърди, много им се радвам такива свежи, пълни с живот. Радвам се, че намират време за екскурзии.
И тук се оправи времето вече е 18-22 градуса, слънцето пече ли печем
Слънчев ден на всички
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #25 -:
май 04, 2018, 10:05:21 »
Фани пак роди бисер.
Сексът е според зависи- има смачкани дни, има и по- прилични. Без да се напрягаме взаимно- няма смисъл.
Мен ми е уморен период по темата с обикалянето на улиците- нямам никакво желание. Не винаги се наспивам добре. Дори да не ме дигне детето, по навик се въртя и слухтя.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #26 -:
май 04, 2018, 10:15:45 »
Ха добър ден!
Аз нали съм в творческа почивка, която за съжаление е към края си, но съм много доволна. Ей бях забравила какво е да на бързаш, да се наслаждаваш на деня, да висиш до стъмване навън, да се сбъркаш с различен народ от бизнес средата. Сега съм на фризьор, после отивам да си взема новия паспорт, чета си книга абе разкош.
Аз имам едно правило, и това е никога да не обсъждам интимния си живот с познати, непознати и каквито и да е хора.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #27 -:
май 04, 2018, 12:58:39 »
То в момент половината ми приятели във фб са на Иберийския полуостров. Нова мода явно. И Свекс пак в крак с актуалните тенденции
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #28 -:
май 04, 2018, 13:06:25 »
И аз днес нямам какво да кажа, ама да не съм капо...
Снощи си смених формата на ноктите, откакто имам маникюр са ми затъпени отпред и със заоблени ръбчета. От днес съм с “бадеми“. Малко ми странно и на допир и на вид, ама ще свикна, ако не ще ги кръцна.
Мимето
, дето онзи ден я сънувах, видях, че е спечелила нещо за Алекс от Фейсбук игра. Пак ще те сънувам значи.
Снощи пък сънувах, че един банкомат ми пуска супер много пари. Аз исках да изтегля 10, и в едни момент ми пусна суууупер много.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #29 -:
май 04, 2018, 13:16:21 »
Панде, то и в Лидл май е тематична седмица
следят тенденциите
Ние вчера минахме през "Банкя мези", както се очакваше са на оринципа ден година храни, вярно че трябва да си избият наемите, ама то е по-евтино да отида до Сърбия за сръбска скара- храна + гориво излиза по-евтино от тука. Тази година вкарват някаква историческа/патриотична нотка. Вчера попаднахме на състезание по история, беше интересно. Има и автобус /забравих как са го кръстили/, но продават разни книги и подобни /не чожах да огледам, щото шефа търчеше/. Днес пак ще минем, с приятели. Но ще си ядем в постояните заведения
А аз от онзи ден сънувам разни фериботи, екскурзии, ходих по някви безлюдни плажове да събирам екслурзиантите/не знам защо аз, като иназ бях на екскурзия уж
/, ама явно трябва да предприема спешни мерки
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
26
Нагоре