Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 01:52:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Нов Януари, ново начало :)
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
58
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нов Януари, ново начало :) (Прочетена 207616 пъти)
pandapanda
Баш Майстор
Re:Нов Януари, ново начало :)
«
Отговор #180 -:
януари 06, 2017, 14:39:08 »
Здравейте
Навън вали снях, а ние гледаме Замръзналото кралство Let it go, let it go ....
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #181 -:
януари 06, 2017, 15:00:20 »
Привет!
При нас пък пече та се къса, нищо че е -8 градуса....
Лоли
, малката принцеса ти е взела страхът, ти май реши, че до 18 ще е все така
Няма страшно, после даже няма да си го спомнят това ревливо време.
Не разбирам хората какво толкова се шашкат с този сняг и въобще със зимата, ами то си беше нещо нормално преди години, откога стана такъв голям проблем
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #182 -:
януари 06, 2017, 15:18:38 »
Много ми е красиво.. Не спира да вали.. Като си затръгвам ще е проблем сигурно, че е изчистено само по улиците, ама нищо
Видях снимка във фейсбук на Бубето от Топеницата... Премръзнах само от снимката
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #183 -:
януари 06, 2017, 15:27:38 »
Проблем е, че никой не се отнася към зимата така, както преди години. Няма лопати за ринене на сняг, няма предпазни мрежи за навявания по пътищата, няма и техника. Абе един пикльо тръгнал към Пампорово, нито гумите му гуми, нито въже има в колата, самият той с неподходящи обувки и облекло и всичко това въпреки многократните напомняния. И пищи да го спасяват
.
Аз по себе си съдя
. Преди винаги си проверявах как ми са зимните обувки за сняг, имах разни импрегниращи гелове, поне три чифта дебели чорапи, шапка за сух и мокър студ, няколко чифта ръкавици и шалове в пълна готовност. Сега нищо не бях приготвила, лежах си на кълката, че зная къде е и ще го извадя при нужда. Е да, ама вчера видях, че ми се е пукнала обувката по дължина на стъпалото и сега снегът ме изненадА, естествено.
Почти съм сигурна, че в неделя вече ще почнат да надават вой кметовете точно по тези села, дето са нашите мухли, че сме ги оставили хората без хляб и продукти от първа необходимост.
Тони,
ама тя се смее щастливо. И как и се е опнала мократа блузка, буди мъжкото в мен
«
Последна редакция: януари 06, 2017, 15:31:29 от svekarva
»
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #184 -:
януари 06, 2017, 15:30:52 »
Медиите ни създават паника със снега. Като се повтаря по всяка телевизия по 100 пъти на ден че ще е студено, че ще вали много сняг, предупреждения да не напускаме домовете и почваме да вярваме че идва апокалипсис... една приятелка беше работила в един известен вестник, и от скука в многото почивни дни преди години са писали статии как хората се изнасят, ще има задръствания и така вече това си е традиция и всеки път новините гърмят по празници...
