Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 23:15:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 58   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нов Януари, ново начало :)  (Прочетена 207257 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #60 -: януари 03, 2017, 20:06:33 »

Мерси молиф, много комплименти, много нещо, та тенкю на всички.

Явно сьвсем се побьркала, че сьм изтекла тук и за червените чорапи и за крема за гьрди  girl_impossible Отдавна не ги бях споделяла толкова лични, но крем за гьрди нямам още, само се услушвам, все пак още кьрмя. Като си взема ще ви кажа дали е ефикасен.  good Имало някакьв супер, ама го били спрели от производство. На Lush.

А чорапи си взех два чифта вчера, жестоко просто (и дьнките си прибрах току що). Чорапите ми са те такива:

И такива:

Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #61 -: януари 03, 2017, 21:07:28 »

Ина, разби илюзията за червени жартиери!
Аз предпочитам чорапи пък, защото докъм... някоя си година ми беше омръзнало от свличащи се чорапогащници и вечно висящо дъно. А аз предимно ходя с поли... Сега минах на клинове, но ако си намеря някой ден по-така работа, се завръщам с обратен знак. Скай, като ученичка бях дала някъде към 30-40 лв за два чифта чорапи със силикон. Тогава един чифт сигурно е бил колкото една надница, ама събрани пари- мои пари. Ей, нямаха скъсване! Накрая ги хврърлих, защото силиконовата лента вече беше станала кофти. Ама за 7-8 години толкова!
Кремът за гърди помага, ама трябва много редовно мазане. От дъжд на вятър не върви. Кожата на гърдите си е особена, а и там упражнения много не могат да влияят, че е основно мастна тъкан, освен при силови спортистки, дето са останали само по мускулите.
Стискайте палци да ми дадат отпуск в четвъртък. Днес имаше интервю за работа за моето място. Час и половина! А аз трябваше да си почина някъде, докато говорят. Колата стана кушет-вагон. Сума си време четох. Сега нямам оправдание да кажа, че се прекърших от труд.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 03, 2017, 23:13:43 »

Онзи ден се бяхте разписали за гримове. Аз не ползвам. И ми се стори супер странно защото май никой от познатите ми не ползва. Всякаква друга козметика и мазила, спирали моливи и др. Ползвам , но гримове - не. Чак се замислих дали да не си взема. Но днес ме зарадваха с уникален подарък -огромна палитра на estee lauder  с всички възможни цветове гримове, пудри руж и червила. Ще я снимам и ще я покажа. Беше ми интересно колко струва , но не я намерих в Интернет. От едни клиенти на мъжа ми. Най-сетне и за мен нещо. Иначе традиционно получаваме много алкохоли, сладка, бонбони и тем подобни, но сега и аз получих. Освен да почна и да се гримирам очите, но ми е много странно .
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #63 -: януари 03, 2017, 23:24:09 »

И ние с Мари я гледахме тази палитра  good Ще ни кажеш дали си доволна от нея.
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: януари 04, 2017, 08:13:06 »

Добро утро smile

Али, успех и дано ти дадат отпуск  give_rose

Руми, искам и моя мъж да има такива клиенти  pardon Ползвала съм дуо сенки на Есте и съм много доволна. Имах и спирала, многоооо ми харесва, ама все ми се свидят парите  crazy.

Имам ваучер от Миленка и Фил, подарък за рождения ден, грим на две зони по избор в Сефора и после мога да си купя някое от нещата, с които са ме гримирали.. Можеше сега за НГ, но си представих, че ще има 100000 човека.. Ще дойде поводът  Girl_hide

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #65 -: януари 04, 2017, 09:12:43 »

Явно сьвсем се побьркала, че сьм изтекла тук и за червените чорапи и за крема за гьрди  girl_impossible Отдавна не ги бях споделяла толкова лични
Хехе, ами сигурно не си си взела книжката за оцветяване и така си почиваш Wink
Друг път уточнявай за какви чорапи става въпрос, тези изобщо не се връзват с крем за гърди и май всички сме разочаровани  blum funnytooth
Али, теб не те ли взеха на интервюто, редно е титулярът да си каже мнението.
Абсолютно съм съгласна с Маги за въздействието на ФБ върху форумите. Хората се изнасят по групи там, защото обменът на информация е по- лесен. Правила има, на при положение, че винаги можеш да си изтриеш сам постовете, да блокираш някого или да се изнижеш и да сформираш нова група само със съмишленици, спокойно можеш да му "отпуснеш края" и да си покажеш рогата.
За мен най- голямата "вреда" на груповото общуване са личните съобщения. Да, не е възможно всеки да се хареса на всеки, но  тактиката "разделяй и владей" процъфтява точно в такива ситуации.
За да няма нови попълнения от булки, предполагам, че е дошло ново поколение, за което форумната информация е отживелица. Променят се времената, кой знае, може отново да се върнем в ерата на директния контакт или пък изобщо да не са ни нужни контакти и да сме си самодостатъчни. smile Да сме живи и здрави, ще видим и ще се нагаждаме smile.
Приятен и ползотворен ден на всички ни!
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: януари 04, 2017, 09:32:55 »

Ай добро утро.Как сте?

Аз вчера пазарувах подобни чорапи.За мен взех лилави на сърчица и сини на снежинки  blum Голям кеф.Крема за гърди обсъждате, ще чакам отзиви.Моя бюст след тая бременност не прилича на нищо.Е не е някакъв супер увиснал, обаче се е променил.А не е малък бюст и трябва да се опитам да спася това което остана.

Свекърва, за съжаление ФБ вреди много повече от колкото помага.Лично мнение!Там се даде платформа за изява на куцо и сакато.Изведнъж всеки втори реши, че е супер важно да му се чуе мнението.Неграмотните взеха връх и настана анархия тотална.Живота ни ФБ сега.  nea
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 04, 2017, 10:56:55 »

Oф, да ви кажа, как се стреснах  girl_impossible  angry

Получавам обаждане от непознат номер, вдигам и ми се цитират имената, представя ми се някаква жена и казва, че ме призовават в местното районно подуправление (или нещо от сорта)..  До тук вече ми бяха минали няколко мисли, от това, че е телефонна измама, през това че някой познат ме будалка.. И накрая разбрах, че си е истина.. Мислите ми отидоха към Илиян, който да пребия вечерта, че сигурно някъде са го снимали за превишена скорост. (преди беше абониран, но скоро не се е проявявал) Помолих да ми кажат, за какво става въпрос. Отговаря ми за ел. фиш и точка. Може ли подробности, принципно не по телефона, ама след увещаване ми каза, че съм собственик и на форд фокус, та за него ставало дума... ПОЛУДЯХ!!! Брат ми я кара от 3-4 месеца, старата ми кола и хоп фишче. За 7 години активен шофьор, карам от ден 1-ви, в който взех книжка! Имам кола 2 седмици по-рано от датата на вземането на книжката и  след като я получих карах постоянно..Сигурно няма ден, в който да не съм карала.. И нямам нарушения.. Тоя малкия за 3 месеца ме натресе мен да плащам, защото колата е на мое има  diablo diablo

Обадих му се, да му се накарам, защото не внимава и заради него ми изкараха акъла с това "призоваване в районното"  crazy Казвам му, колата няма да я караш, докато не ти я прехвърля на твое име, за да не ме търсят мен и да се водя смотан шофьор. Той се прави на жертва веднага "Ами да, все аз съм виновен.. Като си нямам моя кола, ще си ходя пеша, повече няма да я пипна твоята" Ей полудях, още повече.. Лигльото му с лигьо.. Еди-кой-си негов приятел и той имал фиш.. Дреме ли ми, да си го плаща..  diablo beating

Не знам, кое ме ядоса повече, че са ми написали фиш на мое име, заради малкото идиотче или че веднага включи режима жертва и не застана като мъж да каже "извинявай, ще внимавам и ще си го платя сега " sad
« Последна редакция: януари 04, 2017, 11:00:39 от alexandrova_90 » Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: януари 04, 2017, 11:10:59 »

Мен ако питаш, второто би ме издразнило повече...Не, че това ти помага по някакъв начин де.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #69 -: януари 04, 2017, 11:20:57 »

Тони, споко! Имаше опция да каже, че не собственик е карал колата. Подаваше се нещо си. Ако ти пратиш фиша, признаваш, че ти си карала и си нарушител. Да ти кажа - мразя по такъв начин неоправени документи. Макар да имаме две коли и там не са супер точно нещата. Едната е на името на ММ- аз я карам. Втората я писахме на татко, свекър ми я плати уж за мен, кара я мъжо. Голяма схема , обаче ММ беше млад , та трябваше да плащаме повече. Простотия, защото той има километри колкото аз, баща ми и още някой друг. Все пак на седмица навърташе над 2000 км с камион на старата работа.
Свекърва, аз проверих първото интервю, та това беше уж второ. Шефът пак ще я вика, уж на обучение. Демек - работи без договор, а за после ще видим.

Едит:
По този повод полудях, когато бях бременна с дребната. Обажда се семеен приятел - търсел за нам кой си наш човек. Онзи карал като змей, снимали го и як акт плюс отнемане на точки... Идеята беше, че нали уж съм бременна и що да не ми плати някакви пари, аз да кажа, че съм превишила скоростта с над 50 км в час в населено място. То и без това сега не съм карала и после нямало още няколко месеца да покарам - голяма работа. Така онзи щял да може да продължи да работи. Ама той с тая книжка си вадел хляба... Абе, ланколу, и моя мъж си вади хляба с книжка и не кара така! diablo За такива - пасат като моя. И да искаш - не може да го отлепиш от асфалта на потегляне. Едва след трета почва да върви и наема както трябва. Така де - лекува нервите такава кола, макар да правя опити да съм максимално експедитивна на светофар и да не ме изядат онези зад мен. ММ потегля плавно, но казва, че това му е навик от камионите - и да искаш 12 метра слон не можеш да го накараш да лети.

Обжалването е лесно - точно това ти казвам. На тях не им се занимава. Създаваш им работа!
« Последна редакция: януари 04, 2017, 11:33:17 от Alichka » Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 04, 2017, 11:26:56 »

Обадих се аз да питам, може ли да дойде да се подпише, че той е карал и да не ми се води на мен, че съм неизряден шофьор. Нямало смисъл, електронния фиш се водел на мое име вече, трябвало да подавам, че искам да го обжалвам и някакви такива глупости  shok На мене ще е!  angry angry angry
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #71 -: януари 04, 2017, 12:02:50 »

Вьрнах се да гледам поста на Маги за ФБ, че го бях изпуснала и видях за щитовидната. Много кофти работа... Ти през колко време се следиш?

Аз септември трябваше да ходя, да ми намаляват дозата прогресивно, да видим дали няма да се реактивира жлезата ми (проблемьт ми е различен от твоя), но заради това сьстояние, когато са ти разбутани хормоните не отидох. Много е изморително и вьобще ужасно.

Но определено ще трябва да се заема с тази работа преди заминаването.

Иначе да, Свекс, не си нося книжката. Нещо не мога да я намеря кьде сьм я сложила...

Внимание - 4 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.

Мммм, Тони сьчувствам ти  Friend
Малките братя често са за шамари.
« Последна редакция: януари 04, 2017, 12:05:40 от inaxastra » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: януари 04, 2017, 12:18:37 »

Ина, следя я на около 3 месеца.Та много бързо си хванах предното покачване.А и аз усещам, че нещо не е ОК.Лошото е че с деца в къщи не можеш да си починеш, да кажеш искам тази вечер да спя, чета, шия и да не ме занимава никой с нищо.Абсурдно е дори да го помисля.Не се оплаквам, просто на моменти нямам сили.Мисля дали да не я пратя тая събота и неделя при нашите, а ние с Мерал да направим едно кино.Не сме ходили от Аватар насам.Това са много години, а и намерих един тематичен филм-комедия, за него, да се похиля малко.

Ина, обърни си внимание на здравето във Франция, защото в Англия здравеопазването им е абсурдно.Кой каквото и да ми говори, там хич не е розово положението в тази определена сфера.

Тони, аз твоя брат направо бих го набила.И мен като Скай най-би ме издразнило, че се е направил на жертва.Това не е мъжка постъпка.За съжаление и мъжете са едни вече...Не визирам него директно ами многото които срещам.
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: януари 04, 2017, 12:24:52 »

Помина ми.. ама много ми стана тъпо.. Нали съм ви казвала, той ми е братовчед, принципно родителите са му живи и здрави (и дано да си е така за дълго време), но той живее с нас и майка ми си го отглежда от малък.. В смисъл, в началото идваше често при нас, после след време си се пренесе у нас.. Играеше футбол в отбори в други градове и живееше там, но пак майка ми си беше, жената, която се грижи за него, изпраща му пари и тн. Винаги е задоволен с всичко, освен че родителите му се държат с него, като все едно наистина е дете на мама..Т.е не се грижат и сякаш нямат никакъв ангажимент към него. Той има и сестра, за нея се грижат уж.. Много е странно, но ние сме го приели, че ми е брат и той винаги си е бил член на нашето семейство.. Синдромът на жертвата у него се проявява, заради това, че родителите му не проявяват никакво родителско чувство, а винаги и за всичко е мама.. И на него понякога му става тъпо, че не полагат никакви грижи.. Но пък в този случай, да ми минава на мене с тези номера, хич не ми се нрави и няма никакво право!  beating

Хем го разбирам, че на моменти постъпва толкова безразсъдно и лекомислено и си казвам ами какъв личен пример са му дали майка му и баща му.. Хем си казвам, той живее с нас и никой от нас не постъпва така..  beating
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #74 -: януари 04, 2017, 12:44:30 »

За много години от една люта македонка.
Другата люта ме разби със стиховете си. Дай Боже пожеланията на всички да им се сбъднат, все добри ги е наредила.  heart

Тони, много се вталяваш на детето. Сега ти е болно, че си неизряден шофьор, а не защото той е направил нарушение. Случва се....в някой момент и на теб би се случило... и не си вкарвай мисли от типа "ама ние не постъпваме така". Всеки спонтанно реагира по различен начин. Аз и сестра ми сме биологични сестри, възпитавани от едни и същи родители....днес може аз да я изкарам извън равновесие, утре тя - мен. Остави момчето да се учи да шофира.

Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 58   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: