Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 23:16:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 58   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нов Януари, ново начало :)  (Прочетена 207268 пъти)

ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: януари 09, 2017, 17:39:45 »

Панди, все едно аз съм го писала тоя пост smile Преди много тренирах с Руми, имам и няколко платени програми, но сега тея подскоци, напади, клекове ми идват повече. Не отричам, че имат ефект, но ме дразнят в момента  pardon
Виж в youtube тренировките на fitnessblender - имат всякакви и с подскоци, и без. Аз в момента си подбирам от тях  good

Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #241 -: януари 09, 2017, 17:57:27 »

Сладкишът на Тони е без печене, вкусът е на сурово и на някои не им харесва. Аз от опит препоръчвам ядките да се киснат, хем така са и по- полезни. За спойка използвам 1 банан или сусамов тахън /вместо сусам/, нужно е нещо лепкаво за да не се рони.
Човек като започне да се занимава с такива работи, сам си донаправя рецептите. В последно време много ползвам чия за кремовете, като я разтварям в домашно ядково мляко.
Когато купувам фурми, гледам на тях да пише, че са натурални. Те са меки и нямат нужда от накисване. Точно сега ги има по магазините и на пазара и към края на март купувам повече, почиствам и замразявам.
А, последния път, за Нова Година, използвах кори от портокал, дават страхотен аромат. Донесоха ми ги от Америка, настъргани и замразени, така се продават. Тук съм виждала кора от лимон в Кауфланд. Имам и спиртен извлек на ванилия, както и 4 шушулки blum, нищо общо с изкуствения прах.
За дамите, които в бебешките теми пишат, че обичат мазало /халва върху масло/, препоръчвам да смесят сусамов тахън с мед, вкусът е същият. good
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #242 -: януари 09, 2017, 18:00:20 »

Днес правих малко успражнения с тази Руми, докато Томи с лази наоколо. Ама такива подскачащи нещо не ми допадат и утре може нещо йога с бебе да пробвам, изглежда забавно smile

пусни си Синди Крофорд A new Dimension, 10 минути са само, лекички, с приятна музика и са за след раждане.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: януари 09, 2017, 18:55:30 »

Булче, добре, че ме подсети за Синдито. Аз и преди много съм си тренирала с нея smile
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: януари 10, 2017, 08:32:43 »

Добро утро smile

Вчера отидох да си получа електронния фиш. В населено място, при ограничение 50км/ч, Братът е карал с 97км/ч. За превишение от 47км/ч глобата е скромните 300лв. Това е 4-5 дни след като е взел книжка  beating

Лошо ми стана като прочетох, че при 50км/ч превишение на допустимата скорост, глобата е 350лв и отнемане на книжката за 3 месеца  shok Още в понеделник отивам да му я прехвърля и се моля да не е допуснал да го снимат или друго между 12.09 (от когато е този фиш) и 16.01, когато ще се спасява сам  girl_impossible sad

Свекс,
следващия път ще накисна ядките, много ми хареса идеята + банана  good
Иначе фурмите ми бяха от меките  tease
Такива ми ти работи...  angry
« Последна редакция: януари 10, 2017, 08:35:22 от alexandrova_90 » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: януари 10, 2017, 08:49:27 »

Леле Тони, направо е за убиване твоя брат. Аз се докопах до офиса, днес пак вали и е голям студ.Но няма да ви казвам каква красота е на вън.Моника не спа добре тази нощ, много бълнуваше и приказваше на сън, плачеше.Днес ще седи в къщи с баща си, че той не е на работа.А аз днес съм на доктор и ще помоля за едни палци към 17 часа.

Иначе на работа мигрирам данни от единия комп към другия.Новия е някаква страхотна машина, но още не съм го направила както аз обичам, подреден с определен набор програми.

Хубав ден девойки!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #246 -: януари 10, 2017, 09:14:01 »

Добро утро!

Лелеее Тони! Абе той даже не е и за прехвърляне...  как с такава скорост млад шофьор? Той няма развити рефлекси все още... Да се стяга и му вземи колата за известно време за наказание.

Маги стиснати палци! Съчувствам ти за будуването. Ние сме решили от петък бибата да махаме... реве ми се още от сега, ама няма как. Той само за сън я ползва ама цяла вечер не я пуска и си спи напоследък по цяла нощ. Март ще почва ясла и ми се иска да е вече без биба а и ме е страх да не му се изкривят зъбките. Та предстои ни дълъг и буден уикенд

Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: януари 10, 2017, 09:54:25 »

Добро утро! smile

Аз като примерна домакиня направих сладките на от линка на Булче. Не са лоши и най-голямото им предимство е,че можеш да ги направиш с продукти, които винаги имаш вкъщи.

Ето едно предложение от мен, също толкова лесни, бързи и вкусни сладки:
Номер 3 мие е фаворит, след него номер 2
Олиото от гроздови семена може спокойно да се замени със зехтин, а кленовият сироп с мед. Разбира се в оригинал е най-добре.
http://www.kulinarno-joana.com/2009/12/5-gluten-free-vegetarian-recipes/

Тони, има върху какво да помисли твоят брат, това е изключително безотговорна постъпка sad
Тук за такова нарушени веднага оставаш без книжка за 6 месеца и доста по-сериозна глоба(500+франка), а ако нарушението е в зона близо до училище или друго зона 30 км/ч, за 1 година и още по-голяма глоба.
« Последна редакция: януари 10, 2017, 10:18:22 от Marri » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: януари 10, 2017, 10:13:43 »

И утре ще направя на Булчето сладките  NO

Мари, твоят линк, не води към нищо  huhhuh.gif
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ

« Отговор #249 -: януари 10, 2017, 10:18:07 »

Тия курабийки стават най-вкусни ако са с лешници, аз им добавях и ванилия и малко подсладител / можете захар или мед да добавите за да са по сладички. С орехи и бадеми не са толкова вкусни.
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: януари 10, 2017, 10:20:14 »

Благодаря, Тони, грешката е поправена good

Булче, аз точно с лешници я правих. Имам си правило, първият път винаги правя рецептата точно, а после, ако реша правя промени.
Моите фурми бяха толкова сладки, че достатъчно подслаждат бисквитите, не мога да си представя колко по-сладки могат да бъдат blush
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: януари 10, 2017, 10:28:06 »

Аз имам орехи, не ми се пазарува довечера и ще ги правя с тях  pardon

Фенка съм и на Йоана, малко се дразня, че рецептите й винаги са със супер много съставки, но каквото съм правила, винаги е супер  good
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: януари 10, 2017, 10:42:47 »

Аз съм малко пас със сладките, че още дояждаме едни от Коледа.Но на Йоана всичко което съм правила става разкошно.Дори си мисля за тортата на дребната за 3-тия и РД да е по нейна рецепта.Реално торти правя от 2 блога на Йоана и на Йоли.Има и един не много известен на една жена живееща в Германия май, нейните вити торти са разкошни, но трябва много време и старание, а аз вече нямам толкова много.Преди правех редовно, за празници.

Иначе мъфини и сладки съм правила на Танита, те са лесни и много вкусни.Но Йоана обяснява стъпка по стъпка всяка по-сложна рецепта.Нейното Тирамису е любимото на шефа ми, сега за моя РД ще взема да им направя тук в офиса, те си умират за него.
Активен
Marri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: януари 10, 2017, 10:54:58 »

.Реално торти правя от 2 блога на Йоана и на Йоли.

И аз така  good

На Сами тортата за 1-вият Рд беше от сайта на Йоана,  тортата за 1-вият Рд на нейното детенце -много деликатна и приятна като вкус.
Сега,  за 2-рия Рд правя една торта от сайта на Йоли.

Но Йоана е много прецизна и подробна в поясненията,  това е голям плюс. Освен това винаги можеш да зададеш въпрос и да получиш отговор в рамките на деня.

Вярно е,  че работи с много продукти,  но за мен това е интересното. От нейният блог съм срещнала за първи път много съставки,  които сега използвам редовно.
(но тук във всеки супермаркет мога да се снабдя с всичко,  не е нужно да обикалям и търся).
Наскоро опитах интересна салата с марокански кус кус.

За видите торти аз съм фен на блога на Димитрина(май беше), истински творец.
От нея се научих да си приготвям захарно тесто.
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: януари 10, 2017, 10:59:36 »

Точно за Димитрина става на въпрос, че и забравих името.Тя е направо творец голям.Толкова е изкусна в направата, така леко работи с фондан.Абе страхотна е!

Аз мисля да направя тази за последния РД на сина на Йоанна за Моника.Да видим дали ще ми се получи.Притеснява ме само трансфера с пандишпаненото тесто, не съм много прецизна, нервак съм и искам всичко бързо да стане.Но не искам тази година фонданена торта просто.А като знам, че ще трябва да направя поне 2 торти и лошо ми става.Не за друго, времето ми е кът.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 58   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: