Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 23:06:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 58   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нов Януари, ново начало :)  (Прочетена 207114 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #285 -: януари 11, 2017, 09:19:13 »

Затишие, ама вчера цял следобед се чудих какво да чета. Днес да се поправяте, ей! blum

Вчера беше борба с природните стихии. Толкова много валя тук! Колегата ме изчака, за да види, че първо мога да запаля - никакъв проблем. Второ - мога да изляза от пряспата. Пак нямаше проблем. Трето - по нашата улица на работа снегорин не минава - всичко е лед отдолу. Да видите как танцуваше колата girl_impossible Карах към нас с 15-20 км/час. Останалите коли също, демек не съм захапала от страх волана. На широк главен булевард имаше един, който от средна лента се престрояваше в лява - малко в последния момент преди светофара. Реших да го заобиколя от дясно. Ей, с голяма кола, със зимни гуми, като заорах... Няма излизане от коловоза. Върнах си се обратно в средна лента и чинно си изчаках още един светофар. pardon Днес с колегата издрапахме заедно със служебната кола и пропуснах шанса да карам по по-разчистено. Най-после са започнали да чистят тротоарите - от петък насам за първи път!

Исках днес да съм отпуска - няма да е! Ще ходя на обяд на преглед, пък да видим дали ще има време да се връщам насам след това. Стискайте ми палци! Дано няма проблем, че не нося пълния набор от изследвания. То само ЕКГ-то ми остана, ама да видя кога ли ще го направя и него и да рахатясам.
Снощи и аз не спах добре. Нещо се ококорих и доста въртене видяха чаршафите.

Маги, дано бързо се нормализират при теб нещата good Тези дни само мисля комшийката, дето ми беше казала, че и тя има проблем с щитовидната. Много ми е болно, като знам, че някой така се мъчи за бебе sad Много лично го изживявам, особено в тоз ревлив период, дето съм.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #286 -: януари 11, 2017, 09:55:27 »

Добро утрооо!

Всеки ден се радвам че си купихме паркомясто в блока в подземния гараж и не ни се налага да ринем коли сутрин... Снощи обаче беше ад прибирането, много навяваше, час и половина се прибирахме. Пред блока мм бутаха с един съсед, той едно благодаря не им каза... Но пък квартала беше пълен със снегорини вчера, за първи път видях 4 работещи снегорина, днес главните булеварди бяха чисти, околовръстното даже до асфалт беше.

Маги ще я вкараш в ред тази щитовидна! Ще намеря книгите с диети, има и страхотни рецепти вътре и ще си готвиш вкусно и полезно!

Аличко още колко остана на тая работа бре?

Тони хрупкайте си бисквитите smile трябва и аз да направя, ама кой да иде до магазина хахха.

Мисля уикенда да правя тази питка, нещо ме е хванало мерак да меся че мама най-накрая ме научи как smile

https://www.youtube.com/watch?v=VdlcKHWIA90
Активен
Alichka

« Отговор #287 -: януари 11, 2017, 10:01:46 »

Булче, в понеделник чакам каката да оздравява и да й предавам щафетата. Макс две седмици още да съм, но ми идва вече нанагорно, особено с мръзненето сутрин.
Да, снощи много са чистили good Големите булеварди бяха морки, но разчистени, а около нас обикаляха 2-3 снегорина по малките улици. Хората от къщите и малките кооперации бяха наизлезли и ринеха сняг. Около блоковете е малко по-така. Все тарикати! Друг да слезе! ММ с още 3-4 комшии бяха направили пътеки по основните артерии. Бяхме купили и промишлена сол. Даже едната сутрин се чудех кой е изнасял строителни материали, че асансьорът беше бял, пък то беше сол girl_haha

Вече ми идва муза да готвя, чистя, шия... Само да съм вкъщи на топличко и уютно, обещавам да съм послушна. Ама ей ви на - 8-ми март! На ви работещи жени! tease
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 11, 2017, 10:10:31 »

Ние пък в блока имаме само 7 гаража за 26 апартамента, просто мястото е било малко и няма как. Като купувахме апартамента имаше 1 гараж останал, много скапан и до днес си е свободен. Да не говорим, че струваше 11 хил. евро , вярно голям е, ама влизането с нашата кола е мистерия, камо ли с джип примерно crazy

Поне имаме място за паркиране вътре около блока в заграждението, но си се рине сняг  angry
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #289 -: януари 11, 2017, 10:14:11 »

еее тея луди ли са? crazy 11 хиляди евро... Ние имаме 2 етажа подземен паркинг + външен с бариера. Има за повече от нашия блок даже. Местото го взехме без пари дет се казва, 5000лв, даже данъчната оценка му беше 6500, външните са сега по 3000 лв.Доста хора от съседните блокове са си накупили при нас или наели места. И ние не сме чистили пред блока, нямаме лопата. Миналата имаше оставени във входа и чисти мм, уикенда ще чистим
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: януари 11, 2017, 10:29:28 »

Наоколо има само платени паркинги, които не са закрити + това, че има ограничен брой самостоятелни гаражи.. И са си поставили цена яка.. Щом са се намерили хора, които да дадат.. Има едно семейство с два гаража  crazy pardon

Ох, днес правя програмата подробно за Флоренция-Сиена-Сан Джиминяно-Лука-Волтера.. Иска ми се да включа и Кианти, ама...  nea
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #291 -: януари 11, 2017, 10:32:21 »

Привет!
Маги, кофти период е зимният точно за подобен тип диети sad Като гледам, основно праз и зеле имаме на разположение. Аз също трябва да премина пак на противовъзпалителна, заради коленете - без глутен и млечни, без бобови, поне един месец. Онази група във ФБ дава ли добри идеи за меню? Каквото намирам, все е с безбожно скъпи продукти, дето и на м..ната си трябва да ги търся.
Преди години имаше разни частни "кухни", дето доставяха храната вкъщи всеки ден. А още по- преди, към всяка болница имаше възможност да се запишеш и да си взимаш три пъти ядене по съответната диета /9 броя и все някоя те устройва/. Все си казвам, че трябва да разровя учебниците на Родния, да намеря някои рецепти без кокосово масло, киноа, фенел, брюкселско зеле и други екзотики.
Та така, днес ми е абсолютно безперспективен и пуст ден. Заела съм се с високо интелектуална дейност, дето я подбутвам от две години. Събирам си скъсаните чорапогащници и сега приготвям връвки за връзване на домати на бившата колежка. Те сеят и слънчоглед, та отделям големи и здрави части за завиване на главите, да не ги нападат врабци.
Ако пък знаете колко прежди имам... Какво ще плета от тях, ум не ми побира. Възглавнички за пейките в парка crazy
Заради гриповете и снеговете сега, така и не успяхме да заведем децата от отдалечените села на кино. Ще остане за пролетната ваканция.
В службата имало 5 дечица първи и втори клас, на отглеждане с майките си, заради удължената ваканция. Поканиха ме да отида да се занимавам с тях, обаче няма как да оставя моето бебе за повече от час само.
Ходи ми се по любов, може и без диамантен пръстен. Вчера купих билети за 14.02. "за народното творчество". Родният тръгва по събрания, та и аз ще съм соло и ще подмамвам приятели. Гледала съм постановката, но Камен Донев не се придържа точно към началното съдържание и винаги прави хубаво шоу.
Вчера се чистеше много лесно, да ти е кеф просто от хубавия сняг. При нас има друг "феномен" - климатиците не са заустени в тръбите, водата си тече директно на тротоара. Спасение няма, огледало е. Отидоха 4 торби каменна сол. Природозащитничката не дава да слагаме, че вреди на дърветата и крещи на фалцет от терасата с Амели в ръце. Идеше ми да я подбарам със снежни топки, ама заради детето се въздържам.
Както беше и миналата година, в парка има изчистени пътеки, до асфалт, които обаче свършват внезапно в нищото. А си се подлъгал да тръгнеш по тях, а си отишъл да мериш преспите blush За..али са всичко щом им е свършило работното време, друго обяснение нямам.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #292 -: януари 11, 2017, 10:44:41 »

свекърва щом се чудиш какво да плетеш ти предлагам да изплетеш един шал за звяр! Хич не съм нахалана нали  pardon nea blush
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: януари 11, 2017, 10:51:36 »

Свекс, това беше първата Лекция нали? Иска ми се да гледам "За Всеобщата просвета", ние това за Народното творчество го гледахме  good
Активен
Alichka

« Отговор #294 -: януари 11, 2017, 11:03:22 »

Заела съм се с високо интелектуална дейност, дето я подбутвам от две години. Събирам си скъсаните чорапогащници и сега приготвям връвки за връзване на домати на бившата колежка. Те сеят и слънчоглед, та отделям големи и здрави части за завиване на главите, да не ги нападат врабци.
Ако пък знаете колко прежди имам... Какво ще плета от тях, ум не ми побира. Възглавнички за пейките в парка crazy
Природозащитничката не дава да слагаме, че вреди на дърветата и крещи на фалцет от терасата с Амели в ръце. Идеше ми да я подбарам със снежни топки, ама заради детето се въздържам.
Както беше и миналата година, в парка има изчистени пътеки, до асфалт, които обаче свършват внезапно в нищото. А си се подлъгал да тръгнеш по тях, а си отишъл да мериш преспите blush За..али са всичко щом им е свършило работното време, друго обяснение нямам.

funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth Направо ме разби тоз коментар в безперспективния ден!
Свекърва, ще се засечем на "народното творчество", живот и здраве! Wink

То хубаво да купиш паркомясто или гараж, ама ми е странно това, което деверът направиха. От много избиране, харесаха жилище, към което няма нито гаражи, нито паркоместа. Имат за 20 коли и то е нещо като картофена нива, а не паркинг. Не знам! Тук строят едни мастодонти за по две пазарджишки села. По  1000 апартамента са и никой не мисли тези коли къде ще стоят. Най-зле ще стане в Тракия. Огромен квартал с големи булеварди, широки тротоари. Скоро от 3 ленти, ще са по две максимум, защото едната ще е паркинг. Гледам, че едно срещу друго ще правят два "Оазис"-а crazy

Ей, купих си една туника от кашмир, вълна и памук в много светло-млечно-бозав цвят, с камъчета - да се виждам от далеч. Оказа се, че си е рокля. Много ми е кеф днес! Може да имам шкембе, ама и самочувствое имам. Wink
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #295 -: януари 11, 2017, 12:05:25 »

Булче, само кажи какъв цвят искаш и веднага good
Али, дано се видим, че аз ги купих ей така. Може да ги подаря на брат ми, за РД на жена му.  Wink Ей, то нашият театър вече и онлайн продава билети, издигаме се blum
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #296 -: януари 11, 2017, 12:09:27 »

Булче, само кажи какъв цвят искаш и веднага good

знех си че си айлаче и че ще се навиеш хехехе. Сивичко smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: януари 11, 2017, 12:56:08 »

Булче, и аз обичам такива погачи ама някой друг да ги прави, аз само да ям lol

Ние си стоим в къщи. Аз обичам да си стоя у нас и Бамбук не протестира, защото сега изследва къщата.

Утре съм на зъболекар в 8ч, дано има таксита.
Тони, успех с намирането на зъболекар. Преди си ходех на зъболекар във Враца, но зъболекарката ми почина, лека и пръст. Вече от 8 години си ходя при  братовчедката на моя съученичка тук в София и съм доволна, но не ти я препоръчвам, че ти е много далеч, а си е най-обикновен зъболекар. ММ ходи до Билата на България и е много доволен, ако мислиш, че ти е горе долу в района, може да го питам за телефон.
Братовчедка ми тази година ще се дипломира като стоматолог и скоро сигурно всички ще ходим при нея smile
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: януари 11, 2017, 13:18:26 »

Тони, мога да ти препоръчам моята зъболекарка - д- р Пенка Милушева, след малко ще намеря линк.
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: януари 11, 2017, 13:20:30 »

Здравейте, нещо и аз не можах да спя хубаво през нощта, много гадни натоварващи сънища сънувах и сега ми е едно такова мрачно настроението...

Ох, диета без глутен и млечни ще е равносилна на абсолютно гладуване при мен, аз ям само това. Ако се отърва от глутена, то от киселото мляко не виждам как - ям по около литър всеки ден.

Али, ама снимай се, да видим новото рокле  Wink

Ние имаме безплатен гараж към квартирата иначе не знам какво щяхме да правим, че в нашия квартал няма къде да се спира изобщо - няма тротоари, няма улици, ама така е в Манастирски ливади, всеки строи, където му падне и няма никаква инфраструктура!
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 58   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: