Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 13:51:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Първоаприлско-Великденска тема!
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
38
...
46
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Първоаприлско-Великденска тема! (Прочетена 174827 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Първоаприлско-Великденска тема!
«
Отговор #525 -:
април 25, 2017, 17:16:44 »
Привет!
Има ли някой тук да ми каже: значи на 2-те ми работи ми се дублираха часове и естествено отказах тези, които бяха по-малко. Разликата е наполовина. + онлайн часовете мога да си ги водя от Бг. В резултат шефката, на която отказах тръгна да прави изречения колко съм била несериозна - Аз, която обожавам да преподавам. Аз дето замествах по време на ваканциите за да си разходят всички Д-тата. Как й се събра не знам. Не знам дали наесен ще работя там. Просто много се обидих и освен това пътувам по 45 мин в едната посока. А следобяд трябва да ходя с такси и просто се получава: де Илия на кирия... Ако бяхте вие какво бихте направили?!
«
Последна редакция: април 25, 2017, 17:20:42 от fanimira
»
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #526 -:
април 25, 2017, 17:18:44 »
Предимството да си дебел от преди да забеменееш/уж не се качват толкова кг/, аз си влизах в старите вщдънки 20дни след раждането, сега са ми големи и ги мразя, т.е. мразя да ги нося щото съм като рапър.
Мм, не е близък с майка си. Той почти не й звъни, тя го търси и тези контакти зачестиха след като забременях и се роди Ники. Мен ме дразни, че не ми споделя с кой и какво си говори /а част от нещата ме засягат лично/. Свикнала съм с нашите като ги питам кой е и да ми се преразкаже всичко, ей така лаф да става
Днес фотосеаията мина много добре, малко ни събуха в тревата и ни стана студено, ама иначе беше много забавно. Имаше и дрон, който бебета с голям интерес слушаха и зяпаха, а някой от големите бягаха от туй дживотно
Активен
always_and_forever
«
Отговор #527 -:
април 25, 2017, 18:24:27 »
Аз си седя на една пейка и се смея с написаното от
Ина
, че преди без грим била като циганка. Охх,
Ина
, винаги с такава ирония говориш за себе си.
По време на бременността много си се кефех и се чувствах много добре в кожата си.
Сега слагам ББ крем и спирала преди излизане. Стига ми, че вкъщи съм си натурална.
ММ не се сеща да звънни на майка си. Една година, докато учехме, беше забравил за рд й. Тя му звънни да го пита дали е добре и помежду другото да му каже, че я е забравил. Аз с майка ми се чувам всеки ден, защото тя ми звъни.
И аз съм голям Плюшкин, ама.се оправдавам със сантименталност.
А тук имаме огромни комари.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #528 -:
април 25, 2017, 18:29:09 »
аз съм си същата отпреди бременността, но имам нужда да поизхвърля дрехи и да се сдобия с нови.
имам мотивацията, ще изкарам и парите, но си трябва време.
и аз се гримирам но кога ми падне, още се изживявам като тийн
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #529 -:
април 25, 2017, 18:56:48 »
Аз почти постоянно съм гримирана. Без грим ходя само до магазина в съседния блок.
Беше ми голяма страст гримирането преди няколко години, сега също се гримирам, но основно лицето - голямо удоволствие е като сложа всичко и кожата да стане като платно
На очите вече само спирала слагам и понякога червило на устните.
Като бях бременна и стоях вкъщи, понякога се гримирах само за настроение и да си запълвам деня. Голяма краста е купуването на гримове, четки, за почистване, кутии за съхранение ... Някои неща, които зная че няма да изразходвам в срок, споделям с мама. Много е доволна
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #530 -:
април 25, 2017, 19:46:32 »
Цитат на: alexandrova_90 в април 25, 2017, 15:15:46
Не мога да се откажа от тях, колкото и да не ги харесвам.. Това е Плюшкин
Тони
, прати ги на някой назаем или си организирайте размяна с приятелка, жалко е красиви неща просто така да седят. Отделно има групи за благотворителност, можеш да продадеш годните вещи и да се включиш в добра кауза вместо просто да ги хвърлиш.
Новото ми аз и концепцията за капсулния гардероб се появиха миналата година, почнах великата чистка на апартамента, но после се спрях покрай новините за змей 2 и натъпках всичко във вакуумни торби. Цялата временна зима изкарах с два пуловера, два панталона и две блузи и се чувствах чудесно, защото винаги имах какво да облека. Мисля да запазя този принцип и на лимитиран брой дрехи и за напред, добавят се малко акценти според актуалните тенденции и нужди и толкос.
По-малко вещи = по-малко подреждане и чудене кое къде да сложа. Днес четох една мисъл - ако купувате вещи, за да подредите наличните си вещи, значи притежавате твърде много неща. С бебешките неща съм в чуденка как да процедирам, те са на практика нови, даже и след две бебета. Определено си спестявам доста разходи сега, защото ги запазих.
Машка,
радвам се, че по-често ни навестяваш и че намираш време за грим. Много харесвам спретнати майчета, без тридневни лекета от мляко и сресани, ако може
Аз избягвам да слагам ББ крем или нещо покривно заради малкия змей, с който сме гушнати ежедневно и не искам да остава по него грим. Иначе съм станала супер педантична в използването на бяла козметика и се гримирам понякога по така за настроение.
Активен
Feribotka
«
Отговор #531 -:
април 25, 2017, 22:24:09 »
Добър вечер!
Пак така ми се получи, че пиша по-късно, ма няма как
За гримирането съм като Еми - когато съм в настроение, още се изживявам и аз като тийн хаха. Бе гледам поне да сложа малко руж за цвят, спирала и гланц, не обичам да се цапотя с много фон дьо тен, пък и сега с бебето дето непрекъснато иска да ме лигави и гушка, няма и как
Вкъщи съм си натурална, освен ако не съм излизала някъде и не съм се разгримирала.
И аз правя чистки редовно, особено сега, имам двойно повече място - и при нашите и вкъщи, но откакто се изнесох гардеробът ми е празен и съм забранила да го пълнят с техни глупости.
В четвъртък сме се засилили с група мамчета да правим снимки на бебетата на двора, ма ще видим какви ще ги сътворим.
В събота заминаваме за Копривщица с нашия приятел Жорко и родителите му
Майката е от Копривщица и ни поканиха да ходим да гледаме възстановката на Априлското въстание на първи май, нямаме търпение
Аз след раждането почти веднага си влязох във всички дрехи, освен в едни любими къси панталонки, които скоро трябва да пробвам пак
Ма аз съм право черво като тати, та не съм критерий...
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #532 -:
април 25, 2017, 22:47:21 »
Машка
, не се бях замисляла за този вариант
Но ме притеснява, че гравирането е вид прорязване и с времето ще се захаби и нищи, а щампата е метод с налягане и температура и не нарушава горния слой. Свеки идва утре, на обяд отивам за портмонето
Сготвихме за утре вечер един джолан, три часа пфуууу... Ей, това високо посещение ще ми излезе през...
Половин бутилка вино изпих, голямо готвене, голямо чудо
За дрехи не мога да кажа конкретно колко пазя и колко изхвърлям. Но имам дрехи, които може дори да не облека веднъж годишно, но не изхвърлям, защото съм дала повече пари за тях, качествени са и не се влияят от мода. Това са предимно официални рокли и някакви копринени ризи, кашмирени жилетки и пуловери, индивидуални модели... Имам си няколко слабости - хубаво бельо, коприна, кашмир и кожа. Продукти от последните не хвърлям, ако ще и 10 години да не съм ги ползвала
Иначе най-любимата ми максима в живота е: "Какво значение има, че кецовете ми са стари, щом с тях се разхождам из улиците на Париж."
Та общо взето имам слаби ангели, обичам качествени вещи, но предпочитам да харча парите си за пътувания, а имам и широки пръсти
Тир минава през тях
Надявам се децата да ме вразумят, че ММ не успя
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #533 -:
април 26, 2017, 07:22:24 »
Добро утро в сряда!Аз днес съм малко в минорно настроение.Нещо се разочартовам от хората за пореден път.Не знам защо си мисле, че някой ще ме разбере или ще помисли по-далеч от себе си.За това ви слагам едно усмихнато кафе и се надявам да се усмихна и аз през деня.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #534 -:
април 26, 2017, 08:01:32 »
Добро утро
Киви
, участвам редовно в такива каузи като купувам и продавам преси за коса/маши/четка с топъл въздух и тн.. Колко неща ми минаха през ръцете. Бях пуснала и едни от най-любимите ми обувки подарък от Илиян за един 8-ми март, но са високи и малко нестандартни, та никой не купи.. И да си призная зарадвах се... Както и да е.. Ще преосмисля скоро това безумно трупане на чанти специално, при все че нося 3-4 докато не се скапят и не ги изхвърля или предам на мама...
Мери ми
, браво на теб.. И аз днес ще почистя, подредя, че утре идва Зълвето на командировка в нас, но ще остане до събота
Трябва да измисля активитети из София, да се почувства специална. Ще разгледам програмата на театрите, но трябва да съм наясно и до колко часа ще се обучават, че е на работно пътуване все пак...
Днес пак е топло и слънчево, Маги, пращам ти много усмивки
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #535 -:
април 26, 2017, 08:11:31 »
Здравейте
Маги, и аз ти пращам усмивки
Машка, аз много се възхищавам, на всеки, които умее да използва лицето си като платно. Аз постоянно гледам такива клипове, много е интересно. Ама аз съм един Пикасо, молив със зор си слагам.
Днес имам разни задачи, дано Бамбук да съдейства
Хубав ден!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #536 -:
април 26, 2017, 08:42:37 »
Пропуснах да кажа, че с гримирането съм точно като Машка.. Имало е моменти, когато и вкъщи съм се гримирала с ясната представа, че няма да ходя никъде.. Откакто съм с ММ ходя само с ФДТ/руж или пудра/спирала/очна линия и червило по някога... Преди без сенки било то и леки не излизах.. Сега ги слагам рядко..
Коментирали сме го и преди, но темата за грима е винаги актуална
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #537 -:
април 26, 2017, 08:42:49 »
Добро утро!
По много хубави, женски теми си говорите тези дни.
Не можах да изчета всичко, но бързам да се включа, че сме в режим дъждовна(снеговалежна) пролетна ваканция, с двама младежи вкъщи и може това да ми е посещението до края на деня.
Обичам да се гримирам, правя го постоянно. Когато съм вкъщи пропускам, но не мога да изляза без никакъв грим.(сигурно е някакъв комплекс, но така съм устроена, както и не мога да изляза по домашни дрехи, дори за изхвърляне на боклука)
Откакто ползвам по-висок клас козметика съм още по-зарибена, защото ефектът е още по-добър и ме мотивира. Харесвам кожата на лицето ми да изглежда гладка, с добър тен и свежа.
За покупките нямам проблем. Понеже пак се ориентирам към по-високо качество, имам малко неща, но хубави.
За дрехите и особено за бебешките също нямам проблем, имаме пунктове за събиране на дрехи, годни за употреба и ги изпращам там със съвсем чиста съвест, с идеята, че техният живот продължава.
Дори кумата ми изпраща от България дрешки, обличани два пъти, които и ние толкова слагаме и умаляват и отиват в пункта.
Миленка
, каквото и да измислите, кралицата-майка ще се почувства наистина много специално.
А според мен, най-големият ви подарък е времето, което сте предвидили да прекарате с нея.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #538 -:
април 26, 2017, 09:11:19 »
Добро,слънчево утро
Маги
Освен ,че ме усмихна кафето ти,изпращам усмивки и на теб
Аз,гримьорката...ме е срам да кажа,че напоследък хич ,ама хич не се гримирам
Не знам аз ли съм толкова неорганизирана или просто не ми се занимава,но изобщо не се гримирам,освен ако имаме излизане,не разходка с малката.И пак ми е супер натоварващо,някак си ми тежи и не смея да я гушна...Преди седмица срещнах една стара позната ,която като ме видя каза: "Хайде вече да се стегнеш,стига с това майчинство.... Вземи сложи един грим,не може да те познае човек "
Е ,умрях от срам.Нагласих се два , три дни и после пак същата песен си започнах.Сигурна съм,че има златна среда,да правя пюрета,да съм си изчистила къщата,да съм сготвила и да съм спретната по разходките ,но още не съм я открила
Но ще се поправят нещата,показателно е ,че на последния шопинг си купих козметика за мен ( работата ми ) ,не сам бебешки дрешки
Има надежда
Машка,чакам с нетърпение резултата
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #539 -:
април 26, 2017, 09:14:21 »
Има го момента с гушкане на бебче и 1 тон грим, но с лек сигурно не е проблем... Същото ми е с напарфюмирани до небесата хора, които отиват при бебенце и после то е прихванало миризмата и вместо на прелест мирише на...
Активен
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
38
...