Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 01:46:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Февруари - любов, вино и романтика *INLOVE*
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
38
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Февруари - любов, вино и романтика *INLOVE* (Прочетена 139212 пъти)
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
Re:Февруари - любов, вино и романтика *INLOVE*
«
Отговор #105 -:
февруари 06, 2018, 09:18:56 »
Добро утро!
Аз съм по във форма от преди да забременея...не знам как става, нищо не правя по въпроса, но е факт, че трябва малко да стегна някоя и друга паласка
Харесала съм си една 30-дневна програма (щото коремът ми е ина мен проблемна област), мисля от другата седмица да я правя, но вечер, понеже няма сила, която да е накара сутрин да се дигна по-рано за упражнения
Остава и Мис да реши да си ляга по нормално време, за да има време за мама вечер
А иначе дано не си остана само с говоренето
Киви
, аз също не обръщам внимание...ма някак си каквото и да правя, все има нещо, което да ровна и да прочета, отсявайки простотиите
Какво друго да ви кажа, освен, че снощи пак обикаляхме и гонихме котката, крещейки, към 23:30 и после с много въртене, пъшкане и мъка се предаде
Целувкен!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #106 -:
февруари 06, 2018, 09:37:04 »
Здравейте!
И аз се опитвам да вляза във форма - общата болка. Ям плодове и зелечуци, нестле фитнес. Не знам дали ще има ефект без тренировки- мързи ме. Ще взема да почна да правя бели денс. Току виж съм се вталила.
Фери, нашия заспива към 11 , че пак ми се струва късно. Аз не мога да се оплача, защото си поспивам след като изпратя всички. А ти трябва и за работа да ставаш
Търся из целия град евтин гел лак, ма по евтино от 35-40 лв не намирам. Сега ще погледна в продавалника.
Мацки, пак за Валентина ще питам. Каквио подаръци (освен тези в натура) ще правите на мъжете си?! Идеи???
Активен
Feribotka
«
Отговор #107 -:
февруари 06, 2018, 09:52:52 »
Гел лакове ММ ми поръчва от Али и Ибей, хубавите излизат по около 10 лв, но има и по-евтини, пак биват 3-5 лв идват.
На моя мъж както мислех да не му правя подарък, така изведнъж реши, че му трябва настолен циркуляр, та това намаза
Мани го тва Нестле Фитнес, по-добре оесени ядки, чисти, другото има захар до колкото знам и само дето на кутията му пише, че е фитнес...Мойто вталяване включва само плодове, зеленчуци и ядки докато съм на работа (между храненията) и никакъв хляб, освен на закуска, по принцип закусвам овесени ядки, но ми идват в повече всеки ден, та разнообразявам с филийки
Гледам да готвя без да пържа, почти без мазнина (леля ми в Италия така готви и от нея свикнах, само полива накрая със зехтин) и не тежки храни. Това за храненето, другото ви го казах вече
Иначе то не е новост късното и трудно заспиване на Мис, просто отдавна не съм ви спамила
И да се оплаквам, и да не се, пия повече кафета и вино и преживяваме
Айде стегнете се, втори пост пиша
Ма вече наистина си почвам репорта
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #108 -:
февруари 06, 2018, 10:17:53 »
Сладкото зимата по трудно се спира. Затова си правя лимец и залъгвам работата.
Йога и ходене в планината ползвам хаха- повече време нямам ....
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #109 -:
февруари 06, 2018, 10:18:30 »
Оооо, Фери, аз имам предвид гел в салон. Друг да ми го прави, че както е общоизвестно - с 2 леви крака ще си съсипя и лака и всичко. Май намерих няква за 10-15 лв. Хихихи, а дано ми хареса. Ако ли не, ще си го изтрия и айде с обикновен.
Целувкис
Активен
Feribotka
«
Отговор #110 -:
февруари 06, 2018, 10:52:18 »
Ехе 10-15 лв и тука няма, дано ти хареса
Активен
Alichka
«
Отговор #111 -:
февруари 06, 2018, 11:38:54 »
Хайде, добър ден от мен
Щом искате писане - влизам набързо да се отчета. Днес ще порасна с още една година. Рано е още - родена съм по ракиено време в деня на майстора. В този час майка и татко още не били съвсем уговорили нещата с името, че видиш ли имали само женско име предвид. Хубаво, че не съм ги изненадала
Аз храненето по начало не го променям много-много лято и зима. ММ свикна вечер да ядем салати плюс разни мезелъци тип сирена, маслини и прочие. Сутрин от ужасно много години ям мюсли, като сменям видовете. Това фитнес е бъкано със захар. Аз слагам мед в мюслито и ми е екстра
След раждането възстанових кила, но си дадох 6 месеца време за физически натоварвания. След това започнах да спортувам и в началото ми беше ужасно трудно, напук на годините дълги и изтощителни тренировки. Месец и половина въртях програмата за начинаещи на Руми и се чувствах
тромава
. Тя прави по-различно нещата в сравнение с начина, по който бях свикнала. При треньорката ми нямаше много пауза между упражненията, а беше като цяло съчетание. После свикнах с на Руми тренировките. Ето днес бях на ден 30-ти от 90-дневното предизвикателство. Сега съм на ниво 2, защото си знам от край време, че е по-добре да изпълняваш макар и една идея по-лесно упражнение повече пъти, вместо да се узориш или да не го направиш правилно трудното. Та така - кила нямам зор да свалям, че съм си със старите от преди да забременея. Стягането обаче ми е осезаемо и това преодолява всякакъв мързел.
Ам шоколад
всеки ден
, а лятото с ММ си делим по една кутия сладолед
Предпочитам ги в сравнение с чипс, снакс, вафли, бисквити и други залъгалки.
Фери, вярвам, че и Мис ще се забавлява с теб. Защо не опитате заедно
Киви, насъбирам материал за книга.
Такава битка на прости мозъци се води около градината ни
Претенции, претенции - на коя приятелка детето какво знаело, пък нашите госпожи на нищо не ги учели
Видиш ли 4-5 стихчета за половин година били малко, а фактът, че им четат приказки всеки ден и ги карат да разказват (т.е. децата да мислят) не е важно. Правят и неща за изразяване на емоции, за фина моторика, обаче за майките рисуването, оцветяването и апликирането е маловажно. Едната се изказа, че видиш ли била много амбициозна, а като я погледне човек и амбиция е
първата дума, за която се сеща.
На ноктите ми съм им дала време за възстановяване. Купих си много хубав заздравител.
Сега съм със сравнително къси нокти. Преди 15 години за последно бях с такива и ми е много странно
В процес съм да си търся и аз маникюристка. Старата много пилеше и затова се докарах до това състояние. При фризьорката ми работи страхотна жена, обаче пусто няма часове с месец напред и трябва човек да може да си организира по-овреме нещата. При мен е малко сложно
Отлитам, че трябва да изпреваря бабите в магазина и да купя най-хубавите розови домати
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #112 -:
февруари 06, 2018, 12:03:06 »
Здрваейте и честит Рожден ден АЛИ! Само на теб и на Тони ви знам рождените дни, та от снощи съм те замислила. Бъди здрава и каквато си искаш друга
Аз се опитвам да се държа към Зоната на Бари Сиърс, просто намирам ужасно много логика в нея, моя мъж много примежно ми я принтира и подвърза и сега ме чака да дам тон да я започнем, ама моя пословичен мързел... Иначе аз имам проблем с корема само, ама не мисля, че подлежи на промяна. Иначе всичко останало ми е само за стягане.
Иначе съм се хванала да си подбера снимки за принтиране от миналата година. Всяка година принтирам за албума най-яките от изминалите месеци.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #113 -:
февруари 06, 2018, 12:09:06 »
Имайте предвид, че при диета се губят мазнини И мускули, а ако качите после и не спортувате, качвате само мазнини. Аз така се бях омазнила постепенно и е кофти работа.
Али
, честит рожден ден и от мен
Нека ти се сбьднат малко мечти ! Да се чувстваш щастлива, но и да имаш още цели
П.П Аз пьк на никой не знам рождения ден. Т.е изльгах, на две много близки (вече) приятелки оттук го знам, а за Свекьрва знам, че е април, но не помня датата. (близката приятелка я знае мисля, та мога да я науча)
«
Последна редакция: февруари 06, 2018, 12:19:24 от inaxastra
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #114 -:
февруари 06, 2018, 13:41:16 »
Алиииии, честит рожден ден! Да си жива и здрава!
