Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 01:54:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 58   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нов Януари, ново начало :)  (Прочетена 207622 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #195 -: януари 08, 2017, 10:51:10 »

Назимих се, стига ми толкова. Искам да е октомври или поне април, ама вечно Wink
Един интересен поглед, не по отношение на "да бъдеш или да не бъдеш майка", а за това, че всеки има нужда от платена почивка за творческо вдъхновение и промяна. Хич няма да е зле, ако има право на 4 месеца платен отпуск на всеки 10 години трудов стаж crazy Като ще стана един синдикатен лидер, да развея знамето и да поведа народа crazy Wink smoke
http://www.obekti.bg/chovek/az-sm-na-29-bez-deca-i-toku-shcho-minah-procedura-po-sterilizaciya
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: януари 08, 2017, 12:41:49 »

Абсолютно съм "за" *THUMBS

За Свекърва синдикален лидер също  good Wink
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: януари 09, 2017, 08:25:17 »

Добро утро smile

Бях на косъм от това да не дойда на работа, но навън е далееееч по-добре от събота, когато за последно си подадох носа навън  girl_wink

В цял Младост в събота не можах да намеря тъпото какаово масло, то не беше ХИТ, ДМ, Кауфланд, Билла, Лидл.. Ей голямо търсене, ама бях купила всички други съставки вече и като се запънах.. Добре, че имам умен мъж, който обикаля и знае цяла София, та се сети за някакъв супер зареден магазин в Драгалевци, отидохме и намерихме  crazy

Правих сладкиша/торта, като само основата, която пише да е само от смлени орехи, ми е доста ронлива и следващия път ще сложа малко разтопено кокосово масло, за да стане като основа на чийзкейк. Супер е вкусна потвърждавам и аз, която дори не съм фенка на фурми  good

Махнахме украсата и сега без елхата ми е някак празно  sad heart

Целувки и успешна седмица на всички  give_rose

ЕДИТ: Кумата ми днес ще се регистрита във форума и я чакам и тук.. То било много празно в тези сватбените теми бе  shok
« Последна редакция: януари 09, 2017, 08:42:55 от alexandrova_90 » Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: януари 09, 2017, 08:45:18 »

Добро утро! Coffe

И ние свалихме коледната украса и на мен ми е празно, но честно казано вече имах желания да я махнем. Все пак я сложихме в края на ноември, а и скоро ще мисля някаква украса за Рд, така че ще попълним празнините Wink

Не съм спала цяла седмица, Сами прекара ужасен вирус(и още не е напълно здрав), въобще не знам какво е това да спиш повече от час без да се будиш.
Лошото е, че и половинката се разболя и съвсем по мъжки се тръшна здраво.
Единствено се моля аз да оцелея и да не се разболявам, което е малко вероятно, че иначе ще бъде много кофти рожден ден.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #199 -: януари 09, 2017, 09:20:04 »

Добро утро от ледения (гр)ад!
Тук заслужава да кандидатстваме за Европейска столица на глупавото управление. В петък опесъчаваха улиците. Събота и неделя - нищо! Ама нищо! Една циганка нямаше по улиците да рине сняг. Цяло лято ми се подпират по метлите, а сега нямало как да ги извадят да работят. Ще вземат се прекършат! Днес всичко е лед! Няма къде да се стъпи, няма разчистени тротоари, където да се върви. Разринали са по 2 квадрата около спирките и това е. diablo Сутринта малката се разрева от безсилие да върви по улиците. Днес аз я водих, защото нямаше кой друг. Имах чувство, че съм била на фитнес - болят ме ръцете, където я държах и дърпах. Около градината няма нито една разчистена плочка. В Пловдив повечето ясли и градини са по малки улици и не се чисти с приоритет. Защо ли?
Без кола съм днес, защото не бях сигурна дали ще има къде да паркирам около работа. Снегорин тук не влиза по начало, а по тротоарите се върви на метър височина - така се е набил снегът, че все едно има огромен бордюр. Трябва да ходя да си взимам изследвания. Как ще успея преди сряда - акълът не ми го побира girl_impossible
Вчера пристигна най-малкият братовчед, защото му започнаха лекциите. Много ми е хубаво, когато се виждаме smile Снощи направихме една бърза среща на вечеря, но не го броя за официално.
И ние махнахме елхата. По принцип винаги махаме украсата след Ѝвановден. И двамата ми дядовци, както и едната баба, бяха именници на този ден. Винаги сме махали елхата след техния празник и така си остана и до днес - нищо, че вече всички те не са между нас. Иска ми се да си останат в паметта ми, както и празничното настроение в този ден, нещо като продължение на традицията от преди години.
Тони, тези месеци са най-празни от към сватбени емоции. Всяка година се размърдват нещата след февруари-март. Рядко има априлски сватби тук във форума.
Мари, бързо оздравяване на мъжете вкъщи! Дано те подмине теб! Аз така треперих две седмици...
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: януари 09, 2017, 09:39:57 »

Мари, бързо да минава на мъжете и да те подмине теб!  heart

Али
, и аз в събота ревнах. Бях с колата, трябваше да отида на маникюр, ММ към 9ч като тръгнал за работа ми изчистил колата, подгрял я.. Но имаше наново малко скреж.. Беше -15 с ужасен вятър и режеше ужас. Стоях навън за 7-8 минути и като влязох в колата просто се разревах.. Нямам идея защо, ама от безпомощност и яд, че нищо не мога да направя. Малкият ми пръст повече от 1 час не можех да го движа на никъде  shok crazy
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: януари 09, 2017, 09:45:45 »

Добро утро от снежен Плевен, тук е мнооого сняг, лед на места и добре че вятъра вчера спря.Аз съм свикнала на зимен Плевен, може би защото при нас всяка зима има такива снегове и ледове, това което на вас ви е гадно, за мен е нещо нормално.Тротоари почистени ще видя като се разтопи снега, макар че пред някои входове и магазини собствениците си бяха почистили, но където трябва да мине общината няма шанс.Улиците са орта будала, както се казва.Има идеално изчистени улици има и такива дето са на лед.Вчера се пързаляхме по една такава главна улица.Беше леко страшно.Тук продължава да вали, красиво е и е студено smile Ама то за това е зима.
В събота с дребната ходихме на пързалката, беше мнооого доволна и щастлива.Голям кеф и беше на малката.Намръзна, напързаля се, хвърля се в снега да прави снимки.И ние с Мерал се попързаляхме с нея.
Вчера излизахме за много малко, че вятъра беше режещ.Днес пак сме на пързалката.

Али, Моника минаваше през всички големи преспи по път от и за яслата.Но аз и взех един гащеризон от Лидл за дъжд, под него я обличам дебело и я пускам да се бори сама.Хем е доволна, хем се изморява.

Мари, добре сте махнали украсата и аз го планирам това.Дано скоро всички оздравеете в къщи и да те подмине теб тоя път!

Усмихнат ден ви пожелавам!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: януари 09, 2017, 09:51:05 »

Маги, то и тук днес се живее и си е супер приятна зима, -12 градуса и вали сняг, ама за вятъра говорим. На телефона ми показваше -15, чувства се като -27  angry
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #203 -: януари 09, 2017, 09:55:34 »

Тони, то аз имах приключение още от петък. Шефът ме позадържа уж малко, ама вече времето скрипна и хич не беше онова меко валежно... Макар да ми бяха мазани уплътненията на вратите, едва отворих. И после стана веселото - ключалката замръзна и вратата нямаше затваряне. Е, идеше ми да ревна! insane Няма как по ледени коловози да карам с една ръка, а с другата да държа вратата. Хубаво, че в багажника има всичко тип "Беър Грилс", та намерих една парашутна връзка. Сигурно имам към 50 м от тях crazy Вързах двете врати и оправай се! Купонът продължи, защото датчикът за включени фарове пищя почти през целия път, че вратата е отворена и съм "забравила" фаровете включени. Само си изключих плафона над главата да не ми блести в огледалата. Успях да затворя вратата почти вече до нас.
Вечерта бяхме на гости в свекърите. ММ кара, аз държах юздата LAUGHTER Пък и те нали са наблизо - докато се отопли купето и се оправи ключалката, ММ дрема долу пред блока. В събота пак така - до едни приятели на гости като ходихме. Много ми се смяха - защо ми били мигачи - съответно лява ръка, да съм натискала паникбутона (аварийките) и да си държа вратата... Те пък имали приключение със замръзнал съединител на колата. Абе тия хора по по-северните държави как се оправят?!

Маги, то тук вече и преспи почти няма - всичко е отъпкано. girl_impossible Иначе и аз предпочитам да газя на сигурно в снега.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #204 -: януари 09, 2017, 10:05:50 »

Добро утро!

Виждам всички сте мрън мрън от снежната обстановка! Аз не разбирам какво му е различното от предни години... поне в София това си е редовно, миналата година цяла седмица беше затрупано със сняг в София и беше -15... спомням си много добре понеже само с раничката можех да ида до магазина.И предни години е имало откъснати от света села, градове, ама май този път много шум се вдигна, ама на бас че до догодина ще го забравите.

Свекърва благодаря за пожеланията! Ние вчера се прибрахме, и бяхме много наплашени но или на места не беше валяло или беше почистено до перфектност. Струма (магистралата) беше направо облизана, явно с някакава химикалия беше минавано, асфалта беше чак бял ( ама не от сняг lol

Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: януари 09, 2017, 10:11:53 »

Аааааа Булче, аз не мрънкам.Напротив много съм доволна даже от снега.Аз обичам зимата.И точно обстановката е нормална за зимата.Аз нали в пътното съм работила, ми зима е, вее вятър, какво да се прави!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: януари 09, 2017, 10:13:49 »

Обичам зимата и снегът, но не и студ в комбинация с вятър. Аз такъв вятър в София, 4-та година живеем тук, не съм виждала. Беше по-зле от Варненския вятър  nea
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #207 -: януари 09, 2017, 10:17:38 »

Маги точно си помислих че само ти не мърмориш хехех

Тониии душа пропуснала си зимата на 2011/2012 та... тогава щеше да се мре, ти не си виждала студено и сняг, не да ревеш ми ти иде под колата да легнеш. Аз така пропаднах в една дупка, 4 човека ме дърпаха, едвам я изкарахме колата и на тръгване пропаднахме в друга, беше пълен ад! Лилянчето Павлова тая вечер се беше качила да се бие с един в снегорина... то не беше живот, имаше сняг чак до април...
« Последна редакция: януари 09, 2017, 10:19:38 от bulche91 » Активен
marta_kalpazanka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 610

« Отговор #208 -: януари 09, 2017, 10:33:55 »

Добър ден и от мен!

Аз обичам сняг, но този вятър... nea. Имам синдром на Райно и зимата , като ми замръзнат ръцете, нямам чувствителност и не мога да сложа на децата ръкавиците като има паднат  angry

Иначе 2011/2012  си спомням , че имаше сняг , носила съм Ива на ръце, защото количката не вървеше  в снега, а ходихме да си взимаме кухнята и да се разходим всеки ден.Тя в снега не искаше да стъпи.Но не си спомням толкова да ми е било студено.

Ние вчера пуснахме още една печка в хола , защото не можеше да стигне 20 градуса.

Иначе в събота като излязохме да играят и те много дивяха, но такъв вятър излезе, че Ива се разпищя че не може да диша  angry и се прибрахме.

Сега ще пазим къщата , ако не се затопли малко че незнам Явор както  мръзне как да го изкарам.

Котката седи до тръбите в банята и се топли  tease

Мари, дано бързо се оправят мъжете и теб да те подмине.

Булче  shok много чиста магистрала.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: януари 09, 2017, 10:37:17 »

Да и мен ме учуди, Булче, с магистралата. Колегата ми търси, как майка му да стигне до Кюстендил, защото всички пътища са затворени и автобусите не изпълняват никакви маршрути от няколко дни.. Жената е свършила хапчетата си и няма как да си купи нови  sad Пък е в района, защо не са почистили още, ако ситуацията на магистрала е Ок..  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 58   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: