Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:39:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Март е!  (Прочетена 121114 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #225 -: март 14, 2017, 09:27:23 »

Фани, аз се радвам, че и при теб изгря слънце! Във всеки смисъл Wink В буквалния - тук също беше кошмарно зимата, та нищо не си пропуснала. По-добре е да си със семейството си.
Тони, ама то е обемно. Изненада ме! Мислех, че е в пъти по-малко. Аз си обожавам глухарчето, което с твоя помощ си купих. Майка и тя има, но с друго цвете. Сега ми е цветно и може с още нещо да се обзаведа от този тип бижу.
Вчера не стигнах до бухала. Бълвах нов вид китки. Вече кокона има нова диадема в бяло и жълто. Направих и други цветя за украса на шапки и диадеми. Окапаха ми ръцете, че с клещи дърпах иглата. Обаче резултатът ме стимулираше.
Хардът ни е заминал. Скоро нищо няма да мога да показвам. Поне мога да чета и пиша... Надявам се на повече спасени снимки, макар да мисля, че всичко е дублирано при нашите.
Днес ще оправям ноктите и отсега мисля каква шарения да сътворя  blum
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: март 14, 2017, 09:37:02 »

Али, аз съм си обемна, малки бижута харесвам, но не нося, че изглеждат като точици на мен  funnytooth funnytooth funnytooth

Фаниииииии, снимки на бижатата, бързо   heart heart heart heart heart
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: март 14, 2017, 09:37:22 »

Милите майки ли са в Преди обед?
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #228 -: март 14, 2017, 10:17:51 »

Милите майки ли са в Преди обед?
Да! От вчера се пъна да ги слушам, за да чуя уж нещо интересно... pardon
Активен
Anne_Shirley
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: март 14, 2017, 10:44:46 »

Здравейте, момичета! Отдавна не съм наминавала да ви видя, а една съфорумка много мило ме подсети и подкани да се включвам и тук  blush Нещо напоследък хич ме няма, летя на розови облаци, както ще се досетите от тикера ми blush Включвам се ни в клин, ни в ръкав, но ще наваксам само ми трябва малко време да набера скорост  pardon
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 14, 2017, 11:09:28 »

Аз се загледах малко в Преди Обед и много ми беше интересно интервюто с Ромина Тасевска. Тя ми беше симпатична Мис България и сега също ми хареса smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: март 14, 2017, 11:21:33 »

Много харесвам Ромина и Дарко, както и цялото им симпатично семейство  good
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: март 14, 2017, 12:58:44 »

Привет и от мен smile

Миналата седмица ви изпуснах. Напоследък за нищо не ми стига времето, явно организацията ми куца  pardon

Тони, много готино бижу. То по принцип на тази мацка са й сладурски нещата.

Фери, много ми харесва колко е спретнато и подредено това кътче, дори и само за снимката Wink

Ние като се женихме и дума не можеше да става да не направим сватбата в родния град на ММ. Като започнахме организацията и той съжали, но поканите вече бяха раздадени .
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: март 14, 2017, 13:55:28 »

А при нас и дума не можеше да става да е в родното място на мм. Ама и той там като иде не излиза от тях и не би си го и помислил lol
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: март 14, 2017, 14:01:33 »

Привет!

За сватбите - ние пък с милото сме съграждани, та нямаше съмнение къде ще е сватбата - хаха, само че подписа го направихме на морето  tease

Ан, добре дошла отново! Аз с голям интерес четох сватбената ти тема, беше много винтидж булка, радвам се, че се връщаш и то с прекрасна новина smile Разписвай се смело!

Тони, супер е сладоледа! Аз не нося обемни бижута, но не защото не ми харесват, някак нямам навик да се  накича, просто съм немарлива явно. Като бижута в момента нося само годежния и халката, дори обеци забравям да си слагам... пълна скръб! Като се оправи времето ще се променям!

Фери, много е симпатично кътчето, някак светло и момичешко  girl_wink

Аз днес някак си изгубих половината ден. Не че съжалявам много, просто се чувствам малко демотивирана за каквото и да е. Може да е пролетна умора, може да е заради сивотата навън, вече не знам. Искам да сме май месец и всичко да е слънце и цветя!

« Последна редакция: март 14, 2017, 14:20:33 от Bube » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 14, 2017, 14:06:37 »

Привет!Ние пак по лекари с дребната тичахме.Не питайте, като имам настроение ще разправям!

Аз бижута много обичам, но малки и нежни.Такива обемни не са за мен.

Нашата сватба си беше в Плевен, и двамата сме от тук smile Но на нашите е била тук, а майка е от Русе!

Нещо нямам настроение за писане тия дни.
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: март 14, 2017, 17:36:17 »

Маги, дано не боледувате много... а за настроението, според мен е виновно и времето навън, всичко ще се оправи с идването на пролетта  good

Аз все пак намерих мотивация днес - изчистих, сготвих, сега малко уча smile Утре си имам също строг режим и мисля, че му хванах цаката - важно е да има някакъв ред, към който да се придържаш, иначе времето, когато не работиш, минава много бързо и безцелно.

Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #237 -: март 14, 2017, 19:25:57 »

Аз прередих няколко шкафа днес, ако скоро не стане време за разходка мисля, че ще пребоядисам също.

Бубе, вярно си е за реда. Аз си пиша задачи на списък вечер и денем така съм много по-бърза.

Маги, да оздравявате!
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: март 15, 2017, 07:23:05 »

Добро утро, девойки!!!
Пускам прясна снимка от вчера и ви желая хубав ден. Ще гледам и бижутата да пусна за Тони /специално/. Едит: пускам линк към пръстена и обеците са подобни. Разгледайте и сайта на бижутата на който му е интересно. Аз такова разообразие в българска бижутерия не съм виждала все още, не че ходя специално да търся из Варна или София, директо купувам от Търговище.
https://lk.wildberries.ru/basket?_ga=1.3359028.542300123.1489555776
 Kiwi, как ще боядисваш с малък и голям змей???? Много смело!
Днес преди стажа ще купя билети за фигурно пързаляне - Ледниковия период гостува при нас на 24-ти! Който иска да заповяда!!!

https://www.youtube.com/watch?v=o-vEh-HXJrc
« Последна редакция: март 15, 2017, 07:40:55 от fanimira » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #239 -: март 15, 2017, 08:45:18 »

Фани, то от скука това, много е сиво и никакво времето тук. А бижутцата са наистина интересни, те братушките си имат традиции в златарството. Добре, че няма как да си поръчам онлайн, защото си харесах smile
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: