Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 00:35:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Март
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Март (Прочетена 172919 пъти)
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Re:Март
«
Отговор #105 -:
март 07, 2018, 11:10:38 »
Аз пак ще си го обърна на моето, ама това, което пишете си е чист хейт, въпреки че е обоснован - няма да поствам и не ми харесва да постват, защото са неграмотни и невъзпитани.
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #106 -:
март 07, 2018, 11:35:08 »
И аз мисля, че няма нужда от хейт, а от повече забелязване на хубавите и положителни хора и неща!
Маги е напълно права за фалшивите и ограничени хора, но винаги ще ги има и по-добре да не ги забелязваме. На мен не ми пречи демонстрацията на патриотизъм дори от такива хора. На самия трети март ми е празнично, хубаво и ми харесват постовете за славното минало, истинските, смели българи и т.н. Има какво да се научи от миналото. А истински и смели българи има и сега, само трябва да спрем да мрънкаме и роптаем за всичко възможно и да ги забележим, а когато можем да се стремим и ние да бъдем такива.
А гражданското самосъзнание или го имаш като възпитание, или не.
И аз чистя пред блока и както ми се усмихват като на луда, така няколко познати се хващат и те да чистят
Не мрънкам, че детската площадка е мръсна и няма пясъчник, а се организираме и решаваме въпроса и т.н.
Не съм ангел, ползвам връзки когато мога, защото така е устроена системата и явно няма да мога да я променя.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #107 -:
март 07, 2018, 11:58:31 »
Навлизаме в тема без изход- всеки има право да е позитивен или негативен. Дайте да я сменим.
Някой гледал ли е постановката
Черното пиле с Мариус
? Сега ми излезе плакат в ФБ, а не знам дали не е премиера?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #108 -:
март 07, 2018, 12:06:04 »
Бъркате нещо, моето не е хейт!Аз си харесвам празниците и си ги празнувам, но просто не съм съпричастна към помпозността!И не мисля, че това е хейт!Всеки има право на мислене различно от останалите.
Еми
, мисля че не е премиера да ти кажа.Не си спомням, но май бях гледала някъде афиши.Да, не е премиера стара си е постановката сега погледнах.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #109 -:
март 07, 2018, 12:48:04 »
Чаках с нетърпение да чуя за Звяр
Юнак момче е, щом не е ревнал
Това му е първата публична изява, беше дълго време болен, та нищо не се знае, може и артист да стане
. Повече в детската градина, малък е още.
Теди,
в щатите Мисури и Канзас беше НИ2. повечето му приятели и после колеги в работата са местни фермерски деца, та много е ходил по гости из затънтени места и много знае за живота там.
Чери,
този цвят винаги ме е изкушавал, ама как хич не ми върви на тена на лицето
Когато пък бях млада и можех да си позволя да нося какво да е, без да се съобразявам с личните ми дадености, не беше на мода
. Хехе, ходехме с едни оранжеви тонове, които после минаха в кафяви и очертавахме устни с черен молив
Голяма красота, ама на, харесвахме си се
Взех, че се замислих по принцип за смисъла на патриотизма. Ето справката
патриотизъм:
м., само ед. Любов и преданост към отечеството; родолюбие.
Сега, хейтъри винаги е имало
Ей ви го Ботев:
"Патриот е, душа дава за наука, за свобода!
Но не свойта душа, братя, а душата на народа!"
И аз по неговия пример
Ако искате да минем на снахи и свекърви, чиста работа, а и всички сме единодушни за тези взаимоотношения и сме ги изпитали на собствен гръб.
В тази връзка /и малко с Куркински/се връщам към епизода от Откраднат живот и любовта между кум и кумец, че първите думи на шокираната съпруга са "Какво ще кажа на нашите!". Да, съвсем неуместно, ама пък показателно, че не е на себе си, тоест, психологически издържано. Освен това, нашето поколение е крайно нетолерантно към подобни различия. Нали си го имахме точно този случай, бащата на момичето беше тръгнал да бие зет си и мисля, че успяха да издадат и ограничителна заповед за достъп до детето. Сватовете бяха от едно село, но след случката и двете семейства се изселиха и ни се чуха, ни видяха. Аз съм виждала няколко пъти кума и мога да кажа, че си беше мъж и половина по вид, маниери и държание. Жестока е природата
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #110 -:
март 07, 2018, 12:56:56 »
Булче
, много готин Звяр, гледах му снимката!На мама и тати слънцето
Добре се е представило детето ти пък.Малък е още.Нашите са на 4 и госпожата се оплаква, че мълчат и не искат да си кажат стихчетата или да пеят.
Свекърва
, права си абсолютно.Аз за това казах имам интересно отношение към празника по определени причини.Но те са си моите причини и не ги натрапвам на никого.Дали човек е съгласен с мен или не, не ме интересува, защото сме различни.Но не хейтя, не просто мисля различно.А пък живота в малък град и то на север, където нищо не се случва много ме смачква чисто емоционално.Защото разликата между София и страната е огромна, но разликата между северна и южна България също не е никак малка.
Чери
, супер цвят ама и аз като Бълче.Купя си червило и го изтрия.Слагам си рядко, само вечер ако излизаме някъде.И съм го изяла за 5 минути, а моя мъж отказва да ме целува като съм с червило, защото се омазвал
Ох на мен ми се доспа, ама яко.От сутринта сме в среща след среща, сега аз не съм там и ми е ОК с шефа се уговарят нещо си.Ама главата ми вече клюма над бюрото.А какво слънце е пекнало и как текат едни реки от топящия се сняг....
Получих и две поръчки.Една от Енглиш хоум и една от Икеа.Имаха намаление в Енглиша и взех един килим за бъдещата стая на Моника.Розов на бели звезди, да изпъква на тъмно кафявия под
А от Икеата един стелаж за в гардероба.Не съм доволна от разпределението на гардероба си и сега го префасонирам и се опитвам да го направя по-функционален.И ако се получи ще поръчвам още.А какви неща харесах за вградения гардероб в коридора, мъжът ми ще ме изхвърли
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #111 -:
март 07, 2018, 15:08:13 »
Маги, как те разбирам само
Аз също гледах тия нещица за гардеробите в ИКЕА и се влюбих в половината - тия за издърпване на панталони, тия за обувки и един куп други! Само плакна очи в тях, защото ми е писнало всичко да ми е струпано на едно място и да не мога нищо да намеря.
Имам един тъп въпрос, бихте ли си боядисали кухнята в ей такова зелено:
https://www.howiezine.com/wp-content/uploads/2017/09/bright-green-kitchen-walls.jpg
Чудя се колко бързо ще го намразя, шкафовете са бели и искам да вкарам малко цвят, алтернативно си мисля за някакво по-ментово?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #112 -:
март 07, 2018, 15:13:16 »
Душа, уби ме с тоя ярък цвят.Направо ще ми избоде очите на мен.Ментовото ще го преживея, ама това не!Но това много зависи от твоето цветоусещане
Да кажа и аз се радвам, че пак си тук
В понеделник с моя мъж ходихме до Хоум макс, гледахме ламинати, боя, осветителни тела.Та харесах дървесен цвят ламинат за хола и много светло сиво за стените на хола.Тоя велик хол му предстои голям ремонт, разделяне на две зони и обзавеждане, защото е огромен, стар и не е ремонтиран от 37г
И ме заболя сърцето колко пари трябва да вкараме
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #113 -:
март 07, 2018, 15:54:56 »
Вивиии ще го намразиш хахах. Аз като поръчвахме кухнята бях избрала да е някои части зелено, но като видях проекта се отказах, казах не, ще сложа зелен килим и зелени пердета.Да ама не, сложих и тях в неутрален цвят, само сложих зелени одеялца на дивана да има мааалко поне цвят.
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #114 -:
март 07, 2018, 16:28:38 »
Хора, хрумна ми да ви запозная с една много хубава инициатива, на която попаднах скоро, защото тук има широка аудитория и може някой да прояви интерес:
Подарете книга:
https://www.facebook.com/podarete.kniga/
"Ние не събираме книги, събираме хора, които да подарят книги на децата в домовете ...защото и хората, и книгите са важни. Подари време!"
Не само един автобус, а много автобуси всеки месец стигат до децата и водят в най-далечни кътчета на страната добри хора, които учат с тях, общуват, говорят си, сприятеляват се. И стават все повече и повече, докато дойде моментът, когато до всяко дете има доброволец!
Преди няколко години с приятелки посетихме деца в един дом в Стара Загора (1-3 клас), за да боядисваме яйца покрай Великден и децата нямаха нужда от помощ при боядисването, а най-вече искаха после да ни покажат какво са сътворили и да ги похвалиш, да те прегърнат, да ти разкажат нещо и т.н.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #115 -:
март 07, 2018, 16:35:22 »
Виви, малко ми е плашеща кухня в такъв цвят хихи
Булче, браво на Звяр
аз пък се кефя, че не е пял, бунтар от малък
Значи имаме различни причини, за да не празнуваме 3 март.
Аз не го празнувам, защото това е годишнината от коронясването на Александър ll, Сан Стефанския мирен договор, не е имал никаква стойност. Бързали са, че да е на годишнината. По-логично е да празнуваме Берлинския договор даже, защото той е истински, макар и кофти. Много по-логична дата е 22 септември. През комунизма ясно защо не е бил удобен, но след това не помня.
Разбира се, за пред Бамбук ще се радвам на празника, както е педагогически правилно. И без това, ако не учи в ИФ, няма да му дреме след това.
Активен
Nijolovateddy
Ентусиаст
«
Отговор #116 -:
март 07, 2018, 19:10:40 »
Привет и от мен,
Без да се опитвам да споря, аз съм различен човек и грам не ме интересува кой ме мисли за луда че не обичам да си хвърлям боклука през прозореца на колата, щото така е по-лесно и прочие,следвам си мои принципи и вярвам че все на някой ще въздейства моето поведение което ще доведе до реакция рано или късно. Поне възпитанието което съм получила в къщи ми е повлияло и ще повлияе и на децата ми живот и здраве да ги имам един ден, и предпочитам да се концентрирам върху положителното в заобикалящият ме свят, щото никой не е перфектен а и достатъчно ми е мойте си кахъри та да тръгна да бера и на другите, а мерси. Мнение.
Булче
, навсякъде по света е така, и тук никак не изоставаме
но имам познати които за мое учудване или ме бъзикат или наистина си мислят че тук е като по филмите
Свеки
, аз също живея в Мизури но съм в Стл, мислех че може да сме го засичали. Не сме многбройни тук българите и повечето или се познаваме или се знаем по физиономия, а младите си излизаме редовно
.
Виви
, когато се местихме в новата къща преди години кухнята беше със подобно зелено и оранжево и беше много свежарско като комбинация, но ми се струва че това зелено е много по-изкрящо или е от снимката.
Мая_Бъни
, аз бих дарила книжки които имам останали в Бг от дете, но трябва да е лятото като си дойдем.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #117 -:
март 07, 2018, 22:14:40 »
Виви,
скоро да си се подстригвала?
Леле, ще трябва да си променям мъжката квота още един път
. Вчера много яко натиснахме стара /по давност/ съфорумка да си признае разни неща и май-май...
Това да се чува
Теди,
не ми е казвал, че има познати от Пловдив. Дори и да не се познавате, сигурно имате общи приятели.
Напънах се и изгледах "Формата на водата". Ей така, да имам собствено мнение. Тва тея хора са луди
Имам добро мнение за себе си
, старая се да разбирам защо едно или друго се харесва, изгледах "Готиняците" и "Животът на прислужницата" и ги преглътнах, но този... Мъча се да кажа нещо хубаво, ама или съм абсолютно проста, или просто не бива да казвам каквото и да е
Чак се радвам, че не съм кинокритик и не са ме канили да коментирам номинираните филми. Фантастика в миналото, студена война и секс със извънземно, обилно полято с кръв, слуз и една изядена котка
Ако ме питате какво запомних, то това е "Да нямаш вяра на мъж без пакет" и как няма обяснява, че тялото на нещото се отваря и оттам излиза орган за онождане.
Къде- къде беше миналогодишният Тра- ла - ла ленд
.
maya_bunny,
зная за тази инициатива. Мисля, че наша съфорумка беше участвала при боядисване на училище, фирмата им е спонсор. Нещо като затворено общество се получава и външни, неслужебно и политически неангажирани хора трудно се допускат. Не съм и правила опит, де. Достатъчни ми са децата от отдалечени населени места, там помагам с време, знания и материали. След подобни срещи се чувствам гузна, виновна и депресирана, вместо удовлетворена, че върша нещо полезно.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #118 -:
март 07, 2018, 23:02:46 »
Само да се извиня, щото понякога постовете ми са с толкова объркани букви или липсващи, че като ги прочета се изнервям. Ама това е, когато пиша от телефона.
Червилото го пробвах снощи, говорих по скайп с една приятелка около 2 часа - сложих го и понеже е сухо, е трайно. Но се беше изтрило там където ми се допират устните и те си бяха розови, останалото с това ярко, отцепено някак си... малко циганейшън беше... Та сигурно ще го сложа само когато имам постоянен достъп до огледалце и възможност да го оправям.
Виви
, на мен това зелено не ми харесва. За мен то е хубав цвят само в природата, иначе на нищо не ми допада...
На
Панда
израза: “Пред Бамбук ще се радвам на празинка...“ ми е много точен. Живот и здраве, ако имам дете и аз ще го зачитам и отбелязнам, моите разсъждения ще са си мои. Ще се опитам да стимулирам само да учи и формира мнения, независими от нашите с баща му - защото те са много различни.
Свекс
, мен хич не ме гласи за мъжко. Много искам, ама не за старт, да се хвърлям в дълбокото.
Пулса е бързичък, малко над средния за тия седмици, което е характерно за момиче (в повечето случаи, не толкова научно, колокото статистически)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #119 -:
март 08, 2018, 08:30:47 »
айде честит празник на празнуващите и честит четвъртък на непразнуващите ! да сте здрави и в двата случая.
Чери
, просто смени марката, или си купи фиксатор за червила. Веднъж зарибиш ли се, няма да спреш хаха.
Вив
, супер яко е, но наистина го намразваш. Моят хол беше такъв
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9