Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 13:22:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Март
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Март (Прочетена 172712 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Re:Март
«
Отговор #345 -:
март 20, 2018, 10:15:15 »
Това време ме лишава и от малкото ми воля да правя каквото и да било...
ся па сняг... Уикенд сме на работа, при това с път- мотивацията ми клони към нула хаха.
Да не говорим че е парад на суетата, дето отиваме и ще тр да се привеждам в прекален ред, което дори мен ме дразни.
Играчки у нас не се ползват, просто само чуждите го интригуват навън- при това за малко. Аз пък толкова не понасям да общувам излишно по градинките, както сме си говорили, че гледам да играе на по-широко и сам
( тоест пак без играчки ).
У нас играе със слушалките, дистанционното, ключовете ми, евентуално мете с метлата. Та май сме спазили минимализма, 4 са.
Активен
Feribotka
«
Отговор #346 -:
март 20, 2018, 10:37:14 »
Добро утро!
Аз нямам много голям избор, имаме една горе-долу ясла за трите села общо, пуснали са 8 места...не късмет, а чудо ще е да се класираме, та затова почнах да се оглеждам за частна
Ами аз на Мис съм прибрала почти всички ихграчки, оставила съм горе-долу 5, напълно случайно, просто ми писна да прибирам и да се дупя под шкафовете да търся част на пъзели. Другото са книжки и една кофа с топки, която редовно изсипва и събира...толкоЗ.
Вчера са ни оборудвали с нови комп, точно колкото рутери са, слагам си го в дамската чанта и се прибирам да работя от вкъщи, вместо да влача лаптоп
Та до преди малко настройвах, криптирах, импортвах и тн, за да ми тръгне пак работата в каналния ред.
Вчера имахме важна среща с баш шефовете, 400+ човека, от не толкова вървежните проекти заминават за друга (по-голяма) фирма да работят с изпитателен срок и тн, викат му партнършип, ма според мен си е чиста продажба. Ние (по-успешните проекти) си оставаме тук, уж с по-добри условия, чакаме да видим какво ще се случва
Киви
, знаех си, че няма да издържиш
Аз пак се занимавам с простотиите на шефката на мама
Запазвам билети и места за спане, че ще ходи на екскурзия, ма понеже е с любовника всичко е много тайно
Ма като ѝ е шефка, кво да я правя...
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #347 -:
март 20, 2018, 10:37:36 »
Сняг ли имате????
В четвъртък ще пътувам за "Пирогов", дано не тръгна от пролет за зима. Тук е слънчево.
Успешен ден от мен!
П.п. в кабинета идват деца на по 3-4год. и първо не иска да влезе, после лежи под масата и не иска да си тръгва. Нали знаете, че всеки знае как се отглеждат деца, освен ако ги има, та се побърквам на тая несериозност на родители, сякаш само тях чакам и нямам други часове и деца, които ме чакат да работя ефективно, не да се правя на маймуна по половин час.
«
Последна редакция: март 20, 2018, 10:44:28 от nadelina88
»
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #348 -:
март 20, 2018, 10:46:19 »
Сняг, да, дано се стопи. Като гледам и уикенда го дават в Софето да е много студено, съботата и ще вали.
Уф за градините, друго съм го измислила, да видим. Но все пак го пуснах да се върти в системата, макар че за неговите три градини, които уж са що горе близо и удобно- няма места. Особено за онази дето е буквално до блока ми...
Не че ми дреме- не съм се настроила че ще го пускам все още.
Чепишева в ФБ е отворила кутията на Пандора, като е снимала белег от секцио,и е питала имате ли такъв, и естествено вместо отдолу да си пишат кротко хората с описания на белези, тук таме се срещат пак индивиди, които да внесат конфликт. Не дочетох, излишно хабене ще е...
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #349 -:
март 20, 2018, 11:25:31 »
И аз я видях тези снимка и си помислих, че малко е провокация хаха. Нещо не и схванах идеята, още повече да я поства публично. Но аз не разбирам и защо се снимат докато кърмят.
Времето ми изглежда като да става за малко разходка и май ще си разчистя терена сега хихи. Пък после може аз да изляза
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #350 -:
март 20, 2018, 12:12:29 »
Свекърва къде е?Защо не пише?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #351 -:
март 20, 2018, 12:42:16 »
Цитат на: pandapanda в март 20, 2018, 11:25:31
Нещо не и схванах идеята, още повече да я поства публично. Но аз не разбирам и защо се снимат докато кърмят.
Ти пък... Търси си клиенти
Снимката е хубава като замисъл, текстът и е "ела, вълчо, изяж ме", ама иначе кой ще и обърне внимание. Та затова е и публична. Не съм сигурна, дали пак с нейно участие беше, но съвсем скоро се въртеше и клип как се снимат малки деца, нещо като урок. Напомняне за себе си, един вид.
Маги,
тъкмо се ядосвам на Директора /хем той е на избираем през 5 години пост/, че не си прави труда да ме слуша какво говоря, а ме пита през пет минути какво и как. Свикнал е да му се поднасят нещата в готов вид, с няколко варианта и той да избере единия. Е, да види колко струва търсенето на информация сега
и най- вече да е наясно, че никой извън подчинените му "не го бръсне за слива".
Хаха, сега се замислих за този израз, какво иска точно да каже
Винаги съм си мислила, че е нещо като "кой ще ти обърне внимание", ама май е "кой ще ти обърне внимание без пари"
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #352 -:
март 20, 2018, 12:55:51 »
Значи, и на мен сутринта мойто мъж ми вдигна нервите за норматив.Накрая си намерил сам информация и сега ще си ходи сам по доктори
Аз видях снимката на Тони, даже писах.После прочетох какви коментари има и ми стана тъпо.Много я мразя тая борба за и против секцио и не разбирам жените които изпадат в нервна криза, защото не са родили нормално.Не ме разбирайте погрешно, аз не съм искала секцио, но исках здраво бебе.И да не бях кърмила пак нямаше да е драма, стига да е здрава.Но до ден днешен не мога да си простя, че на 47 дни бебето беше с бронхитпневмония, беше на системи, вливаха и урбазон и Аб и едва оцеля.Ей това ще го мисля цял живот.Та таковала съм ти и раждането и кърменето, ако не е живо и здраво детето.
Активен
Feribotka
«
Отговор #353 -:
март 20, 2018, 13:05:49 »
Някой май пита, да, тук си имаме сняг, поне горе при нас, доволно количество
И аз я видях снимката и ми стана ясно накъде ще отидат нещата...Иначе според мен тя няма нужда от точно такава реклама...по-скоро за чешане на езиците, ама не знае ли накъде винаги отиват такива постове
Наде
, не очаквай чак такава дисциплина и ангажираност от 3-4 годишните...понякога са неконтролируеми
Знам, че през твойта призма по друг начин изглеждат нещата, но аз лично вече пречупвам всичко през призмата на родител и ми става ясно колко грешно съм си мислела и представяла мнооооооооооого неща
Довечера съм на женска вечер, ех друго си е да имаш баба вкъщи
Активен
svekarva
«
Отговор #354 -:
март 20, 2018, 13:10:30 »
Прекъснах си поста, че пак имах прозвънявания
Наде,
въпросът е от коя страна си. Преди време Ина се сърди така на един лекар, май УНГ, дето Марта му седнала на стола и той се скарал.
Хвърли му шоколад на онова под масата, да видиш как бързо- бързо ще излезе, а и майката /ако е от модерните и не дава сладко/следващия път ще си отваря очите на четири
Фери,
всеки има нужда от нови клиенти и напомняне, че съществува в пространството.
Освен това и така "патентова" кадъра.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #355 -:
март 20, 2018, 13:11:59 »
Щях да пиша на
Надето
, ама забравих.Децата на 3-4 години не седят на едно място, а децата със СОП въобще.Имам позната работи с такива деца, тя казва така, трябват ми понякога една седмица понякога месец, за да се опознаем с детето и да си имаме доверие.Изключително трудно е да започне да комуникира с теб нормално.
Моника, на чуждо място седи залепена за мен, крие се зад мен, катери се по мен и т.н. Абсурд на първа среща да каже веднага как се казва и да си говори с непознат.
Снижи очакванията, вземи предразполагащи играчки, говори тихо и спокойно с родителите на детето, то трябва да види, че вие сте приятели, за да се отпусне и да говори с теб.В един момент самото то ще започне да търси вниманието ти.Ако не иска да говори с теб, не говори с него, говори с родителите.
Активен
svekarva
«
Отговор #356 -:
март 20, 2018, 13:38:15 »
Загорих си зелето...
Котката ми изкара акъла. Идва и мяче, а от дупето и излиза пяна. Естествено, докторът е в обедна почивка, аз готвя, а майка ми е в тоалетната и чака да я прибера с инвалидния стол
Тръгнах аз по следите на пяната и какво да видя
В съда с нейната тоалетна, вместо гранулите и - прах за пране
Като насмотах сутринта Родния, той от бързане или от кой знае какво, като сменял старата съставка, объркал пакетите.
Аз ползвам течен препарат, ама за зор-заман имам и един пакет, забутан най- отзад прах. Ами, то разлика във вида няма, едното и другото имат сини перлички за ароматизиране
Къпах я без причина госпойцата. Хубаво, че и от устата и не излиза пяна... Това е то да те мързи да си миеш интимностите
. Ако го беше направила, можеше и някоя промивка на стомаха да откара
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #357 -:
март 20, 2018, 13:41:06 »
Ох, това е трябвало да се види
Вие с каква тоалетна сте, силиконова?Май е бил много над нещата в тоя момент, та да ги обърка.Сега ще има причина да му се караш още веднъж.Директор, ама в къщи елементарни неща не върши както трябва.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #358 -:
март 20, 2018, 13:49:15 »
Да се разпиша и аз
Кивенце
, и аз се бях присетила за теб - един колега разправяше, че правил kiwi bread. Иначе аз съм добре, благодаря
Пушка направо, ходя на работа - сега по Великден едната колежка излиза отпуска и се очаква лудница. В събота съм на първа фетална, а утре влизам в заветната 12та и според всичките ми отчети “рискът от аборт намалява драстично"
.
Не знам коя е тази персона, която обсъждате, но преди време ми беше попаднала
профилна
снимка на една цица огромна и грозна и едно бебе полу-скрито под нея. Та само си викам...
ЗАЩОООООО??????
Относно раждането имам си собствени претенции, НО най-важното е на финала и двамата да сме добре, ако ще през ушите да го изкарват.
Играчките - не планирам да купуваме. Мисля да правя мобилите на Монтесори и после дървени и арт някакви, достатъчно ще има да подаряват хората. А и изиболието лишава от мотивация и въображение, както Маги казва.
Свекърва
Не мога просто.....
Активен
Feribotka
«
Отговор #359 -:
март 20, 2018, 13:59:40 »
Ахахахахахаа умрях
Ми и нашата пералня е баш до котешкия кенеф, ма ММ ѝ слага друг тип тоалетна
Ми много му се караш на човека, бе Свекс, той загубил ума и дума, буквално