Активен
svekarva
«
Отговор #185 -:
януари 06, 2017, 15:39:12 »
Хехе и нещо весело от нашия /със Скай/ преател Никола Крумов:
Зимата пак ни изненада
През зимата е студено и има сняг, въпреки че много хора не го вярват. От една седмица телевизии и радиа ни проглушиха за наближаващата тежка обстановка, но чичо Пешо товари двете си деца, жената, балдъзата и поема в най-голямата виелица на гости при леля си, щото не я били виждали 10 дена, а тя си била купила нов 3Д телевизор. Естествено, закъсва в преспите. Идват да го изтеглят. След 100 метра пак е спрял. Сложил е зимни гуми (галоши) само отпред, а на задната ос летни (купени втора употреба преди 8 години). Старото Ауди (иначе е тарикат) не помръдва. Нафтата му замръзва, защото са му досвидели 6 лв. за добавка. Разбира се, е забравил телефона си вкъщи, а този на жена му няма ваучер. Пристигат от телевизията и го питат по какви причини е тръгнал в тоя снежен ураган, а нашият човек псува държавата и вика, че нямал мляко за детето (сякаш пожарникарите трябва да мъкнат и по една дойка със себе си). Цигари си е взел (даже резервни), но нито хапка ‘леб или вода. Извличат ги до крайпътно заведение – сега и пари ще трябва да дава. Спомням си една вечер в казармата. Бях ППЗ с едно момче от Велико Търново. Зима, студ, ние обикаляме поделението. Вятър остър на меч, снежинки като звездичките на нинджа. Навън е -25 градуса, но се усеща като минус 100. За да се изпикаеш, трябва да се удариш няколко пъти под корема, разбивайки леда в пикочния си мехур. Устните ми са залепнали, сякаш съм изпил две туби „Капчица”, а от очите ми тече ледена киша. Решихме да си запалим огън в един варел. Да, ама вътре имало някакви парцали със смазка и това лумна в небето, тръгвайки по дървените врати на гаража, дето стои самоходната минохвъргачка. Успяхме някак да изгасим всичко със сняг. Сигурно сме единствените огнеборци, предизвикали собствен пожар. Мозъкът не е за всеки! Наздраве!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #186 -:
януари 06, 2017, 15:44:28 »
М да медиите са направо за убиване.Трябва да повтарят, колите да са заредене, задължително с храна и вода, задължително със зимни гуми и вериги, а не да обясняват къде кой е закъсал.И това трябва като слоган да върви.А полицая, като го срещне някой такъв, да му пише акт и да го връща.Щото после тоя струва пари на данъкоплатеца!
Аз имам зимни обувка,шапка, шал и ръкавици, във входа има лопата за риене на сняг, мъжете рият на смени.Ние сме Плевен все пак.Несериозно е някой да ми излезе неподготвен.Не че няма и такива.
Аз излизах на разходка.СЛед малко поемам пак да прибера детето.То ще е най-щастливо от всичко!
Ина, браво, стискам палци и за втория!
Активен
Alichka
«
Отговор #187 -:
януари 06, 2017, 15:47:23 »
Има и друго! В моето детство освен, че валеше много повече сняг, той беше пръхкав. Сега не става за бой с топки, защото климатът се измени и става лед.
Булче, в Русе има моменти, когато забраняват движението по пътищата. Тотално! Нито пеш, нито с кола. Никой не ходи на училище, почти никой - на работа. Така чистят по-лесно и бързо.
Сега са пълни улиците с паркирали коли. Дори и правилно да са - много са! Къде ти тоз снегорин да мине.
По стар обичай българинът не пълни и догоре резервоара, а сипна "за 20 лв". Тръгва на път, ама вериги не знае как се ползват, въже няма, кабели за ток я има, я не..... И е самоуверен до крайност! Дразнят с тръбенето, но по-добре така. Миналата година пак говориха и познайте дали беше разчистено около яслата. Не! Пльоснах се брутално на леда. А масово градини и ясли са по малки улички. Защо общината не ги изчисти?!
Хахаха, другата зима ще кандидатствам за щатна дойка към армията!
Хайде, и от мен палци на Ина.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #188 -:
януари 06, 2017, 15:58:00 »
Искам и аз да гледам мокри блузки.
Нито снега, нито студа ме изненадва, ама това не ми пречи да не ми харесва.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #189 -:
януари 06, 2017, 16:05:30 »
Много ми хареса публикуваното мнение на Свекърва от този човек. 1:1 с моето мнение. За НГ гледах един, как обясняваше, че тръгнал на път със 6-месечното си дете без храна
и закъсал в района на Бургас. Малоумник!! Имаше доблестта да каже поне, че от Гражданска защита са донесли храна за бебето много бързо..
Факт, е че не се почистват малките улички и е гадно, ама как да стане, като има паркирали коли под, над, върху, до и насред улицата
Иначе, като започнат да ми качват снимки на магистралата или главни улици и не е до асфалт изчистено, а то вали и не спира... Еми зима е бе!
Свекървата се обади, че в Силистра-Русе-Разград всички пътища са затворени, но това е нормално за там, предвид навяванията. Отделно каза, че не са на работа, звънели им сутринта, за да кажат, че днес е неработен ден.
Хапвате ли често купешка лютеница
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #190 -:
януари 06, 2017, 17:54:52 »
Здравейте, здравейте! За мен днес беше много вълнуващ ден. До последно не знаех дали ще се престраша да се натопя цялата. После не му мислих много
Ще разкажа и кача снимков материал в сватбената си тема
Иначе аз обичам сняг, харесва ми, че е така наваляло. Не мисля, че положението е бедствено, а че го представят такова, за да си намерят извинение улиците да не са почистени!
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #191 -:
януари 06, 2017, 19:54:09 »
Бубе, браво
и аз само като видях снимката ми стана студено,,,,брррррр..Но пък изглеждате много щастливи.
И на мен много ми допадна мнението публикувано от Свекърва.Добре се посмях.Аз днес излизах,,,,ама как излизах,тоя човек със статията,ако ме беше видял още една щеше да напише със сигурност.Ма имам оправдание-тук никога не вали сняг,,,,,последно бях дете ,когато валя толкова.Поради тази причина нямам нито зимен шал,нито ръкавици,,имам една шапка само и тя е повече за стайлинг.За това днес добре премръзнах,с летните ми адидаски и клинчето,чудноооо.Щом не се пребих някъде пак съм добре.Ако така продължава това време ще се наложи да пазарувам
Мари,вярно е...Аз до сега не знаех,че майчинството има и друга страна
днес пяхме,гукахме,цял ден смях и веселие.Така ако е, дума няма да кажа
Дано само не е временно затишие преди буря.
А,да ,,,,щях да забравя,тъкмо се клатушках леко към колата и на тротоара две девойки карат ски
,за малко да падна,на следващата наклонена улица си направиха спускане,,,сладурчета
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #192 -:
януари 06, 2017, 23:01:53 »
Ски не знам, ама снегоходки сигурно ще вършат добра работа сега.
Активен
Feribotka
«
Отговор #193 -:
януари 06, 2017, 23:03:11 »
Въх! Много сте писали...ще коментирам каквото запомних на първо четене
Тони
, мога да ти дам контакт на нашия дърводелец, доволни сме, не взима скъпо, само дето понякога се бавят поръчките, ама ние сме от спокойните.
Значииииииии с покупките за вкъщи ние бяхме така в началото, после ММ се отпусна и сега по-лесно ги купуваме. Най-голяма драма беше с желязното легло за спалнята, което тоооооооооолкова много исках, обаче то е САМО 2 метра! Ужас, как ще се хване моя мъж на него, като е с решетка отдолу
Ходихме, гледахме, аз все му обяснявам, че не спи с баш опънати крака, а и е малко под 2 метра, накрая го видяхме намалено и го взехме. Видя, че съм права и вече всичко става веднага и по моя идея.
Телевизорът и аз не държа да е смарт и тн, обаче ММ е маниак. Имаме телевизор с всички възможни екстри, според мен излишно дадени пари, гледаме от време на време 3д филми, ама като цяло няма много голям избор на филми, снимани с 3д камера, на които да можем да се накефим. Иначе познайте в хола какво първо се сложи - телевизорът и колонките за домашното кино
Лоли
направо ме разби с нейния мъж
Киви
, да се оправяте, нещо много се проточи вашето боледуване
И аз имам една приумица за едната стена в хола, ама не знам дали ще има място за нея...пак трябва да тормозя дърводелеца.
Похвалих ли ви се, че имаме баба на гости (моята) и се занимава понякога с бебка, аз да мога да изчистя, сготвя и тн, че напоследък сме много кисели с тия зъби
Али
, няма ли друг кой да води Мария на детска в тоя сняг и лед, миналата година ММ ме крепеше като стъкло докато бях бременна да не се изтърся...
В наше село е страшен сняг
Добре, че не ни се налага да си показваме нослетата навън.
Активен
svekarva
«
Отговор #194 -:
януари 06, 2017, 23:49:37 »
Леле,
Булче,
забравих одеве... Честита Коледа! Хубаво е да си си вкъщи!
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...