Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 01:52:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 58   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нов Януари, ново начало :)  (Прочетена 207616 пъти)

pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: януари 06, 2017, 14:39:08 »

Здравейте smile

Навън вали снях, а ние гледаме Замръзналото кралство Let it go, let it go ....
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: януари 06, 2017, 15:00:20 »

Привет! smile

При нас пък пече та се къса, нищо че е -8 градуса....

Лоли, малката принцеса ти е взела страхът, ти май реши, че до 18 ще е все така girl_haha
Няма страшно, после даже няма да си го спомнят това ревливо време. good

Не разбирам хората какво толкова се шашкат с този сняг и въобще със зимата, ами то си беше нещо нормално преди години, откога стана такъв голям проблем girl_impossible
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: януари 06, 2017, 15:18:38 »

Много ми е красиво.. Не спира да вали.. Като си затръгвам ще е проблем сигурно, че е изчистено само по улиците, ама нищо  girl_wink

Видях снимка във фейсбук на Бубето от Топеницата... Премръзнах само от снимката  scare2
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #183 -: януари 06, 2017, 15:27:38 »

Проблем е, че никой не се отнася към зимата така, както преди години. Няма лопати за ринене на сняг, няма предпазни мрежи за навявания по пътищата, няма и техника. Абе един пикльо тръгнал към Пампорово, нито гумите му гуми, нито въже има в колата, самият той с неподходящи обувки и облекло и всичко това въпреки многократните напомняния. И пищи да го спасяват beating.
Аз по себе си съдя crazy. Преди винаги си проверявах как ми са зимните обувки за сняг, имах разни импрегниращи гелове, поне три чифта дебели чорапи, шапка за сух и мокър студ, няколко чифта ръкавици и шалове в пълна готовност. Сега нищо не бях приготвила, лежах си на кълката, че зная къде е и ще го извадя при нужда. Е да, ама вчера видях, че ми се е пукнала обувката по дължина на стъпалото и сега снегът ме изненадА, естествено.
Почти съм сигурна, че в неделя вече ще почнат да надават вой кметовете точно по тези села, дето са нашите мухли, че сме ги оставили хората без хляб и продукти от първа необходимост.
Тони, ама тя се смее щастливо. И как и се е опнала мократа блузка, буди мъжкото в мен Wink
« Последна редакция: януари 06, 2017, 15:31:29 от svekarva » Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #184 -: януари 06, 2017, 15:30:52 »

Медиите ни създават паника със снега. Като се повтаря по всяка телевизия по 100 пъти на ден че ще е студено, че ще вали много сняг, предупреждения да не напускаме домовете и почваме да вярваме че идва апокалипсис... една приятелка беше работила в един известен вестник, и от скука в многото почивни дни преди години са писали статии как хората се изнасят, ще има задръствания и така вече това си е традиция и всеки път новините гърмят по празници...
Активен
svekarva

« Отговор #185 -: януари 06, 2017, 15:39:12 »

Хехе и нещо весело от нашия /със Скай/ преател Никола Крумов:
Зимата пак ни изненада

През зимата е студено и има сняг, въпреки че много хора не го вярват. От една седмица телевизии и радиа ни проглушиха за наближаващата тежка обстановка, но чичо Пешо товари двете си деца, жената, балдъзата и поема в най-голямата виелица на гости при леля си, щото не я били виждали 10 дена, а тя си била купила нов 3Д телевизор. Естествено, закъсва в преспите. Идват да го изтеглят. След 100 метра пак е спрял. Сложил е зимни гуми (галоши) само отпред, а на задната ос летни (купени втора употреба преди 8 години). Старото Ауди (иначе е тарикат) не помръдва. Нафтата му замръзва, защото са му досвидели 6 лв. за добавка. Разбира се, е забравил телефона си вкъщи, а този на жена му няма ваучер. Пристигат от телевизията и го питат по какви причини е тръгнал в тоя снежен ураган, а нашият човек псува държавата и вика, че нямал мляко за детето (сякаш пожарникарите трябва да мъкнат и по една дойка със себе си). Цигари си е взел (даже резервни), но нито хапка ‘леб или вода. Извличат ги до крайпътно заведение – сега и пари ще трябва да дава. Спомням си една вечер в казармата. Бях ППЗ с едно момче от Велико Търново. Зима, студ, ние обикаляме поделението. Вятър остър на меч, снежинки като звездичките на нинджа. Навън е -25 градуса, но се усеща като минус 100. За да се изпикаеш, трябва да се удариш няколко пъти под корема, разбивайки леда в пикочния си мехур. Устните ми са залепнали, сякаш съм изпил две туби „Капчица”, а от очите ми тече ледена киша. Решихме да си запалим огън в един варел. Да, ама вътре имало някакви парцали със смазка и това лумна в небето, тръгвайки по дървените врати на гаража, дето стои самоходната минохвъргачка. Успяхме някак да изгасим всичко със сняг. Сигурно сме единствените огнеборци, предизвикали собствен пожар. Мозъкът не е за всеки! Наздраве!
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: януари 06, 2017, 15:44:28 »

М да медиите са направо за убиване.Трябва да повтарят, колите да са заредене, задължително с храна и вода, задължително със зимни гуми и вериги, а не да обясняват къде кой е закъсал.И това трябва като слоган да върви.А полицая, като го срещне някой такъв, да му пише акт и да го връща.Щото после тоя струва пари на данъкоплатеца!

Аз имам зимни обувка,шапка, шал и ръкавици, във входа има лопата за риене на сняг, мъжете рият на смени.Ние сме Плевен все пак.Несериозно е някой да ми излезе неподготвен.Не че няма и такива.

Аз излизах на разходка.СЛед малко поемам пак да прибера детето.То ще е най-щастливо от всичко!

Ина, браво, стискам палци и за втория!
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #187 -: януари 06, 2017, 15:47:23 »

Има и друго! В моето детство освен, че валеше много повече сняг, той беше пръхкав. Сега не става за бой с топки, защото климатът се измени и става лед.
Булче, в Русе има моменти, когато забраняват движението по пътищата. Тотално! Нито пеш, нито с кола. Никой не ходи на училище, почти никой - на работа. Така чистят по-лесно и бързо.
Сега са пълни улиците с паркирали коли. Дори и правилно да са - много са! Къде ти тоз снегорин да мине.
По стар обичай българинът не пълни и догоре резервоара, а сипна "за 20 лв". Тръгва на път, ама вериги не знае как се ползват, въже няма, кабели за ток я има, я не..... И е самоуверен до крайност! Дразнят с тръбенето, но по-добре така. Миналата година пак говориха и познайте дали беше разчистено около яслата. Не! Пльоснах се брутално на леда. А масово градини и ясли са по малки улички. Защо общината не ги изчисти?!
Хахаха, другата зима ще кандидатствам за щатна дойка към армията!
Хайде, и от мен палци на Ина.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: януари 06, 2017, 15:58:00 »

Искам и аз да гледам мокри блузки.  blush
Нито снега, нито студа ме изненадва, ама това не ми пречи да не ми харесва.  girl_wink
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: януари 06, 2017, 16:05:30 »

Много ми хареса публикуваното мнение на Свекърва от този човек. 1:1 с моето мнение. За НГ гледах един, как обясняваше, че тръгнал на път със 6-месечното си дете без храна  shok и закъсал в района на Бургас. Малоумник!! Имаше доблестта да каже поне, че от Гражданска защита са донесли храна за бебето много бързо..  crazy

Факт, е че не се почистват малките улички и е гадно, ама как да стане, като има паркирали коли под, над, върху, до и насред улицата  sad Иначе, като започнат да ми качват снимки на магистралата или главни улици и не е до асфалт изчистено, а то вали и не спира... Еми зима е бе!  huhhuh.gif

Свекървата се обади, че в Силистра-Русе-Разград всички пътища са затворени, но това е нормално за там, предвид навяванията. Отделно каза, че не са на работа, звънели им сутринта, за да кажат, че днес е неработен ден.  pardon

Хапвате ли често купешка лютеница  funnytooth
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: януари 06, 2017, 17:54:52 »

Здравейте, здравейте! За мен днес беше много вълнуващ ден. До последно не знаех дали ще се престраша да се натопя цялата. После не му мислих много  tease

Ще разкажа и кача снимков материал в сватбената си тема  blum

Иначе аз обичам сняг, харесва ми, че е така наваляло. Не мисля, че положението е бедствено, а че го представят такова, за да си намерят извинение улиците да не са почистени!
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: януари 06, 2017, 19:54:09 »

Бубе, браво  smile и аз само като видях снимката ми стана студено,,,,брррррр..Но пък изглеждате много щастливи.
  И на мен много ми допадна мнението публикувано от  Свекърва.Добре се посмях.Аз днес излизах,,,,ама как излизах,тоя човек със статията,ако ме беше видял още една щеше да напише със сигурност.Ма имам оправдание-тук никога не вали сняг,,,,,последно бях дете ,когато валя толкова.Поради тази причина нямам нито зимен шал,нито ръкавици,,имам една шапка само и тя е повече за стайлинг.За това днес добре премръзнах,с летните ми  адидаски и клинчето,чудноооо.Щом не се пребих някъде пак съм добре.Ако така продължава това време ще се наложи да пазарувам Wink
  Мари,вярно е...Аз  до сега не знаех,че майчинството има и друга страна Wink днес пяхме,гукахме,цял ден смях и веселие.Така ако е, дума няма да кажа  pleasantry Дано само не е временно затишие преди буря.
   А,да ,,,,щях да забравя,тъкмо се клатушках леко към колата  и на тротоара две девойки карат ски shok shok shok  ,за малко да падна,на следващата наклонена улица си направиха спускане,,,сладурчета smile
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: януари 06, 2017, 23:01:53 »

Ски не знам, ама снегоходки сигурно ще вършат добра работа сега.  girl_wink
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #193 -: януари 06, 2017, 23:03:11 »

Въх! Много сте писали...ще коментирам каквото запомних на първо четене  pardon
Тони, мога да ти дам контакт на нашия дърводелец, доволни сме, не взима скъпо, само дето понякога се бавят поръчките, ама ние сме от спокойните.
Значииииииии с покупките за вкъщи ние бяхме така в началото, после ММ се отпусна и сега по-лесно ги купуваме. Най-голяма драма беше с желязното легло за спалнята, което тоооооооооолкова много исках, обаче то е САМО 2 метра! Ужас, как ще се хване моя мъж на него, като е с решетка отдолу  crazy Ходихме, гледахме, аз все му обяснявам, че не спи с баш опънати крака, а и е малко под 2 метра, накрая го видяхме намалено и го взехме. Видя, че съм права и вече всичко става веднага и по моя идея.
Телевизорът и аз не държа да е смарт и тн, обаче ММ е маниак. Имаме телевизор с всички възможни екстри, според мен излишно дадени пари, гледаме от време на време 3д филми, ама като цяло няма много голям избор на филми, снимани с 3д камера, на които да можем да се накефим. Иначе познайте в хола какво първо се сложи - телевизорът и колонките за домашното кино  Girl_hide Лоли направо ме разби с нейния мъж lol
Киви, да се оправяте, нещо много се проточи вашето боледуване sad
И аз имам една приумица за едната стена в хола, ама не знам дали ще има място за нея...пак трябва да тормозя дърводелеца.
Похвалих ли ви се, че имаме баба на гости (моята) и се занимава понякога с бебка, аз да мога да изчистя, сготвя и тн, че напоследък сме много кисели с тия зъби  nea
Али, няма ли друг кой да води Мария на детска в тоя сняг и лед, миналата година ММ ме крепеше като стъкло докато бях бременна да не се изтърся...
В наше село е страшен сняг  girl_impossible Добре, че не ни се налага да си показваме нослетата навън.
Активен
svekarva

« Отговор #194 -: януари 06, 2017, 23:49:37 »

Леле, Булче, забравих одеве... Честита Коледа! Хубаво е да си си вкъщи! heart
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 58   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: