Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 13:43:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Първоаприлско-Великденска тема!
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
46
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Първоаприлско-Великденска тема! (Прочетена 174798 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Re:Първоаприлско-Великденска тема!
«
Отговор #300 -:
април 13, 2017, 22:54:33 »
Имам си мъжжжж!!!
Горкият, толкова е изморен, че заспа за секунди. Имам чувството, че не съм го виждала от месеци. Така си го гушках, че не исках да го пускам. И много, много, много се моля да не го връщат пак там. Май ще си остана само с надеждата обаче. Алексче е много щастлив, че татко му отново е тук да си го глези.
Бубе
, казали са му, че след празниците пак ще се връща. По принцип това не му влиза в задълженията, но всички знаят, че е много оправен и затова го изпращат.
Яйца ще боядисваме в събота. Чакахме си таткото.
Весели празници ви пожелавам, ако не успея да се включа отново.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #301 -:
април 14, 2017, 08:13:17 »
Аз никога не се оплаквам, дори и да съм зле като ме питат казвам, че съм добре. Единствено на най близки приятели може в разговор и то ако е взаимно. Иначе на мъжа ми му мрънкаш, ма особена полза няма, не ми обръща внимание.
Мен ми става нещо тези дни и се будя сама сутрин в 7 . Днес в 6.30. А децата спят поне до 8. Много ме е яд. Вчера боядисахме яйцата с Ники, а Стефи пратихме у свекърва ми. Ники носи и яйце в градината и там са боядисвали и после им ги даваха в хартиени кошнички. Той ми вика, аз моето го боядисах жълто, но сега е станало червено.
За боя за стени препоръчвам Dulux. Уникална боя. Цветът става едно към едно с хартиените мостри и се мие и изглежда много добре. Малко е скъпа, но е най -добрата.
Ние сме си в Пловдив за празниците, едно и също в общи линии. Весели празници на всички.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #302 -:
април 15, 2017, 19:51:35 »
Светли празници!
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #303 -:
април 16, 2017, 01:25:51 »
Христос Воскресе !
Мир и топлина в дома и душите ни...Внесохме в къщата живия огън,дано да гори до сутринта да го покажем на бебка
Руми,три дни се чудя как се казваше тази боя,е добре,че я спомена.Уникална е,има специализиран магазин в Борово,вярно скъпичка,но много добра покривна и качествена.Но май се казваше Делукс,или се бъркам ?
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #304 -:
април 16, 2017, 08:52:24 »
Во истина воскресе. Здраве и щастие на всички.
Лоли, Dulux е . Има и в Пловдив специализиран магазин. Ние в нова къща с 2 ръце стана перфектно. Още първата ръка си хвана даже. А има едно бяло гланц за тавани уникален блясък. Но май към 1000лв. Ни излезе за цялата къща.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #305 -:
април 16, 2017, 10:58:56 »
Христос Возкресе !!!
Всички да сте здрави, останалото се постига.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #306 -:
април 17, 2017, 02:24:28 »
Да,,същата е..Права си за името,,намерих останала кутия в килера.Ние точно гланц взехме.Миещ се.Само в кухнята -300 лв излезе.Два цвята,бежав и сив.Обаче сивото,понеже е по-тъмно,хич не стана добре с тоя гланц ..После много ме беше яд,че не го оставих на бежаво и бяло ами и трети цвят сложих....Ама така е,,
Ей,всички са по масите и по разходки,много е пусто тук
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #307 -:
април 17, 2017, 12:41:43 »
Здрасти! Честит празник на всички празнуващи! Аз си боядисвам яйца заради децата. Много им се радват! Тая година Кико се разцепи от кеф при чукането. Много се забавлявахме. Така замахваше с цяла ръка все едно ще хвърля копие, хахха. В яденето не се включва, но чукането си заслужаваше. Ядохме кулич. Ами баш като козунак си е, нашия беше и с шоколадова глазура. Правят го кръгъл.
Сега ще ви чета.
