Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 06, 2024, 01:08:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Март
Страници: [
1
]
2
3
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Март (Прочетена 171660 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Март
«
-:
март 01, 2018, 08:31:53 »
оп, честита баба Марта !
Откривам новата тема, с пожелание за здраве !
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
Re:Март
«
Отговор #1 -:
март 01, 2018, 08:51:18 »
Честита баба Марта на всички!Много здраве ви пожелавам!
Активен
Feribotka
«
Отговор #2 -:
март 01, 2018, 09:25:56 »
Честита баба Марта, ще си кача мартеничката в една друга тема обаче, да ви поздравя
Пожелавам баба Марта да доесе на кой каквото му трябва
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #3 -:
март 01, 2018, 09:31:47 »
Хайде, не остана вече, идва пролетта!
Да сме бели и червени, весели и засмени!
Снощи изобщо не можах да спя, за последно видях часовник в 6:30. Казах си "ей, то дошло време за ставане", обърнах се на другата страна, ритнах котката и ... го откарах до 8:00ч.
Оставих си мъжа без мартеница, не ми се беше случвало 43 години.
Днес цял ден ще ми е криво
Фери,
кажи в коя?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #4 -:
март 01, 2018, 09:37:57 »
Цитат на: Feribotka в март 01, 2018, 09:25:56
Честита баба Марта, ще си кача мартеничката в една друга тема обаче, да ви поздравя
Пожелавам баба Марта да доесе на кой каквото му трябва
Значи като кажете така и се сещам за положителен тест за бременност
после се сетих, че ще покажеш Александрина най-вероятно
Много съм зле или ми е изкривен мирогледа, хахаха.Ама тъкмо писах в Зачатие да пожелая на всички мартенички с две черти, хахахаха
Свекърва
, има и такива дни!Не го мисли!Вчера гледах снимка на теб и брат ти като деца с майка ви.Била е хубавица за онези години, много фина жена!Ех старостта не прощава!
Фери
, изринаха ли ви?
Активен
Alichka
«
Отговор #5 -:
март 01, 2018, 09:56:15 »
Честита баба Марта! Пожелавам ви здраве, любов и който желае, щъркелите да го посетят
Днес първо закичих кокона с гривничка в бяло и червено с калинка за щастие. Тя сама подбра рокля в такива цветове и тръгна с празнично настроение. Ще имат някаква организация в градината, но не знам точно каква. На ММ този път му връчих детелинка
Дребосъкът изяжда всичко и за него мартениците ще са по леглото и количката. И той е спретнат в първомартенски дрехи за настроение
Тези дни се старая да съм домакиня за пример, така и така не мога да излизам много. Вчера измих и изчистих всичко, което можеше да се измие и изчисти. Днес ще правя мъфини, кекс или овесянки. Още не съм го измислила като идея. Е, имам и гафове - трябваше да накисна фасул, ама забравих. За утре ще остане
Чакам свекървичка довечера да върже мартенички.
Пак ще е ден на сериалите.
Дървото на живота съм се заинатила и ще го изгледам - имам още 3 епизода. Първият сезон ми беше страшно интересен, вторият го подхванах с ентусиазъм, разплуха го, но ще го догледам все пак. По принцип точно този исторически период ми е бил най-отвратителен. Нищо не разбирах и ги учех като телефонен указател кой накъде дърпа чергата. Татко пък споделяше, че за тях било по-голяма мъгла, защото идея си нямали от многопартийна система.
После се връщам на Откраднат живот. Тъкмо ще има няколко епизода напред. Дано него не го опропастят. И без това в последния сезон Огнянова ми беше като кръпка в цялата картинка. Сега ще има нови герои и дано някак ги навържат.
Хайде, слънчев ден на всички
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #6 -:
март 01, 2018, 10:13:28 »
Честита Баба Марта на всички! Да сме здрави, другото ще се нареди!
Ние тука слънцец имаме, ама е -12
Активен
Feribotka
«
Отговор #7 -:
март 01, 2018, 10:25:02 »
Ахахахахах не не, рано ми е за този тип мартеничка, засега една ми е достатъчна, ходеща
Някои пък искат апартамент, или нова работа или куче (като ММ), та затова, кой каквото иска
Маги
, ТЦ, непроходимо е, почти не е спирало да вали, поне горе в планината де, днес май няма да вали вече...ма се придвижих нормално де
-18 показваше сутринта
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #8 -:
март 01, 2018, 11:47:51 »
Честита Баба Марта, момичета! Да е благосклонна бабчето, че да ни се усмихне слънчицето и бързо да мине този месец, аз нали сега съм на вълна бързо минаване на времето. Казаха днес да излизат само млади момичета, че да не се сърдела баба Марта и да не се перат бели дрехи, за да не е бял месеца, та ще ви помоля с чаршафите да изчакате.
И ние си сложихме сутринта мартенички, ама хич с тоя сняг не ми се връзват. Малко и успокоение получих от червеното конче от мама. Откакто съм бременна все забравям да я накарам да ми върже и сега ми е някак все едно ме пази. Имам си детелинка с калинка и другото е нещо като стилизирано сърце и буквичката В, едно време по сходен начин си изписвах името.
Фери
, и аз докато загрея, че малката мартеничка ще показваш помислих, че имаме новина, хаха. Внимавай толкова хора с такава мисъл, има нещо
Али
, аз пък на Дървото втория сезон повече го харесвам. Особено Владо Карамазов за мен прави страхотна роля, в първия ми беше малко статичен. ММ понеже ми донесе една книга за любовта на Ататюрк и българката и сутринта с интерес установих, че такава история като на Йордан и Езра наистина е имало в Русе 1910. Убили са 14 души и са ранили 40, които се опитали да защитят любовта между някакъв чиновник и дъщерята на мюфтията.
Имам някаква пратка в пощата, а нищо не съм поръчвала. Много ми е странно, ще карам ММ да го отвори, аз не смея, щото нищо не чакам
Иначе вчера случайно видях в обувки.бг едни бели Рийбок намалени с 50 лв и импулсивно ги поръчах, имам едни пролетни визии в главата, ма да видим дали ще стигна до тях. Силно се надявам
Хайде хубав и късметлийски месец, наистина на моята душа е много необходим, да е такъв за всички ни*INLOVE*
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #9 -:
март 01, 2018, 12:05:10 »
Честита Баба Марта, момичета
Да сте здрави, румени и усмихнати
Аз съм в работен режим (нищо ново), не успях да си наваксам с четенето, ама е имало интересни моменти, сега не върви вече да се включвам
Ще гледам този месец да съм по-редовно, че все изпускам някакви готини неща
Ще си разменяме ли подаръци за Великден или няма желаещи
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #10 -:
март 01, 2018, 12:17:15 »
Честита Баба Марта и от мен момичета!
Аз си изпратих малкия Мартеничок на градинката, ще имат театър днес, дано му седи дупето на едно място и не обикаля, че леличките все ми се оплакват че не ги слуша и си кара по неговото. Сложихме му една мартеничка с "таканунка" (костенурка) на ръката и върви с ръката нагоре и не я мърда, да не падне
Адиктет
, стискам палци да минава времето бързичко! Призовавам те ама да се слееш с леглото, много е важно, никакви ама да си забъркам манджичка, да оправя дрехите. Преди 3г за мен Март месец беше освобождаването от леглото, тогава ми разрешиха да ставам, та ей сега ще се търкулне и за теб, само слушай какичките тук
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #11 -:
март 01, 2018, 13:12:45 »
Честита Баба Марта!
Бели и червени, румени, засмени, да сте живи и здрави!
Рони, подкрепям Булката за лежането. Много е гадно и е по-трудно, от колкото изглежда, обаче си заслужава. Аз в твоите седмици ставах само на 3часа да пишкам/даже и с това се съобразявах, да не е често/, иначе всичко друго в леглото. Оставяха ми храна като на котката, за да не ставам до кухнята. Обаче минава, ще го избуташ. Ето почти в 31 си
Маги, на теб ти пожелавам такава двучертичкова мартиничка.
Свекърва, ще вържеш родни после. И аз сутринта не станах да видя мм, ама ще го преживее, след среднощното реване на шефа.
И аз да питам за великденски подаръци, ще има ли? Че то няма много време.
А и да напомня, изберете си ден от месеца и да видим каквъ ще бъде. Аз си избрах 17
Активен
Alichka
«
Отговор #12 -:
март 01, 2018, 13:21:25 »
Аз всяка година съм с 6-та дата, пък да видим
За подаръците съм винаги готова
По Коледа нямаше много ентусиазъм, ама дано сега пролетно се разлистите откъм идеи.
Адектед, за Карамазов съм напълно съгласна.
По-скоро втори сезон ми е някак объркан откъм събития. Много се оплетоха, та не става за гледане между другото
Едно време, когато даваха първите сапунки, бабичката на комшиите ги бъркаше коя от кой латино сериал е. Все подпитваше какво стана с тая и оная, пък те видиш ли от другия филм били.
Дребният нещо днес си обърка графика и спа непредвидено повече
Междувременно си свърших 100 неща. В крайна сметка овесянките заложих. Сега ще ги изчакам да отлежи сместта и чак тогава ще ги пека. Предния път бяха станали много хубаво. Дано не е било късметът на начинаещия.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #13 -:
март 01, 2018, 13:22:51 »
Маги
, ще ни направиш ли тема за великденска размяна, моля
?
Адиктед
, слушай ни, верно е!
Булче
, уби ме с таз костенурка, то и аз така ходя, да не ми се върти калинката на гривната отдолу
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #14 -:
март 01, 2018, 13:23:10 »
Я подскажете имаше ли значение дали си женен или не с това с дните, че съм забравила
Аз се разходих, напазарувах мартенички за всички!Вчера на половина, днес на другата половина.Снега се топи навсякъде, но още е бяло и красиво.Имах довечера излизане с колеги, но ще пропусна, нещо не се чувствам ОК след тоя грип.И без това ми се очертава другата седмица едно женско излизане, мисля от него да се възползвам
Взех и за племенника другата половина от подаръка му за РД, много хубава енциклопедия на Фют за Космоса.Ето това е ако
свекърв
а се интересува
https://www.fiut.bg/katalog/kartinni-atlasi/kosmos-t-kartinen-a-tlas.html
Вземала съм я на две деца до сега, много я харесват.Ако обичат космоса де
Адиктет
ще лежиш и почиваш.Аз съм била по-лесен случай и не съм за пример, но лежах и работех от леглото с лаптоп в крака от 4-тия месец.Но не беше така страшно при мен, просто контракции.Наистина е много досадно, но ще мине
Булче
, ще разправяш как е бил господина.Интересни са им театрите на тях.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
44
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>