Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 11:12:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 46   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първоаприлско-Великденска тема!  (Прочетена 174675 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #600 -: април 27, 2017, 21:44:42 »

Значи до тук с едни очи сме гледали клипа  good

За първи път чувам за сух шампоан  blush

Аз с досада,  но по необходимост я мия през ден, няма мърдане.
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #601 -: април 27, 2017, 21:46:36 »

Отвьд това как ме виждат другите, аз самата не се харесвам със сегашната форма на тялото си. Не знам дали има врьщане назад, но определено не се чувствам добре физически и не си допадам естетически.

Много добре казано! На мен именно това ми е проблемът - личното усещане и възприятие. А и преди бременността имах релеф на корема и ми липсва  girl_wink
И аз минах 30-те и да има разлика с влизането във форма когато бях на 25.
Започнах отново да спортувам и се опитвам да си внуша, че е по-добре 2 -3 пъти седмично отколкото николко. Преди ако не е 5 пъти в седмицата си мислех, че нищо не съм свършила.

Клипчето е много хубаво. Освен завидната форма и настроение, впечатлява и достойнството, с което жената си носи годините. Сигурно е страхотно да се чувстваш така в тялото си!

Много сте активни в тези късни часове smile
3 нови отгорвора
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #602 -: април 27, 2017, 22:08:50 »

good good good
Както винаги, на едно мнение smile

Забравих да кажа, Руми, ти поне по снимките които виждам в социалните медии, имаш такова силно присъствие и излъчване, че не виждам смисъл да коментираме друго в твоя случай. Не знам колко грим ползваш, но чарът с грим не се придобива, нито се покрива biggrin .
A разстоянията които Тони минава пеша, никога не мога да ги измина.
Та всеки с дарбите си. smile
Еми , много благодаря, направо ме разчувства. Много благодаря. Не знам дали е от изпитите бири, но чак ме просълзи. Явно късно вечер се размеквам. Но едно такова изречение е в състояние наистина много да развълнува и зарадва човек.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #603 -: април 27, 2017, 22:15:13 »

От бирата и аз съм така heart. Вчера се разревах от едно стихче. Или май беше вино? angry bad
Баси, не помня.ейй остарях.важното че сме яки. Wink

Аз па съм мързелива и не обичам болката. Съответно не мож се изтезавам. Хедонист.

Мари, моята също е за през ден за миене. Но много ми пада така.
Някой друг, отзиви ?
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #604 -: април 27, 2017, 22:25:35 »

Тука стана много задушевна обстановка  girl_haha good
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #605 -: април 27, 2017, 22:26:41 »

Сега може и от хормоните да ти пада, вземи си шампоан против косопад, ще я подхрани.
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #606 -: април 27, 2017, 22:39:16 »

Сега може и от хормоните да ти пада, вземи си шампоан против косопад, ще я подхрани.

Със сигурност е от това,  но се съмнявам балсам да помогне. Време и търпение трябва,  до годината ще е така.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #607 -: април 27, 2017, 22:54:09 »

Аз пък обичам да лежа. Основно лежа. Не ходя, освен до работа за 3 минути на ден (засичала съм). Не спортувам. Имам си от всичко - и корем, и целулит, и бедра. И си се харесвам! Живея, както обичам...както мога, както отвътре ми идва.
Понякога си мисля, че е добре да сваля поне малко корема, ама как..като толкова обичам бира. Успокоявам се, че само в профил личи.  good  pleasantry
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #608 -: април 28, 2017, 07:16:28 »

Добро утро!

Машка, както ти казах и когато се видяхме.. Отдавна не се бях срещала с така харизматичен човек и така симпатичен.. Да, за себе си, може и да не изглеждаш в топ форма, но очите ти греят по един начин.. ..  good  give_rose

Сухите шампоани са ужасни.. Като бях в университета съквартирантката ми използваше... Добре, че се отучи..  angry Аз имам свръх чувствителен скалп, който се изсушава много бързо и ако мия косата си повече от 1-2 в седмицата, започва да се бели на люспи. Не като пърхот, а големи люспи sad Онзи ден като бях на фризьор се наложи да ми измият косата 3 пъти, заради процедурите и това, че не ме хвана боята и нанасяха 100 пъти и сега още не съм я мила, защото се люспи здраво, въпреки хубавите шампоани и продукти sad

Трябва да си взема от аптеката, някакъв препарат за скалп, защото шампоани и балсами не помагат..  nea

Днес ще е много приятно и слънчево. Снощи беше отворена врата на терасата цяла вечер в кухнята shok Илиян ще ходи на футбол с новите си колеги, а ние със сестра му ще се шматкаме някъде. Да повървя малко, че тази седмица съм назад с километрите..  pardon
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #609 -: април 28, 2017, 07:28:33 »

Добро утро! Аз вече съм по задачки.
Сух шампоан никога не съм ползвала. Знам ги, ама предпочитам да съм с лак за коса в екстремни условия на невъзможност за измиване на косата. Моята се променя от време на време. Най-малкото след ражданията се изправи почти нацяло.
Тони, ползвала ли си шампоан Здраве. Дребното нали е бяло като пуканка, та има чувставителна кожа. Като бебе нямаше проблеми, а преди половин година й се появиха люспи по главата. На нея Здравето й подейства добре.
Нещо блокира, та публикувах за всеки случай.
На мен клипът ми хареса с това колко се усмихва жена на тези години. Да, има хубаво тяло и коса, но другото е излъчването. В повечето случаи хората на тези години са фокусирани върху болести, кой умрял и разни други дребни грижи. Едва ли на една манекенка всичко й е ток и жици в живота. Обаче това професионално изкривяване да си усмихнат на мен лично много ми хареса!
« Последна редакция: април 28, 2017, 07:32:36 от Alichka » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #610 -: април 28, 2017, 07:45:41 »

Забравих за клипа, вчера го гледах някъде във фейсбук.. Удивената съм от излъчването на тази жена.. Толкова жива, женствена, красива... Пожелавам си повечето хора на възраст да са такива... Прелестна е. heart heart А косата й е като магия  shok heart

Али, шампоани не ми действат.. Трябва да е явно нещо медицинско за третиране на скалпа  sad
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #611 -: април 28, 2017, 07:53:01 »

Привет.Аз съм ползвала сух шампоан, но много отдавна и спрях.Покрай малката ходех предимно вързана, къпех се като имах време, даже се бях подкъсила до раменете, за да ми е по-лесно.Сега косата е дълга и пак нямам време за фризьор.Някъде от 6 месеца не съм стъпвала, сега говорих с един фризьор вика ми за бой си.Хубаво как да отида с Моника на такава процедура като тя не седи на едно място?Моя мъж работи до по-късно и няма кой да ми я гледа?Още не съм станала магьосник.А миене на косата всеки ден ми е направо невъзможно.Косата ми съхни изключително бавно, няма значение какво правя с нея.Това означава, че за да изсъхне нормално трябва да я измия най-късно в 19 часа, за да не съм като робокоп и с главоболие на другия ден.А това ми е направо невъзможно всеки ден да се случи.Та си ходя на опашка.На който нему харесва да се снима.Мен ми е все тая.

Аз днес ще пътувам до София и обратно.Как уцелих деня с най-голям трафик не знам.Ще е веселба де.Казаха ми за някаква нова боя дето много хубаво покривала белите коси.Мисля да я пробвам тия дни дано ме хване, че последното тъмно русо дето си взех стана червеникаво и като се погледна ме избива на див смях.Не се харесвам с червен оттенък smile

Хубав и усмихнат ден!Ще ви хвърлям по едно око.
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #612 -: април 28, 2017, 08:19:19 »

Добро утро!

Моята коса се омазнява доста бързо и съхне бавно, а понякога не ми се занимава със сешоари, та от 2 години имам сух шампоан за всеки случай. Не съм супер фен на действието му, но пък ме спасява с още един ден. Използвах на Batiste преди, сега съм с една малка пудричка на Alverde. Изглежда ето така: https://3.bp.blogspot.com/-PKevLAyXoIk/WIzQtFcPa8I/AAAAAAAAMb0/vZXDkXZ-wdcz6BUojRLcJ7IoHLDH1eWXwCLcB/s1600/DSC_4434.jpg
 Харесва ми повече от Batiste. За да не оставя петна го нанасям и после го разтривам със суха кърпа. Придава обем и мирише добре. И аз нещо се отнесох с ходенето на фризьор, ама ми харесва дължината, с която съм сега.  Wink

Да ви кажа супер доволна съм от инструктора си на опреснителните шофьорски курсове. Сравнен с този, с когото взех книжка, този човек просто ме радва всеки път. То какви опреснителни още първия път забеляза, че не въртя волана правилно, а то си е изграден навик, но никой не ме е гледал какво правя, когато съм го изграждала. В началото имах домашно да въртя тава вкъщи все едно е волан и се бъзикаше да не взема да извъртя някоя баница и понеже мисля в неделя да се пробвам да покарам сама снощи му завъртях една питка и днес ще му я занеса. Много обичам, когато открия хора, които вършат нещата с любов.  good

Днес на майка й е последен ден преди пенсия, милата се вълнува като първолак, ама тя е в тази система, откакто аз съм запланувана. Не мога да си представя какво й е, досега всичко познато и изведнъж цял един нов живот. Организирала си е почивки и екскурзии в чужбина и много се радвам, че с татко ще си имат време за тях, дано е мнооого дълго.  heart

Между другото за мен тя винаги е била вдъхновение - винаги е била пълничка, но е толкова усмихната и позитивна, че забравяш и килограми, и възраст. Има много жени на нейната възраст, които ми изглеждат баби, а тя не - винаги се облича с актуални цветове, доколкото са подходящи за възрастта й и винаги се гримира леко. Имало е много случаи, в които влизаме заедно в магазин и питаме за нещо, след няколко дни пак влизаме в същия магазин и хората я помнят. Аз ако вляза сама мен не си ме спомнят. За съжаление аз съм с характера на татко, който е интроверт, но не  ми пречи да й се възхищавам и да се стремя да достигна златна среда.

Хайде хубав ден от мен!

« Последна редакция: април 28, 2017, 08:25:40 от addicted_to_u » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #613 -: април 28, 2017, 08:29:09 »

Добро утро smile

Изводът ми за вчера е,  че всички сме хубавици, но не се харесваме Wink
Та, вчера реших да не съм само на приказки, а правих упражнения в къщи и след това 2 часа бутах количкатс. Добре, че дребното бързо заспа, че вечерта нямах сила.
На мен миенето на коса ми е много досадно, заради сушенето. Та сега като нямам къде да ходя, си я мия веднъж седмично. Като се боядисахме все по-бързо да се омазнява, ама дано се превъзпита пак. Но като бях бременна беше страхотна. Може би и 4-5 месеца след раждането. Но сега е все вързана, че Бамбук много се кефи да си оплита ръцете и да скубе.

Хубав ден!
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #614 -: април 28, 2017, 09:04:22 »

Адиктед, къде го намираш този сух шампоан. Честно, замисляла съм се за покупка на такова чудо, особено за лятото. Зимата с палта и шалове - как да е. Лятото обаче се изпотявам и в корените на косата. Ако ми е прясно боядисана и нямам корени - косата ми е ОК. Мия я на 4 дни горе-долу. Ако обаче има вече корен към сантиметър става кофти самото усещане на леко омазнен корен и по-сухи краища.
Да ви кажа колко ме дразнеха с предната бременност. Хората са свикнали да ме виждат с маникюр - по-къс, по-дълъг, различно. Моите нокти растат като щури и хич не ми е жал да ги режа, защото за 3-4 седмици са израснали лопати на тяхно място. Та в очакване на бебе ми ахкаха и охкаха "Олеее, ти сега трябва да си махнеш маникюра изцяло". Така го казваха все едно друг път нокти няма да ми растат. Е, не се лиших от нокти и коса, защото ако изрежа ноктите от дъно все едно съм без пръсти и едва-едва държа нещо. Ако пък изрежа косата - ами удря ме на самочувствие crazy Хубава, лоша, поддържах си косата. Е, депресиращо е няколко месеца след раждането, като се развлачат топки с косми из нас.  blush

Рат, вчера забравих да честитя празника на ТМ. Да сте живи и здрави цялото семейство, да се обичате и да споделяте прекрасни моменти заедно give_rose
« Последна редакция: април 28, 2017, 09:06:39 от Alichka » Активен
Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 46   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: