Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 00:55:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Юли с дъх на море...и Любов
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Юли с дъх на море...и Любов (Прочетена 164364 пъти)
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Re:Юли с дъх на море...и Любов
«
Отговор #240 -:
юли 12, 2017, 12:20:16 »
Само искам да спомена, че котката две бременности изкара в промеждутъка, когато не влизах на отчет. Буквално не можем да я издебнем не бременна или не кърмеща, за да я кастрираме. Мъжкия го репортвахме няколко пъти и още никой не го е прибрал.
Та в този ред на мисли, вече си е доста опасно за нея. А относно кучето - тя е тоооолкова плашлива, че ще изкара няколко месеца по кюшетата докато свикне с кучето. Но проблем няма да има. Той по думи на свекърите е страхотен и какъв да е...като е Лабрадор
Понеже вече живеем сами, сега му подготвям едната стая. Днес чакам да ми доставят аксесоарите, които му поръчах и нямам търпение да ги видя. И така - пълната ми еуфория ще трае до първия изръсен косъм и след това ще премине в истерия.
А относно басеѝните - предпочитам ги пред морето, особено плажовете в големите курорти. Ако е някой затънтен на Бяла, Дюни или други шубраци съм напълно навита да вляза в морето, ама иначе - цъ.
Свекс
, сега като ги копира ми излезе смътен спомен и пак са ми доста смешни.
Големи дивотии сме в състояние да измъдрим ние хората, от суеверие.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #241 -:
юли 12, 2017, 12:33:19 »
Лабрадор.. ОБОЖАВАМ ГИ.. Искам един ден да имам шоколадов лабрадор
Тия работи,
Свекс
, така ме разсмяха
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #242 -:
юли 12, 2017, 13:57:28 »
Цитат на: bulche91 в юли 12, 2017, 10:43:29
Ина
кои ваксини нямат?
Хепатит Б, Хемофилус и Менингит.
София няма и БСЖ. На Марта й сложихме, защото тогава така ни се стори разумно, заради факта, че нашите страни (Бьлгария и Италия) са в рисковата група, а тя беше все по летищата, но после разбрахме, че тази ваксина предпазва само от един еди си кой щам и то не на 100%, и уж всички туберкулозни вьв Франция били ваксинирани (ходи знай каква е истината сред всички спекулации), но на София не я сложихме.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #243 -:
юли 12, 2017, 14:41:59 »
Една забавна статийка, доста смешно чи стана, но от части има и верни неща
https://thememoires.com/
рейтинг-на-съпругите-сред-зодиите-съп/
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #244 -:
юли 12, 2017, 14:42:09 »
Цитат на: inaxastra в юли 12, 2017, 13:57:28
Хепатит Б, Хемофилус и Менингит.
София няма и БСЖ. На Марта й сложихме, защото тогава така ни се стори разумно, заради факта, че нашите страни (Бьлгария и Италия) са в рисковата група, а тя беше все по летищата, но после разбрахме, че тази ваксина предпазва само от един еди си кой щам и то не на 100%, и уж всички туберкулозни вьв Франция били ваксинирани (ходи знай каква е истината сред всички спекулации), но на София не я сложихме.
MMR Нямат ли? доста оскъдна бройка наистина... липсват полио, дифтерия. Четох че по Франция пак щели да стават задължителни ваксините.
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #245 -:
юли 12, 2017, 15:13:57 »
Днес като мина утрото ми беше много айляк по пейките. Бях заключила хаоса вкъщи. После обаче не стига него да оправя, ама и готвих и... създадох нов
На терасата е ад от жега и внесох няколко саксии, за да оправям цветята. В този момент успях да лумбурна една саксия в средата на хола. Друго е човек сам да си създаде работа!
Алексия, как не пръскат при вас! То тук уж пръскат против комари и кърлежи, а е ад. Вчера ходихме по женски плюс момъка, за да си оправя болничния. Докато се товарихме в колата видях Дребосъчка. Беше цялата в страшни следи от ухапвания и чак с отоци. Личната подскочи, че чак е като уртикария. Биха нещо противоалергично, което много боляло. Уж спаднаха отоците, но и тази сутрин се виждаше къде са били. Вместо да миришем на хубави парфюми, воним на антикомарини и пак без полза.
За ваксините се сещам как Ина разказваше, че май са я ваксинирали "като крава".
Факт е, че в зависимост от бременността сам се нагласяш какво да правиш или не. И аз бременна не бих ходила на обществен басейн, най-малкото знам някои как се хвърлят за "бомба" без да гледат кой е около тях.
Много телеграфно, ама няма да се сяда днес (на компютъра) - нали е сряда
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #246 -:
юли 12, 2017, 15:46:53 »
Pisah tezi deto
niamat
.
ti nali tova me pita
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #247 -:
юли 12, 2017, 16:19:01 »
Цитат на: inaxastra в юли 12, 2017, 15:46:53
Pisah tezi deto
niamat
.
ti nali tova me pita
Ух верно... Разсеяна работа
Мари не е влизала от сутринта, май има нещо
«
Последна редакция: юли 12, 2017, 16:41:28 от bulche91
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #248 -:
юли 12, 2017, 19:34:17 »
Малииииййй, ние днес имаме годишнина от сватбата. Добре че баща ми писа, та да се сетя.
Какво нещо е времето...
То аз и не си бях дала сметка, че е 12ти де... Пьк за утре да не говорим.
А Мари... тя от 11:30 беше на преглед, а днес нали е Рд на Симеон, препдолагам има по-интересни неща за правене от мотаене вьв форума и не е влизала, защото няма време, но си е трьпка очакването хахахха...
Днес беше хубаво време и ходих до морето с дребната. Пих едно кафе и един шейк докато спеше тя, но спа много малко. Поне не рева.
Преди малко се прибрахме и слезнахме за 15мин в градинката на блока, та се запознах с една полякиня и нейната приятелка ирландка. Даде една играчка на заем на София, от тия пластмасовите камиончета, дето се сяда на тях и се карат с крака. Радвам се, че в тоя празен апартамент е... особено.
Фабио пьк е на зьболекар и ще се прибере кьсно. Вьобще...
Много забавно - като говоря на френски ми казват, че имам италиански акцент, а като говоря на английки, ми казват, че имам френски
Иди го разбери !
«
Последна редакция: юли 12, 2017, 19:40:11 от inaxastra
»
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #249 -:
юли 12, 2017, 20:13:31 »
Цоп... нали ви се оплаках, че от рано рано съм в някаква фаза, а имах чуден ден и за капак Кобилкина е решила да пусне на пазара решение за всички женски проблеми.
Аз мисля да стартирам с капки "Принцеса" всяка сутрин от тук нататък. Накапвам си ги, почвам да халюцонирам придворни и да бича яйляк, е може и някое друго кралско посещения я на мол, я на спа да осъществя
Пускам ви линк, за всеки има по нЯщо
http://natalia.bg/store/produkt/
капки-принцеса/
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #250 -:
юли 12, 2017, 21:00:10 »
Боже, Боже, Боже ...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #251 -:
юли 12, 2017, 21:26:27 »
Цитат на: inaxastra в юли 12, 2017, 21:00:10
Боже, Боже, Боже ...
Да бе... срамота само за плетки и туршии си приказваме, толкос женоря тука можехме и по-рано да се сетим
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #252 -:
юли 12, 2017, 21:28:30 »
Хахаха мен като ме няма - ме няма, ама като съм тук - всеки втори пост е моя.
Та точно влизам да ви просветля за отварите на Кобилкина и вече виждам са ме изпреварили.
Тя Кобилкина не ме учудва, ама жестоко ме интересува кой балък ще купи това?!
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #253 -:
юли 12, 2017, 23:51:55 »
Въъъхххх, капки Принцеса
погледнах ги, ама не ме влече другите да са ми благодарни, ако може да пораждат у другите рЕзки желание да изчистят и да изгладят вкъщи, купувам една каса
ако трябва с водното пистолетче на детето ще пръскам минувачи
Ама видях бренди в състава, ако се приемат достатъчно много пъти, може и да си повярвам, че сън принцеса
Ина честита годишнина!
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #254 -:
юли 13, 2017, 01:45:55 »
Тъкмо навреме влизам,да не изпусна чудото на Кобилкина....Сега ми е ясно защо изглежда вечно надрусана,,,ми тя женката си лочи капки с бренди и после Малдьиви
обаче има и капки за пари и за сексуалност и забременяване
Егати вълшебницата ще дойде таз мома,,(опс омъжена,отново жена
)
Свекърва,голяма фенка съм на майка ти и нейните сладки бисери
Аз днес ходих при баба ми да я подстригвам,обаче съм контузена с дясната ръка и я започвам с лявата,ма хем е уж непретенциозна,хем е страшна кокона.Та ,,,взимам аз ножицата,ма от километри ми личи,че хич не ми е удобно.Баба ми седнала на двора на един стол,дядо държи огледалото пред нея,аз се мъча да задържа ножицата,без да псувам,,,Идилия.По едно време само я чувам: Абе,ти само мрънкаш,да не умирам,докато дойде брат ти,ма както е тръгнало с тая прическа натам вървят нещата...
Едвам не припаднах от смях,накрая извиках една приятелка фризьорка,та сега е готова за снахата
На цялата лудница по подготовката за посрещането на брат ми,аз съм с вързани ръце (буквално) и само седя отстрани и мрънкам под мустак...На всичко отгоре, малката се научи да я приспивам на ръце и сега три дни ни чува цялата махала и съм сигурна,че сме доста добра конкуренция на Амели
Междувременно ,станах кръстница отново,бебечето доста избърза ( 34 седмица) и сега втори ден е на кислород и антибиотици,но съм сигурна,че ще се справи момчето,силен мъж е ,,няма да се дава.И като истинска кръстница аз измислих името
Мартин
като ударението е на а-то
Майка му ми звънна още ,докато беше в родилна зала и ми казва: Имаме момче,роди се доста рано,нямаме име,ти измисли
Аз в болницата,на ударна доза болкоуспокояващи,в първия момент си помислих,че нещо сънувам
Обаче,след малко ми звънна и таткото...та така,,,Дадох им няколко предложения,те настояваха аз да избера,и това име най ми допадна
Да бъде много здраво момчето,всичко друго е лесна работа.Сега ще тичам за подаръци,че си нямат почти нищо,но чакам насоки от майката и ще се впусна в бебешки пазар
Вече остават само три дни до голямото посрещане,ако видите летяща,руса,македонка,,,да знаете аз съм.летя от щастие
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...