Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 22:58:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 58   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нов Януари, ново начало :)  (Прочетена 207012 пъти)

Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 05, 2017, 11:58:21 »

Marri, аз винаги съм искала да спазя този обичай. Много момичета като малки са си мечтали за сватба, аз никога не съм, преди да се сгодя. Но за къпането в реката съм мислела още като дете.

Майка ми разказва, че в годината, когато са се къпали те, е било -20 C и оттогава не е било толкова. Сега и за нас го предвиждат поне -15 C. Ще видим.

Имам куп инструкции - с малко дрехи да вляза, да съм пила преди и след това (алкохол), след това под душа направо с дрехите и да започна със студена вода, като постепенно пускам по-топла.

По принцип трябва да съм облечена с носия, ама май само със забрадка ще се задоволя.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 05, 2017, 12:01:06 »

Бубе, кураж и искам много снимки!

Винаги съм искала да участвам в "мъжкото" хоро в Калофер, но дори не съм го гледала на живо!  sad

Хипохондрията ми, обаче не ми би позволила.. Само като си го представям и в областта на яйчниците ме побиват тръпки и иглички  crazy pardon
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 05, 2017, 12:01:48 »

Бубе, много интересна традиция, ще чакам да пишеш как е било.

Ина, аз имам таблет, колкото да чета форума и да пиша тук там.Моята връзка със света.Но щом Моника започна да разбира го спрях и него.Компа включвам като спи ако имам работа.ТВ-о може да не се сетя да го пусна до вечерта.Тогава като спи малката може някое филмче да пусна.Но сега открих един канал в ютуба с много хубаво разказани приказки.И тя е много впечатлена.Пускам и ги вечер да се успокои, като е превъзбудена.Сега слуша Рапунцел, преди това беше Червената шапчица.
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 05, 2017, 12:02:34 »

Като е подготвен човек е друго  good

Пил ами,  кой ще влезе иначе,  алкохолът е голяма сила  blum(шегувам се разбира се )
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #124 -: януари 05, 2017, 12:21:03 »

Маги, като писа за песнички, та да те попитам. От декември ми излиза във ФБ диска с детски песнички Маргаритка, основно дело на Вики от Мастило. Аз нямам нужната музикална култура да преценя нивото и дали е удачно направен и ми е нужно мнение. Бабата на Амели 2 заминава за Германия и бих изпратила по нея нещо такова. Притеснява ме само, че там все са музикални, свирили са на разни инструменти и да не взема да се изложа с избора. blush
Бубе, аз съм присъствала на такова нещо и съм отвратена. Не мога да понасям пияни жени, то са крясъци, то са писъци и истерии.  nea Уважавам хората, които се подготвят за ваденето на кръста по Йордановден месеци преди това и се закаляват. Ако никога не си пила повече, като нищо това да е по- опасно и от потапянето във вода. Ама щом си решила, внимавай да не те хванат за мис "Мокра", че с този хубав бюст, чак на мен ми се иска да те видя с прилепнала дреха Wink heart
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 05, 2017, 12:29:37 »

Ee, за пиене имам предвид една глътка преди самото къпане, а не да съм се почерпила порядъчно преди това  blum
Бях решила да се подготвям и аз като се калявам, но до тази седмица не знаехме, че наистина ще осъществим ритуала, защото милото започна работа на ново място от вторник и си мислехме, че няма да го пуснат. Оказаха се обаче много разбрани  good

Мислях си и за мократа фланелка, дано не стана за резил  tease
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #126 -: януари 05, 2017, 12:35:54 »

Привет и за много години! Нас грипа не ни е пускал от преди Коледа, чета ви така  cray cray cray cray cray .... и се надявам на по-добри времена.
Включвам се за да отговоря на Свекърва за диска, ние го взехме и го слушаме в колата. Змей като пропя мила моя мамо.... лелее... не ми стига хрема, ами и той така да ме разчуства  cray cray cray cray cray. Много е приятен, има мисля 11-12 песни и после още толкова тип караоке, ти пееш и има записан глас само на припевите. Има и книжка с текстове, няма да сбъркаш с такъв подарък според мен.
Лолииии, евала... като ще ти се носи слава на люта македонка, поне да се знае за какво.
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 05, 2017, 12:38:41 »

Свекърва, Киви е писала диска не е лош.Наши певци пеят детски песнички.Много е приятен.Самата Вики, пее една или две песни(слава Богу), хич не я харесвам нея.Малко измислена певица ми е.За децата е голяма радост тоя диск.

Бубе, винце малко да бих препоръчала, всеки силен алкохол, спиртен не е препоръчителен когато ще се излагаш на голям студ.

Киви, дано оздравеете бързо.Ужасен е новия грип, ужасен!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 05, 2017, 13:01:03 »

Киви, още ли sad Хайде да се маха вече!

Какъв е този диск, да взема да купя на моята Алена.. Тя освен на песнички, на нищо друго не се радва  sad heart heart heart
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #129 -: януари 05, 2017, 13:09:19 »

Значи го купувам и го пращам give_rose Амелито е малка още, но да слуша smile
Имам чувството, че бацилите се загнездват някъде, траят си, угояват се и след два- три дни избухват наново, в няколко цикъла. Таман решиш, че си здрав и той пак те гътва. Аз както смятах да се възползвам от идването на леля ми днес и да излезна като за последно преди снежните виелици, от сутринта ме блъска глава, носът ми капе без да дава индикация за нещо и очите ми сълзят. Ако ми текнат и лиги, ставам като показно за олигофрен. Единственото хубаво нещо е, че гласът ми от никакъв стана секси дрезгав nea

П.П. Тони, то е цял проект.
http://www.bgradio.bg/article/margaritka-s-lyubov-za-detsata
« Последна редакция: януари 05, 2017, 13:15:50 от svekarva » Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 05, 2017, 13:34:38 »

Привет, привет smile
Малчо най-накрая заспа и имам малко време да ви изчета.
И ние имаме диска с детски песнички - на мен също ми харесва, пускам го в колата и не мога да преценя дали на Иван му харесва (по принцип е спокоен в колата и не е нужно да го успокоява, а и още му е рано да припява Wink), но аз си припявам smile

Тони, според мен няма да излезе евтино този шкаф. Няма да е 1000лв, но 700 - 800 лв нищо чудно да ви поискат.

Бубе, много смело начинание  Bravo После да разкажеш.

Днес нещо ме е хванала кулинарната вълна и направо съм фурия smile ММ като се прибере направо няма да повярва  girl_wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 05, 2017, 13:41:05 »

Писах на моята приятелка, ама нямала СД да й го пуска.  nea

Прага ми на болка за "секцията" е 1000лв  funnytooth
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #132 -: януари 05, 2017, 13:52:14 »

.....Компа включвам като спи ако имам работа.ТВ-о може да не се сетя да го пусна до вечерта.Тогава като спи малката може някое филмче да пусна.

Ина, това описва много добре моето поведение. На мен работата ми е свързана с компютър - цял ден съм пред екрана. Имало е случаи да се прибера и да трябва да свърша нещо на домашния. Ами не ми се подхваща! pardon Отделно гледаме да минимализираме гледането на ТВ, компютъра, таблета, екрана като цяло и за нас, и за малката. Когато излязоха смарт телевизорите имаше огромна разлика в цената. Ние си купихме просто телевизор - хубаво качество на картината, USB и още няколко функции. 3Д-то сме го ползвали 2-3 пъти сигурно. Не е като на кино, а и тегленето на торенти ми е досадно.
Деверът е много ЗА техника последен писък. Те живееха на квартира, караха пробита от ръжда кола и той си купи с премия от работата телефон на стойността на едната наша кола crazy Приоритети! За човек със семейство ми е странно. Та той много ни умърмори света защо аджеба баш такова нещо си купуваме. Отговор - защото такива са ни нуждите. В тях е като в интернет зала от 90-те. Обаче какво отражение има това върху детето... Направо не ми се подхваща тая тема, че тия дни племенникът е пред очите ми и виждам потресаващи неща. В случая има косвено влияние върху липсата на достатъчно време за възпитанието и отглеждането му.
Отделно никога не се знае тази техника дали ще се задържи чисто технически много дълго време. Справка единия тип видеокасети навремето - тях не ги помня, само големите знам. Друга справка - плазмите. Много бързо бяха изместени. Та даваш една кошница пари и защо?! Наши приятели пък много държаха на интернета на телевизора. Но ние съзнателно не искаме Мария да стои пред екрана. Да, най-лесно е. Обаче имам просто друго виждане за детството. Ние също сме стояли пред телевизионни игри, но тогава искаш - не искаш трябваше да се спират от време на време. Адаптерът се нагряваше до червено и осъзнато пазехме игрите от разваляне. Пускам й рядко клипчета с песни, предпочитам даже аудио, пускам и отбрани детски. Но масовката в интернет не ми е по вкуса.

Тони, понякога дървото е по-евтино от МДФ Wink Зависи от производител на плоскостта, зависи дали е лак, дали е по заявка и тн. Има и една друга тънкост - свекър ми например има много добър поглед и отделно математиката му тича. Той може да калкулира как да има  най-малко отпадъци от даден проект. Това е важно, защото ти купуваш една плоскост, така както купуваш плат на метър. После се режи, крои и хвърляш една част, която си платил. Та е важно да попаднеш на човек с математически способности. Има и друг чалъм - там, където не се виждат плоскостите, се ползва по-евтин материал. Например да не е в основния цвят или пък да е обикновена плоскост, а не лак...

Бубе, ще чакам да разказваш. За първи път чувам, че жените също влизат по какъвто и да е повод на Йордановден във водата.

Пфу, комшийката имала спешна работа. А аз мислех да ме кикимори за довечера nea Ще се мъча сама явно!
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 05, 2017, 14:03:10 »

Злати ми препоръча един човек, Илиян ще се свърже с него. Отделно и нашите във Враца ще питат един техен познат и ще съберем оферти. Не е бърза работа, само че като искам нещо, го искам сега и на момента.. С търпението не сме много близки  pardon та да видим...  huhhuh.gif

Имам толкова фактура, а така ме мързи и ми се спи.. Всеки втори пост е мой  crazy Навън вали прекрасен снежец..  heart
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 05, 2017, 14:07:27 »

Добър ден!

Ние покрай болестта на Алекс така сме се зазимили, че не сме излизали не знам от кога (освен до нашите). Сега нали и аз съм сополива отновоо... huhhuh.gif
Не знам колко е студено дори. То и да изляза на терасата нищо няма да разбера.

Лоли, много ме изкефи.  good Е, така се прави.
Ние с Влади мислим и премисляме, и мислим...100 години, докато вземем решение. А така се радвам на хора, които не умуват много и действат. Иначе като искаме нещо, го искаме сега и на момента.  pardon
Честит ти телевизор.  smile
Нашият единият е смарт, ама толкова и използваме тази екстра. Последно коледни песнички от ю тюб слушахме.

Тони, много ми допада това, което сте намислили. И аз мразя висящи кабели и т.н.

Али, ти и клин за дебели. nea

Ревем ние от студ, ами Фани какво да каже.  blush

Аз ли не мога да се ориентирам нещо, ама къде са песничките? blush
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 58   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: