Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 01:49:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Февруари топлота и обич
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Февруари топлота и обич (Прочетена 168417 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Re:Февруари топлота и обич
«
Отговор #30 -:
февруари 01, 2017, 12:13:14 »
Запис и от мен! Надявам се да е хубав месец за всички, Кико е болен, та се гледаме вкъщи. А вчера тъкмо започнах на уроци да ходя. Ще трябва да пропусна - нищо де, като оздравеем
45 лв за 90 мин. и това се брои за евтино!
Аз не знам дали въобще ще си купуваме подаръци. Ще му кажа заедно да си ги изберем и подарим взаимно. Пада се във вторник - сигурно няма да излезем...
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #31 -:
февруари 01, 2017, 12:18:45 »
Мари,
хубаво, че каза за хартиени, та да ги търся и тук. Няма начин да няма
, просто не зная как изглеждат. Като заседна на домакинските щандове из немските магазини и половината работи не зная за какво служат
Али,
статията не е за теб като съдържание, ти си от 50% друг тип. Интересен е подходът за "сключване на сделка", направо по учебник спазват стъпките за успешна продажба. Пък нали казваш, че търговията ти е в кръвта, погледни я така
Февруарските рождени дни са трудни, защото са близко до коледни и новогодишни, особено в частта подаръци. Аз съм в ступор и то за племенника
. Хем е голям /става на 7/, хем си е още дете. Подпитвам го какво иска, той съвсем чистосърдечно казва "не зная, ама да не е книга и дрехи" За Коледа е получил купища книги, включително и от нас, плетох му пуловер, който пък му бодял /при 100% памук
/ и направо нямам повече идеи. Мотаха ми се някакви кутии из нета с материали по разни теми, но са за до 8 годишни, пък той върви доста напред в знанията и интересите си. Предложих да направя нещо за празника в градината, майка му отказа, всичко щяло да е от детския център. Майка ми ръчка да подарявам нещо и от нейно име, ужасТ направо. Бе аз много добре зная, ама са луди пари
ваучер за СПА някъде да им подаря на майка и син /те са един след друг родени/.
Фани,
на индивидуални уроци ли ходиш? Да ти оздравява Кико бързо
Активен
Alichka
«
Отговор #32 -:
февруари 01, 2017, 12:30:18 »
Свекърва, зависи от интересите му. Има много достъпни на цена и хубави на качество микроскопи, телескопи... Те са си вече за по-големи деца.
То и в българските има страшни попадения, ама трябва време, за да се рови човек. Аз из алиекспрес се ровя в домашните потреби с цел идея, а не толкова покупка оттам.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #33 -:
февруари 01, 2017, 12:33:20 »
Аз бих предложила нещо за сглобяване, не Лего, нещо като конструктор за по-големи деца или кутия за фокуси например(не познавам дете, което да не харесва кутия за фокуси).
Активен
Alichka
«
Отговор #34 -:
февруари 01, 2017, 12:47:08 »
Да, има такива комплекти като мини електрически комплекти да се свързват жички, да светват лампи... Има разни експериментални комплекти. Едва ли миниоранжерия би му била интересна, но има разни с безопасни химични опити...
Активен
svekarva
«
Отговор #35 -:
февруари 01, 2017, 12:59:34 »
Има три кутии за фокуси плюс книга от моите деца по темата.
Микроскопи гледа истински като "ходи" на работа с баща си, че на горния етаж има лаборатория и вечно кисне там за разнообразие. Не проявява интерес към Лего, пъзели и конструктори, към топки /за първи път виждам такова дете/, заринат е с материали за рисуване и писане. До скоро проявяваше желание да готви, ама май и това отмина. Иска личен лаптоп с интернет, дрон и пари в брой, но родителите му не дават и дума да се издума за такива неща. Вече е съсипал няколко таблета, детски фотоапарат и стария мобилен на баща си.
Сега обаче ми хрумна, че мога да му ушия мантия за фокусите. Цилиндър има в едната кутия. Хич не зная дали продават дискове със записи... Трябва да се разровя из нета, сигурно има нещо ново и по- различно фокусническо.
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #36 -:
февруари 01, 2017, 13:25:26 »
Питай майка му и баща му какво да му купиш
Активен
svekarva
«
Отговор #37 -:
февруари 01, 2017, 13:38:34 »
Цитат на: fanimira в февруари 01, 2017, 13:25:26
Питай майка му и баща му какво да му купиш
Мрънкат и вдигат рамена и уточняват предимно какво да
НЕ
подарявам
Все едно мен ме е питал брат ми какво да подарява на децата.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #38 -:
февруари 01, 2017, 13:44:39 »
На неговите години много мразех някой кат пита нашите, кво да ми подари. Като обича фокуси, няма ли шанс да му подариш някое подобно събитие? някъде където да правят фокуси ?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #39 -:
февруари 01, 2017, 14:03:38 »
Свекърва, аз съм взела за племенника това
http://www.hippoland.net/thinkle-stars-iq-igra-s-v-prosi-svjat-chovek-i-priroda
дано му хареса.
В един момент става трудно с подаръците.
Дайте идея за майка.Тя е най-скоро на 10-ти февруари е.Сестра ми е на 50% готова от към подарък.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #40 -:
февруари 01, 2017, 14:31:50 »
Чета, чета и нали съм хипохондрик , като прочетах , че Скай е болна си помислих, трябва да я отбягвам
. Много депресивно ми действат болестите, щото като се разболее единия и след него всички. Поради тази причина Ники от коледа си е в къщи и все се каня да го пускам на градина че не се издържа вече и после си мисля 40 дни всички сме здрави.
Always много по-зле ще става, идея си нямаш. На нищо не ми прилича къщата, няма оправяне, че и за основен ремонт е чак.
Свеки идеята за спа е чудесна. В Макси Велинград има през седмицата пакет майка и дете 100лв. А за мен това е най-хубавия спа хотел в България. Децата много обичат басейните.
Активен
svekarva
«
Отговор #41 -:
февруари 01, 2017, 14:45:13 »
Маги,
това тъкмо се включва в цената за подарък от майка ми. Хич и няма да питам дали го има, направо го поръчвам. Жива и здрава да си
Еми,
те в градината непрекъснато ги водят по куклен театър, а при тях идват фокусници и разни палячовци от детски центрове. Децата са засипани от събития, не е като едно време. Каквото ти хрумне, те вече го правили в детската. Пък и нашият, нали е повтаряч в предучилищната група, някои работи по два пъти ги прави. Ще си говоря с него, да видим, може на кино да го заведа или на цирк, това също е идея
Да бе, няма да питаш, става въпрос за дете на брат, снаха има замесена
, няма да си разваляме отношенията.
Маги,
понеже майка ти е на моя възраст, ако ме пита някой какво, то определено ще е да ми организира празника. Хич друго не искам, каквото ми трябва си го купувам и избирам аз. Пък ако решиш да я извадиш от релси, я сушилня, я съдомиялна и купете от името на цялата рода
Руми,
ей сега ще погледна и за Веленград, те обичат да ходят там. Ама трябва и таткото да включа, че кой ще ги закара до там
Те по влакове и рейсове не пътуват...
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #42 -:
февруари 01, 2017, 14:48:43 »
Свекс нали ме е питала да отговоря: ходя на индивидуални уроци засега. Обещали са ми в лингвистическия университет на 13-ти да ме прикрепят към някоя студентска група. Дано стане
че тука са щедри откъм обещания, но изпълнението понякога куца и оправданието е винаги: Ето Россия! Необяснимото и непонятното за чужденците винаги се обяснява по този начин!
Активен
Alichka
«
Отговор #43 -:
февруари 01, 2017, 14:54:52 »
Цитат на: svekarva в февруари 01, 2017, 14:45:13
Пък ако решиш да я извадиш от релси, я сушилня, я съдомиялна и купете от името на цялата рода
Друго си е човек с опит!
Свекърва, в Пловдив има до колкото знам няколко стаи със загадки. Идея си нямам обаче дали става за деца.
Фани, то това си има и аналог на български - хич не се чуди
Руми, това е страхотна идея! Трябва да го проуча за в бъдеще.
На нас вече за подарък на племенника не ни е трудно. Като питаме родителите, отговорът е количка. Аман! Вече и ММ вдигна ръце и купуваме, каквото решим.
Активен
svekarva
«
Отговор #44 -:
февруари 01, 2017, 15:00:03 »
Не става за деца, само за големи са стаите. Ама сигурно и за по- малки ще измислят, не са рекли...
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
44
Нагоре