Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 13:59:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 46   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първоаприлско-Великденска тема!  (Прочетена 174868 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: април 20, 2017, 07:31:43 »

Добър ви ден smile Тук е ужасен студ, кво стана с тая пролет не разбрах.Поне сняг нямаме.

Ние нали имаме братовчеди всяка вечер сме с тях и като си легна съм като пребита.И сутрин едва изпълзявам от леглото за работа.Но съм плодотворна и в офиса, отметнах много задачки дето ми седяха на главата.

Хубав и усмихнат ден!
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: април 20, 2017, 07:46:16 »

Добро утро! smile
Ние си имаме сняг (е,  не е покрило,  но вчера на разходката,  Симеон ме замяра със снежни топки ) и е -5.
А аз вече изпрах и прибрах всичко зимно.

Любимата ми част от деня,  пия си кафето в леглото,  а бебето си ритка в коремчето :smile Вече нямам търпение да се срещнем.
Хубав ден!  smile
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #392 -: април 20, 2017, 07:50:41 »

Добро утро!
Днес ще се заема да измия и сглобя наобратно детската кухня. Вчера вакуумирах де що дрешка се подаваше ненамясто. Още съвсем малко и ще ми е уютно вкъщи. Искам и една обиколка на Лидл да направя, но ще по-късно. Като гледам какъв вятър брули вън girl_impossible
Имам нужда от душевно равновесие.
Активен
cvete_78
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: април 20, 2017, 08:03:54 »

Добро утро!И при мен е мнооооооооооого студено и вали дъжд.Пролетта забрави,че трябва да дойде тук.И от ботуши за пореден път ще минем на сандали.Утре дъщеря ни ще ходи на екскурзия дано поне спре да вали,имаха идея да се качват на Шипка,но като гледам там може и сняг да има.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: април 20, 2017, 08:04:53 »

Добро снежно утро! Тук още снощи валеше, но беше топло и не натрупваше.. Сега вали на парцали вече около 2 часа и добре, че е 1 градус, че да не натрупа здраво...  girl_impossible

Аз наистина не мога да се сетя в съзнателните ми години да я валяло сняг по това време.. Разказвали са ми, че за 24 май е имало сняг, но аз такива моменти не помня..   huhhuh.gif

Снощи нямах търпение да се наядем и да си тръгнем... Рожденичката си поръча и десерт.. После и кафе... Щях да припадна, честно.. Така ме болеше главата после.. Имах чувството, че съм била на среща с енергиен вампир.  sad Не знам, кога и как, се променихме толкова, че да не мога да изтрая 2 часа с нея.. Тъпото е, че се опитвам леко по леко да се дистанцирам, ама не би и не би..

Мари, много сладичко си го описала утрото ти  heart heart heart Дано и по-хубаво да става  give_rose

Хубав ден от мен  Girl_hide
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #395 -: април 20, 2017, 08:40:29 »

Добро утро!
Станах преди всички и имах моите тихи 5 минути в кухнята. Правя си нещо топло за пиене и гледам изгрева, след това малко се раздвижих, змейовете отпуснаха време и за цял душ с всички благинки smile

Днес единият е на градина, другият спи гушнат върху мен.

Мари, прекрасно начало на деня. Тези дни си мислех, ме не си ни показвала Великденската декорация.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: април 20, 2017, 08:56:22 »

Аз пък ясно си спомняк как преди няколко години валя сняг на Гергьовден.
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: април 20, 2017, 09:12:02 »

Киви, браво на теб! Друго си е да се почувстваш човек в началото на деня! good

Колкото до великденската украса, няма нищо особено, няколко висящи яйца и няколко по камината(тази камина ми е постоянен жокер хахаха), повече се гордея с яйцата(които пък на снимки не излязоха така красиви, колкото бяха в действителност) и козунаците, на които не пропуснах да сложа снимка в темата blush
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #398 -: април 20, 2017, 09:14:51 »

При нас е 7С, леееко ни заобикаля снегът Wink
Тони, не би трябвало да е такава уфсъ-та приятелка crazy Реално и ти несъзнателно я натоварваш, та е по- добре и за двете ви да си дадете почивка. Можеше да се измъкнеш с гостите поне този път...
Еха, Мари, само така good Да се учи девойката, че жените имат нужда от лични минути спокойствие blum
Маги, тези игри, дето подарихме на племенниците, много сложни shok, пък уж за над 6 години. Аз 3/4 от отговорите по география обърках и яко се изложих. Беше ни на гости по празниците и влуди котката и майка ми с клянкащите звуци от бутоните. nea Само върви след мен и ме изпитва, хаха, хванах си беля. На всеки мой грешен отговор ме кара да отварям Гугъл за справка. Остави, ами му и бях купила резервни батерии, та няма скоро да се отървем Wink Брат ми злобно предложи да остави при нас играта, за следващия път, когато дойде, че тях два месеца ги образовал вече.  funnytooth
Скай, аз за един Първи май си спомням. Бях в някаква спортна група за манифестацията и трябваше да сме по екипи, с гуменки. Още помня усещането на сняг на голо - не можеш да разбереш пари ли, или те изстудява diablo
А, видяхме и козунаците на Мари good
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: април 20, 2017, 09:18:03 »

На 18-ти имаше рожден ден и трябваше да се видим... Аз и без това непрекъснато отлагам срещите с някакви глупави извинения.. Натоварващо е наистина..

Аз не съм видяла козунаците на Мари.. Ще връщам назад май  Wink
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: април 20, 2017, 09:29:27 »

Снощи писах по въпроса с жилищата, но се загуби и хич не мисля да повтарям. Всеки си има гледна точка, т.е. "две мнения няма".

Добро утро!

Тук прехвърча сняг и е много студено
 Явно и днес няма да се излиза.

Аз приготвям обяда на Алекс и продължавам да се тъпча с козунаци.   smile

Мари, много хубаво ми стана.  heart Липсват ми тези моменти. heart
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: април 20, 2017, 09:35:19 »

Свекърва, вкарала съм ви автогол викаш.Плюса е, че детето под формата на игра ще запомни бая неща, а вие ще си върнете знанията от първи клас smile
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #402 -: април 20, 2017, 09:46:08 »

Още си спомням баща ми как ни караше да играем бърза география, научихме всички планини, села, реки и пр, на аталаса знам всичко къде се намира, имах съученици до 12ти клас не знаеха къде е столицата, ама нищо , хубав начин да се научи smile

аз се чудя кога ще се наспя отново? съсипа ни това боледуване... мрънн
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #403 -: април 20, 2017, 09:56:23 »

А, хич не са знания от първи клас държави, знамена, животни и храни от Южна Америка и Африка. Според мен са забравили в препоръчителните години да сложат единица пред шестицата, че даже и двойка funnytooth Трябва да има ограничения и в горна граница, под 60 години, забравят се такива неща Wink
Булче, той не може да оздравее сигурно както трябва, пък и виж времето какво е променливо nea Още малко, да пекне слънцето и ще се махнат поне тези сополиви вируси.
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: април 20, 2017, 09:56:51 »

Зависи от игрите. Симеон получи "Ваканция в България". Много зле е направена играта. Чете се предварително текст с доста сложна като за 6 годишни деца информация, след което се задава въпрос, чийто отговор не се съдържа в прочетената информация и е абсурд детето да го знае(аз също не ги знам повечето).
Логично би било отговорът да се съдържа в информацията, за да мотивира детето да слуша внимателно и в крайна сметка да има обяснение защо отговорът е точно този.

« Последна редакция: април 20, 2017, 09:59:23 от Marri » Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 46   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: