Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 08:32:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Март е!
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Март е! (Прочетена 120925 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Re:Март е!
«
Отговор #240 -:
март 15, 2017, 09:09:04 »
Добро утро и от мен.Как сте?
Моника е отново с кашлица, сополи и отива към пристъп.Ходихме вчера на УНГ не издържах.Та лекарката много подробно ми обясни състоянието и, изписа лечение, сега се надявам да е по-дълготрайно и адекватно.
На детето любимата приказка му е Пепеляшка, и аз в тон с нея вчера след лекаря готвих, пусках пералня, простирах, сгъвах и т.н.Накрая като се събуди и разправях какво е Пепеляшка в съвременен вариант.Надали ме е разбрала.
Та вчера се бях скофтила заради поредната болест и гадост.Днес съм една идея по-добре.Оставих ги да се гледат с моя мъж и да се оправят.Аз довечера съм на танци, ще заредя батериите и ще съм ОК.
Фани
, много красиви бижута, но както и
Киви
каза, там си имат афинитет към тях от едно време.
Хайде отивам да работя!Хубав и усмихнат ден!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #241 -:
март 15, 2017, 10:50:35 »
Добър ден!
От вчера поне 4 пъти тръгвам да пиша и не успявам
Машка, абе ти си снаха за пример- сватбата в града на мъжа ти, детето кръсти на свекъра, трябва на ръце да те носят!
Фани, красота! Аз каквато съм сврака, искам всичко! Имам страхотни краости от времето, когато майка е учила в СССР и си е купува бижута, страхотна изработка са някой.
Маги, бързо оздравяване!
Бубе, права си че си трябва организация, но си остави и някой ден без да го планираш, кога иначе ще можеш цял ден да стоиш по пижама и да не ставаш от леглото или пък да се излежаваш на динавана с книга или филм.
Ние сме в някаква серия и втора нощ съня е мираж, вчера цял ден ме цепи главата и днес като гледам пак на там отиват нещата.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #242 -:
март 15, 2017, 11:10:02 »
Здравейте
Бубе, наслаждавай се на неправенето на нищо
на мен ми е любимо
Маги, бързо оздравяване на Моника!
Вчера нямаше асансьор, дано днес се го пуснат. Някакво объркване със сметки било станало. А днес гледам има слънце.
Наистина нещо май има затишие тези дни.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #243 -:
март 15, 2017, 13:32:20 »
Аз пък се загубих да му се невиди. Сега ще си хвана такси да ми дойде акъла в главата. Ах, да доди ми таксито.
Маги, скоро да оздравявате. Пък моя синковец снощи цяла вечер рева докато заспи. И той не знае защо!
Активен
Alichka
«
Отговор #244 -:
март 15, 2017, 14:45:52 »
Аз днес преизпълних плана! Запознах се с Боби на Фери. Имаме уникален подарък за бебчо!
Бяло боди-риза с папийонка и чорапки. После ходих до работа, размених пет приказки с шефа, пазарувах и вече реанимирам! Странно колко беше натоварено движението днес...
Ние от 7-ми сме без асансьор и целият вход ще бъде в спортна форма. Няма изгледи скоро да ни възстановят тази "екстра". Имаме идея да станем еко вход на годината.
На Фани завиждам за фигурното повече от всичко. Това е един от спортовете, които обичам да гледам, но никога не е било на живо. Тук още повече говорим за шоу.
Маги, бързо оздравяване! Комшийката се оплакваше от същото за сина й. Даже го води в някаква солена стая. За първи път чувах!
Свекърва, Чери, Булче и още няколко личности ми се губят!
Отивам да видя дали не са качили някой епизод на двата сериала, дето гледам. Зазяпах се и по Ние, нашите и вашите. Малко е странен от към режисура, ама заради актьорите му давам шанс. Имаше и готини реплики.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #245 -:
март 15, 2017, 15:47:38 »
И аз да се разпиша, не че има какво да пиша. И на мен ми се наложи да карам днес, не ми се стори толкова натоварено, но паркирането е просто ужас .Няма никъде свободни места да спреш, дори и в синя зона. Около нас също е ужасно, Руски затворен, Иван Вазов затворен. Няма къде да завъртиш даже,все едни еднопосочни улици. И колата ми е огромна и направо в чудо се виждам. И аз по разни институции ходих, че даже и се учудих , колко бяха любезни повечето.
Напоследък все ми се пътува, излиза ми се, живей ми се. Търся хотели в Гърция, но никой не отговаря на завишените ми изисквания. Ако някой може да ми препоръча, да заповяда. На първа линия , в населено място, само със закуска, хубав пясъчен плаж и самият хотел да е хубав. До 100 евро на стая на вечер, може и малко отгоре.
Али, ти за асансьора защо се оплакваш- като ти го спря, дано си на по-нисък етаж и дано го оправят до появата на бебчо.
Активен
Alichka
«
Отговор #246 -:
март 15, 2017, 16:07:23 »
Руми, факт! Просто ми омръзна от безхаберието на домоуправителката ни, която си взима заплата, а после вдига рамене и вечно е от незнаещите. Отделно фирмата я търкаля и сме плащали неща, които са задължения на фирмата, а не наши. Ама кой да чете договорите?! Жената, която е контрольор, е бясна!
Не е до оплакване - години наред аз не ползвах асансьор. Никога не сме живели на нисък етаж. Сега го приемам през смях по-скоро. Един плюс от липсата на асансьора - бабата от последния етаж не слиза да краде всяка събота всички вестници и брошури на хипермаркетите.
Човек ще каже, че може да изкупи 10 тона банани примерно.
То остави затворените булеварди, ама и какви Мариански падини имаме след зимата...
Активен
always_and_forever
«
Отговор #247 -:
март 15, 2017, 16:46:51 »
Добър ден!
Ние днес бяхме на консултация, после се разходихме, макар че е облачно и хладно. Оставих малкия да се наспи на въздух и се прибрахме.
Майка ми сега се е запалила по някаква техника за правене на бижута от руснаците и е много впечатлена.
Много обичах да гледам фигурно пързаляне като малка.
Маги, бързо да оздравява Моника!
Новия български сериал и аз щях да го гледам, но забравих.
Ние сме на 1-ия етаж и асансьор в блока няма изграден. Нашите обаче са на последния и си е голям зор. Докато бях бременна често се чупеше и ми беше трудно катеренето.
И моята комшийка краде всички вестници и брошури, за да си пали печката. Не мога да я издебна и да я хвана в крачка да видим къде ще се завре тогава.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #248 -:
март 15, 2017, 17:11:10 »
Ние сме на първия етаж и ми дреме за асансьора
:LAUGHTER, ама за хората от по-горните етажи си е кофти като няма.
На вас ви крадат брошуритете само, а на мен и писмата ми взимат. Само сметките от време н време си взимам аз. Една комшийка уж да не видели крадци, че ми е пълна пощата и всичко ми събира клюкарката
тая гад ми е отмъкнала и картичката от Ина сигурна съм!
Освен " Отчаяни съпруги" нищо не съм гледала скоро, даже не знаех ше има нов сериал
Тука времето беше супер, е малко духа, но иначе е страхотно. Изкарахме доста време на вън, само дето шефа или го мъчат зъби, или е решил да ме подлуди- реве като обезумял, не иска да спи и такива работи.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #249 -:
март 15, 2017, 17:21:52 »
Ние живеем в къща и никакви брошури не ни пускат. Явно не си заслужаваме усилието. Аз много обичам да чета брошури. На лидл всеки четвъртък си преглеждам новите предложения на телефона. Метро само идва редовно. Аз много мразя някой да ми чете списанията или вестниците. Обичам да съм първа, после не ми трябват. Да усетя мастилото по ръцете си.
Активен
Alichka
«
Отговор #250 -:
март 15, 2017, 19:20:53 »
Аз също обичам да гледам брошури. Така научавам за много нови продукти. Затова и ме е яд на тази простотия да вземеш целия топ. Още повече, че нашите баби не пазаруват в тези магазини.
В стария блок редовно ни свиваха писмата. При липса на нещо интересно, оставяха писмото пред вратата. Така са стояли писма с дни. После ни търсеха сметка къде сме били.
Изводът е, че трябва стабилна социална политика да занимават пенсионерите с нещо смислено, за да не им търчат щуротии из главите.
Фани, бижутата са прекрасни! Едва сега смогнах да разгледам.
Бубе, то трябва да има и непланирани дни, но ако е ежедневие - човек става отпуснат и немарлив в много отношения. Аз обичам да имам идея, но не и да ми е претрупан денят.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #251 -:
март 16, 2017, 07:48:46 »
Добро утро! Май ще ми стане навик да откривам деня. А къде са мацките верно? Тони, Свекс, Фери, Миме, Лоли, Мари и не знам си още кой! Бива ли така тъкмо реша да съм редовна в месечната, а вие така да я бойкотирате!?!?
Ето ви и кафе: /между другото, Али, ти пиеш ли кафе?/
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #252 -:
март 16, 2017, 08:25:22 »
Добро утро и от мен! Не сте ме викали, ама аз пък се включвам
Радвам се, че и Фани се е завърнала.
Четях ви редовно последните месеци, но не ми беше до писане. Сега излизам от тунел, който ми се струваше безкраен и с удоволствие ще се включвам към толкова любимото си място.
За всички любители на брошурите има приложение Каталог, мисля че и във формат за компютър и има брошури за знайни и незнайни магазини. Отдавна не взимам брошурки от никъде, много ми е удобно така.
Ние от Коледа сме вход разграден двор. Добре че миналата година боядисаха, но явно домоуправотелите се демотивираха, че нали имаме дилър и се въртят всякакви. На всичко отгоре входната врата е абсолютно неадекватна за врата на жилищна сграда и портиерът я счупи от зор да не се заключва през деня-оставяше я с изплезен език, а тя е в безистен.
И така до една вечер преди Коледа, аз натоварена с торби и не може да се отключи, махнаха бравата и казаха че не искат повече да са домоуправители.Ние пък решихме да не плащаме, защото входът не се чисти, пазачът е от 8 до 3, а преди беше денонощен и общо взето всичко е на разруха.
Гледам за сватбите кой къде се е женил говорите - аз се съгласих в София да е, защото моите роднини и приятели са от различни градове, докато на Станислав са само от София. Така или иначе щеше да има нощувки, просто избрахме да е на 1/2 от гостите, а не на всички.
Хайде хубав ден на всички
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #253 -:
март 16, 2017, 08:31:04 »
Добро утро
Рони,
много се радвам, че се върна
Онзи ден гледах за блок като вашия по телевизията, да не е същия даже.. Неприятно е, особено с такива хора..
Днес пак се мръщи времето и преваля, писна ми.. Искам слънце
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #254 -:
март 16, 2017, 08:34:45 »
Добро утро, аз си пия кафето и се събуждам.Днес имам много работа, но аз съм доволна, обичам да ми е зает деня.Дано накрая има и резултат от работата.
Тук вали, но го дават събота и неделя да е хубаво и аз мисля вече за мини екскурзия в района.Не ми се седи в тоя смотан град, пътува ми се!Моята душа не трае толкова време на едно място, хахаха.
Хубав и усмихнат ден на всички!
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19