Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 08:11:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Март е!
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Март е! (Прочетена 123779 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Март е!
«
Отговор #30 -:
март 02, 2017, 12:49:27 »
Киви
, честит месец на З2!
Хихи, да не вземеш и ти като Ина да си купиш някаква униформа, дето да го същиса
За преждите ми си ми съвсем ясна. Аз извадих преди година всички, снимах ги и ги натиках във вакуумни торби. Потеглиха към избата, което пък е последна спирка пред кофата за боклук, а в компа има законспирирана папка "куфари". До папка "книги", където пък в екселски файлове са всички книги и кои в коя кутия са, пак в мазето. Не зная дали някога им идва време на всички тези работи, дето "някога може да потрябват".
Тук е доста духовито, чак се чудя дали да не се отдам на тихи занимания в закрито помещение.
Активен
Alichka
«
Отговор #31 -:
март 02, 2017, 13:12:38 »
Не, Киви, баламосвах дребното. Имам идея за едни облаци под прозорците на детската, ама първо свекърът да свърши грубата работа.
Май ще й се размине почивката на моята кокона. Ние пък бяхме решили да обиколим, да видим за детско колело и разни работи за ремонта.
Темата за колелото ми е много болна, че това за баланс внезапно си го поискаха ин-лоу. Така ме хващат бесовете! Когато се местиха, ни го подариха, защото племенникът не го искал, респективно се отърваха от колелото. Дребното много го обича и е страшна! Да, ама мъжо взе, че го боядиса в уникален цвят. Сега си го поискаха обратно, щото да го дадели на техни приятели, че внезапно много го харесаха. Ама това, че го ползваме... Пфу, само глупости с тях! Купи си и не го мисли!
Аз не показвам разни ръкоделия, материали, конци, хартии и тн накуп. На час по лъжичка
Ама и не си мълчим - вчера ми се похвали какви ключове си купил. Аз не ровя из неговите съкровища, той не се интересува от моите.
Остава ми съвсем малко да довърша гоблена! По груби сметки е работа за максимум два дни, ама без болно дете вкъщи.
Отивам да се забавлявам, докато някой си взима сиестата.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #32 -:
март 02, 2017, 14:15:05 »
По повод предчувствието.. Във вторник Илиян ми звъня сигурно 5 пъти, ние обикновено не се чуваме през деня повече от 1, защото сутрин излизаме заедно, вечер пак и не си мрънкаме само да се питаме "как си, какво правиш" по 5 пъти.. Всеки от пътите, когато ми звъннеше бях сигурна, че ще ми каже, че са го одобрили за тази работа.. И така и стана
Ау, колко много бих се ядосала и бих го казала/показала, ако ми се случи подобно нещо,
Али
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #33 -:
март 02, 2017, 14:44:56 »
Аз ако мога да не се похваля за покупка, деликатно я мятам в гардероба и я броя към старо но неносено, ако ме попита мъжката аудитория.
Моят таралеж яде навсякъде, стига да нося шише със съдържание
. Затуй си купих червени велурени чизми, да предупреждават отдалеч че храня горски обитател, гладен при това.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #34 -:
март 02, 2017, 15:14:02 »
Говорете ми вие за подреждане. Реших да се подредя. Купих си 2 шкафа. За момента имам свободни 2 чекмедженца и още поне 3 торби за прибиране. Един познат ме будалка и ми вика - я, я прати снимки на работното място. Викам - ти сега какво, подиграваш ли ми се, то сега ДАЖЕ е подредено
Активен
Alichka
«
Отговор #35 -:
март 02, 2017, 15:23:34 »
Хахаха, Скай, в теб не съм се съмнявала! На теб ти трябват две ателиета, не две чекмеджета!
Еми, аз така правя само с обувките. Ама взеха да ме усещат
Аз съм казвала за "случайни предчувствия" - моето дребно беше вдигнало температура от нищото една вечер. В същия момент ММ ми звънна да каже, че са му влезли с все сила в багажника. Цяла вечер чакаха КАТ в убийствен дъжд, а аз не смеех да му кажа вкъщи какво действие се развива. Съвпадение или каръщина?!
Млечен бар само веднъж съм отваряла навън. То моето си беше такова овъртане в телесни течности, че не беше гледка за всеки. С една ръка стисках бебето, а с другата държах помпата, на другия чучур, че му течаха уплътненията. Направо"изворът на белоногата". И да се оперя така в някой парк ще вземат ексхибиционалистите даже да се червят. Да не говоря много - от три дни дините не са ме боляли. Време беше да се укротят.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #36 -:
март 02, 2017, 15:40:44 »
Аз никога не съм кърмила навън. Но аз навън повече от 2-3 часа неиздължам и си се прибирахме за яденето му.
Довечера идват свекърите. От сега ме дразнят
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #37 -:
март 03, 2017, 08:03:50 »
Добро утро!
Честит празник!!!!
Позволявам си да честитя празника с една снимка на сладурче, което видях във фейсбук! Стопли ми душата
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #38 -:
март 03, 2017, 11:43:17 »
Честит празник !!
Много хубава снимка
Минавам да прося тука: някоя мила сьфорумка има ли вьзможност да прати ма моето бьлгарче едно букварче, че вече чете на чужди езици и има нужда от такова
Сьрдечно благодаря
По другата тема, нали знаете, ако не цял свят, то цяла Европа е виждала моите ненки, че вече общо ми се сьбират почти 4 години млеконадой. Хич не се свеня да ги вадя в какьвто и да е контекст включително в родината
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #39 -:
март 03, 2017, 12:50:40 »
Снимката е на дете на наша съфорумка
Честит празник
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #40 -:
март 03, 2017, 12:57:29 »
Много тайнствено звучи
Но момченцето е много красиво, а самата снимка е хем идейно замислена, хем прекрасна като снимка
Активен
Alichka
«
Отговор #41 -:
март 03, 2017, 13:31:04 »
Честит празник на всички!
Много ми се искаше да усетим по-добре атмосферата, но за съжаление сме си застопорени вкъщи. Миналата година на този ден бяхме с ММ да свършим работа на един приятел и съвместихме пътуването с ходене до Цари Мали град. Днес е разкошно време за път и дано тези, които имат възможност, да отидат на някое значимо място.
Снимката е прекрасна!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #42 -:
март 03, 2017, 13:36:54 »
Честит Празник! Днес 32 показа, че кръвта вода не става и ми организира едно хубаво будуване... много ми се искаше да идем някъде със змейовете, но и утре ще е ден, в крайна сметка няма нужда да правим чудеса от храброст.
Ина, твоя млечен бар викаш има клонове в цяла Европа
Бизнеса е сериозен.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #43 -:
март 03, 2017, 14:02:30 »
Честит празник!
Имам братовчедка, етърва и близка приятелка, които са рожденици днес. А, забравих и две бивши колежки. Едно време много се раждаха на този празник и всички бяха особено горди
Ние се опитахме да се качим на Бунарджика, където е костницата на руските войни, паднали в Руско- турската освободителна война /не съм сигурна дали все още името и е така/. По пътя срещнахме пълчища екзалтирани хора над 70г. със знамена и пеещи революционни песни. Направихме кръгом и дотам.
Мразя да попадам в масовки. Ще отидем друг път.
Снимките с написано по тях ми приличат на руските неми филми, дето под разрошен и загледан нейде си младеж се появяваше надпис "Он сейчас думает!". Българчето си личи, че е българче по ред други индикации. Иначе и аз съм фен на Тонита.
Ина, с удоволствие ще ти пратя букварче. Дано съм първата записала се
. Искаш ли и учебна тетрадка?
Хехе, понеже забравих да купя ново знаме, на терасата съм провесила две родопски одеала, пак са бяло, зелено и червено. Хем и слънцето ще ги види преди да ги прибера по торбите
П.П. Най- хубавото слово за празника:
http://tochitsa1.blogspot.bg/2015/03/303.html
«
Последна редакция: март 03, 2017, 14:12:07 от svekarva
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #44 -:
март 03, 2017, 14:05:03 »
Не знаех, че има учебни тетрадки.
Да, много искам, мерси
Искам всичко, което Марта може да използва, за да се учи да чете и пише, и което да е на нейното ниво, а не твьрде сложно.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
32
Нагоре