Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 08:42:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Март е!  (Прочетена 123923 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 08, 2017, 08:17:16 »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ЖЕНИ!

Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: март 08, 2017, 08:42:18 »

Честит празник, дами! Бъдете здрави и хубавейте Wink  heart

Нямам търпение майките да си получат подаръците и да ми се обадят с отзиви  yahoo

ММ ме изненада с украшение за гривната ми Пандора, която бях загубила, а в последствие намерих счупена в чантата. Под формата на къпкейкче, много тематично и сладко с камъчета  smile Не държа на подаряването на цветя и подаръци по специален повод, обичам да ми подарява цветя, защото е вторник например,а той го прави, но и днес не ги върнах  blush Хубаво ми стана  pardon

Еми, и двата цвята ми харесват, малко повече съм за сребристото. Златното ми е по-есенно  blush
« Последна редакция: март 08, 2017, 08:45:47 от alexandrova_90 » Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 08, 2017, 09:24:16 »

Честит празник и от мен, мацки  give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose

ММ ме хареса и с двата чифта дънки, печеля тоя път smile

Свекс, правилно си решила за кърменето, не мога да държа бебето, както най-често го показват по снимки smile
Сега се сетих, че съм кърмила и у Фери smile Като им бях на гости преди време, но само кърмене беше на дневен ред и за двете smile

Една позната има такава престилка за кърмене. Има нещо като банел и така се получава отвор през който виждаш бебето
http://minene.bg/1202-%D1%88%D0%B0%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5-6-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B0.html
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #108 -: март 08, 2017, 09:28:06 »

Честит 8 март, любими мои дамиии!!! Бъдете усмихнати, вдъхновяващи и обичани. Напълнете днес ръцете с цветя, а сърцата с много любов. kiss2
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: март 08, 2017, 09:37:47 »

На 8-ма страница, на 8-ми март - честит празник момичета. Аз още не съм дорасла, за да го празнувам (и едва ли някога ще порастна до толкова), но пък цветя не връщам ;-)

А вие - да сте винаги обичани, винаги усмихнати и много целувки!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #110 -: март 08, 2017, 09:56:54 »

Постнах си я и във фейса, ама много ме кефи, жестока е smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАМИ! ЖЕСТОКИ СТЕ! smile
Не готвиш, не подреждаш, не переш –
не ми е нужна тиха домакиня.
Надявам се за днес да избереш
онази рокля във небесно синьо,
обувките на белите цветя
и сребърните гривни от Мароко…
Сложи червило. Идва пролетта.
Прекрасна си. Направо си жестока!
Аз искам да се перча като лъв
със своята излъскана лъвица,
за другите мъже да бъдеш стръв,
но да си само моя –
като жрица.
Такава те желая. Не с парцал.
Мъжете нямат нужда от слугиня.
Бъди красива. Всичко бих ти дал.
Но, моля те, не ставай домакиня!
Добромир Банев
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #111 -: март 08, 2017, 10:04:53 »

Честит празник на всички съфорумки и на малките форумски принцеси! Много обичам този ден! Бабите ни имат рожден ден и е още по-празнично.
Вдъхновението ме връхлетя и бълвам герданчета heart Утре сигурно ще ходя да си закупя още материали. Имам малко време до събота, когато трябва да подарим половината. Вкъщи е шарено, цветно и творчески разхвърляно в хола. Намерих и основи за диадеми и мога сега да си ги украсявам според роклите на дребното. Тя е много щастлива и цяла вечер сортира мъниста.
Ина, много ми харесват сандалите! В мои цветове са.
Зелен чорапогащник нямам. Виж, син, цикламен, червен, лилав и още други имам. Съчетавам ги с дънкови поли и рокли, бели или черни. Сега мога да ги съчетая със слънчеви очила, както Киви каза. Е, още се събирам в някои от роклите, но се ограничавам с покупките. Клиновете ги дърпам ту под, ту над корема. Точно както бабите на времето си оправяха чорапите на ластици. Дрехите за бременни ги бях дала и докато ми ги върнат, може да ми служат за архива.
Ехеее, Булче, много е силно казано!
Изпратих дребното с две саксии със зюмбюли. Довечера ще подари и третата на другата госпожа. Така хубаво ухае вкъщи!!!
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #112 -: март 08, 2017, 12:19:27 »

Честит празник! Почти най- доброто по случая: smile
http://tochitsa1.blogspot.bg/2015/03/803.html
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: март 08, 2017, 12:22:06 »

Честит празник,  момичета!
Нека всички бъдем живи и здрави и много обичани!  heart heart heart
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #114 -: март 08, 2017, 12:32:08 »

Честит празник  give_rose

Много хубаво стихотворение, дойде ми желание да прасна две гривни и едно червило, нищо че львьт ми го няма.  good
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 08, 2017, 12:35:13 »

Нали?! И на мен много ми хареса.  Не съм сигурна,  че моя лъв не иска домакиня. Все критикува, че е разхвърляно заради децата.  Днес ме събудиха с роза и кафе в леглото.  heart heart heart о после имаше гуши-муши    blush без малко Кари да ни свари в крачка...
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 08, 2017, 13:32:22 »

Честит 8-и март!  heart

Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: март 08, 2017, 13:38:45 »

Аз май съм яко на контра на всичо и всички...

Въпреки, че днес в офиса, младежите ни купиха по една саксийка, което си е яко.

Хич не го приемам за себе си тоЗ празник. Не, че не го признавам самият празник, а не го приемам за мой. И никога не съм го приемала.

Даже днес майка демонстративно ми заяви - аз какво да ти честитя, ти нямаш празник. Бе викам - по принцип е така, но все пак съм жена по документи...А, ма той бил ден на майката. Викам - ОК. Та ми скапа и малкото празнично настроение.

И честно - като мина по спирките и видя онези единични цветенца в целофан... angry angry angry

Малко е същото като 14 Февруари...то ако не се обичаме и уважаваме цяла година...какво е един ден pardon

СигуР ще ми липсва и едното цвете от осми март ма на...така...

Ма така де...да не развалям празДника give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #118 -: март 08, 2017, 13:47:52 »

Честит празник на всички прекрасни дами във форума. give_rose give_rose Може би от годините на соца и постсоца, когато този ден го празнувахме като Ден на мама в детската градина и началното училище, е толкова объркана представата ми за него. Релано това си е страхотен празник. До преди 100 години не е можело да гласуваме, да бъдем избирани, да имаме равно заплащане с мъжете и още много други... Отвъд това, че даваме живот, аз лично днес изпитвам респект към всички жени, които са се борили, за да променят мъжкият свят и той да бъде по-добър за нас днес. От друга страна се радвам, че съм жена. Харесвам си всичко такова, каквото е heart
Сетих се за един виц lol
Жена пише в женски форум:
- Моля ви, кажете ми начин да напълнея, пробвах всичко и не става, и не става...
Отговор:
- Умри, ку*ко!
 funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth
« Последна редакция: март 08, 2017, 13:51:56 от marry_me » Активен
ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 08, 2017, 13:50:06 »

Скай, същата истина изповядвам и аз. Някак си го приемам за празник н моята си майкаб да всички са жени, но мама е само една. Пък на ттози ден празнуваме годишнината на нашите, а не празника на жената/майката. Честитя го от учтивост и то ако не забравя.
Е признавам си тази година ми е малко по-специално, поне не ми е супер странно като ми честитят.
14.02 пък грям не го приснавам за нищо!
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: