Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 09:06:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Март е!
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Март е! (Прочетена 123950 пъти)
Bube
Професор
Re:Март е!
«
Отговор #345 -:
март 21, 2017, 10:27:58 »
Привет!
Аз обичам да ходя на зоологическа градина, но настина тази в София не е най-приятното място на света. Дори не ми се влиза при маймуните или в терариума заради миризмата. Мислех си, може би няма как да не мирише, това са си животни, но когато ходихме на зоо в Рим, е, нямаше нищо общо!
Все пак последния път, когато бях в софийската (миналото лято), останах приятно изненадана колко много осиновени животни има, това е едно добро начало.
Между другото, ако сте виждали табелките/картата на зоопарка, където са отбелязани животните, това е проект на моята бивша съквартирантка, тя ги е рисувала
Слонът си ми остава любимото животно, бих си гледала един на село. Все убеждавах дядо ми да махнем шестте крави и вместо тях да си гледаме слонче!
Панде
, много си сладка с животните, родена си за фермер значи
По повод хубавото време, реших да изпращам милото сутрин на работа, тъкмо да ставам навреме и да се раздвижвам, че после съм цял ден на компютъра и я изляза, я не. Да видим дали ще се справя с това предизвикателство.
С пролетта ми се върна и желанието за пътуване. Ще си планираме едно около 1-и май. Чудим се за Охрид, Солун или пък пътешествие из родината. Ще имаме на разположение цяла седмица, та ще поскитосваме
Тони
, дано всичко при теб е наред! А за Киви... толкова мил жест, браво
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #346 -:
март 21, 2017, 10:32:45 »
Много е идейно това пространство за маймуните! Гледах репортаж за зоопарк в някоя от балканските страни, ама пусто ще излъжа къде. Та маймуните не бяха в клетки, а в място, оградено от ров с вода. Така се използва естествен техен страх, а в същото време няма решетки. В София им са грозни клетките. Там ходихме в 45 градуса жега!!!
Аз пак съм по задачи. Дано днес да е ползотворно, че ще ме пишат по вестниците, ако още веднъж ме разходят за няма нищо.
На мен днес косата ми е ужасна , т.е. ще срещна всички познати. Нали знаете поверията - ако си с изправена коса, ще е на дъжд. Ако си с прическа - на вятър ....
На Тони подаръка ще видя вкъщи, че пече много и нищо не виждам.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #347 -:
март 21, 2017, 10:41:09 »
Най-хубавата зоологическа градина, която съм виждала аз е в Берлин.. ам за първи път видях Полярна мечка, много ги харесвам
Софийската не съм посещавала от поне 3-4 години.. Т Обичайно в зоопарк се радвам най-много на лъвове, тигри и пантери. Домашни котки не харесвам и ме е страх, но лъвове и тигри искам даже и да галя
Мразя рисове, пуми и змии, страх ме е и са ми грозни
Али,
при мен това с грима и косата е закон
«
Последна редакция: март 21, 2017, 10:43:24 от alexandrova_90
»
Активен
Alichka
«
Отговор #348 -:
март 21, 2017, 12:21:40 »
Татко беше очарован от зоопарка във Виена. Все още не беше реализиран дядо, но му направило впечатление колко е зелено и колко лабиринти има за забавления на децата. Не е нужно да има бънджи или батут с надути цени, за да е атрактивно едно място за малките.
Аз си свърших работата. На връщане исках да направя разходка, обаче обувката ми тръгна да се предава и се отказах. Много е слънчево и топло! Довечера пак ще сме до по-късно навън.
Снощи дребното трудно заспа. Още си носим последствията от близката среща с братовчеда. То да беше само режима... Дребната се скъса да кашля. Стича й се секрет като легне, но поне през деня е ок. Дано мине вече днес! Ако знаех, че племенникът е на инхалации и шепа уж хомеопатии, хич нямаше да ги събираме. А те ни поставиха пред свършен факт. Оплаках се!
Тони, май се досещам кой е дизайнер на бижуто. Ако е тази жена - вярвам, че ще ти донесе много усмивки, много позитивни мисли и емоции!
Ще се отдам на следобедно четене!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #349 -:
март 21, 2017, 13:25:19 »
Али, досещаш се. Ти май ми беше казала, че я познаваш. Ако се видите скоро и предай, че е вълшебница!
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #350 -:
март 22, 2017, 08:32:20 »
Добро утро
Днес е безкрайно специален ден за мен.. Най-добрият ми приятел в целия свят и за всички животи назад и напред, има рожден ден.. Черпя ви виртуално за нейно здраве (Никол-кумата).
Празнично ми е и приповдигнато все едно аз имам рожден ден!!
Активен
always_and_forever
«
Отговор #351 -:
март 22, 2017, 08:40:31 »
Добро утро!
Дано и днес да е толкова слънчево и приятно, както беше вчера.
Стискайте палчета днес за брат ми, защото му предстоят много важни прегледи, от които зависи кандидатстването му.
Тони
, честит рожден ден на кумата! Да е здрава, винаги да бъде до теб и да те подкрепя. @}->--Много ви се радвам на приятелството.
И едно кафе от мен, защото скоро не съм имала възможност да предложа.
Вълнуващ ден ви пожелавам!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #352 -:
март 22, 2017, 09:03:45 »
Добро утро.
Тони, да ти е жива и здрава кумата и много да ви радва
Миме, благодаря за кафето!
Аз днес имам много работа, пак отново, лошото е че съм зависима от колеги и това ме дразни но няма как.
Хубав и усмихнат ден!Сряда е!
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #353 -:
март 22, 2017, 10:19:32 »
Добро утро!
Тони, да ти е жива и здрава кумата! Много се радвам на такива приятелства, за съжаление моята най-добра приятелка се принуди да живее надалеч, но пък и се радвам като я виждам усмихната и свежа по снимките. Другото, на което се радвам, е хубави отношения с кумове, явно е много рядко като чета и тук. Аз супер много се радвам, че с нашите кумове сме си все така близки, дори си запазихме вече морето, което ще съвпадне с първата ни годишнина.
Най-накрая има слънце и всичко е наред, много ми е хубаво, но и някак невероятно. Вчера бях с къс ръкав, но не посмях да си съблека якето, че много ми е рязко от дебели блузи на тениски.
Не знам защо, но на мен никога не са ми допадали нито зоологически градини, нито циркове и въобще места, на които има диви животни. Помня, че и в Пловдив, когато имаше зоологическа градина най-много деца се редяхме при козите и при маймуните. Няма да забравя и как се чуваше ревът на лъва през лятото като спяхме на отворени прозорци, тъй като сме доста близо до зоологическата градина. Балкански пак са тук и не знам дали да идем, вече 3 година се каним и все нещо не успяваме. Не знам дали ще ми хареса и затова не сме се задействали.
Хубав ден от мен
Активен
Alichka
«
Отговор #354 -:
март 22, 2017, 10:39:42 »
Здравейте в този слънчев ден!
Ние сме си вкъщи с Дребосъчка. Вчера казаха, че доста е кашляла. Освен това някаква майка е вдигала скандали кой киха, кой кашля и тн. Та госпожите ни действат превантивно едва ли не. Бяхме на лекар - нищо особено не ни каза. Кашлицата е само като лежи. Дано бързо мине.
Тони, да ти е жива и здрава кумата! Страхотно е човек да е ограден с положителни емоции. И в това време няма как да не ти е празнично.
Хехе, Киви, аз всеки ден я виждам. Разнася бебока и търчи след голямото. Майка беше измислила игра - отпадъците (ламаринените листове с изрезки) ги ползваме за шаблони. Дребното ми много рисува, а шаблонът е с най-разнородни форми от вече сътворени бижута.
Миме, успех на брат ти!
Спешно трябва да прегледам гардероба. Тук си е даже жежко като за март. Преходният сезон ще ми е тежък и от друга страна - освен обичайните действия, трябва да измисля гимнастика с всички дрехи и обувки по време на ремонта. Голяма врътня ще е!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #355 -:
март 22, 2017, 10:53:21 »
Добро утро, аз приспах малкото животно и сега разглеждам из нета и се тъпча с витамини, че покрай недоспиването бая ми отслабна имунната система.
Али
, покрай ремонта бях пратила всичките си дрехи в друг апартамент, че инак дебел слой бял прах ги чакаше....
И една идея, като каза гардероб и дрехи:
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #356 -:
март 22, 2017, 11:01:34 »
Привет!
Отново съм от рано на крак, изпратих милото и така си направих двучасова разходка. Определено е много ободряващо, а и с това слънце навън...
Тони
, да е жива и здрава кумата, все така близки да сте си!
Миме
, стискаме палци за брат ти
Али
, дано бързо ѝ мине на Мария, но щом като кашлицата се отключва само при лежане, надали има някакво възпаление.
Еми
, много готино гардеробче, чудя се как успяват хората така прилежно да си подреждат дрехите? При мен ред се задържа само след прането...
С моята кума пък другата седмица сме за сватбена рокли, много ми се ходи, още повече като няма нужда аз да ги меря, а само да гледам и оценявам
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #357 -:
март 22, 2017, 16:03:20 »
Аз днес осъзнах, че с една съфорумка сме в обща група във фейса. Не й писах, ама я познах. Интересно усещане беше.
Тони
, нека бъде твоя сродна душа во век и веков. Да е жива и здрава.
Сега правя чеснови топки. Аз - най-големия фен на чесъна.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #358 -:
март 22, 2017, 16:15:28 »
Свърших малко работа, сега отивам да си взема блуза на калинки
Наде
, какви са тези чеснови топки? Нещо тестено ли?
Навън си е направо лято
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #359 -:
март 23, 2017, 07:43:04 »
Добро утро
Благодаря ви за пожеланията!
Наде
, я раздухай и за групата, и за чесновите топки
Миме,
стискам палци на брат ти, дано всичко се нареди, както ще е най-добре за него!
Днес ще гледам Красавицата и Звярът.. Много му се чудехме, но решихме все пак да го гледаме.. Колко много часове в оцветяване на книжки с тази тема съм изгубила
Бубе
, завиждам за почивката. Мама няма да може да си вземе отпуск, че евентуално ще я оперират преди Великден... Илиян няма как да си вземе почивка с новата работа веднага... Най-рано ще обикаляме някъде през лятото.. Като изключим Великден, когато ще се в Силистра, но не го броя
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...