Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 19:43:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Нов Януари, ново начало :)
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
58
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нов Януари, ново начало :) (Прочетена 206804 пъти)
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
Re:Нов Януари, ново начало :)
«
Отговор #225 -:
януари 09, 2017, 13:12:57 »
Да, това е София егати, да съм във Враца бих го разбрала. По-скоро омразния ми Младост, трябваше да си търсим тук в Овча Купел, ама имах работа и бях в района на Младост.. Както и да е
Наде, настина е много вкусен, просто не очаквах да ми хареса, но всички на едно събиране го хвалиха и реших да го правя
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #226 -:
януари 09, 2017, 13:29:07 »
Тони за Макси ли говориш. То трябва да е. преди работех точно на гърба му, и често пазарувахме от него. Ама е много скъп. Пък къде там е на Илия Павлов къща, пропуснала съм. Наоколо все хора от разни посолства живееха.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #227 -:
януари 09, 2017, 14:15:15 »
Аз погледнах цените на 3 неща, все по-евтини от тези, които купихме в ХИТ..
Много са го опропастили ХИТ, преди беше супер и ми беше любим магазин за пазаруване, сега хич не ми хареса. Може би повече от година не бяхме ходили
Иначе, може и Макси да беше, ама напълно ми изкочи името от главата и сега може и да подвеждам с това, че се казва Макси, понеже си ми е познато като име.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #228 -:
януари 09, 2017, 14:51:15 »
Всъщност е само Макс, аз все го бъркам
Хит го уважавам, защото Нутелата в Хит е по-различна от тази по другите магазини и повече ми харесва.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #229 -:
януари 09, 2017, 14:56:09 »
Това е, въпросната къща/палат е точно вляво през 1 улица
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #230 -:
януари 09, 2017, 14:58:52 »
Ако ви кажа, че съм минавала мнооого пъти от там и идея си нямах, че това там е къщата на Илия Павлов.Аз съм свикнала на новата грозна архитектура в София.То трудно се намира нещо дето да те впечатли вече.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #231 -:
януари 09, 2017, 15:04:33 »
И аз не знаех, пък и не ме интересува де.. Фирмата на Илиян снабдява голяма част от тузарските къщи в района и на него му се е налагало да ходи, при някакви по-големи претенции да озаптява народа, сигурно от там знае, не го и питай
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #232 -:
януари 09, 2017, 15:20:42 »
Аз съм леко ядосана.Леко!Донесоха ми нов комп, моя горкия мисли 5 минути на една команда.Компютъра е с докинг станция и познайте, е си разпознава usb-тата.И сега съм с вързани ръце.Ни мишка, ни клавиатура, ни дявол мога да включа.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #233 -:
януари 09, 2017, 15:28:11 »
Гледам снегът е главната тема на разговора, добре , че вятърът спря, че беше нечовешко. Ние в събота излизахме на ресторант пеша и като се прибирахме се чувстваше като минус 27 и според телефона ми. Реално само на бедрата и пръстите ми беше студено, но като се прибрах и 2 ч. Треперех завита под одеало то. Много странно. Сега стоим на топло и не излизаме. Ники съм го спряла от градина още преди Коледа и мисля чак като се размине грипната епидемия, тогава да го пускам. Климатиците работят, топло е, само дето издават страшни звуци. Засега никоя тръба не е замръзнала, дано и така си остане.
Тони, наистина ли е хубава веган тортата, аз съм опитвала няколко веган торти и бонбони и ги намирам за отврат. Въпрос на вкус, предполагам.
За непочистените тротоари голяма е вината на самите хора, почти никой не почиства пред тях. Като почнат да им слагат глоби , ще почнат да чистят. Аз изринах само пътека в двора, защото не можах да намеря лопатата за сняг и с една малка се измъчих. Иначе и тротоара почистваме обичайно. Но предполагам, защото сме в едно фамилна къща, по кооперациите и блоковете масово се скатават хората.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #234 -:
януари 09, 2017, 15:37:21 »
Руми,
на мен много ми харесва, като се има предвид, че е на основата на фурми, а аз фурми недолюбвам по принцип. Илиян, ако го бях оставила сигурно щеше да припадне от ядене, но му дадох 3 лъжици/вилици да изяде. (Моята не става да се реже на парче, заради орехите отдолу, както казах). Пускам в темата с рецепти и можете да пробвате
Активен
Feribotka
«
Отговор #235 -:
януари 09, 2017, 15:56:18 »
Аз правя едни много хубави бонбони пак с фурми (и аз не ги обичам по принцип), шоколад и ядки, овалват се в кокос. Стават много хубави, ММ им е най-големият фен
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #236 -:
януари 09, 2017, 16:20:22 »
аз ей тези бсиквити обожавам с овесени ядки и фурми
бързи и лесни и много вкусни, ако са с лешници стават чууудни!
https://fitnesinstruktor.com/oveseni-biskviti/
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #237 -:
януари 09, 2017, 17:05:47 »
Е Булче, тези са много сполучливи, даже и ММ ги хапва. Преди като започнах да правя разни веганийки (ММ така им вика), ММ въобще отказваше да ги хапва, но след като го накарах да опита лешников тахан с какао и мед, рязко си промени мнението
Преди това само Тирамису и Френска селска, направо ми бяха омръзнали.
Значи да се оплача и аз - в събота сутринта не ми запали колата, трябваше да изляза много рано към 7:30ч. Бях доста шокирана - за 7 години не е правила такова нещо и при -18 е палила. Цял преди обяд вилнях и беснях, но се оказа, че е акумулаторът - беше си още с оригиналния. Та бързо оправихме нещата.
Мен не ме дразни зимата, нито снега, нито студа, но и не излизам през седмицата, за да не извеждам малкия на тоя студ, че отново е хремав. Обаче, много ме дразнят всички смотани магазини и офиси, които не си чистят пред помещенията и как районната община спи! Въобще не разчитам снегорин да мине и да изчисти кварталните улици, но както хората от блока чистят тротоара, така и търговците могат да го направят
Тони, в Младост тези продукти ги има в BeFit (той ти е по път за Надето), в Балев в ТheMall и в рума на ет.1
Сладкишът изглежда много добре
Активен
always_and_forever
«
Отговор #238 -:
януари 09, 2017, 17:13:25 »
Аз ще се разпиша малко по никое време и сигурно няма никой, ама нищо.
Тук още вали, зазимили сме се с Малчо и никъде не излизаме. Не бяхме излизали 5 дни ( освен на терасата), но няма как и къде в този сняг и студ. Живеем и в краен квартал, всичко ми е далече.
Вчера оставихме Алекс на нашите и отидохме да напазаруваме. Това ни беше. Вече си мечтая за пролетта, а пък за лятото да не говорим.
Сготвих, Алекс спи и чакаме ММ да се прибере от работа.
Чудя се какво да правя...
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #239 -:
януари 09, 2017, 17:23:54 »
Днес правих малко успражнения с тази Руми, докато Томи с лази наоколо. Ама такива подскачащи нещо не ми допадат и утре може нещо йога с бебе да пробвам, изглежда забавно
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...