Аз знам на няколко човека от тук рожденниите дни, ама повече помня на малните форумчета нато се замисля.
Фери, аз ли нещо недоразбрах, ама защо тм си поръчва гел лакове от алито?! Прощавай за въпроса
Аз съм на много специална диета- ям каквото има, щото рядко влизам в магазин, а мм редовно пренебрегва списъците ми или забравя. Упражнения трудно ще се хвана да правя, май предпочитам да се търкалям и това е.
Днес ходих най-накрая да си пусна изследванията, които още ноември трябваше да направя и утре ще ки е ден за ходене по лекари.
Фани, по-добре иди на някоя средна цена, че на евти ото да не стане фал. Аз също се чудя дали да не си подновя ходенето на маникюр, ама при моята маникюристка се чака 30тина дни за час, отделно поне 3часа отнема всичко и май не ми се ходи още чак толкова.
«
Последна редакция: февруари 06, 2018, 13:43:29 от ratatui
»
Активен
Feribotka
«
Отговор #115 -:
февруари 06, 2018, 13:47:40 »
Хахах
Рат
, ММ МИ поръчва лакове от Алито да си се цапотя вкъщи, за Коледа ми подари лампа щото трудно вмествам в графика си маникюристката
ЧРД
Али
, много ми хареса на Чери пожеланието бъди на първо място здрава, после каквато пожелаеш
И аз помня на подобрените версии рд кой кога, особени тези от 2016
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #116 -:
февруари 06, 2018, 13:49:22 »
Привет
Не съм се "погубила" (все още
), бях в странство + сериозни здравословни проблеми
Първо започвам с рождениците, които изпуснах.
Маги, Скай, Фери, Алексия, Змей 2 на Киви и законната снаха на Свекърва
, ако не е късно и още приемате поздрави, ЧЕСТИТИ да сте! Да не се отървете от здраве и положителни емоции
Али
, Честит Рожден Ден! Бъди щастлива и усмихната
Ти си ми пример за организиран човек по отношение на време
Сега ще опъна един чаршаф
В неделя на 21-ви прискрипах (сецнах се) нерв на врата, от там ме удари в кръста, а докато стигна да го освободят в понеделник ми се беше възпалил нерва на десния крак до коляното. Та няколко дни бях тотален инвалид, не можех да ходя, защото не можех да си преместя тежестта на тялото от левия на десния крак, не можех да се завъртя. Болеше ме във всяка поза, денонощно, не можех да спя от болка. Вадила съм камъни от бъбреците, при това не малки, но това си беше най-болезненото нещо, което съм преживявала. На втория ден мозъкът ми вече се беше разпихтосал от болката, не помагаха никакви обезболяващи и се молех за морфин, но уви не ми дадоха
За моя огромна радост се сдобих с прекрасна лечителка, която през ден ми прави масажи и вендузи и ме вдигна на крака. На 25-ти излетях за Мюнхен на изложение. Осем дена си изкарахме супер на панаира, видяхме конкуренцията, те видяха нас, ъпдейтнахме се, вечер си пийвахме винце и всички нерви ми се отпуснаха
Едната вечер откарахме до 3:30, а всяка сутрин се ставаше в 7:00. Общо взето беше работа и весела част, така че съм доволна. На 1-ви полета ни беше късен и решихме, че ще ходим на шопинг в едно аутлет село. Грабнахме се от Кирхдорф (до Мюнхен) и отидохме до Мецинген (до Щутгард), а после от там на обратно до летището
Какво ли не правят три жени жадни за шопинг без мъже. Същия ден за малко да не излетя, защото личната ми карта беше в пухенката, която връщах с основния ми багаж по буса ни с нещата от щанда. Хубаво, че сутринта пазарувах разни сладки от Мюлер и видях, че я няма. Беше късмет свише иначе още щях да съм си в Мюнхен.
От шопинга съм мега доволна намазах хубави неща. Препоръчвам Мецинген като шопинг дестинация, има всички хубави марки накуп. Цените са добри, няма парцали или дрехи от преди 10 колекции.
Прибрах се на 1-ви към 9 вечерта и директно изпаднах в кома
На 2-ри отидох до офиса по обяд да си прибера багажа. След 8 дни в странство работата скочи върху мен от вратата. На 3-ти (рожденият ми ден) заминахме по обяд за вилата, събрахме се братовчедите, имаше песни и танци на народите до 4 сутринта. На другия ден екстремно си слезнахме от вилата, че заваля сняг на парцали. Вчера се черпихме в офиса, в момента живея в мини оранжерия, пълно е с цветя около мен, жалко, че не мога да ги гледам, мъча се и все ги убивам
Днес пак съм в работен режим и триста задачи скачат по бюрото ми. Не знам за вас, но на мен от Ноември до сега целият ми живот е една секунда, едно мигване, кога мина това време не знам
За лятното часово време предпочитам да не го сменят, да си остане, както е. Много трудно преживявам смените, особено предстоящата
Още нещо щях да пиша, ама като гледам как този пост го пиша 40 мин., забравих какво
Хубав ден от мен и като се сетя ще си допиша...
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #117 -:
февруари 06, 2018, 14:21:17 »
Привет!
Миленка
, пропуснах те, а хич не исках, ама така се завъртяха нещата... та честито със закъснение. Пожелавам ти здраве и повече свободно време да се наслаждаваш на любимите си неща и хора!
Поне
Али
не я пропуснах. Честита да си, да си здрава и обичана
Мен в четвъртък ме хванаха болки, които ме стреснаха.Не беше нещо страшно уж, но си се паникьосах. В петък ме гледаха всичко е наред, но аз започнах да се параноясвам... и сега само се ослушвам, което хич не ме кефи
и ми се иска да го променя. Нямам вече никакви оплаквания, ама какви ли не щуротии ми се въртят из главата. Иначе утре сме на 3та ФМ и чакам с нетърпение и лек страх да чуя и видя, че всичко е наред.
Аз диета признавам само 90-дневната. Винаги имам резултат, не ми е трудна и добре ми понася. ММ сега се мъчи с житния режим, но е до днес и каза, че повече не може. Вчера направо едва го преглъщаше пустото му жито, отвращаваше го. Добре, че в Била има едни дребни ябълки в мрежа на Клевър, които се оказаха адски вкусни (аз ябълки мразя, но от тези си хапнах с кеф), та чака тях от цялата работа. Обикновено 90-дневната я правим заедно и той също каза, че му е по-приятна и мотивираща. Упражненията ще ги мисля след време, радвам се, че нямам вълчи апетит и освен в корема нямам никаква разлика, та дано и накрая си остане така, че не съм спортен ентусиаст.
Хайде лек ден от мен!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #118 -:
февруари 06, 2018, 14:47:30 »
Щях да се включвам по ракиено време да честитя, че помня от предни години, но то всички се изредихте, а най- мразим да съм последна
Али,
да си жива и здрава, да ти е светло на душата и да ти се случват нещата
Майко мила, от толкова Водолейци в темата и около мен в живота, чак почвам да се давя
А преди години изобщо не се бях срещала с такива
Както казва Мечо в "Работната Мецана",
аз направих важна грешка
, като се метнах на HBO GO, особено пък като е на аванта.
Тръгнах да гледам пак "Момчетата от Медисън авеню" и откривам толкова неща за размисъл, че чак главата ми се разпуши. Нали и майка ми е болна, та направо си имам извинение да мързелувам с втренчен в екрана поглед
Ще ходя в казана, вече съм прихванала смъртния грях леност.
Активен
Feribotka
«
Отговор #119 -:
февруари 06, 2018, 14:56:56 »
Верно се е наводнило от водолеи, ама нека, хубави хора сме
Рони
, знам, че е трудно, ма не се шашкай за Бебка...иначе мисля, че всичко си е в реда на нещата, едва ли има жена, дето да не е имала размисли и страсти 9 месеца, лошото е, че после не става по-неангажиращо мислите положението
И ние си купуваме от тия ябълки, фенове сме им, щото са бг, и не са от тия огромните лъскавите, които не знаеш с какво са ги обработвали за да добият този вид + са и вкусни
Като каза
Свекс
Майко Мила, видяхте ли че са спечелили конкурсът на Нова за промяната? Вие бихте ли пускали смс-и за подобна кауза?
Аз май не...предпочитам да ги давам на енимъл рескю или за някоя болна душичка...
Мери Ми
, супер ти звучи пътуването, хубаво че преди това са ти се разрешили здравословните проблеми. А от къде е тръгнало всичко?
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...