Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 23:54:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Февруари топлота и обич
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42
...
44
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Февруари топлота и обич (Прочетена 168287 пъти)
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Re:Февруари топлота и обич
«
Отговор #585 -:
февруари 24, 2017, 12:21:04 »
Добър ден
Благородно завиждам за всички форумски срещи,,на нито една не успях да отида,ще гледам да си организирам поне с Надето среща
Ние имаме едни приятели,които бяха заедно 10 години,ожениха са и след три дни се разведоха,т.е. започна процедура за развод.Всички бяхме в шок,особено младоженеца,който получи обяснение: Не те обичам вече,но поканите бяха раздадени....
Аз нямах търпение да прочета мнението на Бубето по въпроса с новите разкрития,аз съм твърдо убедена,че съществува извънземен живот,но не сме дорасли още за да го приемем.Всяко нещо с времето си .
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #586 -:
февруари 24, 2017, 12:28:55 »
Добър ден!
Чакам принцес да се събуди и отиваме да хайманосваме. Вчера беше толкова хубаво! От миналата седмица вече масата ни е на двора и си пием кафе следобед като има слънце, а вчера даже и обядвахме навън
Много е хубаво да си имаш мъж вкъщи, всичко е по-лесно
Нашите в неделя заминават за Рим, леко им завиждам, още повече че им организирах всичко и още веднъж си припомних колко ни беше хубаво и ни хареса градът
Миме, кой знае, може да ти се падне някоя готина снаха, не е нужно да е зла само щото е с такава титла
Някой беше писал за прозорците....и на мойте като им се е облещило слънцето изглеждат много зле, ама какво да се прави, не знам кога ще им дойде редът. Миналата година ги мих бременна в 8ми месец с големият тумбак, с кой акъл не знам
От сега като чуя сополи се изприщвам вече с тия зъби...по-нататък не знам
Кобилкина винаги ми е била меко казано антипатична
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #587 -:
февруари 24, 2017, 13:11:51 »
Лоли, трябва някой път като идвате до сф да организираме среща.
Свекърва, разбули тайната си с търсачката. А аз си мислех, че помниш с такава точност подробности.
Днеска май ще имаме 2 разходки въпреки вятъра. Таъе дойде ана гости, майка си тръгна по-рано от работа и сега се опитват да го приспят в количката.
На сватбата няма как да оставя малкия, още ще сме в началото или няма да сме почнали захранване. А и то няма да има ритуали и танци, май ще е обяд в една пицария, където нито има къде да се уединя да го храня или приспя, нито да го преобуя. За това не ми се ходи.
Активен
Alichka
«
Отговор #588 -:
февруари 24, 2017, 14:36:17 »
Аз с предварителна уговорка почти не съм имала форумски срещи. Тук сме доста по-малко в сравнение със София. Пънки я бях видяла случайно, а и като ходим в парка до тях винаги се оглеждам. С майката на Изабел се видяхме пак с доза случайност...
Мерих дрехи! Голям смях! Имам една (единствена) риза - дълга е като туника и е свободна. Реших, че може в нея да се съберем. Ама така ми стоеше! Копчетата щяха да се пръснат. Понеже е и леко прозрачна - абсурд! Кобилата
на корема ми прозира и аха да изскочи. Зимата я издрапах. Сега за тоя преходен сезон ще ми е трудно да измисля нещо. Май ще ходя за пролетни рокли.
Мери ми, я разкажи за книгата! Тони беше също очарована, ама не знам подробности. Гледах я в Хеликон, обаче като няма хубава анотация отзад я пропуснах. Обичам с две три думи да има по нещо за сюжета.
Миме, то може снахата да е свясна, ама нейните родители да не са. Гаранция е, че винаги се намира дразнител. Аз съм в прекрасни отношения със свекърите. Обаче има друг темерут ин-лоу.
Отивам да хвърля поглед дали са качили Откраднат живот. Нямах търпение да го излъчват пак.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #589 -:
февруари 24, 2017, 16:04:50 »
Толкова е топло, че чак е гадно
Поздрави от майката на Изабел
Бяха семейно, с майка и /на моя възраст/ и мъжа и, та изобщо не можахме да поговорим за неща, които ни вълнуват. Самата Изабел е с подстригана коса, няма и къдриците и не е холандски руса вече. Разбира всичко на български, но предпочита да говори с майка си и баща си на холандски. В градината учат английски, та отначало и мен ме пробва, сигурно и е по- лесно така. На баба си отговаря максимум с една - две думи или ползва майка си за преводач. Иначе е много мила и засмяна, кипи от енергия, като всяко дете на 5. Занесох и едни книжки с български носии за оцветяване и сума време се занимава сама.
Хвана ме пролетната умора и гълтам витамини, уж да живна. Обаче такъв апетит ми се отваряяяя, всичко ще изям
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #590 -:
февруари 24, 2017, 16:17:11 »
Да, интересно ми беше, когато пишеше в темата им. Още един различен свят.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
«
Отговор #591 -:
февруари 24, 2017, 21:56:50 »
Ей бивши булки, настоящи мамчета и други красавици - как сте бе
Никакво време нямам за форума, само бебешката тема наблюдавам, да следя новите бремелинки.
Обаче имам въпрос към вас - нашите кумове ще се женят лятото. Сватба с всичките му салтанати, та аз искам да им направя някаква изненада в самия ден, ама се чудя какво - дайте идеи, моля?
Фойерверки и танцов състав не са вариант.
И сега с този пост, таман си имам повод да ви навестявам по-честичко.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #592 -:
февруари 24, 2017, 22:31:21 »
Али
, не знаех, че и Тони чете такъв тип литература. Аз не съм особено добра с търсенето на стари постове, така че ще се радвам, ако
Тони
реши да сподели своя прочит. Аз съм още в началото, чета я бавно, на мен ми пасва
За момента имам следните впечатления, човек винаги се стреми към голямото. Я да открие някоя планета, я да достигне до повратна научна точка, я да добие слава. Тази книга те кара да разбереш, че твоята лична вселена е ГОЛЯМО нещо и да я откриваш, а по пътя си, ако може да помогнеш на околния свят с нещо добро, би било повече от прекрасно. Трудното е, че ти го показва през тежките моменти, чрез лична болка и народностна психология. На мен ми харесва
Чак не искам да свършва, но пък има нова книга
Чери
, къде ще е сватбата, през кой сезон? Дай малко сламки
Аз лично бих заложила на ваучер за полет с балон. Уникално преживяване за двойка, особено в периода след сватбата
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #593 -:
февруари 24, 2017, 22:37:49 »
Лятото е сватбата, в България. След 12p.m. ще е нашата годишнина, така че ще има танц и поздрав за нас и ми се искаше да направим нещо преди това, да им върнем жеста. Но идеята ми е за изненада в самия ден/вечер.
Иначе това с балона е доста добра идея, но не ги знам как са с височините.
Активен
always_and_forever
«
Отговор #594 -:
февруари 25, 2017, 09:27:38 »
Добро съботно утро!
Спите ли ощее?
Днес се очертава хладничко, за съжаление.
Вчера беше просто прекрасно време.
Ние направихме 5-часова разходка и вечерта бях като труп.
Ама пък ни се отразява супер.
Ехааа,
Чери
, къде ходиш, бе жена?
Аз пък винаги съм се чудила на хората, които се сгодяват и преди сватбата се разделят, а са заедно от години преди това. Имаме две познати двойки, които направиха така. Какво се преобръща в отношенията, точно преди сватбата? Нали като предлагаш и приемаш се предполага, че добре си обмислил с кой ще живееш, що за човек е и т.н.
Как изведнъж се появява нещо, което е пречка за съвместния живот?
Не, че искам да знам, защото явно има такова нещо, просто ми е интересно.
Активен
svekarva
«
Отговор #595 -:
февруари 25, 2017, 10:17:51 »
О,
Чери,
здрасти! Пак добре, че си помниш паролата за тук
Пуснете им запис от тяхното кумуване или променете кумовата им реч, като я ориентирате към самите тях. Спомням си, че майка ти беше правила нещо с ръце на вашата сватба, но не ни разказа какво точно. Това става ли и за тях?
Ти умееш да пишеш, измисли им какво се е случвало на вас в това време, с цел да не става или да се случи и на тях- нещо като сменени роли /както е и в действителност/, че вие ще ги съветвате и подкрепяте със семеен опит.
Виждам, че и в България вече правят онова нещо, дето влизат в балони и се бутат, докато единия падне. Ако идеята е изпълнима, измисли нещо.
Трябва да прочета за сватбата ви и ще се сетя за още.
Забравих да кажа за майката на Изабел, че е взела успешно 4-те изпита за холандско гражданство. Това и дава сертификат за завършено средно образование и възможност за следване и по- добра реализация. Много се радвам за нея, защото имаше подмятания от шефовете си на работното място, че е невъзможно да се справи и я удряха по самочувствие и български произход. Сега е амбицирана да върви напред и като си стъпи малката на краката, да се захваща с по- добра работа. Държавата и предоставя хиляди възможности, начини и облекчения за да учи. Ама нали ви казвам, не успяхме да си поговорим спокойно.
И да се върна за малко на темата за срещите. Както
Булче
казва, понякога има страхотни изненади как пише даден човек и какъв е в действителност. Може да създава впечатление за намахан и безпардонен, а в действителност да е с благ характер или точно обратното. Друго си е да му видиш очите и цялостното излъчване в пряк контакт. Хем ние двете уж имаме опит с наемане на хора
Миме,
за отношенията в брака само кажи "пази, Боже!" Неведоми са трепетите на сърцето и гънките на мозъка. Аз още не мога да проумея раздялата на децата на нашите приятели, хем с бебе и в чужда държава. Всеки търси най- добрия вариант за себе си, намира нещо, но рядко е сигурен в избора си за дълъг период. Както казва Гьоте във Фауст "...греши човек, додето се стреми", така сме устроени, за добро или за зло.
Та в някакъв момент всеки си прави равносметката да продължи ли да се стреми, или да си кротува в настоящето. Естествено и за партньорът е дошло време за размисъл и сътресения. Очаквай неочакваното с трезва мисъл, дето се вика, пък то по- добре да не идва
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #596 -:
февруари 25, 2017, 10:51:06 »
Ейй,
Вики
, добре дошла!
Ако са от вашата "порода", а те сигурно са, трудно ще ти дам подходяща идея
Предложението на
Свекърва
, за ритуалът на майка ти е добро, но не знам дали ще има същата тежест, когато се изпълнява от по-млади хора.
Другото със съветите, не ми допада особено(не за случая, по принцип тази част в сватбите не я харесвам).
Иначе аз съм от по-романтичните натури и бих предложила(друг е въпросът как ще се осъществи) да поканите музикант, например с виолончело, който да изпълни някоя много специална за тях песен, на живо и те да си я изтанцуват. Аз много бих се зарадвала на такова нещо.
На нашата сватба имаше много поздравления на живо(от гостите) и стана много приятно като атмосфера за гостите и много лично, за нас като младоженци.
Видях, че си писала без танцови състави, но мисля, че това е съвсем различно като емоция.
Друго предложение да им направите видео, монтаж на снимки от техни специални моменти, там може да има и някое специално ваше пожелание, с хубава и специална за тях музика, което да се пусне на момента, да се изгледа от всички(не много дълго) и да им остане като мил спомен....
Миме
, аз си мисля, че такива ситуации се случват, когато се предприеме стъпка, за която един от двамата или и двамата не е готов, "да се оженим, защото е време", "трябва да помислим за деца, няма как" и от този род, житейски ситуации всякакви.
Свекърва
, на колко години, ориентировъчно е майката на Изабел, ако не е тайна разбира се. И аз много се радвам за нея, не е лесно да се пребориш.
Активен
svekarva
«
Отговор #597 -:
февруари 25, 2017, 11:17:16 »
Мари,
на 15.01.83 е родена, съвсем млада е още
При тях децата тръгват на 5 на училище и могат да остават там и следобед, с обяд от вкъщи. Освен това е омъжена за местен, което пък е съвсем различно от емигрантски живот.
Хехе, не си мисля, че
речите
ще са в сериозен и поучителен вариант, особено като познавам Чери и съпругът и.
Трябва да е нещо весело, щуро и неочаквано, каквито са и самите те.
Активен
Marri
Баш Майстор
«
Отговор #598 -:
февруари 25, 2017, 11:38:36 »
За мъжът ѝ знам, даже, ако се позамисля, може и за името му да се сетя.
За другото си права, макар че има един път, който трябва да се извърви, независимо и от най-добрите обстоятелства.
Активен
Cerise
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #599 -:
февруари 25, 2017, 12:20:26 »
Еййй ама сте прекрасни
Сега пак се сещам колко ми липсвате.
Нашите кумове са супер страхотни и ...обикновени. А за мое съжаление, аз ще летя нощта преди свабтата - в най-лошия сценарий. Няма да имам време нито да се срещна с оркестъра, които ще са им водещи нито с никой.
Много ме кефи идеята с видео монтажа, даже ми идва на ум да включа и техните кумове, но няма как да го направим, защото исках брат ми да го направи и да ни заснеме, а както казах - няма кога.
А речта на мама от нашата сватба ще трябва да я изрежа и да ви я пусна, сигурна съм че ще я оцените.
Марри, ти фейсбук нямаш ли?
Активен
Страници:
1
...
38
39
[
40
]
41
42