Миме, не съм запомнила кога Влади пак трябваше да тръгва? Надявам се да е за кратко.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #308 -:
април 17, 2017, 13:08:26 »
Христос Воскресе! Бъдете здрави вие и семействата ви!
Ние пътуваме обратно от Силистра, изкарахме разкошни празници с много усмивки, срещи и положителни емоции! Надявам се при всички ви да е било така!
Активен
Feribotka
«
Отговор #309 -:
април 17, 2017, 18:47:57 »
Добър вечер!
Успях да ви изчета, че отдавна не съм, ма добре че и не сте писал много
Миналата седмица ММ беше на работа от 5 следобед до 1 през нощта, много шантаво...цял ден си е вкъщи и изведнъж в 5 заминава за работа...имах чувството, че е отпуска, само дето вечер бяхме сами с Бебка
Нощем даже не го усещах кога се прибира, само каза, че понякога съм му говорела насън Ей ква е тая мизерна държава, 340 лв майчинство
Смятайте колко го мисля
В петък пътувахме към Берковица, натоварихме зайката, ма котката вкъщи остана и сме ѝ организирали гледачи, ей сложно си е да организираш пътуване с бебе + домашни любимци
ММ го изненадаха неприятно, че има италианци в Пловдив и тази седмица са там
Нас ни остави при бабите на релакс, мама също си взе отпуска и тази седмица ще се гледаме/глезиме 4 поколения жени
Милият хич не му се занимаваше пак да ходи, ма няма как...поне ще се наспи
Ние боядисвахме яйца в четвъртък, че ММ си беше пеез деня вкъщи ама беше голяма сага...не знам какви бои бях взела, но нещо хич не се получиха хубави цветове, та боядисахме 1/2 и ММ вика айде да ходим да вземем нови бои, та убихме още малко време в пазар, после бегом вкъщи да добоядисаме яйцата. Естествено госпожица Цветкова имаше други планове и се уби от мрънкане, та се наложи да я плесна в раничката да можем да си довършим яйцата, че ММ трябваше да тръгва за работа вече
Имаме сага с интернета вкъщи...понеже сме на Макстелеком, с тях нещо се случва, фалират ли или са пред фалит, не мога да намеря точна инфо, но след НГ са затворили всички офиси, имейли и телефони не отговарят, интернет няма, сметки пристигат
Та другата седмица ще се разходим до централния офис, имаме вътрешна инфо, че още работи да си върнем оборудването, да прекратим договора и да се приключи с тая сага
Има новости около Мис, ма трябва да намеря време да пиша в нашата тема
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #310 -:
април 17, 2017, 19:32:16 »
Въйййй, Кико ми е сополив, ще се пробвам два дни да преподавам онлайн с него. Успокоявам се, че ще му пускам анимации на телефона или ще си кара колата. Не ме убивайте с камъни, моля. Мойто дете си гледа доволно анимации -до пол. час на ден и не ме е срам да си го признавам. М.йн.та им на експертите. Да ми дойдат тука на 2500 км от бабите и да ми обясняват как да си гледам децата, че и да поработвам от време на време. Лесно се говори от страни - аз няма да правя това и онова, няма да съм от ония майки, ама истината понякога е по-различна. Пък нека някой да смее да ме обвини, че съм лоша майка.
Що така днес много рехаво, всички ли се прибирате от някъде?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #311 -:
април 18, 2017, 07:38:02 »
Хубаво, че всеки ден не е Великден...
От препускане по задачи, едва в неделя по обяд успях да отскоча до черквата и за пет минути да си чуя мислите
Затворих очи и си спомних за ходенето ми по Божиите места, за смисъла на празника и ред още възвишени неща, ама като ги отворих и пак ме завъртя ежедневната суета
Наде,
ребусът е предоставен на учителски форум от майката на детето. Даже и нашите варианти нямало предложени, само протестни изказвания
Оказа се, че дребното изписано не е 9и, както го виждах, а 9н. Сетих се, че е обърнато не, завъртяно по часовата стрелка на 180, тоест -
да
, с което мисленето ми смятам да приключи окончателно. Децата да си пишат домашните, не е работа за майки и баби
Светла седмица на всички, макар зимата да се завръща!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #312 -:
април 18, 2017, 07:49:01 »
Добро утро!
Ние отново сме при майка ми. ММ замина през нощта и още вчера събрахме багажа и дойдохме. Този път за неопределено време, което още повече ме убива. Не се знае кога ще приключат!
Този месец нещо не ми харесва и нямам търпение да свършва. Дано следващият е по-добър!
Алекс две нощи е много кисел, много мрънка, върти се и спи неспокойно.
Боядисахме яйцата в събота. Боята ни не беше хубава и станаха...абе почти не станаха. Майка ми беше направила много козунаци, та поне си хапваме домашни. Няма как да кача снимки, защото пиша от телефона.
И в темата ни имам да пиша, но ще е, когато се добера до лаптопа.
Фани
, бързо да се оправя Кико!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #313 -:
април 18, 2017, 07:54:16 »
Добро утро на всички.Аз почивните дни не съм стигала до компютър и ми беше много добре.Като беше хубаво времето не сме се прибирали, все на вън по разходки.Моника има колело с помощни и и е голям мерак.Тя на балансиращото е много добра и сега с това е малко зор, но ще се научи.
Фани
, да оздравява бързо Кико.
Свекс
, не мисля че е лесно да си чуеш мислите, за 5 минути да се в хармония.Ужасно трудно е.Преди да се роди Моника живеехме в един квартал дето, за да стигна до работа минавах покрай една църква.Понякога сутрин тръгвах по-рано, за да мога да вляза да запаля една свещ за 5 минути.На спокойствие и преди циганите да са дошли.Сега ми е изключително трудно.Миналата седмица във вторник минахме покрай църква с малката, тя поиска да влезе.Палихме свещи, слагахме ги където трябва, обяснявах и, ама тя е още малка и за нея всичко се свежда то палим свещички.
Миме
, дано по-скоро си дойде твоя мъж.На теб ти е много трудно без него изглежда.Аз нали съм някакъв люх и съм свикнала да се оправям сама, като го няма чисто битово ми е по-трудно на моменти.Иначе дори се чувствам по-добре, щото не готвя за него
Аз съм отново работна след дългата почивка покрай болестта на Моника и сливането и с празниците, но съм заредена с енергия.Малко не ми се връзва времето, ама е пролет все пак, може да трещи, вали и сняг да падне, че да го помним поне 5 години тоя април.
Хубава седмица!
Активен
Alichka
«
Отговор #314 -:
април 18, 2017, 08:00:25 »
Христос воскресе на всички! Да сте здрави, в хармония със себе си и да намирате начин да се усмихвате повече!
Ние имахме много динамични дни. От днес за утре не се знаеше какво и как. В петък майка заведе дребното да се муши под масата. Аз пропуснах този път. Видяхме се с ин-лоу, но беше някак набързо. Чак да не повярваш как нямаше щуротии. Още не са дали акъл кога да раждам и кога да ни изписват. Майка ми се изненада
В събота боядисахме яйца с майка, татко и дребното. Това ми е от любимите неща по празниците! ММ имаше мерак, но кичеха лампи и контакти с баща си. Ей, татко много нервно боядисва яйца! Направо не издържах и го скастрих да не убива детското в нас
Така де- за къде бърза!
В неделя бяхме в свекърите. Изкарахме чудесно - голяма компания, около 15 човека.
Приключихме с ремонта. Мина и голямото (основно) чистене. Сега остава не по-малко трудоемкото подреждане, смяна на зимни с летни дрехи и обувки, преглед на всички бебешки неща. И всичко това трябва да мине една пералня и да си намери място, за да се довърши чистенето в детайли. Уникална седмица за пране и сушене избрах
Поне няма да се изкушавам са обикалям много.
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...