Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 01:43:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 58   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нов Януари, ново начало :)  (Прочетена 207556 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: януари 10, 2017, 11:09:42 »

Току що запазих места за петък за Стенд ъп комедия. Ще е с Черен хумор, заради петък 13-ти.

НикогаШ не съм била на такова нещо, а винаги много ми се е искало. И нали моя мъж не е по тия неща, обадих се на една дружка, та с нея и нейния мъж ще ходим pardon

Викам му аз на моя, че ще си намеря някой "любовник" да ме води на кино и на театър, той ми се смее...Ма ше си намеря аз...и диамантени обеци да ми купува tease crazy pardon
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #256 -: януари 10, 2017, 11:18:55 »

Вярно е,  че работи с много продукти,  но за мен това е интересното. От нейният блог съм срещнала за първи път много съставки,  които сега използвам редовно.
(но тук във всеки супермаркет мога да се снабдя с всичко,  не е нужно да обикалям и търся).

Е, за това мога само да завидя! Аз и да харесам по-интересна рецепта, ще се побъркам да обикалям да търся продукти. В квартала имаме само един по-свесен магазин, но и той не е на ластици, за да го разтягат. Друга опция са ми Лидл и Кауфланд и край!

Ха, добър ден! Да се похваля - днес стигнахме доста бързо до градината. Вървяхме след снегорина, който чистеше улицата. Тротоарите са лед и сняг отгоре, та не е за предпочитане. Тук вали сняг или ако може да се употреби изразът на добрите стари англичани - валят котки и кучета, ама трайно замразени, а не пресни. ММ го отнесе тази сутрин, че ми е оставил колата почти без гориво. На обяд ще излизам и трескаво го мисля.

Шефът се появи - не го е правил отдавна. Накара ме да разпечатам един наръч документи, уж за да ги разглеждаме. Постоя, почопли си телефона и каза, че ще излезе, а аз да съм ги гледала. Ще ги гледам - през крив макарон! Да дойде и да си ги оправя! Само ще попълня данните на фирмата и нищо повече. Така де - то не може само като инвеститор да го раздава. Наспи се - звънне как е дереджето. Вечерта мине за оборота. Машините ни не работят, поръчки се трупат, а аз и колегата какво правим тук - не е ясно. Дано ме пусне и утре да съм си вкъщи. То силно казано вкъщи, защото съм по прегледи, ама поне да не прекосявам града. Много е удобно, че кабинетът на моя лекар е близо до нас.

Скай, това ще е интересно good Ние най-после може би ще успеем да отидем на Камен Донев. Да видим, да пипнем билетите и тогава ще danceg
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: януари 10, 2017, 11:19:22 »

Скай, започни с диамантените обеци, това с театъра и киното се подразбира  girl_haha

Просвети моля ти се невежите, що е то Стенд ъп комедия
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #258 -: януари 10, 2017, 11:31:41 »

Скай, къде ще ходите на стенд-ъп? Аз съм голям фен на стенд-ъпите, ама се или по тв или в youtube ги гледам. Най-любими са ми  Gabriel Iglesias и Kevin Hart.

Аличка, той работодателя е длъжен да те пуска за прегледи пък! good
« Последна редакция: януари 10, 2017, 11:42:34 от bulche91 » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: януари 10, 2017, 11:34:43 »

Скай, после да разказваш и на мен ми е интересно.

Али, хубавото е, че като попиташ Йоана, тя отговаря кое с какво може да замениш.Което е много ценно!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: януари 10, 2017, 11:37:59 »

https://www.facebook.com/events/1643455449282992/

Комеди клуб София

Мари - като цяло, на една сцена, седят едни хора и приказват простотийки pardon И е Стенд ъп...щото седят прави funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: януари 10, 2017, 11:53:17 »

Били сме два пъти на Стенд ъп комеди. Точно Никола Тодорски и Иван Кирков  + един, който се казва Христо Стоичков  girl_haha *THUMBS*Единият път в Комеди клуб, а другия в София лайв клуб, много е яко. Точно на това с черния хумор беше единият от пътите, изкефи ме   good
На клипчета никога не ми е интересно като гледа Илиян. Може би, защото мразя да гледам клипчета като цяло, струва ми се губене на време. На живо е 100 пъти по-яко.. Смях се толкова силно, че единия път ме накараха да стана, за да ме видят, коя съм, че разсмивам повече публиката от тях и хората се смеели на смеха ми  pardon funnytooth DANCE badgirl

ЕДИТ: Има един Васил Ножаров, той е доста забавен  good
« Последна редакция: януари 10, 2017, 11:56:20 от alexandrova_90 » Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #262 -: януари 10, 2017, 12:02:25 »

Иииии...честит втори тур. При нас щом вали толкова силно, представям си какво е положението при всички вас.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: януари 10, 2017, 12:24:10 »

Здравейте smile

Мен малко ме мързи да правя сладки по принцип, ще видим дали ще правя на Бамбук. Торти седя ям само с нишесте с вода, но съм си измислила разни вариации с бисквитите, с компот, с кроасани, та много си ги харесва.

Аз клипета много гледам, ама такива стенд ъп и мен са ми скучни малко.

Днес нещо ми тръгна много мързеливо деня, пък е ден за готвене.
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: януари 10, 2017, 12:25:48 »

Привет!  smile

И на мен ми се ходи на такъв тип представление, никога не съм била! Напоследък само киното не сме занемарили... трябва да се поправим!

Много интересни изглеждат всички сладки. Аз не си падам обаче. Не обичам никакви десерти и торти освен един сладкиш с праскови и домашна плодова торта, но и тях правим рядко.

Днес няма да ми се налага да излизам никъде, ще седя на топло и ще се опитам да не си мързелувам през цялото време, а и малко да уча  Wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: януари 10, 2017, 13:49:25 »

Момичета, я кажете какви блендери ползвате. Онзи ден като правих Веган тортата ми се счупи блендера, който беше и на достолепните 6+ години все пак  pardon Но ми беше много удобен и любим  cray Не искам да е огромен и с хиляди функции, използвам го само за нарязване на ситно на лук (много рядко); орехите онзи ден и фурмите.. За рязане на ситно в общи линии... Големите и с много функции ми харесват, но нямам място, където да държа такова чудо, а и мисълта за разглобяването и миенето на такова нещо, ще ме откаже от използването му най-вероятно  blush
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: януари 10, 2017, 14:20:21 »

Аз съм с кухненски робот, точно тоя с многото приставки, но ми е много удобен.Сега правя салата на него зеле, моркови и червено цвекло.Вместо да рендосвам, минавам всичко на него.Шейкъра го използвам с дребната си правим шейкове и така smile Иначе марката е Филипс.На теб ти трябва нещо малко и компактно.

Аз излизах н а вън.Вали си сняг и хич и не мисли да спира.Иначе си е студено, направо хладилник.Няма хора по улиците.И чак ме заболяват очите от бялото.Втори ден се проклинам че съм си забравила очилата.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #267 -: януари 10, 2017, 14:23:21 »

Ползвам пасатор.
http://pasatori.pazaruvaj.com/philips/hr1625-00-p225248172/
Миналата година купувах на племенника за РД, пак на Филипс и още е здрав.
Моят е на 5 години, последната година му взимам здравето за правене на ядково мляко и пасиране на супи. Лесно се мие. Важното при този тип уреди е да не се затлачва, да има такава форма вътрешната стена, че смляното да се връща на дъното.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: януари 10, 2017, 14:27:52 »

Точно от този тип искам, Свекс, сега ще го погледна и ще поръчам сигурно  good

Малко се колебая, по принцип, защото ако мисля в перспектива е добре да взема от другия тип, за да мога да правя на детето ни един ден шейкове и разни такива, ама много големи бе.. Пък и може детето ни да не харесва  funnytooth girl_haha
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #269 -: януари 10, 2017, 14:28:32 »

Нашия е такъв, ама беше по евтин вариянт с по-малко мощност, доволна съм аз, засега smile

http://www.technopolis.bg/bg/Hand-blenders/Hand-blender-TEFAL-HB863A38/p/825880
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 58   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: