Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 01:40:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Февруари топлота и обич  (Прочетена 168325 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: февруари 14, 2017, 11:28:33 »

Честит празник на всички, които го чувстват като такъв! give_rose

Нашият семеен празник на любовта, от вече не малко години е годишнината от сватбата ни. smile

Аз прозаично готвя телешко с грах funnytooth

Свекърва, миналата неделя си лежа блажено в леглото, пийвам си кафе(отскоро ми е позволено да пия кафе в леглото в неделя сутрин girl_haha) и разглеждам клипове на какви не изискани кулинарни техники, надъхвам се и ставам .... иии отивам да готвя леща.
Даже споделих и с половинката тези ми терзания funnytooth
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #436 -: февруари 14, 2017, 11:56:38 »

Мари, ако в огромна чиния беше сипала шепа леща и да му дадеш гръмко гурме наименование, щеше да пребориш терзанията. Гладът на твоите мъже - едва ли Wink
При мен отпадна готвенето от дневния ред. Мъжо влиза тази вечер в кухнята. Дръж се, земьо! Утре обаче прозаично ще се чудя как да разчистя старателно сътворения куп от мръсни съдинки.

П.П. Предпоследното сътворение бяха карначета на хапки, поляти с бира и още салтанати. Понеже не намерил по-малка тава, за да плуват хапките, беше потребена формата за кекс! prepare-fish
« Последна редакция: февруари 14, 2017, 12:01:18 от Alichka » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: февруари 14, 2017, 12:03:54 »

Я да ви питам, изпитана рецепта на торта Наполеон.Снощи бях много изморена и правих мини Наполеон по една рецепта ама не ми хареса.Отделно, че обърках крема и му сложих двойна порция масло, щото ми се спи и забравих да деля на 2.Та довечера ще видим какво съм сътворила  nea Важното е да се изяде.

Моника си поръча "ибка" за вечеря, така че моя мъж ще готви риба, а аз после ще мия.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #438 -: февруари 14, 2017, 13:06:05 »

Маги, каНАРчета на хапки .... и се оцъклих, време ми е за дрямка smile
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: февруари 14, 2017, 13:15:11 »

Здравейте и от мен!
И аз каНАРчета прочетох, пък уж не ми се спи!
Аз обожавам вечерите, когато ядем риба. Първо я гарнираме с пържени картофи. За тая цел купихме актифрай, че да е здравословно за децата. Рибата се мята на скарата! И воала! После който си заплюе първи да не мие скара, отървава и така!
Обаче аз толкова да искам да говя засукани манджи и ястия, ама не мога да накарам мъжа ми да ги опита. Децата като са гладни не подбират, но той е друга бира. Та сега си въртя, супа, мусака, грах и т.н. все от на баба рецептурника.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: февруари 14, 2017, 13:16:39 »

Здравейте smile

Днес е и денят на археолога, ама мисля, да не го празнувам вече smile

Аз вчера се вдъхнових от толкова разсъждения за Каренина и любовта и направих меденки сърчица за мм (и мен). Той много се изненада  give_rose give_rose

Честит рожден ден на Моника! Нека и здрава и обичана!

Тони, твоите статуси винаги ме радват! И аз се чувставах така докато бях бременна, сега съм малко по прозаична lol lol

Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: февруари 14, 2017, 13:45:39 »

На мен явно си ми е нормалното състояние smile Като забременея сигурно ще стана прозаична  funnytooth witch
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #442 -: февруари 14, 2017, 14:34:24 »

На мен явно си ми е нормалното състояние smile Като забременея сигурно ще стана прозаична  funnytooth witch
Или още по-романтична. kiss2 Дано скоро разберем.

И честит рожден ден на Моника, нека бъде здрава, засмяна и слънчева! kiss2
« Последна редакция: февруари 14, 2017, 14:56:38 от nadelina88 » Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #443 -: февруари 14, 2017, 15:13:28 »

Заради Киви специално се връщах да чета какво съм писала. Компютърът ни е бременен и събира прах в хола по-успешно и от мен даже. Скоро трябва да му помогнем! Телефонът ме поправя от време на време и такива неща мога да сътворя при писане.... без да искам.
Панде, помня колко беше прочувствена като бременна! Сега, като ги качваш тия работи тук, пиши и рецептата.
Няма лошо човек да казва и показва любовта си. За мен е по-ненормално обратното.
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #444 -: февруари 14, 2017, 15:25:50 »

Добър ден, да не ви пропусна и аз днес Wink
Ние си направихме една хубава разходка, купихме кокали за кучетата, че тамън ги сварихме в магазина (имаме си много хубав магазин за месо в центъра на наше село), понапекохме се на слънце и се прибрахме доволни Wink
Много ми е хубаво днес, не че толкова заради празника, а заради малкото валентинче, Киви много хубаво го каза за любовта към децата  give_rose
ММ откакто си е вкъщи яко ме разглези, всяка сутрин взима алармата аз да поспя още малко, после ми носи закуска и капучино в леглото, та и днес имаше, под формата на сърчице, много ми е миличък  heart
И Анна Каренина много добре я описа Киви, изобщо съм ѝ фен днес  blum Та и аз по същите причини не я дочетох  pardon
Довечера няма да правя нищо специално, ама ще си дрънна една чаша вино, за кърма, не за друго  Wink
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #445 -: февруари 14, 2017, 16:31:12 »

Фери, за рецептата и аз съм ти фен. Да пийнем за повече мляко! Егати тоста smile Наздраве!
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: февруари 14, 2017, 16:33:09 »

Да пийнем за повече мляко! Егати тоста smile Наздраве!

Напълно в духът на единият празник lol
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #447 -: февруари 14, 2017, 17:27:52 »

Аз вече имам кабелна и интернет, да са ми честити хахахаха за деня на влюбените добър подарък направих...даже и с платените спортни канали smile
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: февруари 14, 2017, 18:35:42 »

Аз да не се разпиша точно в този ден, това няма как да стане!  pardon

Честит празник на всички, които го празнуват!

Днес съм с приповдигнато настроение! Нали за Любов си говорим? Влюбена съм, обичаща и обичана, и всичко това по две. heart Влюбена съм в двама! Най-любимите ми мъже! Обичам всеки ден и час, и минута, и секунда. Малкото ми момченце е новата ми голяма любов! А голямото ми мъжленце е новата ми стара голяма Любов! ОБОЖАВАМ ГИ!!! heart
И не ми пука дали някой ще ми говори за показност. Тя любовта се вижда. heart

Ох, така! Малчо спи, а аз чакам ММ да се прибере от работа. Не можах да свърша с всичко, което бях запланувала, но това е. И вечерята още не е готова, ама и без това ще вечеряме по нощите, защото таткото ще празнува празника на любовта на терена. Ще му го върнаааа.... diablo heart

Добре, че майка ми опакова подаръците. Остава да видим само дали ще се харесат.
Спретнала ни е и една торта сърце и бонбони сърце.  Torte
Сутринта получих любовна бележка за Добро утро.  heart

Маги, честит рожден на порасналата Моника! Да е жива и здрава, да има незабравимо детство и да постига мечтите си!

Тони, кефиш ме така. Мой човек си, хихи.  smile

Тая Анна, за която говорите, така ми погъделичка любопитството, нищо че казвате, че не си заслужава.

Хм вино не съм пила от месеци, даже по-точно повече от година. А така ми се пие една чашчица, ама се сдържам.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #449 -: февруари 14, 2017, 20:25:57 »

Приспивам за пореден път дребния( днес не спа и заспа рано) и си казвам, сега ще ви чета на спокойствие и вие много скромно. sad
Правих си днес упражненията и нямаше проблем, но сега да оставя малкия в леглото и не мога нито да се сгънат, нито да се наведа.Боли ме и там където не съм мислила, че може  angry

Еми, ще пробвам значи. good

Пънки, какво е актифрай?

Али, вярно, че беше Костадин ......И аз канарчета прочетох   tease
И моят телефон се опитва да ме коригира и такива ги твори, че....

Панде, бива ли така? Прати малко, много обичам, но нещо загубих вдъхновение за в кухнята.

Маги, рецепта не знам, но ти ако намериш, можеш да я споделиш, за когато ми се върне вдъхновението.

Свекърва, и аз много я харесвам тази адашка.И статиите и снимките и децата са уникални.
Ти откога си във форума, та я подозираш? crazy

Тони, Миме, Фери  heart heart

Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: