Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:30:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 46   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първоаприлско-Великденска тема!  (Прочетена 170717 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: април 10, 2017, 10:11:42 »

Еми, какъв ти е основния цвят, т.е цвета на който ще правиш розови краища. Виждала съм на руса коса - много изкуствено ми стои, като косата на куклите на Кари. В събота за първи път от Соц-а насам видях нивеляшка - много се накефих!
кафява ми  е косата, краищата ги обезцветяват и след това я правят. ще ти намеря снимки и сега ше пусна.
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: април 10, 2017, 10:14:31 »

А ти как ще сколаш с малкото?  С теб ли ще го водиш в салона? Представям си те с шапка и кърмеща  Yes
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #197 -: април 10, 2017, 10:17:31 »

Здравейте!
За мен седмицата ще е доста страстна - изпълнена с изпитания. Не успях да се наспя. Сутринта виснахме в политиката. Утре следобед пак... Няма категоричен отговор варицела ли е, не е ли. Това по краката не е, ама има две пъпки от снощи по гърба. Тях следим сега. Междувременно Дребната е пъъъълна с енергия и ме тощи като за последно!
Днес съм на преглед. Подарък за дръвчето не съм оформила, а майка има рожден ден и няма да успея да й направя изненада. Тя си искаше черна чанта. И понеже всичко е вили на могили, мъжо ми харесал рокля. Вуйна му шие на ишлеме за няколко фирми, та вчера видял една и хайдеее.... Пусна ми мухата!
Маги, на различни марки продават кисел шампоан. Ползва се след боядисване с цел фиксиране на цвета. Аз съм много доволна от Палете Делукс. Иначе на Саяс също съм им хвърляла поглед, но не съм ги пробвала. Винаги си купувам боя на промоция по 2-3 броя, за да имам. Но аз нямам бели косми, та и това сигурно има значение.
Искам да направя руси кичури или краища, ама няма да е сега. Ще чакам да ми се наместят хормоните и чакрите.
Наде, много си сладка така емоционална!
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: април 10, 2017, 10:22:25 »

А ти как ще сколаш с малкото?  С теб ли ще го водиш в салона? Представям си те с шапка и кърмеща  Yes

Фани, ако мен питаш,  се правя в нас повечето случаи. баща му си го гледа, ако ходя нейде  smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: април 10, 2017, 10:24:44 »

Еми, лилавия вариант ми харесва много, при червеното много отрязано някак ми стои.. Отиват ти такива цветности, като цяло!!  good На 22.04 съм на фризьор за лилавко  blush Yes

Али, пак изпуснах, върху теб ли е обрива или върху Мария, не разбрах  huhhuh.gif Стискам палци да разберете бързо какво е и да не е сериозно kiss2

И аз не можах да спя.. Снощи до 1:30-2ч. сигурно  shok От пълнолунието ли, от какво ли..  angry

В пекарната ни правят козунаци.. Майсторът снощи е сложил отгоре сол.. за да замаскира положението отгоре е поръсил и захар... На никой не е казал и сега по сладкарниците се обаждат, че са получили сладко-солен козунак  girl_impossible  angry
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #200 -: април 10, 2017, 10:29:22 »

И моята боя се измива и леко просветлява още на второто миене. Ползвам професионални бои и вече само при фризьор, съвсем бяла ми е косата. От два месеца обаче се фъшкам в пътя със специален оцветител и така задържам месец. Е, като духне вятър и ме разроши става неприятно, но е голямо облекчение. По някои телевизии върви реклама на шпреьове, тъкмо сега са на промоция.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: април 10, 2017, 10:34:51 »

Да, има някакви на лореал.. Но, как си нацелваш цвета като има само 3-4 разновидности  huhhuh.gif
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: април 10, 2017, 10:35:33 »

Да, има някакви на лореал.. Но, как си нацелваш цвета като има само 3-4 разновидности  huhhuh.gif

прави си омбр на корените biggrin  blum blum blum
Активен
svekarva

« Отговор #203 -: април 10, 2017, 10:47:49 »

Да, един нюанс по- тъмно стои добре.  smile
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: април 10, 2017, 11:05:02 »

Свекс,  я пусни линк на това чудо. Може и аз да си взема вместо да ходя на фризьор тук, че много скъпо.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: април 10, 2017, 11:12:29 »

И аз се боядисах на фризьор, не знам с какво. Знам само, че е без амонячна. Каза, че така мога да си стоя няколко месеца, докато пак почнат да ме дразнят.
Тони, голям фен съм на салона, в който ходиш. Ама за пред блока не си заслужва толкова пари. Някой ден като почна работа Wink

Фани, имало даже няколко вида

http://www.emag.bg/cveten-sprej-za-koreni-l-oreal-professionnel-hair-touch-up-rus-75-ml-3474630698505/pd/DX3JR3BBM/?gclid=CKySyerFmdMCFZORGwodgKcEhA&ref_cmp=ps&emagi_click_id=9a63894afebffb35a415eb3877cc15e4
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #206 -: април 10, 2017, 11:23:23 »

Тони, по малката са тия гадости! Аз съм добре.

То освен от боята си зависи и от хормоните. Майка е с бяла коса, обаче винаги е гледала да не се боядисва преди или през първите дни от цикъла. При мен няма голямо значение, щом и по време на трите бременности боята хващаше.
Това със спрея е много добро решение. Аз мислех да си оправям главата тези дни, пък да видим. Може в четвъртък вместо яйца.
Активен
fanimira

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: април 10, 2017, 11:28:31 »

Мерси,  Панди. Ма то туй хич не е евтино в Русия.  В бг е по-евтино. Въпроса е дали ще издържа до БГ? Още месец и половина. Може и да стане. Оф, тая колежка не спря да бърбори бързо бързо - да й имам перфектния руски!  Yes
Активен
svekarva

« Отговор #208 -: април 10, 2017, 12:33:48 »

Фани ето го моят. Трае до измиване, Аличка ме е виждала. Приятелката ми е с червена коса, подарих и за РД, доволна е. Както е 300мл., има да го ползвам още 3 години. За коса, расла повече от два месеца, ще е трудно да се "маскира", особено ако побеляването е повече от 30%.
http://baccharacosmeticsbg.com/48/66/170.html
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #209 -: април 10, 2017, 12:38:28 »

Добро утро и от мен! Това с боите ми се струва много досадна работа... аз още не се боядисвам, имам няколко бели косъм, които периодично скубя funnytooth  Лятото си правих балеаж, много ми хареса, но не мисля, че ще повторя, много ми се изсуши косата от изсветляването. Сега постепенно изрязвам.

Оххх, като пишете за козунациии, мням, мням, много ми хапва, ама за съжаление няма откъде да намеря. Купих един италиански за Великден, да видим дали ще удовлетвори козуначената ми мъка smile
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 46   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: