Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:50:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 46   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Първоаприлско-Великденска тема!  (Прочетена 170748 пъти)

alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: април 10, 2017, 12:47:31 »

Али, да минава бързо и дано не е нищо сериозно  sad heart

Алексия, хич не харесвам Италианските, нито пък гръцки козунаци, много различни като структура на тесто и вкус са.. Още по-гадни са ми и от нашите  blush.. хихи, ако нямаше от къде да си купя, хич нямаше и да ям..  Girl_hide
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: април 10, 2017, 12:56:26 »

И аз не ги харесвам, тоест ям ги, но не ги намирам за козунак. Алексче, нямаш ли кой да ти прати от БГ?

Аз па си зех 3 в 1 гел лак на Куик от панаира в пловдив, и като гледам, съм дала с 8 лв по малко.
Много съм доволна.
https://beautycorner.bg/ryce/?features_hash=12-257
взех златен брокат, изкл покривен с два пласта.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: април 10, 2017, 13:17:22 »

Аз 10 години бях на кичури, добре ми стоеше и много хубаво прикрива белите коси. Маги, може да пробваш такъв вариант, не си личи. Но много е важно да е добър фризьора , за да не стои като на лелка.  От около година съм тъмно руса, близо в до естествения му цвят и не си личат много белите коси. Сега се боядисвам с Лореал професионалните. Не знам номера, всеки път казвам какви искам. Зимата бях с по-тъмни корени, било модерни. Сега поизравних цвета.  След малко отивам и на маникюр. Ей такива дребни неща ме правят щастлива.
Мери ми, от къде в София взимаш мидите, че приятелката , която беше на гости живее в София и ме пита.
Аличка за теб не е ли опасно,  знам че може да повтори варицелата?
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #213 -: април 10, 2017, 14:42:07 »

И аз не ги харесвам, тоест ям ги, но не ги намирам за козунак. Алексче, нямаш ли кой да ти прати от БГ?

Аа, имам, ама докато дойде ще трябва да храня пилецата в парка после с него smile или да го използвам за самозащита lol Честно казано, явно не ми се е дояло чак толкоз много, иначе щях  да се хвана да направя. Имам и една колежка, която всяка година прави, но наистина явно не ми е чак толкоз зор. Ще ям Талянсски lol
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #214 -: април 10, 2017, 14:46:47 »

Честит празник на всички на патериции! give_rose

Ние нагласихме пъзела с яслите тоя месец, егаси галимацията честно... още е сополив и не мога да го пусна, отделно в яслата е пак карантина, този път само скарлатина, та ще има малко : обади се на баба за помощ...

За боята, Маги, питай патило... Аз съм със 100% бяла коса, само кафява ми хваща, и то на гарниер, за това правя балеаж надолу за да не съм съвсем скучна. Преди години сумати пари давах за по светла боя, обаче не ставаше и не ставаше, по два пъти трябваше да ме боядисват.

Спрей за корени ползвам този, преродих се от как го намерих, чак по 4 седмици не се боядисвам понякога smile

Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #215 -: април 10, 2017, 14:59:36 »

Ще се гръмна crazy Дублиран ми е часът. Сега ще си отвися от чакане. Лошото е, че не си нося листчето. Да ми е за урок!
Руми, варицелата не повтаря. Май всички други могат. До колко е опасно - тепърва ще разбера, ако вляза днес.
Булче, точно този бях гледала за майка ми. Щом си доволна, ще й го взема.
Около нас имаше тонове сополи. И всички се влачеха по 3-4 седмици - ту редки, ту гъсти. Сезонът ли е такъв?!
Хахаха, това ще звучи като заплаха - Внимавай! Имам козунак в чантата! А и като знам колко време пътува книгата, която ми изпрати - по Коледа ще е tease
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #216 -: април 10, 2017, 16:27:23 »

А добър ден и от мен!
 Успях да пусна подаръка, дано зарадвам дръвчето.  LOVING
 Аз съм минала през всички цветове без червено, макар че би ми отивало, пробвала съм с оцветяващ балсам. Преди НГ си направих балеаж/ омбре (не знам кое от двете) абе русо в края, преливащо се с естествения цвят към корените. Дадох доста пари тогава и ми казаха, че след 1-2 месеца ще почне да ме дразни цвета да ида да ми го оправят. Да, ама вече 3 месец, а на мен си ми харесва и мисля да си седя така и лятото, тъкмо и моята ще си изсветлее и ще си стане екстра. И дължината в момента много ми допада. Абе и пари не ми се дават толкова честно казано.  blush
Нещо напоследък косата ми е много жива като я изкъпя и с много хубав обем.  :makeup:Купих си един шампоан от Гърция, че тук не се намира по магазините, австралийски уж -Aussie и може той да е виновникът. Иначе мирише на бабешки парфюм, ама се замазва с маските и други чудесии, дето си мажа за разресване.
 Бели коси нямам, но вече намирам 2-3 бели косъма, ММ пък има 2-3 в брадата. Бъзикаме се, че от семейния живот сме побелели blum
 И аз си купих ей сега козунак от холандската пекарна и кисело мляко и ще си хапна. Аз пък харесвам и италианските, верно нямат общо с нашия, ама са ми вкусни.  Torte Междудругото аз най обичам да е толкова мек, че да става на топче от тесто като го мачкаш, от дете така го ям  crazy звучи ужасно, но така ми е вкусно  crazy
 Руми, миди в София се продават пак на Фермерския пазар. Аз съм харесала и самата им страница на мидите и следя кога носят и си поръчвам. Взимала съм ги от Римската стена, но мисля, че предните дни са на постоянния Фермерски базар в мол Сердика, поне такива спомени имам.  
 Айде хубава вечер ние ще идем до някой от 3те парка около нас да си поседим на слънчице Wink
 ПС : Али, дано всичко е наред, стискам палци  give_rose Аз нищо не съм карала и изтръпвам от такива неща, да не говорим преди сватбата като се разболяха и двете дечица на кумовете и се опъпчиха точно ден след като се бяхме виждали и 3 седмици преди събитието. Имах късмета да не прихвана и го пращам и на вас за този период.
« Последна редакция: април 10, 2017, 16:31:57 от addicted_to_u » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #217 -: април 10, 2017, 18:07:59 »

... имам няколко бели косъм, които периодично скубя funnytooth 

Това ми напомни за мьжа, дето жена му била по-стара от него и му скубела чрните косми, а любовницата му била по-млада и му скубела белите  pardon
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #218 -: април 10, 2017, 19:30:34 »

Това ми напомни за мьжа, дето жена му била по-стара от него и му скубела чрните косми, а любовницата му била по-млада и му скубела белите  pardon
Хахаха, той голям хубавец ще да е станал! funnytooth funnytooth funnytooth
Адиктед, много искам детските болести да минат в детска възраст. Обаче хич не ми е момент, доколкото човек има право на избор.
Ние имахме съфорумка, която се разболя от варицела баш преди раждането. Затова донякъде се радвам, че мина и замина три месеца преди бала. Тогава си видях родата на два пъти - виртуално и реално. Моят комшия, дето ми е като братче, ми се подиграваше, че съм пъпчиво слонче. На другата година преди бала си той стана пъпчиво слонче  lol Даже ми се жалваше, че имал по п*ленцето. Майка му беше в шок от тия подробности, а ние още го бъзикаме. Мен поне там ме подмина!
Разбих се от доктори днес. Поне денят ще свърши с хепи енд. Видях бебочо! Едро върви, даже май ще подмине сестра си.
Активен
marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #219 -: април 10, 2017, 19:34:15 »

Ина lol lol Горкият lol lol

Руми, в общи линии addicted ти е отговрила smile Това е линк към ФБ страницата на фермата: https://m.facebook.com/profile.php?id=1715979378623420 В събота идват на фермерския пазар на Римската стена, а надвечер са във фермерския магазин в Сердика, където й е по-удобно.

Утре може да ми стискате много палци, ще имам огромна нужда  huhhuh.gif Освен това ще съм на лов за подарък на дръвчето и изпращане danceg

Али, звучиш много позитивно  girl_wink

ЕДИТ: Еми, чак сега видях вдъхновението ти от сутринта, точно това имах нужда да прочета и видя в момента give_rose heart
« Последна редакция: април 10, 2017, 20:05:20 от marry_me » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: април 10, 2017, 21:23:01 »

Късно включване от мен.
Моето дете заспа рано и аз се чудя какво да правя. Телевизия не ми се гледа. Днес празнувахме месечинка. Хаха, много ми е голям.  heart ММ ми липсва вече много и нямам търпение да се върне.  heart Дано успее за боядисването на яйцата.
По този повод днес си говорихме с една позната, че когато си бременна не трябвало да боядисваш яйца. Миналата година това не го знаех и не съм го спазвала. Тя пък много смела. Днес ми се похвали, че пие фолиева киселина, защото са започнали опити за бебе. Сега имат едно на 6 месеца, но искат и момиче. Вярно, че е на 30+ и си мисли, че няма за кога да чакат. Ние се познаваме от съвсем скоро, но някакси я чувствам близка.

Косата никога не съм си боядисвала и кичури не съм си правила. Дано и скоро не ми се налага.

От както майка ми започна да прави козунаци, тези от магазина не ги ядем. Тези дни очаквам да се развихри отново.

Аз пък вече искам да си ходим вкъщи. Отвикнала съм да живея с тях и се дразня на някакви неща. Отделно на моменти ми идва малко в повече цялата олелия покрай детето.

Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: април 11, 2017, 02:46:40 »

Аз днес се събудих от мирис на....козунаци.В моята фурна shok Първо си мислих,че сънувам или,че на сън съм ги месила ( което е почти невъзможно Wink ).После се сетих,че мама почива.Та ми отиде диетата.Цял ден козунаци ям sad Вечерта за капак и гости дойдоха,та сега утре ще съм на чай.
 За белите коси-болната ми тема.Аз съм на 90% посивяла.То си е ген при нас.И двамата родители са изцяло побелели много от рано,та и ние с брат ми сме потърпевши също.Пробвала съм абсолютно всичко,всички цветове бои,всички професионални марки.Сега след раждането положението е още по-зле.Боя ми държи точно 3-4 дни.После съм със спрейчета...А понякога замаскирам с пудра за лице в три нюанса по-тъмно,ако спрея е пропуснал,или съм си хванала косата sad  истински кошмар е...Сега последно пробвах една безумно скъпа боя,внос от щатите.Моя фризьор беше 1000000% убеден,че ще ми хване,,,ама нъцки..пак три дни.
 Свекърва я поздравих във фейс,на останалите празнуващи многоооо здраве и повече усмивки.
Али,стискам палцида е ок малката  heart
Маги това мишле да се оправя светкавично  heart
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: април 11, 2017, 07:56:05 »

Добро утро и стига с тия козунаци! Прияжда ми се,  а тук няма... Забранявам ви да ги споменавате  beating
Четох, четох, че да съм запозната с тревогите на всяка, ама не помня нищо.
Аз отивам да препРодавам.  Хубав ден на всички!  При мен е слънчев, дано да е такъв и за вас!
Активен
Nikol_M
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #223 -: април 11, 2017, 08:06:56 »

Добро утро и от мен!
В тази тема пишете много бързо и не мога да разбера, какво се случва изобщо. Може би трябва да съм по-сериозна и да влизам по-често.. pc-mainiak new user

Иначе за козунаците и аз да се изкажа. Миналата година правих домашен и се получи супер. А и с това биене на тестото доста нерви изхвърлих. Силно препоръчвам.

Усмихнат и слънчев ден на всички!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: април 11, 2017, 08:27:03 »

Късно включване от мен.
.

Аз пък вече искам да си ходим вкъщи. Отвикнала съм да живея с тях и се дразня на някакви неща. Отделно на моменти ми идва малко в повече цялата олелия покрай детето.
good good good good good

и вдъхновението за деня - фламинго дизайннн heart heart heart heart
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 46   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: