Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 00:43:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Януари 2018- нова година, ново начало!
Страници: [
1
]
2
3
...
54
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Януари 2018- нова година, ново начало! (Прочетена 187365 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Януари 2018- нова година, ново начало!
«
-:
януари 01, 2018, 09:31:39 »
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Желая ви много здраве, щастие и сбъднати мечти през 2018!
[/b]
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
Re:Януари 2018- нова година, ново начало!
«
Отговор #1 -:
януари 01, 2018, 10:40:06 »
За много години!
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #2 -:
януари 01, 2018, 11:37:50 »
За много години и честит Василов ден!
Да сме живи и здрави, подвижни и с акъла си
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3 -:
януари 01, 2018, 11:52:55 »
Честита Нова година! Нека да донесе много здрав и късмет, сбъднати мечти и любов!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #4 -:
януари 01, 2018, 12:10:47 »
За много години !!! Да се сбъдне пожеланието на Свекьрва !
Активен
Mrs.™
«
Отговор #5 -:
януари 01, 2018, 15:55:49 »
За много години! Пожелавам ви една прекрасна и много успешна година!
new-year-pic-2018.jpg
(49.43 KB, 700x437 - видяно 425 пъти.)
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #6 -:
януари 01, 2018, 19:17:28 »
Цитат на: inaxastra в януари 01, 2018, 12:10:47
За много години !!! Да се сбъдне пожеланието на Свекьрва !
И не забравяйте да казвате "Обичам те"! Обичам ви, вие сте като тайна подправка в гозбата живот - добавяте магия
Ина, хапнахме 12 гроздови зрънца в 12 според Гугъл и италианската традиция
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #7 -:
януари 01, 2018, 20:32:42 »
И ние
И леща за парички
А моята торта обра овациите. Беше супер красива (не толкова супер вкусна, поне на мен не ми харесва такьв влажен и пльтен блат), но гостите май й се накефиха. Готова сьм за рд
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #8 -:
януари 01, 2018, 21:36:47 »
За много години!
Учудващо новогодишната ни нощ тримата мина прекрасно! А тортата на ММ беше супер.. Прави и баница за първи път в живота си под зорките наставления на мама и бебе.. голям мерак имаше. Аз мразя баница, но изядох 1 парче и наистина беше много вкусно
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #9 -:
януари 02, 2018, 08:42:12 »
Честита Нова година! Бъдете здрави, щастливи и обичани!
Ние се прекарахме много добре на гости. Бамбук празнува с баби и дядовци. Всички са доволни
Активен
always_and_forever
«
Отговор #10 -:
януари 02, 2018, 09:05:44 »
Честита Нова година на всички! Пожелавам ви здраве, щастие, любов, повече поводи за радост и усмивки! Споделеност, нежност, пътешествия до мечтани дестинации! Дано постигате целите и сбъдвате мечтите си! Обичайте се, уважавайте се, разбирайте се с любимите си хора! Дано изпратим годината удовлетворени от постигнатото през нея!
За себе си пожелавам същото + още няколко лични неща.
Нашите празници минаха както очаквах. Единственото на Бъдни вечер бяхме, както исках - само тримата.През останалото време периодично ни прескачаха. Племенницата често беше в нас.Както и да. Молех се само да сме здрави. Другата година на самотен остров.
Два пъти ми се падна паричката. Късмети бях забравила да купя и намерих в интернет много хубави. Баницата ми се получи супер. Не обичам домашна, но заради късметите изядох две парчета.
Алекс е заринат с играчки. Аз получих телефон Хуауей от ММ, макар че ми беше обещал, че няма да ми купува такова нещо и много умело ме заблуди + ваучер за пазаруване от ДМ. Доволна съм. Телефонът (засега) е супер як, само клавиатурата трябва да му оправя, защото пиша 5 часа иначе. Неговият подарък още го няма.
Беше ни много хубаво да сме заедно и естествено времето мина ужасно бързо. Сега чак лятната отпуска.
Алекс беше залепен за баща си. Сега много ще го търси и ще плаче за него.
За мен годината като цяло беше успешна. Щастливи сме щом имаме Алекс, здрави сме, заедно сме и се обичаме. Всичко останало ще се борим да постигнем.
Свекърва
, още дълги години в разбирателство и уважение да живеете.
Рат
, съболезнования за бабата. Мир на душата й.
Всички болни да се оправят.И повече дзен на останалите.
Активен
Feribotka
«
Отговор #11 -:
януари 02, 2018, 09:37:35 »
Mopген! За много години
Бъдете, здрави, щастливи, гушкайте се и се обичайте повече
Аз няма да ви филосовствам за изминалата година, въпреки че има много какво да се оплаквам
Само ще си/ви пожелая повече търпение и смиреност тази година и най-вече здраве, другото някак все се нарежда
Нашата НГ нищо не разбрахме от нея. Бяхме със съседите с на Мис връстника и кумът с новата кума...буквално ни подлудиха
Към 8-9 се накнихме да седнем, като все някой беше в летежна фаза, към 10 започнахме да ги приспиваме, та до 11...след ова запонаха гърмежите и се редувахме да приспиваме отново и към 12 Мис вече беше окончателно събудена и във вихъра си
Та до 3
По този повод не се сетихме една снимка да си направим заедно, само децата успяхме малко да наснимаме, а с ММ се сетихме 5 мин преди 12 да се селфим
Иначе ни беше забавно де, 3 двойки бяха направили храна като за 15+ човека, та поне няма да готвя тая седмица
Паднаха ни се здраве, щастие, парата в мен от Бъдни вечер и нова кола на ММ, та той каза, че щом парата е в мен трябва да работя да му взема нова кола
Слава Богу Мис получи само интересни неща, все такива, които аз съм избирала или казала да ѝ се вземат не сме заринати с пластмаса, има само една пазарска количка с пластмасови продукти, които са бая китайски, но се преживява на фона на другите
Айде дуи дуи у целувкен, отлитам да си разчистя новогодишно пощата
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #12 -:
януари 02, 2018, 10:05:14 »
Отминаха и заминаха и тези празници... Подхванахме старата песен, май и гласа не сменихме.
Баницата с късметите я въртим в деня, когато сме най- много от семейството вкъщи заедно, че да може всеки лично да си избере и изяде парчето. Върнах се към същината на традицията - целта е била да се разпределят задълженията, да се знае кой през новата година за какво ще отговаря и ще се грижи: за животните, за нивите, за децата, за къщата, за парите. Като зная много, падна ми се да осигуря мира и спокойствието на семейството, Родният ще се грижи за котката, врабците, гълъбите, лястовиците, хлебарките, паяците и мухите, снахата ще ни обезпечава финансово, майка ми ще поеме всички технически съоръжения, НИ1 ще плаща данъците на имотите, а НИ2 ще се съсредоточи върху поддържане на къщата.
Хехе, така погледнато, никой не остана доволен. Ама и преди не беше работа, като се падне учение на майка ми или служебно израстване на мен
От разни други места ме наваля 3 пъти
любов
. Да беше секс, разбирам, пък то сигурно е пак няква всемирна любов
Ина,
по рецептата на Йоли ли прави червеното кадифе? Яла съм само с червено цвекло и съвсем не останах очарована, прилича ми на попара.
Кажи малко и за украсата, ако пък си я снимала, ще се радвам да я видя.
Беше споменала за различното отношение на училището към рождените дни, кого ще кани Марта?
Мари,
ти каква торта ще правиш на Симеон?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #13 -:
януари 02, 2018, 10:09:53 »
ЧНГ ! Здраве и златни кюлчета ви желая !
Ина,
покажи тортата моля.
Свекс
, добре си ги наредила с тия късмети.
Подаръците на малкия са само пари, изрично казах че нямам нужда от играчки. Пластмасови или не, не ги ползва особено освен да се спъва в тях, обикаляйки.
Отлетяха дните бързо, ама не ми липсват, защото ми е напрежение като са двамата мъже вкъщи- много глас, много нещо.
. Ще стана монах в следващия си живот ( пак - в предния уж съм била такъв
) .
И аз получих телефон, от брат ми. Върна ми жеста отпреди 12 години, когато с лотарийно спечелени пари му купих първия му телефон.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #14 -:
януари 02, 2018, 10:18:55 »
Ай честита нова година и от мен!много здраве, щастливи моменти и по-малко тревоги ви пожелавам!
Нашата нова година беше съвсем тревиална.В нашите с все дечурлига.Девойките изтрещяха, батко им, се чудеше какво да прави, а ние само се редувахме да се разправяме с тях. Изкараха до 2,30 след което ние се прибрахме с изнервена и превъзбудена Моника.Голяма работа де!
Фери
, що сте се мъчили да ги приспите, аз никога не съм си причинявала това на НГ.И без това не ще да спи, ще падне от умора някъде и само я пренасяш
Моника получи добре разпределени подаръци от мен.Всичко беше грижливо избрано.Няма нищо излишно.Сега започвам да умувам кой стари играчки да премахна, имам да разчиствам в къта и за игра, пълно е с боклуци!Трябва и да мисля за пренареждане на играчките и функционални шкафове.
Свекс
, аз съм правила на Йоли червеното кадифе и на мен лично ми хареса.Давате ми добра идея за тортата за РД на Моника.Че тая е от по-лесните.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
54
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>