Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 23:58:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Нов Януари, ново начало :)
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
58
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нов Януари, ново начало :) (Прочетена 207448 пъти)
Lupercola
Гост
Re:Нов Януари, ново начало :)
«
Отговор #75 -:
януари 04, 2017, 12:49:57 »
Цитат на: магито в януари 04, 2017, 12:18:37
Ина, обърни си внимание на здравето във Франция, защото в Англия здравеопазването им е абсурдно.Кой каквото и да ми говори, там хич не е розово положението в тази определена сфера.
Не знаех...
Аз имам намерение да идвам тук на лекар и после, но намеренията са едно, реалността е друго... Ще го видим как ще е.
Ако я вземат вашите да я гледат, ще е супер. Давай смело, много добре ще ви подейства, а и на нея ще й се отрази добре това вие да си починете
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #76 -:
януари 04, 2017, 12:54:30 »
Добър ден! Тази нощ пак през 1-2 часа имаше мрън
Сега спи, а аз събирам мотивация да прибирам коледната украса...
Тони, спокойно, моят брат, роден, също доста простотии върши и все се изкарва жертва, а мен това най-много ме вбесява, точно като теб...ама при нас го има това, че той е по-малкия, винаги е бил на мама момчето (аз не съм била на тати момичето, както сега мойта глезла започва да става), все са ми казвали да му отстъпвам, че е малък и нз това ли повлия, или друго, но все ги върши едни такива...да речем неразбираеми за нас и никога не се чувства виновен
Ние като взехме нашата кола ММ искаше да я пише на мен, викам аааа не, мерси и без това не карам
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #77 -:
януари 04, 2017, 13:18:48 »
Да, аз първо пък си помислих, то хубаво, че друго не му се е случило на момчето и че е живо и здраво, а и друг не е пострадал. Ще ти мине, разбира се и на теб, доста те е разтърсило, като е дошло изведнъж, от нищото.
Маги,
давай я, хем да и се радват, хем и ти да починеш малко
Аз снощи си пуснах "Полицейска академия" и се хилих до 2 часа. Имаше време, когато яко се дразнех точно на този сериал, че моите знаеха цели пасажи наизуст, казваха ги и се заливаха от смях на простотиите.
Да се похваля
Окончателно ми се скапа мобилният, два дни бях без връзка със света, та се наложи да инвестирам в нов. Голям майтап, този подсказва и очите ми трябва да са на 4-ри какво изпращам. Пиша /или по- право искам да напиша/ на големия "Обличаме се подходящо възрастта и времето...." /нали бяхме болни и се оправдавам ужким/, пък то излезло "Обичаме се подходящо...".
Пиша "А" и давам интервал, предлага ми - а дано не натрупа
Та си имам нова занимавка, изпробвам го и го уча на щуротии
Активен
Alichka
«
Отговор #78 -:
януари 04, 2017, 15:00:30 »
Видя ли - сега хем със сушилня, хем с нов телефон! А иначе.... минавка! Аз едно пиша, ама после сума време оправям поправките на текста. Вчера забравих, не е нормално 3 часа да ти суши дрехите онази ми ти машина. Нещо има по програмата.
Аз след Коледа и малко преди Нова година се сдобих с нова кафемашина. Мъжо я намерил намалена последна бройка. Ден след това ми се сцепи окончателно каната на старата. Аз я тиках 2 - 3 месеца така, но тъкмо навреме се случи.
Снощи се събудих в 2 понаспана! До 3 и нещо слушах музика на телефона- все разни класики от какви ли не стилове. Попаднах на някакъв концерт на баба Тина Търнър. Тази жена е луда за връзване! Що енергия изхаби, а и такава дребна жена да изпълни цяла сцена! Много са ми интересни точно концертни изпълнения да гледам. Там е шоу - показват глас, талант и артистични заложби. В студио всеки може да вие, ама не всеки е на световно ниво на живо.
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #79 -:
януари 04, 2017, 15:18:05 »
Да ти е честит новия телефон, Свекс.
И мен много ме дразни тази проверка на правописа, т.е то заменя с вече използвани думи по подразбиране.. На лаптопа ми го има.. На телефона съм го спряла
Аз пък се скапвам да сънувам, не сънувам по много по принцип или по-скоро не помня, какво съм сънувала. Сега всяка вечер нещо
Активен
svekarva
«
Отговор #80 -:
януари 04, 2017, 16:01:30 »
Али,
мен също нещо ме съмнява това въртене три часа. Пуснах програма памук, екстра сухо. Май я претоварихме, първо показа 1:55 мин, после - 2:55мин. В упътването пише, че тази програма е за 3кг. пране. Ама мъжът ми сложи 5 големи хавлиени кърпи и един долен чаршаф за спалня, да работела оптимално. От филтъра излезе повече от шепа спластен пух, все едно беше щавила горките кърпи.
На синковците не им пука, да се оправяме сами вече. Май трябва някой вещ да прочете упътването и да даде практически насоки кое, как, с примери. Помня, че на първата ни автоматична пералня имаше таблица ориентировъчно колко тежат най- използваните дрехи, подходящи комбинации и съответстващите им програми. Това е за хора с диплома по сушене
. Оказва се, че и мястото и трябва да е в помещение с температура от 15 до 25 градуса - да и пускам климатик, демек
На остъклена тераса няма как да е така, нито през зимата, нито през лятото. Може и това да е дало отражение на времето, беше доста студено.
Хехе, така де, много е приятно някой друг да ти организира разходите
То по таз логика, голям късмет ще извадя ако и лаптопът ми сдаде багажа тези дни, та да стане сушилня, мобилен и лаптоп
, след покупка на холова гарнитура. Пък като няма хляб, пасти ще ядем, голяма работа
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #81 -:
януари 04, 2017, 16:10:27 »
И при мен като съм сложила повече от 8кг (нашата е за толкова), което са ми две непълни перални.. Суши повече от първоначалните 2:15ч.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #82 -:
януари 04, 2017, 16:12:19 »
Ми...на мен пък още ми замръзват дрехите на простора
Някога като имам сушилня, шЪ ви тормозя пак да казвате какво и как
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #83 -:
януари 04, 2017, 16:16:29 »
5 големи хавлиени кьрпи са си доста тежки. Пон два пьти повече от предписаното сте й сложили.
Сьвсем нормално ми се вижда толкова много кьрпи, на екстра-сухо да се сушат 3 часа. Представи си колко вода трябва да излезе от тях, за да станат идеално, супер-сухи ! А това за мьха си е сьвсем нормално сьщо. От кьрпите винаги има мьх.
На ваше място бих внимавала как я натоварвам.
Хич не ми се чете днес. Направо ужас. Едва, едва се насилвам с много големи усилия.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #84 -:
януари 04, 2017, 16:20:27 »
За първи път в живота си съм решила, да се занимавам с нещо, което предполага ръчен труд и е като хоби.
Обожавам бижутата на Биби Копоева, имам 3 колиета и 1 обеци, но са цифромания.. Искам още, не ми се дават 40лв за обеци и 120лв за колие, различно от моите, които са по 30лв.
Ииии те понеже се правят от полимерна глина + молдове за сладки неща, които във фирмата имаме в излишък.. Ще проучвам, какво и от къде трябва да купя. Има ли тук опитни хора с джунджуриийки за направа на бижута (закопчалки, врижки и тн), както и полимерна глина, коя е хубава, коя не е.. Интересно ми е и това, което е като глазура, какво.. Техники и тн.. Ако някой знае
Активен
always_and_forever
«
Отговор #85 -:
януари 04, 2017, 16:29:13 »
Доживях и тук да се разпиша!
За много години! Пожелавам успешна година на всички! Да сме здрави, да имаме повече поводи за радост, да се обичаме и да покоряваме нови върхове!
За себе си и любимите ми хора искам здраве! Настройвам се, че ни очакват много хубави моменти и дано да е така.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #86 -:
януари 04, 2017, 16:30:15 »
Здравейте
Тони, много лапешка постъпка, но добре,че не е нищо. Добре си го нахокала. Ама като си даваш колата на някой и за 15 мин, всичко трябва до очкаваш. Нашате мм е давал само на шофьора на работа да я кара
Аз много обичам да простирам, затова за сега не искам сушилня. Много ми е приятно да изпъвам дрехите на простора, направо терапия.
Маги, пожелавам ти, да се подобрят показателите ти, а сега да има спокоен уикенд.
Мойто малкото взе да отваря чекмеджета
Тони, в Младост имаше един магазин Гиздурана и там имаше евтини закопчалки и кукички. Нали мм прави бижута понякога, та от там си купува. А полимерна глина от Слънчоглед и Двете Елши.
Активен
svekarva
«
Отговор #87 -:
януари 04, 2017, 17:06:27 »
Опит с глина има и Киви. Влез в някоя група от ФБ, ще разбереш всичко. Правят се и вътрешни замени и разпродажби.
Аз по време на опитите със сушилнята тъгувах и някак нямах сили да отстоявам позиции дали става въпрос за 3кг. сухо или 3кг. мокро пране. Освен това ме беше кеф да гледам как Родния се гърчи и криви за да не се поддаде на страстите на фурната. Последното не защото съм лоша, а защото не ми даде да кажа "гък" за инициативата на децата.
Иначе количеството и качеството на дрехите ни не е организирано за автоматично сушене, нямаме и малки деца, не работя и най- важното, също като Панди обичам да простирам.
Злати,
при минусови температури прането съхне най- бързо: няколко пъти вадиш да замръзне и после прибираш да се отпусне. Простирките са много удобни за целта. Спалното бельо на гостите, нашето и на леля ми, коледните покривки и кърпи за ръце, всичко изсъхна за отрицателно време.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #88 -:
януари 04, 2017, 17:21:16 »
А...как пък да не го прибирам, то е на простор ама не преносим...Преносимия го прибрахме, защото терасата е спалнята на кучетата и откакто са 2...само ми е за простор.
В Бургас пък, баба ги оставя да се вкоччанят, после ги прибира на печката и са сухи за 1 час. И аз така правя...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #89 -:
януари 04, 2017, 17:41:06 »
И толкова хубаво миришат после....
Активен
Страници:
1
...