Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 10:53:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Първоаприлско-Великденска тема!
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...
46
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Първоаприлско-Великденска тема! (Прочетена 174368 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Re:Първоаприлско-Великденска тема!
«
Отговор #495 -:
април 25, 2017, 07:21:05 »
Добро утро.Днес го дават да е по-топло и слънчево и аз си облякох пола!Дано наистина е хубаво времето.И детето облякох по-леко, щото ми писна от тия дебелли дрехи.Обичам зимата, ама през зимните месеци.Сега април да зъзна не ми върви.А и тъкмо бяхме почнали всяка събота и неделя да обикаляме баирите.Много обичам да ходя аз
Хубав и успешен ден!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #496 -:
април 25, 2017, 07:39:08 »
Добро утро!
Мери ми, аз бих заложила на злато, една малка висулка или нещо такова са винаги актуален подарък. Ако ме й хареса може да го замени.
От емаг редовно поръчвам и плащам с ларта, никакви проблеми не съм имала.
Маги, дано е топло наистина. Ние след малко сме на няква фотосесия в подкрепа на кърменето и дано не умрем от студ.
А като стана дума за поръчване, някой агне от Сърбия да е поръчвал? Мм става на 30 в четвъртък, на 6.05 има имен ден и искаме да вземем печено агне ,че не ни се занимава с целодневно готвене.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #497 -:
април 25, 2017, 07:55:16 »
Добро утро
Рат
, и Илиян става на 30 тази година
Трябва от сега да му измисля нещо и да го подготвя... Да е по-специално.. Той не празнува рождения си ден, но тази година мисля да направя нещо...
Мери ми
, според мен е супер да й вземете портмоне, особено ако знаете по-големи, средни или по-малки харесва... Аз с портмонетата съм като с чантите, та винаги би ми се харесало, във всякакъв размер и цвят
Илиян е взел изпита с 95,2%, най-висок резултат от групата.
Днес ще имат role play с тиймлидерите... За да може всеки лидер да си избере човек за екипа.. Все си мисля, че шефката ще го вземе в нейния екип.. Той е единственият, който тя лично е интервюирала и е наела. Мисля си, че ще го вземе.. Да видим 6-тото ми чувство, дали ще познае пак.
Днес е слънчево и далеч по-топло... Харесвам тази седмица
«
Последна редакция: април 25, 2017, 07:58:29 от alexandrova_90
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #498 -:
април 25, 2017, 08:34:37 »
Утренце! Верно е много хубаво днес, не духа
разкош, а и за капак се наспааахме ! Цяла вечер! С мм си честитихме даже сутринта
Днес ще ходим на Webit , така да не ми се ходи ама имаме безплатни пасове а и вожда ще има реч, трябва да сме там да пляскаме с ръчички
Рататуй
виж от тук за аганце, има пекарни на въглища в центъра, мога да питам ако искаш къде един Жоро го беше пекъл, беше уникално
https://farmhopping.com/?c=shopping_process/listing&lang=bg&location=sofia&filter=eyJDYXRlZ29yeSI6NX0
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #499 -:
април 25, 2017, 08:39:02 »
Добро утроо, прибрах зимните дрехи на инат, още преди два дни, за да ви докарам хубавото време!
Аз имам безплатен пас за градинките в квартала, но не съм очарована,
bulche
.
Ходи ми се на лекции, на театър, на квото се сетиш. Поне лапето спи навън.
Гледах бебето бос и много се смях. То си е направено за хора с деца, явно и някой друг е отглеждал такова кат моето.
Поздравът ми за деня:
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #500 -:
април 25, 2017, 09:03:33 »
ха добър ден!
Брях че много подаръци на тая свеки бе, аз минавам с една саксия само. Още повече, че нашта е като Плюшкин само събира неща без да ги оползотвотворява. Бях й донесла марков часовник от Англия, още не мога да го забравя - един ден не си го е сложила. А беше прекрасен. Свърши му батерията докато беше захвърлен в някое чекмедже. оня ден гледах, че децата го разнасяха насам натам. Да ме извинява, ама повече подаръци от мен няма да види. Една саксия й стига. тя и нея ще умори най-вероятно, но това си е абсолютно неин проблем.
Айде аз отивам да уча руски. Чао и до по-късно!!!
Еми, отде си го изтегли филма?
Активен
cvete_78
Ентусиаст
Публикации: 87
«
Отговор #501 -:
април 25, 2017, 09:03:56 »
Добро утро!Не е за вярване ,че няма вятър ,а само усмихнато слънцееееее.При мен на работа обаче е студ.
O_OТони,
за 30 Р.Д на мъжа ми поканих гост изненада неговата най-близка приятелка от студентството,помисли в тази посока.На свекърва ми и купувам всякакви неща и тя се радва на всичко,най-често й купувам козметика защото тя не смята за нужно да се дават парички за "глупости и глезотии"
Активен
emmmmmy
«
Отговор #502 -:
април 25, 2017, 09:05:37 »
Аз познавам такива хора, само трупат и трупат, нищо не ползват.
Всичко което си купя, се ползва, продава или подарява. Правилото за два сезона неносена дреха- хвърлена дреха, важи за всяка вещ при мен.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #503 -:
април 25, 2017, 09:11:27 »
Aз съм точно човек, който купува и не използва... Изхвърлих 2 куфарчета с обеци и герданчета онзи ден.. Буклучиви, някога са ми се стрували готини
Имам и обувки, и чанти.. .Които никога не съм носила или само 1-2 пъти
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #504 -:
април 25, 2017, 10:51:12 »
Здравейте
Нещо нямам много време напоследък.
Аз гледам да изхвърлям или подарявам вещите и дрехите, които не ползваме. Не искам да се затрупваме, макар че Бамбук има много неща и заема много място.
ММ не си празнува рождения ден. Преди го карах, но вече го приемам като спрестяване на пари и нерви. И с подаръците сме лесни - броим си лятната почивка за общ подарък
А свекърва ми си има двама сина, те си и избират подарък. Само ако имам готина идея случайно, им я споделям.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #505 -:
април 25, 2017, 10:54:56 »
Здравейте! Дано хубавото време малко ми повдигне настроението, че днес се събудих много крива, ама бюрокрацията ме побърква!
Рат
, радвам се, че ти е допаднал златаря, то много от съфорумките поръчваха при него халките си
Винаги ми е трудно да изберем нещо за свекърва ми...
Мери_ми
, направо ще я шашнете жената според мен
чак и отпуска сте си взели, наистина трябва да е "кралицата-майка"!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #506 -:
април 25, 2017, 12:40:58 »
Хехе, Кралицата Майка
това ще си го допълня към Киви в профила като заженя Змейовете някой ден! Много забавно ми звучи. А вашите мъже обичат ли си майките, в смисъл привързани ли са, виждат/чуват ли ги често?
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #507 -:
април 25, 2017, 12:57:59 »
Аз съм казвала, че свекито получава подаръци, откакто ме има мен.. Нито дъщеря й, нито сина й, считаха за нужен друг подарък освен цвете в саксия/букет. Сега вече ММ около месец по-рано ме пита и за нейния, и за рд на свекъра.. Научих го, че не само малките деца получават подаръци и празнуват рожден ден!
Иначе се чуват по-често с мен.. И друг път съм казвала, ММ хич не обича да говори с тях по телефона.. Ако разговорът продължи повече от 3-4мин се изнервя безкрайно.. Обича родителите си, но не е много привързан към тях, държи ги на дистанция. Той от 16-годишен се издържа и живее сам, по собствено желание. Сигурно така е свикнал.. Въпреки, че като студент живееше със сестра си за няколко години и с нея не са много близки. Обичат се, като се видят са ок, но по телефона си говорят на 2-3 месеца веднъж. Като живеехме във Варна със зълвето се виждахме поне 1 път в седмицата, но после като се преместихме тук... И пак с мен се говори по-често, а е много тъпо, защото той не иска да им казвам нищо от нещата, които ни се случват... И разговорите са "Добре сме, работим, планираме да ходим еди-къде-си" И нещата изглеждат безкрайно розови и прекрасни.. Пък като всяко семейство имаме и своите трудности..
Приела съм го вече де.. Не искам да променям техните взаимоотношения..
Активен
Alichka
«
Отговор #508 -:
април 25, 2017, 13:09:39 »
Здравейте, попътно!
Минавам да чета, но почти няма кога да пиша. Готвя супа, миньонът спи и сега крада минутки
Кралицата майка звучи мнооого готино
Няма нужда от допълнителни разяснения. Що се отнася до свекърва ми - тя винаги е много скромна на желания за подаръци. Винаги гледа да е нещо по-така, че да не ни тормози и товари. Точно обратното пък ние гледаме да направим. Под ние имам предвид и свекъра, и девера... ММ се чува с майка си, но не супер често. Виж с баща си почти ежедневно - къде по работа, къде ей така за глупост, къде едното се съчетава с другото. Някакси са така - ММ с баща си са си слабост, а деверът със свекърва ми. Затова на жената много й тежи, че деветър се отдръпна тотално и хич не се обажда. По Великден стана дума, че уж той не си държал на родата (думи на етървата), аз пък я
хапнах, че това е основно женска работа. Взаимоотношенията в семейството, поддържането на връзка си зависи точно от нежната половинка. Дали се усети за намека - идея си нямам
Не съм се изфукала за китката - на Цветница ми цъфна едната от всички орхидеи.
За първи път ми цъфтят. Есента от немай къде я пльоснах в южния хол, точно до прозореца. Е, явно това е Мястото
Пръчката е къса, цветовете - само 4, обаче самите те са колкото дланта и половината пръсти
Огромни са! Да видим другите три броя дали ще имат мерак някой ден да повторят този подвиг.
Да не забравя, че нали чета назад и пиша напред
Четете ме бавно, ако обичате! Относно детските стоки - потвърдено!
На 5-ти май ще има -25%. Току що си поръчах количката
Отивам да пера, готвя, къпя, че да имам време следобед пак да сме навън. Утре съм на преглед и сега ще правим големи схеми кой да гледа циклопчето ми
Активен
emmmmmy
«
Отговор #509 -:
април 25, 2017, 13:11:42 »
Мерси за уточнението, Аличка, датата е важна хаха.
Аз съм се наточила там на един уж образователен лаптоп, да видим.
Активен
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...