Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 22:59:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Нов Януари, ново начало :)
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
58
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нов Януари, ново начало :) (Прочетена 207021 пъти)
skylife
Сватбен ШАМАН
Re:Нов Януари, ново начало :)
«
Отговор #90 -:
януари 04, 2017, 17:44:23 »
Цитат на: inaxastra в януари 04, 2017, 17:41:06
И толкова хубаво миришат после....
Да...на студ...и дърва
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #91 -:
януари 04, 2017, 18:09:05 »
Ама кучетата и сега ли спят на терасата? При това положение всичко трябва да е на високо и да не се разнася, че може да сметнат, че им показваш нов вид игра
. Котката в това отношение е по- безопасна - само може да седне в добре изсъхнали и надиплени дрехи и да ги накосми
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #92 -:
януари 04, 2017, 18:27:15 »
Свеки, съвсем нормално е да има много пух във филтъра, всеки път има от всеки вид дрехи. Аз я пълня моята най-вече с чаршафи. Всички наведнъж слагам и са леко влажни. Като са по -малко дрехите си излизат чисто сухи и не са намачкани. Иначе и аз в началото всеки път четях упътване, чудех се , притеснявах се, сега пълна и пускам и не ми пука. Иначе като са простря ни дрехите много по-добре миришат, но ние сме в къща и трябва да излизам на двора чак ,а и децата няма как да оставя и само сушилня ползвам целогодишно. То и сега ми е трудно ,че сушилнята е в избата.
Тони, много добра идея за хоби. Не знам как да помогна. В пловдив има магазин огромен със всякакви части за бижута, много евтини.
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #93 -:
януари 04, 2017, 18:55:25 »
Аз като виден представител на ползвателите на същата марка сушилни, но от по-старата генерация, с опит, да кажа, че си работи сушилнята съвсем нормално,
Свекърва
Не сте я претоварили, съвсем нормално е на тази програма, такава материя и такова количество да се сушат 3+часа.
Първоначално показва времето, предполагаемо, което е заложено. Но не може да се изчисли точно колко влажни ще бъдат дрехите, та да се определи точно време.
Затова задаваш материя и степен на изсушеност, машината следва тези параметри, мери влажност периодично и променя времето, в което се предполага, че трябва да приключи.
Някъде из програмите има вариант да настоиш точен таймер, т.е водещото е времето, слагаш дрехите и определяш кога да приключи машината, а дали ще са сухи или не .... това никой не може да каже, така че можеш да я ползваш тази програма, едва след като натрупаш опит, но и тогава не виждам предимство пред другите програми.
И аз искам дънки, чорапи и стягащи кремове
«
Последна редакция: януари 04, 2017, 18:56:59 от Marri
»
Активен
svekarva
«
Отговор #94 -:
януари 04, 2017, 21:13:46 »
А, значи теб ще питам
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #95 -:
януари 04, 2017, 22:43:11 »
Цитат на: svekarva в януари 04, 2017, 18:09:05
Ама кучетата и сега ли спят на терасата?
Те най- вече сега спят на терасата. Лятото да не са луди в жегата...
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #96 -:
януари 04, 2017, 23:39:35 »
Успях да се добера до лап топа и аз най-накрая
Чудих се кого пропуснах в новогодишното стихче и сега видях-
menyanthe
,,,, Еййй ама съм патица.Както се казва: лошото да те забрави
Ще се поправя на следващия ми поетичен отскок
Аз тези дни съм лоша
Понеже напоследък съм много добра и слушам ММ,та тази седмица му разказах играта.От три месеца сме без диван (както знаете,оплаках се де що мога),супер неудобно.Идват ни гости и сядат наказани на трите ни стол ( три,понеже останалите са в Сф и няма кой да ги изпрати по Еконт,смятай Свекито се сърди и не ги дава,нищо,че Тини ги е платила от лично нейния си несемеен тогава джоб)...без телевизор,без никаква музика,,,само песните на малката.В началото си мълчах,решил е ММ да пести точно сега ок.Но това не са екстри,а необходими неща за бита.Та пести човека,,,,ма на мен ми изкипя накрая и точно ден преди Нова година разгледах всички дивани във всички онлайн магазини и му заявих,че отивам да поръчам диван ,ако иска да идва.След един тих скандал,само с погледи (понеже малката беше будна и в стаята) тръгнахме...Поръчахме дивана,,,ма на мен мира не ми дава за тоя телевизор.И след като в 12;00 ММ реши,че не е толкова важно да става за да си честитим Новата година аз се възнаградих с един 43 инчов хубавец
Full HD,Led ,Smart и все такива чуждици написани след името ,,,,, еййй като ми стана весело на душата,всичкото шампанско на света не може да ми повдигне толкова настроението
А най-хубавата част беше сутринта,като му казах какво съм си поръчала за новогодишен подарък
Ако бяхме анимационни герои,в този момент щяха да му паднат очите ,,хахахахахахх
Та днес ми пристигна подаръка,сега си седя и си го гледам-още е в кашона и съм доволна,,,А ММ утре заминава командировка,,,,добре,че си купих подарък,хем ще си имам компания,хем няма да искам да го удуша на всеки три минутки
Та....важно е понякога да не слушаш никого и да си правиш каквото искаш,пък да става каквото ще...
Най-официално приемам гости
е само дивана да пристигне
Тони
аз преди време си накупих всичко за да си правя бижута,точно след едно влюбване в един супер скъп комплект,,,Доста трудно ми беше с глината,оставях следи от пръсти,не ставаха равни линии,,,абе не беше сполучлив опит,но много се забавлявах.Всичко поръчах от Мартеници Бургас,,така се казва сайта.Има инструменти и всякакви джунджурийки.Сега преди месец пак поръчвах,че се запалих по тези колиета-чокъри.Направих на всички подаръци и се кротнах до другата вълна на вдъхновение
Но в нета има доста клипчета,напишив Ю тюб,,,ще излезнат феноменални идеи.
p.s. Описанието на телевизора много мръснишки мисли навява ,,,хахахаххахах,,,Мистрия такава
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #97 -:
януари 04, 2017, 23:50:44 »
Лоли
, разби ме!
Мога само да ти завиждам за размахът.
Аз съм от послушните
«
Последна редакция: януари 04, 2017, 23:55:09 от Marri
»
Активен
svekarva
«
Отговор #98 -:
януари 05, 2017, 00:01:53 »
Леле, уж наред си беше поне тя
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #99 -:
януари 05, 2017, 00:13:41 »
Никой не е наред в тоя форумммм............никой!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Евала,
Лоли
, сега си доволна и щастлива.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #100 -:
януари 05, 2017, 00:53:54 »
Ей Лоли, направо ми оправи деня. Да взема и аз като теб да направя. Ние сме без столове. Като се пренесохме в новата къща взехме старите столове, които се счупила и вече временно 4 години стоим на градински сгъваеми, което беше добре, докато Ники стана на 3години, защото се катереше нон стоп и си стояха сгънати. Сега вече единият се счупи и другите са се по изкривени и аз от две години търся уж. Проблемът е че искам по-хубави дизайнерски столове. Мъжът ми не иска да дава толкова много пари. Сто пъти ми казва да купя, но аз чакам да ми каже да купя по-хубави. Не искам насила да купувам нищо. Но ще взема да го изненадам и аз като теб. Не че ще каже нещо, но искам и той да го иска.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #101 -:
януари 05, 2017, 09:03:08 »
Добро утро!
Събота и неделя, дано остане време, мисля с това да се занимавам, да проучвам, да гледам клипчета и да поръчвам материали
Лоли,
смях се с тебе, защото преди 4 години, тъкмо се преместихме с Илиян в жилище само двамата.. И идва Коледа, ние имаме някакъв телевизор от хазайката плосък, ама от най-старите и яко амортизиран беше.. Много ме дразнеше, а по Коледа е единственото време, когато обичам да гледам телевизия
Казвам му аз, дай да си купим.. Не, няма нужда, сега имахме много разходи (аз не работех тогава, само учех) по преместването, купувахме чинии, чаши, тенджери и тн. Отказах се, той беше извънредно на работа на връх Бъдни вечер и аз изпаднах в ужас. Ядосах се и отидох в Технополис, купих телевизорът, който ми харесваше най-много.. Но съм пропуснала да е СМАРТ, но това преди 4 години егати.. Още ми се натяква за това, че винаги съм импулсивна и по необмислените покупки..Дреме ми, аз не го гледам много, много и си ми е екстра..
Сега обмисляме да направим една много интересна секция за всекидневната ни.. Ще ви покажа снимки.. Видях идеята от Пинтерес, трябва да намеря, кой да ми я направи само и да не ми иска хиляди левове
И той пак.. "Ама рамката за ТВ-то да е за по-голям телевизор поне 46 инча"
.. Викам, "Да, ама през крив макарон.. Ние само телевизори ще купуваме"
«
Последна редакция: януари 05, 2017, 09:08:38 от alexandrova_90
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #102 -:
януари 05, 2017, 09:12:38 »
Тони, да ти дам координати на един познат - мебелист???
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #103 -:
януари 05, 2017, 09:43:12 »
Даааааааааааааааааааааааа
Горе долу е ето това, но бяло искаме да е..МДФ материал. Кабелите на тв=то са в тръбата, върти се и отпред може да стои тв-то и да го завъртиш към масата отзад. Точно такова ни трябва, а същевременно не се виждат и кабелите на телевизора отзад, защото е сложен в рамка.
Другите рафтове ги искаме малко по-различни, но това е основното...
«
Последна редакция: януари 05, 2017, 09:47:31 от alexandrova_90
»
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #104 -:
януари 05, 2017, 10:27:14 »
Добър деннннннн
Очаквах сибирски студ,но при нас си е топло,даже и за разходка започвам да се настройвам
ММ рано рано замина командировка (в Пловдив,Свекърва да го наглежда
) и взе де що има карти,пари всичкоооо.Оставил ми е само едни 100 лв за всеки случай за дневни разходи.накупил памперси,кърпички,да няма къде да харча
дано си е научил урока
Сега десет дни ще ми е чисто и подредено и тъкмо свикна и ще си дойде да разпердушини всичко.Снощи му намерих четката за зъби в шкафа за обувки,,,,,е кажете ми как е попаднала там?????? Бързал,мил си зъбите в движение и забравил да я остави в банята,та решил да не се праши да я сложи в шкафа с обувки ?????? Е желязна логика
Тони много ми харесва идеята,не съм виждала подобно,практично и оригинално
Ох ,,,говорете ми за обзавеждане,,,,,обожавамммм.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...