Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 02:03:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Януари 2018- нова година, ново начало!
Страници:
1
...
50
51
[
52
]
53
54
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Януари 2018- нова година, ново начало! (Прочетена 187369 пъти)
skylife
Сватбен ШАМАН
Re:Януари 2018- нова година, ново начало!
«
Отговор #765 -:
януари 30, 2018, 15:14:22 »
Цитат на: ma6ka_ в януари 30, 2018, 14:42:47
Хубава си е зимата, на мен ми е идеална
Но от събота се започва студ и мраз. Гледах, че Февруари ще стигне до -17 - 22. Дано са преувеличили
Къде това? ЩоТ аз до вчера гледах месечната прогноза в accuweather и минималната за Февруари беше -8.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #766 -:
януари 30, 2018, 15:21:37 »
В Gismete.com. Oт 09.02 до 12.02 - го дават -8 - 16. вчера бяха още по ниски. Дано да се покачват всеки ден
Майли много кокетна, направо е дежа ву.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #767 -:
януари 30, 2018, 15:23:15 »
Значи за пореден път се убеждавам колко съм изостанала със светските новини
Не искам и аз студ, е така от време на време колкото да е здравословно, да...ма иначе хич не ми и трябва, чакам си пролетта да си нося коженото яке
Рони, и да ходиш и да не ходиш на лекции за кърменето, все тая е според мен
Единствено може да намажеш някоя мостра, на мен ми бяха полезни в ориентацията, иначе трябва ти и беб да се нагласите
Майли верно не се е изложила този път, може да си е сменила имидж мекъра
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #768 -:
януари 30, 2018, 15:26:25 »
Привет и от мен!
И аз разходих детето, но не на чист въздух. Нещо много се зариби да гледа коли и сега или се разхождаме улицата (по Екзарх Йосиф, за тези от Враца) или стоим на кръстовището (с Демокрация). На края беше толкова уморен, че искаше да го нося и заспа. Лесно си беше с количка, сега мъкна 12,5 кг и то гледам да не ме окаля като вчера. Та, днес добра тренировка си направих вече, сега мисля още малко.
Днес гледах Преди обед случайно и в здравната им рубрика говореше един еднокринолог, проф. Пандев (аз заради името се заслушах). Та, той много надъхващо говореше колко е важно да се движим
Маги, надявам се бързо да оздравее Моника!
Аз Майли започнах да я харесвам след като си отряза косата.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #769 -:
януари 30, 2018, 15:37:28 »
Ееее щом толкова ги обсъждате, влязах и аз да ги видя. Като цяло ми харесват де, ама тая Бионсе що така се е крокодизирала?
Активен
always_and_forever
«
Отговор #770 -:
януари 30, 2018, 15:38:31 »
Панди
, аз на теб не мога да ти хвана спатиите? Тук ли си или не, хаха ха?
Не иска ли вече да седи в количката? Когато излизам сама с Алекс, сме с количката, а когато сме с ММ, без нея. На мен ми е важно да се придвижим до парка или където ще играе, защото всичко ми в далече, и после вече я оставям, а той си тича. Ако тръгнем пеша някъде (както Рат с Ники) до вечерта може и да стигнем до крайната цел. То ще е спиране на всяка крачка, ровене, връщане, гуши, хаха. Иначе ММ е забравил какво е да бута количка.
Нещо много се заплеснах тук, а щях да а чета.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #771 -:
януари 30, 2018, 15:43:39 »
Миме, тук съм през седмица, събота и неделя в София
той може и да иска да седи в количката, но от октомври не съм го слагала. Той може да ходи дълго, а и не ми се мъкне количка. В София си обикаляме нашия микрорайон по площадките, той си знае маршрута там. Тук нещо не прецених и затова се наложи да го нося толкова.
Активен
Feribotka
«
Отговор #772 -:
януари 30, 2018, 15:58:28 »
Момичета, не си ли ползвате още Бобата? Аз ако тръгна някъде с нея без количка (което вече се случва рядко мама да я извежда де), задължително си взимам Бобата и като иска гуши - на гръб, малко в повече ми идва да я разнасям
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #773 -:
януари 30, 2018, 16:29:22 »
Гледах част от дрехите, Майлито е страхотна с роклята.И гащеризона и е хубав.Като се събра с онзи австралиец и се поочовечи.Тя не е грозна, напротив и онзи и бунт ми беше в повече. Риана направо не е тя.Лицето и е същото, но тялото!Пинк ме кефи, и чувал да нахлузи, тя е бунтар по природа, винаги различна и много ме кефи.Бионсе и Джей Зи с тяхната мания да са номер едно, се изживяват като богове.ИДва ми в повече тая тяхна мания!Лейди Б, нам си ква!Особено снимките о бременността и с близнаците ми бяха свръх!
Няма да казвам колко много изпълнители има дето ги чувах за първи път, ама то това е от възрастта ми
Кефя се на Бруно Марс, ама ми е прекалено обезкосмен, като гущер ми е
иначе му харесвам музиката
Тъй, изказах се!
Моника е със зачервени дъги и с плитка кашлица.Не е сериозно, но ще си я гледам в къщи и ще я пазя.В хубавото време обаче мисля всеки ден на вън по 1 час да изразходва енергия.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #774 -:
януари 30, 2018, 16:44:06 »
И Бобата не я е виждал скоро
Активен
always_and_forever
«
Отговор #775 -:
януари 30, 2018, 17:00:21 »
Бобата ли... Какво беше това?!
Ами ние не сме се носили и даже не знам къде съм я прибрала нашата. Алекс със сигурност няма спомен какво е тУй чудо раница.
Ходим си с и без количка и така.
Маги
, Добре, че не е нещо сериозно. Гледайте се и ходете на игри и разходки.
дано и времето да позволява.
Аз нямам спомен за такава зима като тази. Ние почти никакъв сняг не видяхме досега. Даже ботуши не съм обували. Още си ходя с ботите. Не, че не ми е добре да е по-топло, но то не е и нормално чак такива пролетни температури. Дано не ни изненада февруари сибирски студ.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #776 -:
януари 31, 2018, 08:35:12 »
Добро утро! Как сте днес? Аз съм в къщи с дребната, пия кафе и гледам сутрешен блок. Това не ми се е случвало от не знам кога! Днес по обяд ще я изкарам да потича, че времето ще е хубаво, а цял ден в къщи ще откачим и двете.
Активен
Feribotka
«
Отговор #777 -:
януари 31, 2018, 09:30:12 »
Добро утро!
Ние вчера бяхме на среща с колегите от уни, много добре ми дойде
Ей, някои хора/неща никога не се променят, толкова същите ми се видяха
Повечето развиваха теории как им е супер сами и откакто са се разделили с дългогодишните си връзки кривата била само нагоре
Не знам, не ги разбрах изобщо, аз само казах, че вече изобщо не мога да си представя живота сама, пък за детето не посмях и дума да отворя щото всички са супер далече от тая тема...Днес ще се виждам с мойте кокошчици да видя какво са ми измислили за рд
Утре с едни други приятелки и приключвам със социалния живот, че ми идва в повече всеки ден
Снощи така ме теглеше вече накрая към вкъщи, че като се прибрах и гушнах Мис ми се разля една топлина по тялото, кеф
У наше село пък си има все още доволно сняг, Мис се пързаля всеки ден
Маги
ми е казала мнението за тоалетите на Грами, Пинк ми е много, много любима и като дух и като музика и като всичко и на мен
Като тийнейджърка яко ме беше треснала розовата вълна
Айде дуи дуи, днес ще се обучавам на Линукс, явно се използва доста туй животно, а на мен ми е толкова далечено всичко дето не е произлязло от Майкрософт
Активен
Alichka
«
Отговор #778 -:
януари 31, 2018, 10:44:05 »
Аз си направих упражненията, пих кафе, избърсах прах и сега малко свободна програма. Чакам да дойдат да погледнат съдомиялната, а те са дали 3-4 часа диапазон
Много се надявам до обяд да са приключили, че да излизаме навън.
Фери, да ти завиди човек за социалния живот
Наистина след такава среща си даваш сметка какво те радва. Аз на среща със съучениците ми не съм ходила от нам си колко години. С колегите от унито пък съвсем - пръснахме се много, а и за една среща да бия път до София
Там мога далеч по интересни хора да видя. Някак не ми се слуша кой в колко велика фирма е и какъв вещоман е станал - поклонник на скъпото, новото и луксозното
Поддържам връзка с конкретни хора. Калабалък не ми трябва!
Хехе, аз чак върл фен на Пинк не съм била, но съм тествала розовото като кичури в главата
Отивам да наваксвам с "Дървото на живота" докато таралежко спи.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #779 -:
януари 31, 2018, 11:13:20 »
Добро утро!
Минавам само на бързо, че днес имаме стройна програма. Ще ходим на деня на отворените врати в Токуда и се свързах и с докторката, която моята АГ ми препоръча, та ще се запозная и с нея. По телефона звучеше много мила, дано съвпадне впечатлението и на живо.
Иначе снощи дюнера беше голям успех. Мисля, че скоро няма да се сетим за уличен, а по принцип си обичаме.
Пинк и аз я харесвах и до доста скоро си я следях. Сега тя ли не издава, аз ли не се интересувам, ама музика почти не слушам или поне не нова.
Аз срещи на класа/ випуска не посещавам. По принцип съм забелязала, че слагам край на етапите в живота си от раз и поддържам връзка само с няколко колежки от унито. Сега ми е голяма болка, че единият колега нещо спря да контактува с нас, ожени се за дългогодишната си приятелка без да каже дума и въобще се дръпна рязко, та ми е интересна причината. Иначе ние от групата от 5: единият има близначки на годинка, аз съм ясна, едната е сгодена и този младоженеца, само едното момиче не е обвързано, но е много романтична душа, та сме си на един акъл явно.
Хайде хубав ден, дано да е успешен и за нас, че нещо се развълнувах пък уж няма за какво толкова.
Активен
Страници:
1
...
50
51
[
52
]
53
54
Нагоре