Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 01:48:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Великденски подаръци 2017 г.
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Великденски подаръци 2017 г. (Прочетена 64682 пъти)
ratatui
Баш Майстор
Re:Великденски подаръци 2017 г.
«
Отговор #60 -:
април 14, 2017, 13:42:48 »
Киви, явно и Ники е дефектен и терличките са му точно, идеално му пасват.
Аз бях брезичка, много ги харесвам защита са бели и като малка ходех да чопля и да дърпам кората
. Първо питах за ела, но вече беше заета.
Реших, щом не мога да съм ела да си я избера, ама докато се натуткам вече я бяха взели и избрах каквото ми попадна в погледа без даже задраскано. Знам, че моето дръвче си е получило подаръка, но ще чакам да се похвали само.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #61 -:
април 14, 2017, 14:45:30 »
Ето ме, да се похваля
Имам си прекрасни подаръци! Много ти благодаря,
Рат
, всичко ще влезе в употреба! (стана ти навик да ми подаряваш подаръци
)
Така, какво ме чакаше в кашончето
Комплектът козметика е върхът, ухае божествено - скраб за тяло, крем за ръце и лосион за тяло на Refan
Поставка за яйчица, много весела и сладка
И картичка, която въпреки че каза, че си я надписвала в екстремни условия, не е с нечетлив почерк, а си е чисто и просто супер!
Аз бях бор, не е чудно, имам афинитет към тези дръвчета
Е, първоначално исках да съм елха, но това беше първото заето, затова пък избрах да подарявам на нея
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #62 -:
април 17, 2017, 20:39:38 »
Бубе, Рат, здраво сме се завъртяли в горичката
Аз бях Ела...и изненадващо получих подарък от фенката на иглолистните Бубето
Аз съм голяма късметлийка всеки път, защото винаги получавам прекрасни подаръци. Този път също получих чуден дар, създаден с много мисъл, старание и лично отношение. Започвам от опаковката, прекрасна романтична хартия... много исках да си го отворя на спокойствие и си го оставих за после... та тази красота поседя на шкафа, чак на другия ден мъжа ми даваше зор да отворим, въпреки че не беше станало още "после на спокойствие".
Под хартията - кутия
Със звездички ... Бубе, ти може да си "астроложка", аз пък съм фен на всякакви звезди, чудна комбинация. Звездичките водеха към чудна рамка за снимки за спомени със Змейовете. Имам си и няколко пиленца, които 31 си присвои на мига, но след като едното пострада тежко и в последатвие му бяха трансплантирани крака, пилетата му бяха иззети и в момента мътят великденските яйца.
И последно, но не успях да снимам, защото веднага влезе в употреба, е прекрасен шал в розови и ментови нюанси, който ( няма случайни неща) пасна идеално като цвят на раницата - превозно средство на32. Много ще съм шик на бара и на змейчо ще му е удобно да пийва коктейли на саме и на хладно, материята е чудесна за лятото.
Снимката е колаж, защото от телефона в момента мога толкоз
IMG_4662.JPG
(66.9 KB, 420x593 - видяно 829 пъти.)
«
Последна редакция: април 17, 2017, 20:42:00 от Kiwi
»
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #63 -:
април 17, 2017, 21:36:56 »
Ето и моят подарък, издържан в лилаво
Паднала съм се на поредната оправна булка, строила бъдещия съпруг да прати колета.
Това е то, вдига ми се рейтингът и познаваемостта сред мъжкия свят
.
Мила
Никол,
много ти благодаря за трепетите по очакването и радостта по получаването на подарък от непознат /почти/
.
Имам си най- накрая хубави цветни моливи, мрънкам за тях от миналата година. Ей така, дето се вика, сами си рисуват и няма нужда от натискане и повтаряне, пък и се острят като масло, без да се чупят
И за да не се разсейвам и говоря докато творя, Никол ми е изпратила да пия специален зелен чай с жасмин и рози в много елегантно бурканче. Имам и още аксесоари за чаената церемония - цедка за запарване и миниатюрна чашка за подложка.
Във Варна съм ходила за един ден преди 30 години и за още половин преди три години. Обаче пък имам картина с варненско море. Не обещавам, че няма да ми напомня повече за бурната ми младост в Бургас, но със сигурност е ясно, че вече имам още една приятелка във Варна
Хехе, получих и бонус подарък от Еми - икейска ножица и икейска белачка
Естествено такива, че да отиват на икейския черпак и пресата за картофи, та да мога да ги закача да висят на видно място в кухнята.
Много съм доволна, размяната на подаръци е прекрасна надежда- изненада, подобна на желанието да ти се падне паричката по Коледа и да улучиш яйцето борец по Великден
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #64 -:
април 18, 2017, 08:39:46 »
Моите подаръци - част 2
Свекс, чудесен подарък имаш и ти!
IMG_4667.JPG
(64.64 KB, 420x593 - видяно 839 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #65 -:
април 18, 2017, 10:14:40 »
Аз чакам моето дръвче да си публикува подаръка, все още я няма
А инак получих страхотен подарък от
Панда
, която ме познава добре, очевидно е.
Шапка за малкия, каквато щях да купувам , картичка с бухали, кошница, великденска покривка и облекло за яйчица.
Благодаря Панди !
«
Последна редакция: април 18, 2017, 10:16:56 от emmmmmy
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #66 -:
април 18, 2017, 13:19:21 »
Ох, какви хубави подаръци
Обичам форумската размяна.. Довечера ще се впусна в оцветяване аз
Активен
Nikol_M
Регистриран
«
Отговор #67 -:
април 18, 2017, 13:51:30 »
Привет и от мен!
И аз получих подаръка си от
emmmmmy
още миналата седмица, но не можех да пиша, за което се извинявам, но пък така ще ви държа в напрежение по-дълго. Довечера ще направя и аз няколко снимки и ще пусна, за да завиждате (особено за книгата, която е изцяло в мой стил). Благодаря!
В Сряда бях на погребение, а в Събота на сватба, въобще много емоции и много малко време. Пак се извинявам.
Свекърва
, надявам се да ти е харесал подаръка, за който, повярвай ми много умувах. Опаковката е малко в повече, но не ме вини, защото колежката ми беше толкова ентусиазирана, че искаше да ми помогне и ето какво се получи... Но пък за чая мога да ти кажа от личен опит, че е невероятен.
Обещавам да пиша по-често, така че - до по-късно!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #68 -:
април 18, 2017, 14:24:59 »
Никол,
чая го опитах вече, страхотен е
Цялата къща ухае
.
Киви
, това горе е шалът, нали? Много голям и красив ми се вижда
Ей, това
Панди
какви нежни цветове е намерило, браво!
Бубе,
вече бях снимала за фон плетената покривка, когато ти публикува твоята
. Нямах намерение да те повтарям, ама така се получи, извинявай
И козметиката на Рефан много харесвам и ползвам
За дърво си избрах "орех", защото съм традиционалистка с ясно изявен локален патриотизъм
. Японската череша почти ми се падна, харесвам всички дървета, които участваха.
Активен
Nikol_M
Регистриран
«
Отговор #69 -:
април 18, 2017, 19:47:40 »
Пак съм аз.
Ето и моите подаръци.
- страхотно портмоне
- книга за ароматите и влиянието им върху човешкия живот - изцяло в мой стил. Като я прочета, ще дам мнение.
- и, разбира се, великденски атрибути, които за съжаление не можах да ползвам, защото тази година се разминах с боядисването на яйцата, но догодина ще влязат в употреба.
Благодаря отново на Еми и ви желая лека вечер!
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #70 -:
април 18, 2017, 20:55:12 »
Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави, любов и топлина в сърцата, светлина в душите и любимите ви хора да са до вас
Али
, аз съм абонирана за теб
Извинявай, че чак сега се включвам
Благодаря за 3в1 подаръка, панера и чашата вече са в употреба, а от скоро и книгата
Получавам съобщение от Еконт в четвъртък, че Великденският заек ми е изпратил подарък (даже си имаше яйце в панера). Влизам да проверя на сайта им от кой и тааадааам... Аличка(познато име)
Викам си Али се е абонирала за мен
Получавам едно кашонче, тежи, дрънка, чудо... В отварянето ми помогна една колежка, голям мерак и радост, като разбра, че си разменяме подаръци
Вътре имаше три индивидуално опаковани в много свежа хартия подаръци, залепени един за друг. Отворих първият и вътре керамична чаша с поставка и лъжичка в приятен десен, колежката много я хареса и си я придърпах преди да й хареса прекалено много
Али, чашата е супер, оставих си я за офиса, всички са инструктирани да НЕ я пипат
Отварям вторият подарък - книга. Признавам си с ръка на сърце нито автора, нито романа ми бяха известни. Потърсих из гугъл и се оказа, че писателката е едно от вдъхновенията на Хичкок
Много обичам да експериментирам в литературата, напоследък бях забила над шведи, датчани и разни други северни люде
Третата опаковка криеше в себе си панер за яйца.
