Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 10:47:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Първоаприлско-Великденска тема!
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
46
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Първоаприлско-Великденска тема! (Прочетена 174272 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Първоаприлско-Великденска тема!
«
Отговор #465 -:
април 22, 2017, 07:31:10 »
Ох, сърбят ме ръцете да се възползвам. Понеже още ще съм в Союза ще поръчам нещата за адреса на мама, тя ще ги и плати и после ще ми каже: оооо, ням нужда да ми ги плащаш - подаръци от баба и дядо!
Днес е събота. Как е при вас времето, тук последния сняг се топи скоростно, надявам се наистина да е последен както го дават по прогнозите.
Ние смятаме на обяд да излезем на голяма разходка до центъра - 2 км в едната посока. Ще спрем да си починем, хапнем и пийнем кафе в Макдоналдс.
Хубав и слънчев почивен ден на всички!
Ето и нещо за добро настроение, дай боже всекиму такава любов или може би боже опази:
https://www.youtube.com/watch?v=7d8EH2Ozlss
«
Последна редакция: април 22, 2017, 07:51:27 от fanimira
»
Активен
Alichka
«
Отговор #466 -:
април 22, 2017, 12:55:53 »
Фани, ако се потвърди информацията за луд петък, ще важи и он-лайн. Сега и аз разследвам
Много глупаво обявяват в последния момент. Да видим дали ще може предварително да си запазим някои неща. И в Лидл гледам са се засилили с бебешки неща.
Тук вече напече и се ядва! Обикаляхме с нашите и дребното, че трябваше да й вземем поръчаните обувки. Не ни остана време да я водим на театър, а ми се искаше. Снощи стояхме с гостите до 3:30, сутринта тасманийският дявол стана в 7, но ни остави да спим, докато кротко разхвърляше играчки в нейната стая. Като нищо след малко ще полегна.
Миме, много неприятно е така да се струпват лоши емоции. Стискам палци бързо да приключи тази серия.
Онова, което си купих, е перфоратор. Има обаче доста приставки за различен тип нарязване на бордюри. Малко е странен, че хартията трябва да се подава от обратната страна. Та затова и толкова въртях и се чудих в началото.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #467 -:
април 22, 2017, 15:47:38 »
Ние днес ходихме до църквата, защото ММ имаше курбан. Четоха му за здраве, макар че не присъстваше. Алекс беше мирен точно 2 мин., докато огледа обстановката и после започна да пее с попа.
После се видяхме с една приятелка, която ми "снесе" една клюка, която мира не ми дава. Само за това ще мисля, докато не разбера със сигурност, понеже лично ни засяга.
Разходихме се, Алекс поспа навън, но много духа и се прибрахме.
Ще се възползвам и аз от Черния петък в Хиполенд. Ще се оглеждам за нови играчки за Алекс.
Али
, и майка ми си търсеше нещо такова мисля. Говореше ми за някаква специална машина за изрязвани за картички мисля.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #468 -:
април 24, 2017, 07:44:35 »
Добро утро дами!Как сте?Днес е понеделник, нова седмица нов късмет!Дават го да се затопля, да има слънце, да е красиво и пролетно.А дано!
Ние събота гостита, тичане, игри, неделя почивка в къщи.Даже имах време да мързелувам и да почета книга!Доволна съм!
Как изкарахте вие?Каква седмица и се очертава?
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #469 -:
април 24, 2017, 07:48:39 »
Добро утро
Събота и неделя се изнизаха.. Бях на фризьор.. Трябваше да нанасят боята 3 пъти, за да ме хване лилавото по краищата
Вчера учихме и се изпитвахме с ММ, днес му е изпита на работа.. Стискайте палци
Нова седмица с нов късмет за всички! Днес е по-слънчево и топло тук, дано се затопля още.. Искам слънце и щастие
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #470 -:
април 24, 2017, 08:16:47 »
Добро утро.
А дано за слънцето...че аз грейката не съм я сваляла. Като малоумна съм сред хора, облекли веднъж късия ръкав, и не го свалят, дори когато е студено. Но ми е студено!!! Днес пак ще си я облека...и ботите също.
Последна седмица от апРРРррил. Идват почивните дни, два поредни понеделника почиваме.
Нали ви казвах, че имам стажанти. Та едната от тях е наистина сериозна, иска да види, да усети работата, да научи...работи й се. И преодолях напълно притесненията си, дори да обучавам пред колежките. Мотивирам се, когато някой наистина иска да вземе - значи трябва да дам максимума.
Стиснати палци,
Тони
!!! Успех на ТМ.
Успешна и усмихната седмица!!!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #471 -:
април 24, 2017, 08:29:48 »
Утро утро ! Днес явно на всички ни просветна от това слънце
Малкия да чукна на дърво след втория антибиотик му просветна, оказа се моркасела е пипнал и от там всичките усложнения. Четвъртък пак ще го пуснем на ясла малко. С мм правихме график как ще се оправяме май месец... лудница ще е ...
Днес настроението ми е лежерно от тази песен :
https://www.youtube.com/watch?v=CoZ45ztf5iA
Чака ме луда и натоварена седмица, ама ще гледам да се включвам
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #472 -:
април 24, 2017, 08:59:58 »
Добър ден!
Тони, палци за ТМ дано лесно да му мине изпита.
Булче, браво на юнака, дано да не се рязболява повече!
Наде, сигурно ти е много хубави като виждаш, как момичето иска да се учи от теб.
Абе тва слънце ми е като усмивката на свекърва-грее, ама не топли. Поне сутринта като тичах до лидл си беше доста студ. Ама студ или не ще се излиза!
Събота много добре си прекрах, видях се с две приятелки, то било хубаво да излезеш и с хора без деца от време на време.
Днес братовчедка м се завръща, но е за кратко поне, утре заминава към острова
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #473 -:
април 24, 2017, 10:02:33 »
Привет и от мен
ММ беше в отпуска в петък и уикендът беше по-дълъг. Въпреки студеното време, ни бяха много пълноценни 3-те дни.
ММ проявява интерес към правенето на мебели и след толкова чете, гледане на клипчета и купуване на шаблони е готов да прави нещо. Та, сега ми е дал задача да му поръчам шкаф. А искам шкаф/тоалетка с разни джуфки, джуджавки и отделения за бижута, гримове и не знам още какво. Ще има интересен първи проект
Булче
, върнах се назад да те чета. Изтормозило се е детето с тези болести. Дано няма повее такива неща и е по постоянен в ходенето на градина.
Тони
, завид за времето в салона. От 3 месеца се опитвам да намеря време да отида, но и този месец няма да е
Отивам да се потрудя малко, докато Мамин сладък спи
Хубава и спорна седмица на всички
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #474 -:
април 24, 2017, 10:42:21 »
Здравейте!
Тони
, стискаме палци, щом е учил ще се справи!
Булче
, а дано не боледува повече!
Машка
, много амбициозен проект ще захваща ТМ, възхищавам се , когато хората сериозно се отдават на хобитата си!
Имало живот и след дипломната защита, на мен не ми се вярваше докато не мина
Сега съм го ударила на почивка. Събота и неделя както винаги минаха бързо, видях се с хора, отдавна не бях излизала. Тази седмица ми предстои да бъде бюрократична - трябва да подам документи за докторантура, да си оправя едни невнесени здравни, да си приготвя данъчната декларация, за когато работех в Рожен... няма да ми е скучно...
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #475 -:
април 24, 2017, 11:03:05 »
Привет
В събота имах Ленски съботник в офиса и ми се получи дълга работна седмица. В неделя го отдадох на мързел и ПМС
Ние ще очакваме високо посещение от кралицата-майка в сряда
Свеки има рожден ден в четвъртък и ще дойде на гости, за да си го празнува с нас
Запланували сме й театър и ресторант, с ММ ще си вземем отпуск, за да може да сме с нея повече време и да се чувства специално жената
След като прочетох "Три ябълки паднаха от небето" много си преосмислих поведението към всички роднини по кръв и закон
Еми
, не знам за кой търсиш книги, но тази е много заземяваща и връщаща към истински ценните неща в живота.
Хубав ден на всички и повече усмивки
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #476 -:
април 24, 2017, 11:25:55 »
Машка, браво на тм! Ама ти с твоя хай левъл проект да не го откажеш от хобито му, доста сложно зучи желанието ти
Мери ми, тоята свекаима рд с мм. А тая книга ми стяна интересно, дали има сила на Земята да ме накара да преосмисля поведението си към един определен тип рода
Бубе, друго е като ти падне тежката подготовка и имап свободно време без да мислиш за изпити. Да ти богодаря, че ми препоръча златарското ателие, най-накрая стигнахме до там и много ни допаена човека, сга чакаме мостра, но звучи много общаващо.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #477 -:
април 24, 2017, 12:04:41 »
Маши
, успех на ТМ.. Ние купихме шкаф от Айко + разни неща за подреждане в шкафчетата от ИКЕА и ни отне бая време.. Пък направо не си представям, ако го прави сам.. Браво, че се е наел
На мен пък Ябълките, хич не ми харесаха.. Сега чета Георги Господинов, много ми е интересна..
Онзи ден в Петък започнах да оцветявам... Отдавна си бях мечтала, да си пусна музика и да оцветявам.. Хубаво се получи.., но забравих да снимам
На работа всичко толкова ме дразнят...
Активен
Alichka
«
Отговор #478 -:
април 24, 2017, 12:49:13 »
Здравейте!
При нас положението е "говори ми, не ми пречиш", "вятър покрай ушите ми" и всичко друго, което е подходящо! В събота дребното беше много кротко следобед, докато не излязохме от входа. Такъв плонж направи! Сега е с едно отворено око и здрава паважна екзема. Тренирам активно недоспиването! Къса ми нервите. Имах поне 15 минути спокойствие в Лидл. Неочаквано много слушаше. Накупих малко бебешки неща и се отпуснах. Чакам довечера ММ и свекърва ми да поемат щафетата.
Машка, много хубаво хоби си е избрал ТМ. Свекърът се занимава с такива неща и знам колко удовлетворение носи.
Книги, гоблени, оцветяване, филц... Направо забравих какво е това! Да видим близките седмици дали ще има шанс за нещо такова.
Тони, успех на ТМ!
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #479 -:
април 24, 2017, 12:54:29 »
Рататуйче
, всъщност най-простите (не усложнени) неща са ключът към загадката. Просто приемаш себе си и роднините. Ти си ти, те са те, всеки с характера си. Няма как да се дразниш от нещо, което приемаш за нормално ЗА ТЯХ (НЕ за теб). В книгата са описани хора от друга епоха, с техните си ежедневни грижи, порядки, ценности. Разбираш, че всеки има собствена логика и система на действия, теб може да те дразни, да не приемаш това поведение за себе си, но... Опитай се да си кажеш, че те са такива и няма да се променят. После изгради поведение към тях, което отразява какъв човек си ТИ. Винаги имай това поведение към тях без значение какво казват, как се държат. Тяхното поведение показва какви хора са те, а твоето поведение към тях - какъв човек си ти
И когато успееш да опростиш нещата, всичко ще спре да те дразни (или поне не винаги, докато не се изцепят с нещо
)
Тони
, доколкото имам някаква представа за теб, щях да се учудя, ако ябълките са ти харесали
Даже се бях учудила, че четеш такъв тип литература. Всеки има различна призма на пречупване, просто моята прави нестандартни (според приетото от повечето хора за нормално) връзки между текст, картина и образи. В ябълките има доста символика и за четящия ще е по-трудно да я приеме, ако не чете такъв тип литература
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...