Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 06:50:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Февруари топлота и обич  (Прочетена 169062 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: февруари 10, 2017, 13:52:41 »

"С течение на времето се хваща "цаката на личната им мотивация" и само това води до някакъв резултат."

Точно това имам предвид. Със служебните деца го открих. На тях двамата са им много различни. И като се провинят имам различно отношение и странното е, че разбират и двамата защо е така.
Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #361 -: февруари 10, 2017, 14:10:14 »

И аз много  говоря,  но баща им като каже нещо и вече е свършено. nea
Както казваше един познат " говоря си да си проветрявам устата"
Вчера обеснявам на ММ за изцепките на Ива и последващите резултати и той недоразбрсл ми казва, че не съм била права.Лелее, като подпалих, той ми казва
 Може ли да кажа нещо
Аз: Не
Той: Еми да затворим тогава и аз да си пусна радиото pardon

Тони, на Стамболийски е Пчелата.

Мари,  и за нас почти нищо не остава, ако опиташ докато той яде неговото добре, ако не, да си . pardon

Свекърва  heart heart

И аз се успокоявам като Мари.Но теб те разбирам, че трудно ще го приемеш.
За патета и аз май за първи път я чувам.

На дребният нещо му се беше венеца, ще вземе да ме изненада с някой зъб.Пък аз преди 10 месец не го чаках crazy
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: февруари 10, 2017, 14:15:27 »

Маги,да ти е жива и здрава рожденничката и много да ви радва и да ви се радва  heart
 Наде,стискам палци heart
Свекърва,напълно те разбирам как се чувстваш,макар и да не виждам нещата от майчина гледна точна.Много е трудно.Аз седем години не пропусках статия,информация и де що изнамеря четиво ,с надеждата да има вратичка и начин да се прибере и да го видим.Не можех да се примиря с факта,че ще продължим живота си така -разделени.Всеки Май месец беше кошмар,след като видим отрицателния резултат.Плачехме с дни цялото семейство.Всеки негов рожден ден се празнуваше с всички роднини,той седнал пред Скайпа,скриващ сълзите си ( нали е мъж) и опитващ се да се държи мъжки и да не ни тревожи,но сърцето му беше в гърлото.Спомням си как всяка Коледа слагахме и за него прибори и чаша на масата,слагахме и лап топа и се правехме на много щастливи.А веднага ,като затворим ,се затваряхме всеки по стаите си и плачехме до сутринта...Такива ни бяха празниците,делниците не по малко тежки.Пропуснахме израстването му като мъж,пропуснахме дипломирането му,сватбата му,раждането на синът му и всеки момент ,в който е имал нужда от подкрепа.Първата година спеше на пода,защото нямаше пари за легло,а трябваше да плаща семестър.Работеше на три работи,едната на паркинг на -30 градуса.И за да не му замръзва кръвта, му даваха специални хапчета.Вечер не спях,а му правех компания в промеждутъка на няколко коли,защото усештах,че тогава му беше най-тежко.Разказвах му глупави случки от ежедневието,само за да го разсмея,въпреки,че душата ми крещеше.За седем години веднъж не се оплака,не каза,че му е тежко,не каза,че не издържа.Само стискаше зъби -ден да мине,друг да дойде.Гледахме да го щадим,не го занимавахме с нашите проблеми,спестявахме му лошите събития и се усмихвахме.Толкова добре изучих изкуството на фалшивата усмивка,че дори в един момент имах чувството,че ще ми замръзне лицето.
Завърши колежа,записа специализация и като на филм се сбъдна американската мечта.Предложиха му работа -в най-желаната компания,а работеше чистач в нея.Самият шеф го беше забелязал.Не можеше да повярва на късмета си,най-после и на него да се случи нещо хубаво.Записа отново да учи,повишиха го,после още веднъж и още веднъж.Сега управлява цял отдел  машинни инжинери.Той е рекордно младият там.Постигна уважение,за което дори не си беше мечтал...И когато беше на върха на израстването си,се влюби...Ама истински,шеметно,бързо и както той казва,за цял живот.Тогава дойде и надеждата,че някога пак ще го видим.За щастие снахата е вече американска гражданка,та така получи и той шанс за гражданство.Вчера беше интервюто,служителката в консулството много ги е харесала и накрая му казала: "Момче,спокойно,всичко е минало.Сега бъди спокоен,радвай се на детенцето и добре дошъл тук,този път ,като пълноправен американски гражданин." Снахата каза,че после на паркинга за първи път го е видяла истински щастлив и спокоен.Седели в колата доста дълго,той само прегръщал малкия и се усмихвал. Като ми звънна от вълнение успя да каже само: Како,чакай ме там където ме остави,идвам си  heart  И въпреки,че са минали цели седем години,помня този момент,помня всяка секунда,помня как го прегръщах и знаех,че няма да го видя скоро,помня как се изкачи по ескалатора и не се обърна,за да не видим,че плаче.В ръката си стискаше част от дървото в двора,и до днес го пази още.Обеща да го даде на Данте ,като порасне,,,Обеща и да се върне и сега вече може да спази обещанието си.
 Стискам палци за синът ти с цялото си сърце.Знам,че понякога не разбираме трудностите в живота,,,но може това завръщане да е за хубаво.Да се влюби в правилното момиче и да заминат заедно.Знам само,че човек не трябва да спира да вярва heart Щастието идва,макар и закъсняло...
  Сега очаквам с нетърпение нашата  закъсняла"Коледа"
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: февруари 10, 2017, 14:19:45 »

Лоли, душа, разрева ме!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: февруари 10, 2017, 14:21:52 »

Постът на Лоли ме ....... Стигнах до "...затваряхме по стаите и плачехме сами" и сълзите закапаха!!!.. Добре, че съм сама в офиса, но не искам да рискувам да влезе някой.. Ще го чета после.. Не знам, какво преживявате, защото нямам близки роднини толкова далече (всички са на този континент и връзката с тях е далеч по-лесна), но искрено ви съчувствам..  cray cray cray cray  heart heart heart heart heart heart heart heart

Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #365 -: февруари 10, 2017, 14:23:28 »

Лолиии и мен  cray cray cray
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: февруари 10, 2017, 14:26:17 »

Аз си казах - за това си останах тук smile  Радвам се за щастливата развръзка, Лоли. Аз нямам роднини никъде извън България, и само ти съчувствам, вероятно не разбирам.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: февруари 10, 2017, 14:28:11 »

Лоли, не знам дали историята е много трогателна или аз съм много чувствителна напоследък, но искам да ти кажа, че думите ти ме разплакаха, макар и историята да е с щастлив край.

Може би, защото си спомних, че една мразовита сутрин сестра ми ме изпращаше по същият начин и си спомних, всичко което ѝ беше изписано на лицето и всички мисли, които ми се въртяха в главата и как не се видяхме почти четири години...

ЕДИТ: Явно не само аз съм ревлива днес.
« Последна редакция: февруари 10, 2017, 14:30:51 от Marri » Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: февруари 10, 2017, 14:34:40 »

Свекс, не мога да гледам клипа, но поне се радвам, че винаги имам какво да разказвам.. Не мисля, че "драмоманията" ме тегли към пътуване (поне от прочетеното lol Иначе и моите кумци ли се казват.. Все забравям.. Двойката, на която кумувахме с Илиян, отпразнуваха края на любовта и възможността да се понасят един друг, с 14-дневен престои в РЮА smile  pardon
Може би Африканските дестинации теглят при разрив в отношенията  lol Дано не ни се доходи скоро там Wink

Въпреки, е бих видяла Занзибар и аз.. Ще кажа на Илиян да ме прати сама  blum
Интересно ми е да видя идеите за 14-ти  tease

ОФ, ТО ДРОМО ПИШЕЛО.. не, не става 1000 неща едновременно, че накрая нито едно не е като хората  funnytooth funnytooth
« Последна редакция: февруари 10, 2017, 14:39:52 от alexandrova_90 » Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: февруари 10, 2017, 14:53:35 »

Лоли, разплака и мен! cray cray cray
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #370 -: февруари 10, 2017, 15:22:19 »

Ох, мислех днес само да чета, ама на Лоли постът много ме разчувства  cray cray cray И аз имам братче, не мога да кажа, че отношенията ни винаги са били добри, но не мога да си представя живота без него...
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #371 -: февруари 10, 2017, 15:25:25 »

Лоли, така и предположих, защото още не е минало тегленето за тази година.
Нашата история е съвсем друга, те никога не са били извън закона и всяка година се връщаха за по 2-3 месеца, докато учеха, а сега за толкова, колкото отпуска имат. То и затова не съм страдала, когато ги изпращах. Не повече от 20- 30 души от Източна Европа годишно успяват да получат пълна стипендия, та повече бях горда и щастлива от постиженията им, отколкото да тъгувам.
Без значение, какво и как, тежко е когато усилията на някого отиват по дяволите, ей така, от нищото, по волята на един жребий
В крайна сметка, всички, които отиват в Америка знаят, че оставането им там е чист хазарт, ама пусто Надежда умира последна.
Та в никакъв случай не искам да помрача радостта ти, завиждам, както завиждам на всеки изтъркал талонче с печалба от 1 000 000 smile.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: февруари 10, 2017, 15:40:42 »

Съдби има всякакви. Имам колежка от университета, много добра приятелка, която произхожда от обикновено семейство, без възможности и когато беше втори курс за първи път замина лятото като студен да работи в Щатите. Ходи след това още веднъж. Беше си подала документи за зелена карта, но не го обмисляше като сериозна опция. С парите спестени от тези две лета, където работеше като повечето студенти по n-часове, успя да си плати две години магистратура в лондонски университет, в Солун, плюс престоя си там.
След което се прибра в България и реши, че във Варна(откъдето е) няма да намери нужната реализация и просто се премести в София и започна да търси работа. Започна в банка(такава е и специалността ѝ) и с годините, смени няколко банки и позиции, между временно беше изтеглена за зелена карта, но тя отказа. Прекалено много беше инвестирала в себе си и позициите си. Към днешна дата не мисля, че съжалява. На много висока пост е в много известна и голяма банка, има още две магистратури, доказала се е многократно, финансово обезпечена е, наскоро ѝ се роди бебче.
Та както започнах, всеки с късметът си.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: февруари 10, 2017, 16:11:11 »

Лоли и мен много ме развълнува, обичам истории с истинска обич и чувства. Ужасно трудно ми се струва на мен и за човека , който е навън и за близките му.
 Аз лично никога не съм искала да живея другаде и ми е донякъде непонятно.  Първо смятам , че е ненужен стрес новата обстановка, различна култура и работа, второ -лишаваш се от семейство и приятели, все неща , които те правят щастлив. Смятам, че човек е най -щастлив там, където е роден. Дори и за учене не съм се замисляла никога, макар че много от моите съученици заминаха да учат в чужбина.  Мъжът ми също е бил на моето мнение (ние сме съучиници) . Сега понякога ми казва , че ще пратим децата да учат в чужбина, еее полудявам, аз не искам това. Ако го е искал да беше казал да ходим да живеем в чужбина. Не желая да се деля от децата ми. Искам да съм винаги близо до тях . Не знам , сложно нещо е живота.  Но като се срещам с моите съученици по Коледа не ми изглеждат много щастливи, колкото и да са успели и на хубави позиции , все нещо им липсва, дори и да не го признават.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #374 -: февруари 10, 2017, 16:52:58 »

Аз не познавам човек, който да няма близък на сърцето в чужбина. Точно затова и толкова емоционално всички приемаме разказа на Лоли. Една от най-близките ми приятелки е в Щатите. Хем се радвам, че създаде семейство и е установена там, хем на скайп усещам болката й. Имам и близки, приятели, познати, роднини отсам Океана. И пак е много емоционално всеки път, когато се чуем или видим.
Аз съм едно дете и затова никога не ми е минавало през ума да замина някъде трайно. Ето сега чакам второ дете и се надявам поне децата ми да не се делят на хиляди километри. Това може би е още по-тежко! Усещам го и по татко, че в много трудни моменти не успява да е близо до леля, за да й помага с елементарни неща в ежедневието. Затова и толкова змии и гущери бълвам срещу етървата. Тя с поведението си дели ММ от брат му. Те не са били в една компания, в една среда, но имат нуждата от близост помежду си.
Спирам, че е много ревлива тая тема.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: