Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 01:38:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 58   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нов Януари, ново начало :)  (Прочетена 207527 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: януари 11, 2017, 14:04:34 »

Здравейте девойки, покрай ревалника нямам много време, но ви чета чат пат smile

Свекс, аз няма да откажа вълнени гащи за лапето или елечета. Аз съм отгледана така и го смятам за разумно и слагам и на него терлички и прочие. smile Нахална до последно, ама да не си споменавала за преждите хаха.

Али, покажи я тази тунико рокля и на мен ми се носи такава.  heart

Тони, гаражът е супер инвестиция, и аз търсих такъв на прилична цена като купих апартамента, ама бяха мега цените... beating

Менианте, как е главоболието?

Панди, аз съм на вълна зъбари, след бременността, устата ми е ад... та и държа без упойка, щото и без това съм достатъчно химикосана от всички неща дет са ми вливали в болницата.  pardon
Моята е в Младост, свирни ако имаш нужда от тел.

Булче,  аз съм на вълна сиво за малкия, не знам защо  smile
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: януари 11, 2017, 14:37:49 »

Еми, нещо съм изпуснала явно - да ти жив и здрав "ревалника" и да те оставя и ти да спиш от време на врема  smile

И ние сме си вкъщи, скоро май няма да излизаме заедно с Иван. Дано поне температурите през деня да станат положителни, снега както и да, ама тоя студ вече 5 дни  shok Аз пак съм хремава и е много неприятно, вече 3 седмици влача някакъв вирус. Минава ми за 4 дни, после отново  cray

Свекърва, събра поръчки за плетене до пролетта, няма да ти е скучно Wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: януари 11, 2017, 14:39:53 »

Ето координати на моята зъболекарка: http://zdravenportal.com/%D0%B4-%D1%80-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D1%83%D1%88%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D0%B3/

Като се има предвид, че сигурно по-страхлив човек на тема зъболекар няма, много е внимателна.

Еми, главоболието си е все така, ама какво да се прави....
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: януари 11, 2017, 14:44:47 »

Благодаря ви момичета, търся нещо за вечер, защото съм до 17ч на работа и като си тръгна и се затътря минимум 18 ще е.. Май ще се възползвам от на Булчето приятелката.  heart
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #304 -: януари 11, 2017, 14:45:02 »

Ще се изфотя довечера, ако не забравя. В понеделник ме чакаха като топъл хляб. Мъжо ми говори за линейни интегрални и ми тика тетрадката, малката ме дърпа да редя пъзел с нея, междувременно се гуши и муши в мен... Сещам се за онази схема, че всичко опира до мама, с изключение на въпроса към тати "Къде е мама?".
Дребната каква е порта само!!! Тази сутрин колегата закарал рано жена си на работа и ми звъни, че щеше да ме кара да работа. Предложи направо да оставим Дребната на градината и оттам директно. Ей, Мара Подробната познавате ли я: Кой ти звъни? С каква кола ще ни карат? Тате, пък нас ще ни кара.... Няма скрито-покрито!
Еми, съчувствам ти! След бременност номер 2 беше ужасно. Много ми бяха оголени венците, наред с обичайните неща. На всичкото отгоре баш в разгара на имането на мляко, взе, че се появи нов зъб в устата ми. На криво! Та бая зор видях след като ме отпусна упойката без повече обезболяващи.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: януари 11, 2017, 14:51:54 »

Али, то точно мъдрец ми правиха вчера.. израснал преди година и вече кариес  diablo
Но пък поне разбрах що съм нямала апетит последния месец - от сичките кариеси е било.. pardon
Нищо де, направих си прочистваща диета  blum

Машка, мерси  give_rose give_rose . Цитросепт не можеш ли да пиеш?
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: януари 11, 2017, 15:07:56 »

Стига, че и аз от два дни нямам никакъв апетит, готвя много, а не ям нищо. Не, че е лошо при мене, ама не искам да е от кариеси пък баш  funnytooth funnytooth funnytooth

Искам и Илиян да запише да учи магистратура, ама го мързи и това е!! Възхищавам се на мъжа ти, Али!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: януари 11, 2017, 15:10:12 »

Поздрав с любимката на Бамбук smile Като чуе Селин Дион цял ден и почва да се кефи. А сега го гушнах уж да слушаме заедно, но до средата на песента заспа smile

https://www.youtube.com/watch?v=4tkjCwyW8mk

Тони, мм записа магистатура, но най-вероятно никога няма да я завърши, защото сигурно тази година ще си загуби студентските права. А не е да го мързи, просто му се вижда безперспективно. Миналата година, толкова учеше за курса си, не можех да го позная. Та, щом няма желание, няма смисъл.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: януари 11, 2017, 15:15:24 »

аз бях на път да запиша втора магистратура, но се отказах. видя ми се парично безперспективно, макар и интересно.

актуално за тия дни:

Панди, селин дион и аз харесвам, но не заспивам на нея, а почвам да вия като вУк biggrin biggrin biggrin
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: януари 11, 2017, 15:22:44 »

Много се радвам на снега тези дни, вълшебно е, точно като спомените от моето детство, може би и това, че излизам на разходка, а не трябва да ходя на работа, също помага, но снегът е приказен. Няма киша, няма заледявания. Ние живеем на малка улица в центъра и бяха сложили доста сол превантивно, иначе мъжът ми каза, че не е било добре почистено вчера.
По другите теми, дето сте писали , ако дам мнение, ще излезе като хейтърско, та се чудя. Ама ще пиша. Мразя плетени неща, много. Имах подарени сигурно 10 чифта терлички за двете деца, които доскоро се подмянаха в една торба , неслагани никога и ги изхвърлих наскоро, както и две елечета, много ми са селски. Не харесвам и на Камен Донев постановките, намирам ги просташки . Казвам си честно, не ме бийте.
Али, живот и здраве като се появи бебе 2 ще стане още по зле. Всяко дете иска майката. Ей това ми е най -трудно да отделя и на двамата достатъчно внимание и то качествено. Не се получава много. Надявам се по-натам да имат повече общи игри.
МАги, ти си толкова упорита и борбена, че не се съмнявам, че ще успееш и бързо ще сложиш хормоните в ред.
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: януари 11, 2017, 15:24:30 »

Моя мъж записа висше на над 35г.Просто когато трябваше да учи, се случиха ред лоши събития в живота му и така и не стигна до университета.За съжаление прекъсна сега след втори курс, но тая есен ще продължи.Важното е че ходи с желание.

Аз сега нали диета трябва да пазя.Е да видите как изведнъж ми се прияде всичко!

Свекс, никакви рецепти няма.Почвам да роя и да си правя папка и примерно меню.Иначе няма да оцелея!

Руми, що да е хейтърско, всеки има право на мнение.То за това сме хора, а не животни.Макар и те да си имат мнение.И в тая връзка двете котки са решили, че под моето одеално е най-добре да се спи.И сега сме в леглото двама възрастни, дете от време на време и 2 котки.Значи трябваше да си купим спалня 2 метра широка!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: януари 11, 2017, 15:28:39 »

Проблемът при Илиян е, че е икономист, а работи във ВиК секторът. Разбира вече всичко и се чувства в свои води, харесва му и тн, но няма образование за по-висшите позиции.. Та затова му казвам, че като иска да се развива в този сектор, трябва да помисли в тази посока, но е мързелив  angry

Руми,
всеки си има право да харесва или не нещо. Защо пък да те убиваме  huhhuh.gif kiss2

Обичам плетени неща, особено шалове и шапки  heart heart heart heart
Пуловери много, много не търпя, но ако са машинно плетени става  blum
« Последна редакция: януари 11, 2017, 15:32:51 от alexandrova_90 » Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: януари 11, 2017, 15:34:09 »

Тони, ако иска да е инж. и ако мисли за УАСГ, там задочно няма има само редовно учене.И е зор.поне по  мое време беше голям зор.Аз за това още обмислям една магистратура Пътно строителство.Щото още си помня 5-те години в университета, безсънните нощи и хилядите чертежи.И още сънувам кошмари.  nea
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: януари 11, 2017, 15:41:30 »

Той не иска, аз си кроя планове за него  crazy  funnytooth
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: януари 11, 2017, 15:45:41 »

Значи в един момент ще происка без да разбере ка е стигнал до това прозрение smile  tease
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 58   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: