Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 19:14:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Нов Януари, ново начало :)
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
58
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нов Януари, ново начало :) (Прочетена 206727 пъти)
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
Re:Нов Януари, ново начало :)
«
Отговор #435 -:
януари 17, 2017, 12:21:52 »
Цитат на: svekarva в януари 17, 2017, 12:05:23
На
Киви
сватбата я помня с глинените звезди, земетресението и дето си беше забравила воала
.
Каквото и да е, много стряскащи и инфарктни ситуации се появяват по подготовката, а не си струва човек да се хАби, щото все ще се ожени, ако работата е тръгнала натам. По един начин виждаш нещата преди събитието, по друг- след време, а след много време е още по- различно.
Тя си беше много хубава сватба, много хубава емоция, приятен спомен... въпреки земетресението и забравените предмети. Говорех, че на този етап разсъждавам различно и ще подходя по съвсем различен начин. Фотосесия например + меден месец и това е
Аз пък си спомням как Свекърва ме успокояваше да не се вайкам толкова, защото всичко минава и се забравя, но тогава съвсем валидни ми се струваха "проблемите".
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #436 -:
януари 17, 2017, 12:31:42 »
Цитат на: svekarva в януари 17, 2017, 12:05:23
Скай,
нищо не казваш за представлението на 13-ти
Тонито сега пътуФка за Италия...нека и е зле
А представлението беше супер. Беше "черен хумор", но всъщност по- скоро беше нецензуриран, отколкото "черен". Имаше само един от комиците, който реално си говореше за гробища и умрели, но той целият си изглеждаше малко крийпи...хаха
Но наистина беше голям смях, поне на мен ми беше истински забавно и се разтоварих много. А приятелката с която бяхме (+ мъжовете де...) изяви желание да ходим скоро пак - та явно и на тях им хареса.
Имаше една жена комичка, която разказваше колко и е трудно да си намери нормален мъж. И как вече тооолкова била свикнала с ненормалници, че като видела новмален мъж и започвала да се чуди - как се гледа нормалният мъж? С какво се храни? Храни ли се изобщо? А ти какво ядеш пред нормалният мъж? Трябва ли да ядеш изобщо? И изобщо - нормален мъж да ти чукне на вратата било все едно - чука ти някой на вратата, отваряш и виждаш...еднорог...
И още тон глупости. Та определено мисля, че ще повторим. После ходихме и на пица, та за сефте от незнам колко години изкарах петъчна вечер като нормалните хора
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #437 -:
януари 17, 2017, 12:49:17 »
За да остане все пак хубав спомен от сватбата, май ключово е да си го пречупиш всичко това през твоя поглед. Моята сватба няма нищо общо с тази на Пандето, тази пък на Тони няма общо с моята и така... Това не значи, че едната е била хубава, другата - не, третата пък хич
Всяка си е имала чар!
Моите уважения към каката, писала статията, ама имам чувство, че сватбата й е най-малкият дерт. Все едно цял живот е била натискана от родителите да прави това и онова, защото "хората така правят", "какво ще каже леля ти от Провадия" и тн. Другият вариант за нейната личност - вечното мрънкане дори всичко да ти е наред. Има жени, които си умират да са център на внимание с подобно мрънкане и успокояване от близките. Та прехвърлила се тя от ръцете на родителите в ръцете на грижовен мъж, дето да я изтърпи с подобно поведение...
Шефът пак се изчеса... Да довършваме тая глупост тук и да ме пуска до края на седмицата. Хич не ми се гази сняг. Вече и уличните кучета не му се радват
Хахаха, навремето татко вадеше техния килим и комшиите се канеха да му правят мечка, че падат в очите на собствените си жени. Тупалка не съм виждала от години, пък и бая майни ще отнесе някой, ако се разбуфка по персиеца неделната утрин.
Тони, мила, честит празник! Да си изкарате страхотно! Зареди батериите и те чакаме тук с подробен разказ
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #438 -:
януари 17, 2017, 13:50:48 »
И аз искам тогава, и на черен, и на бял хумор съм съгласна
Сигурно и в Пловдив ще вземат да правят такива неща след време.
Али,
аз в парка се каня да тупам, няма на кого да преча, че и в делничен ден се каня да го права
Ама на - тупалката е някъде из мазето /а по- вероятно е Родният да я е изхвърлил/. То си е голямо преживяване, сближаваш се със съседите, а после снегът в парка е на шарени квадрати. И си личи чий е мръсен по сивите следи
. То свърши вече, стана мокър снегът, ще чакаме нов.
Ти никакъв Водолей не си, къде пречупваш разни работи!
Всеки има право на собствено мнение и на собствена оценка на ситуацията, нека си пишат хората
. На мен по ми прилича статията да е споделено мъжко мнение, ама хайде, от мен да мине
Ако беше възхвала и превъзнасяне на "най- щастливия миг в живота", щеше ли някой да я чете и да коментира...
Между другото, много се надявам Гугъл да вземе наистина да "проверява" истинността на всяка новина в интернет пространството. Момъкът, дето ще идва пролетес да работи с нашите мъзъци по темата е страхотен сладур.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #439 -:
януари 17, 2017, 15:35:41 »
Питай патило, е казал народът по отношение на сватбите,визирам
. Като човек с един брак напред, за който нямах сватба с гости, нито рокля, нито нищо. Бременна осми месец. С едно сватбено палто, това си купих. Е по щастлив ден нямам като празник. Всичко беше неангажиращо, дори мъж ми бе сбъркал рестиранта за който го пратих да почерпим родителите и бе наел съседния... Букет нямаше и да се сетя да си взема, свекървата бе донесла един,който по случайност си пасна като цвят с ботите ми от ботичели за пет лв. И това ви го пише човек, който знаете каква сватбена тема има тук и колко организирана предишна сватба...
«
Последна редакция: януари 17, 2017, 15:38:08 от emmmmmy
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #440 -:
януари 17, 2017, 16:48:14 »
Еми, това е защото гледаш по друг начин на нещата
Важното е накрая да е "и заживели щастливо!"
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #441 -:
януари 17, 2017, 17:00:56 »
Събития като абитуриентки и сватби са доста преувеличени в днешно време, но все пак имат своята тежест. Завършва се един период от живота и се започва друг и какво по-хубаво от това да го отпразнуваме? Самото тържество вече може да е както му е угодно на всеки, забелязвам, че с колкото по-малко очаквания се нагърбваме, толкова по-щастливи сме накрая.
Не съм съгласна сватбата да се нарича най-щастливия ден в живота, защото това би било доста тъжно за целия оставащ такъв след това събитие. За себе си мога да кажа това - обожавах подготовката, макар да имах и не малко нерви по дреболийки, бях щастлива докато планирам. Самия ден (при мен двата) беше чудесен, но много интензивен. Ако не го бяхме организирали сами, а имахме агенция, може би щяхме да сме по-малко натоварени на тържеството, но пък щяхме да пропуснем работата в екип, която ни направи семейство.
Харесваше ми да съм сгодена, но обожавам да съм омъжена. Мисля си, ако не бяхме отпразнували прехода, аз и нямаше да усетя промяната, та от все сърце си се радвам, че имах сватба
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #442 -:
януари 17, 2017, 18:37:48 »
Цитат на: Kiwi в януари 17, 2017, 12:21:52
Говорех, че на този етап разсъждавам различно и ще подходя по съвсем различен начин. Фотосесия например + меден месец и това е
Хората се променят във времето, усещанията им и гледните точки-също. Важното е някой ден да не се съжалява за избори.
Спомням си например сестрата на половинката какво ми каза в денят на сватбата, след края на тържеството, че сега, при този начин на организиране на сватба и тя би го сторила и съжалява, че е пропуснала моментът, защото по нейно време сватбите са били със съвсем различно съдържание и тя твърдо не е искала такъв .... да го кажем маскарад...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #443 -:
януари 17, 2017, 18:58:07 »
Цитат на: Marri в януари 17, 2017, 18:37:48
Хората се променят във времето, усещанията им и гледните точки-също. Важното е някой ден да не се съжалява за избори...
Именно. Важното е изборът да е верен, но и за това нямаш гаранция. В деня след сватбата точно си говорихме с един от моите приятели, който ми е дал много полезни съвети в живота. Той ми каза следното, важното е, да си направил правилния избор за момента и да вземеш максумума по пътя, защото обстоятелствата могат да се променят и след 20 години нещата да изглеждат различно. Но фокуса не е върху след 20 години, а какво правим през тези 20 години разбира се и как влияем върху нещата, които зависят само от нас
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #444 -:
януари 17, 2017, 19:06:53 »
Цитат на: Kiwi в януари 17, 2017, 18:58:07
Но фокуса не е върху след 20 години, а какво правим през тези 20 години разбира се и как влияем върху нещата, които зависят само от нас
Абсолютно!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #445 -:
януари 18, 2017, 09:50:17 »
Ау, срамота Тони я няма, аз съм в къщи и никой не е казал Добро утро!
Как сте днес в тоя снежен ден?Аз съм станала в 5,30 Моника се събуди с кашлица.Дано по обед легне да спи, че вчера отказа и след обяд да спи.
Как сте?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #446 -:
януари 18, 2017, 10:38:17 »
Здрасти!
Маги,
така ми е подут коремът, все едно съм крава, яла люцерна
. Трябва да си купя някакви ензими, пък ми са мокри двата чифта обувки.
Тук е страхотна лапавица от вчера, най- неприятното състояние на улиците.
Гумените ботуши ги оставих в службата, подарък, като ходят да берат ябълки и ме е срам да си ги искам обратно. Нови е късно да търся, вече не се намират из мрежата. Хехе, нали ми е голям кракът, старите ми бяха мъжки, с маскировъчна шарка и оставяха много хубави следи, да ти е кеф да газиш някъде.
Да кажа, че в Кауфланд сладките картофи са на промоция - 2.99лв., мангото е 0.89лв./броя. Пак е скъпо, ама все пак, за разнообразие. Покрай тези студове, халетата са празни и рехави. Предимно кисело зеле в кофи има
Какво мислите за новото ни европейско лого? На мен ми харесва и като идея, и като изпълнение
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2017/01/17/2901141_kirilicata_shevica_i_flag_v_logoto_za/
15823622_1348362318547194_8682573715072731266_n.jpg
(60.66 KB, 304x304 - видяно 2010 пъти.)
«
Последна редакция: януари 18, 2017, 10:40:36 от svekarva
»
Активен
always_and_forever
«
Отговор #447 -:
януари 18, 2017, 10:44:57 »
Добро утро!
Аз се събудих рано, уж да пълним колекторче с пиш, ама нещо не ни се получи и оставаме за утре. Имахме два неуспешни опита - единият пишкото отиде направо в памперса ( защото кой да знае, че се залепяло), а вторият опит беше на.кан.
Решихме поне да си поспим след това. Дано утре имаме успех.
Маги
, да се оправя бързо Моника.
Е ММ нещо се разболява. Аман вече от тия болести.
Свекърва
, нищо не знам за ново лого.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #448 -:
януари 18, 2017, 10:47:36 »
Свекърва
и аз съм така, ама обвинявам метфолгамата, че и преди съм била така от нея. Утре ще ходим за сладки картофи ние, ще видим каква ще я свърша. В събота ще имам гости, трябва да сготвя вкусно за всички
Миме
, почвай го с някакви имуностимуланти.Аз моя мъж така го тровех като се роди Моника.
Тук е сняг навсякъде и си вали едно тихо...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #449 -:
януари 18, 2017, 10:53:06 »
Добро утро!
Сладките картофи как ги готвите?
Логото, лого... нещо не съм много впечатлена. Въпроса е после как ще го използват, защото наглед много прости елементи могат да се използват много креативно както практиката ми показва.
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...