Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 02:38:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: И вече е Май 2018  (Прочетена 157268 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: май 09, 2018, 17:04:53 »

Мина и парада! Навсякъде хора, портрети, знамена, значки, лентички, войнишки шапки, танкове, войници, хубава традиция. Беше величествено дори и при нас, а не ми се мисли какво е било на Червения площад. Жалко, че в Бг няма никакъв отзвук, а също е и Ден на Европа.
Много семейства са свързани с някой загинал, ранен или изчезнал по време на Великата Отечествена (за тях) война. По официални данни са загинали 28 млн руски войни. Направихме си голяма разходка с количката, че то нямаше транспорт до там. Главните пътища бяха затворени по случай парада. После направихме един Макдоналдс и пак към къщи. Събират ни се към 5 км ходене. Изплезихме езици. Болят ме ходилата. blum blum blum
Къде е тая снимка на Панда?
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 09, 2018, 19:17:41 »

https://www.youtube.com/watch?v=XZZHISSfHv4
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #62 -: май 09, 2018, 20:15:10 »

Фани как ще няма отзвук? Ще има всеки момент великолепно светлинно шоу (3D mapping show) в центъра, яд ме е че Звяр е още малък иначе бих го завела https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1808522389211741&id=823170804413576
« Последна редакция: май 09, 2018, 20:54:58 от bulche91 » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 10, 2018, 07:37:02 »

Привет!Да за руснаците това е велика победа, те са я извоювали с телата си, не с нещо друго.Заслужават да празнуват.

При нас е различно, при нас така се говори за освобождението на България, за епопеята на Шипка или битката за Плевен.

Градът ни има празник на 15.05 и от вчера започнаха проявите.Мислех да водя Моника на джаз концерт, обаче тя 30 минути рева в къщи за някаква глупост и на мен ми се отходи  nea Ми де да я знам кой дявол ще се покаже на концерта?

Айде днес е пролет вече, след лятото дойде и пролетта  blum
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #64 -: май 10, 2018, 08:40:23 »

Тези дни при нас времето хич не го познават. Даваха гръмотевици, бури, захладняване, а аз не съм излязла от сандалите и късите поли. Днес е една идея по-прохладно, като ранна утрин в късно лято.
Довечера имаме открит урок по народните танци. Запланували сме посещение с майка и с дребния, ако той кротува. Ако не - с баба си навън, а аз ще остана да гледам кокона.
Снощи изгледахме парада! Много красиво беше! heart Евала на руснаците за подобни организационни дейности. Разликата е, че при нас се отбелязва ден на Европа, повече като ден на ЕС, а не ден като края на Втората световна. Акцентът при нас пада върху политиката, а не върху историята. Точно това мен ужасно много ме дразни.
ММ е много впечатлен от филма, макар първо да беше попадал на песните от него https://www.youtube.com/watch?v=mrrdgePYegg&index=3&list=RDXZZHISSfHv4
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #65 -: май 10, 2018, 11:26:14 »

Ето ме и мен. Тук понеделник беше почивен ден също и времето беше прекрасно - правихме барбекю, ала, бала, доволна  съм. Днес ми е едно никакво такова, имах няколко доста натоварени дни и предпочитам да съм натоварена, че в момента в който се отпусна, все нещо ме боли, все съм изморена ... бла!

Препоръчайте ми магазин да взема кожени сандали за детето?

А, и по моите обзавеждащи въпроси - отказах се от пердетата, взехме си гардероби. smile Вече всичко съм поръчала и съм доволна, само хола остана без мебели още, ама и за там действам. Взех много як килим за хола, много му се радвам, открих тука един магазин, на сносни цени, а качеството е пефектно:

http://www.dunelm.com/
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 10, 2018, 13:44:24 »

Здравейте!
Ама вярно голямо затишие тия дни, всички са по любов явно.
Аз вчера сънувах сън, кокто значи счурт и още не мога да ае отърся, уж гледам да не вярвам на такива неща, ама ми е тъпо че изобщо отворих да търся кво значи.
Парада го гледах точно 10мин, понеже тате го беше пуснал докато правех закуска. Тия дни голямо разхождане падна- много рожденици имам, днеска една юриятелка със малко закъснение ще я видя, утре заминаваме на рд в Бели Осъм, в събота съм на още един рд. Абе купони да има! Само този утре с преспиването да мине, че ми е някак притеснено за него.

Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 10, 2018, 14:06:33 »

Направо ти завиждам Рат, за разходките.Аз сега гледам някакви оферти, мърда ми се от Плевен, но ще е юни чак sad

Виви, не дразни лъва.Ограничила съм си зяпането на сайтове за обзавеждане!

Похвалих ли ви се, че взехме паркета за хола?Светло кафяво със сив оттенък smile Доволна съм!

Имам да правя шапка с цветя за утре за дребната и не намирам време, искам да спя, искам да не е закача никой за нищо!Ох искам много неща май!
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 10, 2018, 14:28:43 »

Кой каза, че е пролетно? Е, да пролетно е тук, но валиии, а до вчера беше супер слънчево.
Днес се подвизавахме на терасата и пред блока с чадър в ръка, вардейки малкия принц да не се намокри, докато скача в локвите.  pardon Да живеят гумените ботуши. yahoo

Рат, не разбрах какво значи сънят? blush

Малкото ми Съселче снощи замалко да ме изпорти пред баща си за подаръка му. Май успях да замажа положението. Хахаха, отсега не може да пази тайни.  heart tease Ама ще разказвам в темата, когато му дойде времето.

Ох, четохте ли за 104 годишния дядо? Аз досега съм живяла в заблуда, че книгата на Джорджо Мойс е художествена измислица, или по-точно не съм задълбавала и не съм се интересувала за тия неща много. А то си имало законно място да се самоубиват.  girl_impossible
Някак ми е тежко.. и недоумявам защооо? Какво мислите за евтаназията?  huhhuh.gif
Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 10, 2018, 14:34:51 »

Смърт на близък значеше съня. Някак ме хвана това усещане за безпокойство и не ми дава мира. Дано скоро се отърся.
Миме, ще дебна кога ще разкажеш за подаръка. Не съм чела нищо за никакув дядо. За евтаназията съм за донякъде обаче.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #70 -: май 10, 2018, 14:36:16 »

Мисля, че човекът си е изживял живота и има право да го завърши достойно, когато той реши. Подкрепям, както неговото решение, така и решението на измисления герой на Мойс. Доста ревах на тая книга, обаче решението беше напълно разбираемо.

Маги, и нашия паркет е сиво-бежав и върви със всичко. Много добър избор. smile В старият ни апартамент ужасно обаче се захаби ламината - всяко нещо правеше резки - диван, столове ... като се изнесахме и нямаше мебели, изглеждаше ужасно. Собствениците казаха, че придавало характер, но аз ако бях си заварила така апартамента щях доста да се ядосам. Бяха много разбрани и мили хора. Ама той самия ламинат много се драскаше, след него където живяхме беше някакво дърво и изобщо не се драскаше ...

Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: май 10, 2018, 14:39:52 »

Човека си е изживял живота, решил е че няма какво да даде и не иска да вегитира.Макар че бабето да я видите как се е вкопчила в тоя ми ти живот.Сигурно и ние такива ще станем.

Виви,
уж е с висок клас на надраскване, да видим.А цвета е такъв точно, за да може да комбинирам лесно различни цветова.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #72 -: май 10, 2018, 14:52:45 »

Привет,

Мен работата така ме хвана за гушата, че ми дойде до гуша... не знам га стана четвъртък, честно. А и кашлям едно сухо...

Маги, нашия ламинат е такъв цвят и много добре седи, не си личи прах и петна по него.

За евтаназията съм пас, аз съм като моята и на Маги баба и. Искам си живота!

Парад руски никога през живота си не съм гледала, май и няма да гледам  lol всичко руско ми е чуждо, макър че наскоро получих от една рускиня руски шал, освен да се завия като бабушка  lol

Ох едно хейтърско ми е тея дни, та да не ви натоварвам и вас или да не бъда обвинена в нещо, ще си остана само на това писане  girl_wink
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ

« Отговор #73 -: май 10, 2018, 15:37:27 »

А, да, Маги, откъм мръсотия, тоя цвят е топ! Ама нищичко не му личи. :Д Обожавам го от тоя аспект.
Булче, кажи какво си се нахейтила толкоз. smile Никой няма да те обвини споко, най-много да се поразпишат повечко хора в темата, няма лошо. Wink
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 10, 2018, 16:05:06 »

Здрасти!
Аз не бих постъпила така, но на днешния си акъл. Кой знае занапред?! мама тъкмо ми разказа за мъжа на моя позната. Понеже имал рак от 1 г. и се самоубил с ловна пушка. На няма и 40 год. А щели да го водят в турска клиника, където можеше и да оздравее  cray
Ако си тежко болен сигурно по друг начин мислиш. Има някои хора като умре единия и другия умира скоро след това. Просто са свикнали и не могат един без друг. Любов!!! Какво да правиш?!
Да не дава Господ да си в положение да трябва да изключваш животоподдържащите апарати на някого. Едната ни треньорка беше в подобно положение. Мислиха известно време дали да го направят, но мозъка не фунционираше и нямаше друг изход. Гадна работа отвсякъде...
Рат, не се втелявай. Не се притеснявай, това е просто сън.  pleasantry
Абе дайте да говорим за хубави работи. Каква хубава пролет е! Дори и тук ...  give_rose give_rose give_rose
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: