Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 01:38:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Нов Януари, ново начало :)
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
58
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нов Януари, ново начало :) (Прочетена 207525 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Re:Нов Януари, ново начало :)
«
Отговор #210 -:
януари 09, 2017, 10:49:25 »
Защото за БГ управляващите важи само думата магистрала.Тук се дават пари за магистрали, чистят се магистрали и се прави всичко що е магистрала.И то на юг!Няма да ви казвам на север какво е!
Кажи на колегата си да се свърже с районното пътно управление, да пита дали работят по пътя и по кой път.Ще му кажат дали има навявания и какви.Правят ли пъртини за хляб и лекарства.Принципно се прави това, за малките населени места.Тия лекарства само в София ли ги има?Няма ли кой да ги купи от някъде другаде?
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #211 -:
януари 09, 2017, 11:00:08 »
Има ги в Кюстендил, ама тя в някакво село. От пътното му казват, че пътя е отворен, обаче автобусите отказват да пътуват. Звъня на всичките и казват, шефът каза не пътуваме
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #212 -:
януари 09, 2017, 11:02:57 »
Здравейте
Ние с Бамбук си стоим на топло. ММ каза, няма да чисти нашата кола, да си стои на топло под снега.
2012 не можеше да се стигне с кола до къщата на работа и трябваше да ходят пеша Сутрин беше голяма мъка. ММ един път не можа да излезе със старата кола тогава и беше решил да си купува 4х4, ама реши, че не всяка зима е така и не се знае колко ще ходим по такива не изчистени баири.
Аз в четвъртък сутрин съм на зъболекар, дано има таксита.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #213 -:
януари 09, 2017, 11:10:03 »
Щом пътя е отворен този дето снабдява магазина ходи до Кюстендил или им карат сняг, ако селото има и кмет той също пътува да помага на хората.Автобусите са последни в такива моменти, започва се кмета, магазина, пощата.Не е за първа година така, по селата хората си знаят.
Активен
Alichka
«
Отговор #214 -:
януари 09, 2017, 11:16:03 »
Аз от зимата не мрънкам. Мрънкам от безхаберието и нищонеправенето.
Като разчистят булевардите, да погледнат и малките улици.
2012-та беше с много сняг, но не го скова студът, а тук пекна слънце и шейните ги заменихме с гумени лодки.
За първи път чувам някой шеф да каже да не се пътува. Точно 2012 ММ пътува 3 дни до Варна, от които 7 часа до Стара Загора. Имаше инструктаж да каже на полицаите да го пуснат... С 12 метра камион
тогава звънях по бензиностанциите и ги молех ММ да паркира там камиона, за да е под наблюдение стоката, докато той намери къде да пренощува. Беше страшно наистина.
Вчера вкъщи пък беше толкова топло. Слънцето направи в хола и кухнята към 25-26 традуса, климатикът не включи въобще.
Днес хич не ми върви работата
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #215 -:
януари 09, 2017, 11:33:41 »
Аличка в София беше сковано от лед... най-лошото беше като си паркирам колата на улицата и я намеря цялата замръзнала, що бутилки спрейове изхарчих за размразяване, врати не се отваряха ад. А най-зле беше за мен 2012/2013-та зимата, когато имаше много сигнали за бомби. Стоим ние отвън, мръзнем и чакаме да ни пуснат да си вземем колите. Беше точно -15 градуса. Слизам в паркинга и намирам колата си под вода! Счупила се търба след като са се пуснали аварийните вентилатори които се задействат заедно с алармата. С ръце одводнявах колата и се наложи да я остава навън. Няма да ви казвам какво намерих сутринта... висулка! Фризер!
Това с лекарствата е тъпо. Ама то на юг не беше валяло почти сняг, на север са тесни пътищата , много валя.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #216 -:
януари 09, 2017, 11:42:21 »
Привет!
Еми, ето ти отношение - като знае, че ще и свършат хапчетата, да беше се запасила. Предполагам, че са по здравна каса, с намаление. Въпреки всичко е трябвало синът и да и даде пари и да ги вземе на "свободно", ако проблемът е бил финансов. Сега изходът е да търси от хора със сходна диагноза или някакви заместители. В някои села кметовете лично пътуват и доставят лекарства и стоки от първа необходимост.
Всеки си има по няколко зими, дето ще ги помни цял живот. Аз имам ужасни две - първата, когато бях бременна в първите месеци с големия и втората - с малкия на година и половина. Бяха с много ниски температури и дълбок сняг, пълен кошмар. Хехе, за втората, с допълнителна екстра от спиране на тока на всеки два часа. Ама се преживяват и тогава на човек му "увира главата" за някои важни неща от живота. Е, понякога до следващата тежка зима
Днес помагам от вкъщи и отново въртя телефони. За едно от селата в Родопите се комбинирахме с линейката и пощите. В такива моменти някак хората са склонни да си помагат и измислят невероятни неща. В общи линии няма гладни и жадни, дано всички са и на топло.
Мари,
не зная как става, ама Природата си знае работата и в повечето случаи женският организъм е много издържлив на всякакви натоварвания. Дано се оправите бързо и ти да прескочиш разболяването
Маги
ме изпреварила за кметовете
Аз пиша между обажданията и се бавя, няма да трия.
15940599_1353525644697528_4560981582231037295_n.jpg
(22 KB, 480x420 - видяно 131 пъти.)
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #217 -:
януари 09, 2017, 11:57:30 »
И той това се дразни, че не си е взела по един блистер в +
Намери се автобус, който да пътува и отива в Кюстендил да седи жената, до второ нареждане
Трябваше да си остана и аз в нас днес.. Яд ме е, че дойдох. Ще видя утре, какви ще са ми задачите и ако мога ще си взема лаптопа за вкъщи, да си работя..
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #218 -:
януари 09, 2017, 12:11:08 »
http://www.obekti.bg/chovek/10-shchastlivi-fakta-za-nachalo-na-sedmicata
Малко за настроение, особено последното.
Моята пак се е наместила на наблюдателния пункт и ми изпраща звукови сигнали да ходя да трепя гълъби и врабци. Забележете обаче, мястото е на южен прозорец и под струята на климатика. И тя ми намира работа
_n.jpg
(64.66 KB, 324x432 - видяно 2431 пъти.)
«
Последна редакция: януари 09, 2017, 12:22:53 от svekarva
»
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #219 -:
януари 09, 2017, 12:40:12 »
Добър ден. Аз продължавам да не ходя на работа. Любимия е в потрес и иска да ме набие, че цял месец вече не работя хахахаххахаха
От тези 10 щастливи факта, завидях на бавачките на панди. По фейса редовно излизат някакви клипчета на бебета панди и са много сладички.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #220 -:
януари 09, 2017, 12:46:16 »
Е и аз за пандите забелязах. В момента си имам у нас една малка за гушкане и не им завиждам на бавачките на панди
Активен
Feribotka
«
Отговор #221 -:
януари 09, 2017, 12:47:56 »
Добър ден и от нас!
Тони
, я кажи къде е тоя супер зареден магазин в Драгалевци?
Ние сме се зазимили яко, носа не съм си подавала навън, освен в събота - ходихме с ММ до гробищата да запалим свещичка на баба му, че ѝ беше годишнина, ей намръзнах се бая, а беше за малко! Нямаше други ентусиасти като нас, нормално
Ама поне малко се развеях де, че само вкъщи с бебето...Сега едната ми баба е при нас, добре поне, че нея не я мисля с тя дърва в тоя студ и сняг какви ще ги върши, хукнала е да си ходи, ама ще седи докато мине големият студ, няма къде да ходи
На мен досега най-гадна и тежка ми беше миналата зима. Тогава ММ още обикаляше баба си и поне веднъж в седмицата оставах сама вкъщи, нямаше как да ходя при нашите понеже заека си беше при мен. Имахме някакъв проблем с инсталацията (това лято ММ сменя всичко) и често ни спираше тока, пък и като цяло в квартала не е добре електропреносната мрежа и си има проблеми, та цяла зима беше борба с бушони/котлето...пък и понякога си ме и дострашаваше самичка. Помня една вечер имаше много силен вятър, ей умрях от страх, че някаква ламарина се трескаше някъде, пък мен ми се струваше, че по вратата се хлопа, та ММ дотърча набързо
Бях и бременна тогава, та явно комбинация от доста неща ми се е натрупала...Освен това още бяхме в ремонти, малко преди да ни направят кухнята, имахме мивка само в банята, и долу на етажа на едно бюро си бях наредила мултикукъра и разни неща за готвене, та беше едно пренасяне на чинии нагоре-надолу
Живеехме основно в спалнята, там спим, ядем, гледаме ТВ...красота
Ама на нас ни беше влюбено, младоженско и забавно въпреки всичко
2011-2012 зимата съшо я помня, това ни беше първата зима с ММ
Доведе ме в най-дълбокия сняг и студ за първи път тук на село да му видя къщата
Пък аз не знам къде съм си мислела, че отивам, ма се бях барнала с едни велурени ботушки и едно палто да съм модерна, в резултат яко се намръзнах! Нашият селски автобус тогава минаваше през час по разписание и по закона на Мърфи го чакахме почти толкова
По чудо после нямаше болни. Пък къщата студена, не се отоплява, той взел една духалка, пуснахме си я в спалнята, тя духа, духа цял ден не може да се стопли...та си се свирахме под завивките...идилия
Все ми вика, ей не вярвах, че след това приключение ще искаш още да се омъжиш за мен
Май се събуди алармата
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #222 -:
януари 09, 2017, 12:59:18 »
Магазинът е в Драгалевци от към Симеоново. В близост до Проя (ресторанта) и хотел Перла. Ако се вдижиш от Симеоново към Драгалевци посока, вляво се пада. Точно до къщата на Илия Павлов, ако я знаеш.. На мен ми направи впечатление че е яко заградена и с много кубета някакви, викам на Илиян какво е това извращение, а той ми обясни, че са Сараите на Илия Павлов
Правят и доставки по домовете, но по-якото е, че е супер зареден. Всичко имаше и можеше да се снабдим от там с всички неща, вместо да обикаляме здраво, дори кокосово масло беше най-евтино там, ние го купихме за 13лв, същата разфасовка в ДМ беше 11, там 8лв, ама ние си бяхме купили вече
Не знам как се казваше, ако още не се сещаш, мога да го питам довечера, той знае със сигурност.
Активен
Feribotka
«
Отговор #223 -:
януари 09, 2017, 13:06:43 »
Май се сещам, ако не - ММ със сигурност ще знае, благодаря
Ама вие яко обиколки за тия продукти
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #224 -:
януари 09, 2017, 13:11:38 »
Тоя веган кейк трябва страхотен да е станал.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...