Али
, май си го ъпгрейдвала
Днес в офиса си подредихме яйцата в него и създаде настроение на още хора. Та Али зарадва повече от един човек
Със снимането не се справих много добре, че и колежката се радваше около мен като детенце пред елха по Коледа
Направих един колаж
Аз бях
кипарис
, заради Ван Гог
Обожавам неговите кипариси, а съм ги виждала и на живо, още по-влюбена останах
Този път си казах няма да има елемент на изненада, искам
липа
и никое друго дръвче. Чаках да стане 0:00, за да пиша на Маги
Ама не исках пак да съм изпреварена
Избрах липа, защото на тротоара пред къщата на баба и дядо имаше липа. Може да си представите какъв аромат е било, пропива в теб, в клетките ти, в дрехите ти, навсякъде
А зимата чаят продължаваше да напомня за топлите нощи и игрите на открито до полунощ
Ароматът от моето детство ме отведе при
addicted
Тя е човекът, без който нямаше да имам прекрасната си рокля-бижу.
Али и Рони
, благодаря ви от сърце за емоциите
Много прекрасни подаръци имате всички, дано ви създават настроение още дълго време
«
Последна редакция: април 18, 2017, 20:59:32 от marry_me
»
Активен
Alichka
«
Отговор #71 -:
април 19, 2017, 08:30:46 »
Само да кажа, че така се увъртяхме с Адиктед и с Мери ми...
Когато избирах какво дърво да съм, два пъти писах и все бяха избрани, а писах рано-рано. Маги чак се жалваше, че кафето не може да си изпие. Даже не помня последно какво бях, май топола, заради споменаването й в много разкази, песни. Едва после се сетих колко хора мрънкат от тополите при цъфтежа им.
После исках да подарявам на липа - греда! Пак избрано
Исках липа, защото я свързвам с ходенето лятото в Русе при баба и дядо. Имаха липи пред блока. Обожавам аромата! Помня и как пиехме чай, макар вън да беше всичко нажежено от слънцето. Избрах кипарис, защото имахме в двора на къщата на прабаба и прадядо. Пак детски спомени! Пак едно умиление!
Да, много е странно, че авторката не е популярна у нас. Чела съм нейни книги и са от тези, които остават в съзнанието. Първо бях чела откъс на английски - много живописен език има. После на български - е, книгата не си беше изгубила чара.
Чашата я харесах точно като за в офис. Ей, така! Да има нещо цветно, което да ти отпуска погледа, когато работата е в повече.
Панерчето ми се стори някак различно на фона на масовите.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #72 -:
април 20, 2017, 07:01:01 »
Али
, всичко е много хубаво
Панерът е много мой стил, аз харесвам такъв тип намотки, даже си търся подобен за плодове от метал, ама да видим
Имам съмнения, че едни пеперудки са попаднали там от сръчни ръчички, ама ти не си признаваш
ЕДИТ: Али, голямо омотване сме направили, има нещо специално
Пловдивският въздух ли, ароматът на липа ли, виещите се кипариси ли...
«
Последна редакция: април 20, 2017, 07:08:59 от marry_me
»
Активен
Alichka
«
Отговор #73 -:
април 20, 2017, 11:31:27 »
Ето ги и моите подаръци. Като съм заседнала днес пред компютъра, гледам да свърша неща за месеци назад
Забравих да кажа, че много ми хареса портмонето с котето. Когато за първи път видях такова, се влюбих
Даже сега съм набелязала чанта с този тип печат за дребното.
IMG_20170412_1007523.jpg
(70.18 KB, 319x425 - видяно 8222 пъти.)
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #74 -:
април 20, 2017, 15:09:08 »
Никол
, радвам се че си одобрила подаръка ми. Избрах го като за себе си. Книгата ми е подарък от друга съфорумка, тук имаме навика да предаваме нататък
книгите. Затова реших че ми е ред .
Али
, котето й на мен ми е любимец. Ако мога да помогна в набавянето, ще кажеш. Знам откъде.
Чакам отзиви за книгата Ребека
, непозната ми е.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6