Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:04:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Нов Януари, ново начало :)
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
38
...
58
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Нов Януари, ново начало :) (Прочетена 202892 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Re:Нов Януари, ново начало :)
«
Отговор #525 -:
януари 23, 2017, 11:14:30 »
О Соренто е прекрасно. и аз се влюбих в това градче.И аз искам Сицилия, но чакам дребната да порасне още малко.А вие там с кола под наем ли обикаляте или влакове?
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #526 -:
януари 23, 2017, 11:30:50 »
Тони
от сега усещам, че ако идете в Бари ще е следващият ти любим италиански град
много е красиво там.
Сицилия е тук много близо до нас, имаме 2 часа до пристанището и 50 мин. пътуване с кораб, но все не се организирваме да отидем да се разходим.. Трябва да се заема по сериозно с този въпрос
«
Последна редакция: януари 23, 2017, 11:33:27 от djosi
»
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #527 -:
януари 23, 2017, 11:44:10 »
С автобуси обикаляхме, с кола щеше да си заслужава ако сме 4-ма човека. Влаковете са по-скъпи от автобусите и по-бавни, противно на моите очаквания
Само на връща от Флоренция към Пиза, хванахме влак, за да слезем на гарата и да се придвижим до Кулата. Иначе доста пари изхарчихме за пътувания насам-натам. Не искам да смятам, защото не ми е толкова важно, като сме ги дали вече, но поне 150евро заминаха по автобуси
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #528 -:
януари 23, 2017, 11:50:17 »
Добро утро!
Тук ни пекна най-накрая слънце
Тонии много хубава екскурзия, наслаждавах се на снимките във фейса
само се чудя как се навивате в това студено да обикаляте
Аз да се похваля/оплаквам звяр е приет на държавна ясла! Bitter/sweet моменти в живота. Не мога да повярвам даже. Бях се примирила че ще тръгне на частна, бях си храесала даже такава, и хоп отвориха в петък едно местенце в яслата до свекърите и го изтеглиха на томбола! Сега събираме документите и се надявам да склони директорката да отложим малко че не съм психически готова да го пусна, а и не знам как ще му понесе. То е ясно че ще боледува, не сме измислили как и кой ще го взима, кой ще го гледа като е болен.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #529 -:
януари 23, 2017, 12:04:56 »
Там беше 10-15 градуса и беше идеално за обиколки, с изключение на 1 ден във Флоренция, когато имаше вятър и 1 в Сиена, но пак не беше студено като тук
Никога не сме ходили някъде по това време на година, но определено се замислям, колко по-добре е, когато туристите са много по-малко и усещаш от живота на местните истински.. Виждаш всичко спокойно и на снимката с тебе няма още 10000хил. човека
Активен
Alichka
«
Отговор #530 -:
януари 23, 2017, 12:55:49 »
Булче, ти беше ли прехвърлила майчинството или просто свекърва ти го гледа? При нас трябва в 2-седмичен срок да тръгне, за да пазиш място. После може само 1 ден да отиде и да го спреш. С тръгването обаче спират майчинството.
Тони, ще те чета в подробности, като седна да обядвам. Много обичам да разказвате такива неща!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #531 -:
януари 23, 2017, 13:36:11 »
Цитат на: bulche91 в януари 23, 2017, 11:50:17
Сега събираме документите и се надявам да склони директорката да отложим малко че не съм психически готова да го пусна, а и не знам как ще му понесе. То е ясно че ще боледува, не сме измислили как и кой ще го взима, кой ще го гледа като е болен.
Булче
, сега е редно при тоз късмет да пуснеш и тото. Честито! Кой ти го гледа като си на работа? Змей беше 3 дена там, 3 седмици вкъщи. Та ако сте с бавачка или нещо такова, не и отменяй ангажимента, просто и кажи, че ще има един два свободни дни бонус.
Тони
, добре дошла. Надничах аз из фейса де, страхотни снимки!
Днес ми е много пълен със задачи деня, ще ви чета в подробности после.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #532 -:
януари 23, 2017, 13:42:38 »
Браво за градината, Булче
Иначе във фейса за сега съм качила само снимките от Флоренция.. Имам за сваляне още доста за другите места, но после. За сега съм качила по 2-3 снимки
Друго не запомних от четеното назад, но видях, че
Маги
е имала рожден ден! Да си жива и здрава, скоро да се сбъдне мечтата ви за второ детенце и този път да е по-бързо и без проблеми от предния
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #533 -:
януари 23, 2017, 14:30:01 »
Абе беше си ужасен късмет! Обаче сега се почва лудницата. Да Али свекърва ми го гледа и е с моето майчинство, обаче ако той има и 1 присъствен ден се прекъсва веднага. Та ми се иска с медицински бележки да го отложим малко, ама ще видим какво ще стане. Супер притеснено ми е как ще се справяме с боледуванията, трябва да говоря с шефката ми че ще си е тегаво.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #534 -:
януари 23, 2017, 14:46:16 »
О, честита ви ясла!Аз като чуя Италия и блокирам, та съм пропуснала същественото
Сестра ми отлагаше малката, май може до 3 месеца, но със бележки.
Активен
Alichka
«
Отговор #535 -:
януари 23, 2017, 14:46:34 »
Булче, за боледуване е до дете. Моята кокона изобщо не оправда очакванията на всички как тръгне ли на ясла и вечно ще е болна. Племенникът беше ден през ден вкъщи. Пак беше кърмено бебе. Та и това не е гаранция!
Аз исках да отлагам, ама по други причини. Та накрая отказах едно класиране. Видях след нас колко деца са, с какви точки. .. Но при мен бяха 2 месеца, даже близо 3.
Ох, друго е да хапнеш!!!
Днес дойде една жена. Да видим утре дали ще има желание.
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #536 -:
януари 23, 2017, 15:23:24 »
Здравейте!
Тони
, била е незабравима екскурзия! Да се пътува е прекрасно, чувстваш, че живееш
Припомних си медения ни месец, Италия е невероятно красиво място, ходи ми се пак!
Вчера бяхме малко на път, ходихме до Сандански на разходка. Очаквах, че ще е много топло там, но се излъгах, зимата още не ѝ се тръгва явно, а пък аз вече искам пролет и слънце! Искам да се разхождам повече, да спортувам навън, да не се стъмва в 17:00...
Св. Валентин/Трифон Зарезан наближава - имате ли някакви планове? На нас това ще ни е първия ден на влюбените като женени, а пък си имаме традиция да го празнуваме (знам, че много се спори по въпроса, ама нека да има празници!), иска ми се да не го пренебрегнем. Лошото е, че е по средата на седмицата. Най-вероятно ще спретна някоя по-завъртяна вечеря и ще си направим домашна кино вечер.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #537 -:
януари 23, 2017, 15:33:49 »
Alichka
и аз го отлагах кандидатсването ама дойде му времето вече. Ох надявам се да се окаже корав, не е много боледувал до сега, ама всичко си е до дете. Всеки само ме плаши колко ще е зле, в което не се и съмнявам, че не е свикнал с деца, ония ден го събрах с неговите връстници и орева света в момента в който някой пипнеше нещо негово... ще се мре...
Bube
завиждам за празнуването, даже не съм и помисляла за св. Валентин
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #538 -:
януари 23, 2017, 15:39:21 »
Вие се чудете какъв празник да празнувате, на нас проблема ни е решен 14.02 е рождения ден на дребната
Та е ясно, празнува се ден ден
Иначе преди правех торта.Много обичах Червено кадифе да направя - любима ми е.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #539 -:
януари 23, 2017, 15:54:34 »
И аз като бяхме гаджета с Илиян и още живеехме във Варна, всеки път правех торта за Св. Валентин. После започнахме да пътуваме по някакви СПА дестинации. За тази година сме решили да не ходим никъде, а да събираме пари за лятно пътуване
Никак не ми се нравят спа дестинации, пък и в България сме ходили навсякъде, не ми се занимава
Активен
Страници:
1
...
34
35
[
36
]
37
38
...