Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 23:44:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 58   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нов Януари, ново начало :)  (Прочетена 207393 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: януари 10, 2017, 14:31:01 »

Маги и аз съм така, в сняг без слънчеви очила не излизам. Моите си променят затъмнението според яркостта на светлината и наистина ми вършат отлична работа. Нося контактни лещи и силната светлина е направо непоносима в някои случаи.

Тони, купи си пасатор според текущите нужди, преспективите ще ги изясняваш като му дойде времето, че те са много променливи good
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: януари 10, 2017, 14:37:15 »

Край на драмата, майка ми ми звънна в същия момент и й казах с какво се занимавам. Те имат 2 блендера и 1 кухненски робот, каза че ще ми даде, което си харесам, ползвали от време на време единия блендер, т.е при всички случаи ще им остане, пак да си го ползват някой от двата   danceg
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #272 -: януари 10, 2017, 14:44:31 »

Много актуална тема в нашата къща. ММ ми беше обяснявал как навремето си купили от телешопа някакъв уред за пасиране, сокоизтисквачка и още куп функции. Той си правил шейкове като ученик. Обаче... Било му забранено в един момент да го ползва tease Познайте защо! В рекламата се споменавало, че е изключително тих.
Онзи ден го домъкна от техните с всички приставки, накупи кила моркови и ябълки и се захвана да прави здравословен сок за цялото семейство. Леле!!! Баща му с къртача все едно ми беше в кухнята! moil moil moil Хора, сгънах се от смях колко е "тих" въпросният витал център. На всичкото отгоре вибрира целия и на 50 мл сок от моркови, изцедени с много труд, взе че подскочи съдът и сокът от моркови старателно се разля по целия кухненски плот. Айде на ново!!! funnytooth
Така имаше на финала една чаша, която я поделихме с идея за по-здравословен начин на живот. pardon После имаше 3-4-5-6 приставки за миене, както и препълнен кош с обелки.
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: януари 10, 2017, 14:54:11 »

Аз и сокоизтисквачка имам ама не е някаква супер нова, с незнам си кви йони и екстри.Много сокове си цедях докато бях бременна и си миех всичко чинно.То не е много за миене де.Доволна съм.Опитвам се и на дребната да цедя, обаче тя разбира само от купешки.Значи не можеш да я заблудиш и това е.
Активен
Alichka

« Отговор #274 -: януари 10, 2017, 14:58:16 »

От какъв тип е, Маги?
Ние имаме една цитрус преса, много смешно изглеждаща. В смисъл уж беше нещо реномирано като марка, ама е куп пластмаса. Бях я спечелила от някакво списание. Е, върши перфектна работа! Много е компактна и много сокове с нея съм извъртяла. Обаче е само за порктокали, лимони... Не става за ябълки и моркови, както в случая pardon
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: януари 10, 2017, 15:01:28 »

И ние имаме малка сокоизстисквачка, но става само за портокали, грейпфрути, лимони.. За твърди не. Много обичам прясно изстискан фреш, но не е препоръчително да пием и затова си хапваме плодовете, без да са на сок  smile
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: януари 10, 2017, 15:06:22 »

Аз имам един Браун, на който ползваш едно моторче за пасатор, блендер и мисер и много си го харесвам. ММ сега взе една сокоизтисквачка филипс, с някаква отстъпка от Шел (така взе и нови електрически четки и парочистачка). За сокоизтисквачката се съгласих, защото е много компактна, иначе ми се вижда излишна малко, ще видим. А за Бамбук само пасатор ползвам. Междудругото имам и уред за готвене на пара (виждам, че се гласят да си купуват по бебешките теми), но не го ползвам за Томи. Варя нещата, то за един картоф, не ми се занимава.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: януари 10, 2017, 15:09:04 »

Най-грешните 400лв, които съм изхарчила сигурно, са за Мултикукър (основно заради готвенето на пара и без мазнина) ... Използвала съм до 2 пъти, вече година и половина си седи в кашона. Онзи ден го гледах,  още блести, като чисто нов е  angry
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: януари 10, 2017, 15:15:15 »

Мулинекс, ама някаква стара е вече.То тя е на 5-6 години моята.Уред за варене на пара си взех заради Моника.Като беше на 4 месеца някъде лятото имах много домашни тиквички, круши, моркови и какво ли не.Все от селата около нас.И варях и правех на пюре.Беше ми много удобно, защото го слагах в уреда и забравях.Той нали е с време за приготвяне, като му свърши времето изключва, аз като съм свободна дооправям.И така като почнах захранването имах бая пюрета готови и само отварях и давах.Сега го ползвам за карфиол, броколи, картофена салата.Ей такива неща.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #279 -: януари 10, 2017, 15:17:35 »

Най-грешните 400лв, които съм изхарчила сигурно, са за Мултикукър (основно заради готвенето на пара и без мазнина) ... Използвала съм до 2 пъти, вече година и половина си седи в кашона. Онзи ден го гледах,  още блести, като чисто нов е  angry

мятай го по групите или олкса да го продаваш... аз така една маша за коса я пуснах за 4 мин я продадох smile
Активен
Alichka

« Отговор #280 -: януари 10, 2017, 15:19:38 »

Тони, защо не го ползваш? Моя комшийка много си го хвали и почти само с него готви. На нея поне й е лесно. Заради цената изобщо не съм си правила труда да чета отзиви за мултикукъра. blush Оказах се от раз!
Аз така имам една електрическа тава с капак. Много хубави картофи с масло стават - хем като печени, хем леко задушени... Подарък ни е за сватбата - един от малкото материални подаръци. Понеже е голям кашонът го държа в шкафа на терасата. Толкова да не се сещам да я ползвам crazy Сигурно и други неща ще стават добре на тая тава, ама кой да се сети да пробва.
Аз за малката ползвах стерилизатора за готвене на пара. Сега пък ми подариха една решетка, която си променя диаметъра според тенджерата. Още не съм я пробвала, но не става за ориз например. Накрая като нищо ще й сменя предназначението на гевгир и готово pardon Така ММ измисли как да ползваме една миниатюрна фуния, за да пълним подправки в солниците.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: януари 10, 2017, 15:36:35 »

Правих едно пиле със зеленчуци в него, по рецепта от самия мултикукър.. Ако редовно щях да си го направя в тефлонов тиган за 30минути, там се свари (буквално!!!) за повече от 1час и 30 минути. Пилето пусна вода до не знам къде.. а бе смрад и мизерия. После правих един сладкиш в него, не беше гаден, но беше нищо особено.. И да, правих и броколи на пара.. Те станаха Ок, ама пак много време.. Хич не е моя уред, държа си го за всеки случай, докато не ми писне да го премятаме в мазето и го пусна за продаване..

Имам и две маши, довечера ще ги пусна, сега ме предизвика, Булче Купих си ги на един от базарите за събиране на пари за дечица. Не ми трябваха, но исках да дам парите, а и все се чудех, как ли ще ми е косата с такава маша.. Два броя различни са, довечера ги пускам Wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: януари 11, 2017, 08:40:45 »

Егати затишието! Пореден пост, ама ще прощавате  pardon

Добро утро! Не спах добре през нощта, боли ме зъб.. Трябва да се ориентирам бързо, защото не съм ходила на зъболекар от 3 години (знам ужасно немърливо). Много ме е страх и като си харесам един зъболекар само при него си ходя. Да, ама няма как да ходя за зъболечение до Варна  crazy Искам не искам ще трябва да намеря добър тук  sad Първият път ще е тежко, още повече, че изчаках да ме заболи, а не отидох на профилактика, ама мозък  diablo
Снощи така се развихрих в кухнята.. И то след цял ден работа.. Направих бисквитките на Булчето, много ги харесахме, Илиян си искаше да яде от тортата, ама не му дадох.. Дажбата му беше 2 бисквитки и после като тръгна да отваря хладилника и му се скарах, каза че ако е знаел, че няма да му давам от тортата, нямало да иска да ги яде  beating
Правих и шпиковано свинско, имах домашно от нашите.. Божествено стана хора, ако щете вярвайте, никога не съм яла по-вкусно приготвено свинско никъде  girl_impossible Илиян, който яде само кюфтета, кебапчета и наденици, изяде 2 "филийки" от него. Като го питах харесва ли му, каза че е "на мозъче".. Викам ти от къде пък знаеш как е на вкус мозъка, като никога не си вкусвал  funnytooth girl_haha

Ебаси домакиНката съм (както обичам да се шегувам)  Girl_hide  funnytooth

Ина, какво стана с изпитите?
Хубав ден от мен и аз ще сервирам закуската, видяло се е!

Нямам търпение да видим Снежна Тоскана, затова днес ви пускам слънчева закуска от Флоренция  heart
« Последна редакция: януари 11, 2017, 08:42:28 от alexandrova_90 » Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: януари 11, 2017, 08:53:00 »

Добро утро.Вие вярно ще видите снежна Тоскана.Гледам и там бая сняг е навяло.Браво за кулинарната вечер.Аз нещо нямам никаква муза и нищо не съм готвила тия дни.

Вчера минах при лекарката, благодаря за стиснатите палчета.Нещата не са толкова зле, но почваме бързо лечение.Щитовидната ми се е разиграла ужасно, и започвам хапчета, добавки и диета.Ей това как ще го преживея не знам, но каза да намаля глутена на макс както и млечните.Та тъй, днес ще правя меню.

Хубав ден!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: януари 11, 2017, 09:00:15 »

Истината е, че от камерите на живо, които видях никъде няма сняг, но да видим smile
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 58   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: