Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 12:24:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Декември и магията на Коледа!
Страници:
1
...
37
38
[
39
]
40
41
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Декември и магията на Коледа! (Прочетена 174136 пъти)
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
Re:Декември и магията на Коледа!
«
Отговор #570 -:
декември 27, 2016, 12:30:07 »
аз суша само домашни дрехи, бельо, чаршафи, износени тениски и пр. Останалите неща не ги суша че се скапват. Тях ги мятам на радиаторите и докатол върти сушилнята и те са изсъхнали. Аз не виждам причина да не я тествате, то е проста работа със сушлините. Врътнете чаршафите на памук и екстра сухи и това е
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #571 -:
декември 27, 2016, 12:35:23 »
Нашата е с обратна помпа и чекмедже за водата. Суша всичко и винаги, няма лято, няма зима.. Никога не простирам. Много съм доволна, нито ми скапва дрехите, нито ми ги мачка, винаги суша на екстра сухо. Водата от чекмеджето я използвам за ютията
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #572 -:
декември 27, 2016, 12:41:44 »
Пак почвам да набирам и само мисълта, че сватята е по- зле от мен, леко ме държи в кондиция
Вкъщи съм сама, мъжете си измислиха работа и като нищо ще си метна прането на простора, хем и вятър духа и е 13С. Пък и нали знаете проблема с копчетата на фурната зад гърба ми, хич не ми е време....
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #573 -:
декември 27, 2016, 13:33:47 »
Весела Коледа на всички и нека Коледното чудо съпътства всички ни!
Ще ме довършите с тая сушилня.
много са ти хубави децата, Свекс. И законната също. Да са ти живи и здрави.
Аз из тия дни водя децата по новогодишни празненства, засега Керем е що годе послушен. Днес играхме в снега заедно със съседката и нейното дете /на 2 години /. Следобед може да ходим до магазина заедно. Най-сетне! Надявам се да се виждаме и през вакацията с тях.
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #574 -:
декември 27, 2016, 16:00:11 »
Свеки най -добре иди сама в магазина и настоявай за упътване. Техномаркет редовно го правят това и уредите в магазина които се продават пак нямат на български упътвания. Поне за три уреда съм ходила да се карам. Заплашваш с КЗП и че са длъжни да има на български упътвания.
Иначе почти всички сушилни в България са на този принцип. В Англия и Америка са от другия вид. Но с термопомпа с чекмедже е по-добре. Няма влага и пара.
Аз реално ползвам само 2 програми на моята. В началото изглежда сложно . Реално можеш да променяш времето и силата , но няма много смисъл , програмите са добре направени. Аз ползвам памук за почти всичко. Само ризи недей да сушиш. Или на специална програма или въобще недей, че много се свиват.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #575 -:
декември 27, 2016, 18:22:31 »
Сушилнята ми е голямо спасение с постоянната влага при нас, суша всичко, с изключение на деликатни от рода на коприна и т.н., макар че има програма за деликатно пране. На супер сухо суша само 100% памук, чаршафи и хавлии, за синтетика и смесено си ползвам съответните програми. И нашата е такава с чекмедже за водата, стои в кухнята.
Активен
Alichka
«
Отговор #576 -:
декември 27, 2016, 19:05:18 »
Цитат на: fanimira в декември 27, 2016, 13:33:47
Ще ме довършите с тая сушилня.
Радини вълнения
Аз моята ползвам по 4-5 месеца в годината. Улеснява! Лятото тук е жега - на северна тераса ми съхне прането за няма и половин ден. Няма нужда да нажежавам вкъщи обстановката.
Хайде, Фани, и ти да намериш социален живот! Дано да има повече поводи да се похвалиш тук.
Днес най-после съобщих новината на работа. Сега започвам да търся човек. Януари ще е тегав финансово месец, ама няма да изтрая целия. Всички около мен са с температура, болки, кипат и кашлят. Колегата, дето знаеше, днес дистанционно приемаше поръчки и документи, за да не ме зарази.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #577 -:
декември 28, 2016, 10:13:11 »
Добър ден!Срамота, вече е 10 часа, а никой не се е разписал.Как сте днес?Какво ще правите?Имате ли много работа?Мен ме е хванал тежък мързел или по-скоро не ми се почва нищо.Искам в къщи в леглото!За сега не се очертава де.Май и аз като Аличка имам огромна нужда от няколко дни почивка и си мисля, като пусна малката на ясла януари и ако нямам работа да си пусна няколко дни.Просто имам нужда да почета малко, да съм сама със себе си, чисто емоционално.
А къде ще посрещате Нова година?Аз нямам търпение вече да дойде!Ако всичко е наред ще се видим с много скъпи на мен хора.
Хубав ден!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #578 -:
декември 28, 2016, 10:25:03 »
Привет!
Късно кафе, ама и без него не става.
За първи път не съм усетила земетресение, явно остарявам и не съм толкова чувствителна. Котката явно също не се е стреснала и не е направила нищо по- различно, освен да ми спи на краката, за да се събудя.
Фани,
разкажи повече за тържествата. Дед Мороз какво им донесе на твоите сладури? За Коледа, на 6-ти правят ли нещо? Хайде, да ти е на късмет съседката
Да те запознае с нейни приятелки и си готова рускиня. Държиш ли връзка с твоите хора и проекта?
Али,
пред грипна епидемия сме в Пловдив. Много болни има и при мъжа ми, та той работи и на 24-ти, че и тези дни, а си беше пуснал отпуска.
ГИ заминава утре, изниза се и тази Коледа. Имат билети за тук за началото на юни, за 90-тия РД на майка ми, живот и здраве.
За
онази
вест изобщо не се коментира, но по клюки от МИ, събитие може да се очаква най- рано след 3 години или да се чака, когато мъжете ще износват и раждат
. Поне съм спокойна, че не работят по проблем, а това е тяхна воля. Последното го потвърди брат ми, като АГ и като вървял по трудния път 10 години.
Та така, приятен ден ви пожелавам!
15672526_1342541032462656_560410604004485423_n.jpg
(60.61 KB, 336x336 - видяно 2189 пъти.)
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #579 -:
декември 28, 2016, 10:28:19 »
Добър ден
Мързи ме да дишам!..
Ние на Нова година сме с едната ми шаферка и един от най-добрите ми приятели, които са двойка
И още една двойка.. На домашно.. За първа година до вчера не знаехме, къде ще бъде и какво ще правим. Хич не ми се мислеше, като знам, че няма много дни.. Винаги сме запазили всичко най-късно до септември.. Сега само отказвахме на предложения, без да знаем, къде ще бъдем. Илиян искаше да ходим на площада в 00ч., било му мечта
Но за тази година сме до тук със сбъдването на мечти..
Свекс
, хубаво е че си живеят и се наслаждават на живота, както те смятат за правилно.. Ще дойде и бебето, явно не им е времето още
Хубав ден на всички
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #580 -:
декември 28, 2016, 10:42:03 »
Гуд морнинг... и аз се чудя дей сте цяла сутрин!
Аз се тъпча с разни лекарства и се опитвам силно да не се поддавам на настинката, то не е нищо особено, тече ми носа и кашлям, ама нито съм достатъчно здрава за в офиса, нито много болна за да съм вкъщи. Та ще избутам още малко.
Маги
и аз си мечтая за такава отпуска, искам да съм сам сама вкъщи и никой да няма около мен поне за един ден, до вечерта, после си искам звяр да си го гушкам.
Иначе да си похваля звяр има напредък с думички, тук там вкарва нови, казва като не сме в стаята мама и тати, на мен ме гушка и казва мамааа, като броим казва "три", казва па'иии ( парии на фурната) казва на часовник ( на наа), тик так, ту туу, бръмчи с колите, имитира няколко животни
Свекърва
значи чакаме мини инвестиция след три години! а дано се подслъжат по-рано. Все си мисля че бъркат с изчакването, но това си е тяхна работа в крайна сметка, дано им се получи както са си го планирали!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #581 -:
декември 28, 2016, 10:52:23 »
Привети!
Аз командировах Змей при баба му, за да си оправя къщата на спокойствие. Имам нужда да разровя малко шкафове и да освободя пространство предпразнично. Обаче ме мъъързи... още кашлям, няма такъв упорит вирус. Празниците до този момент преминаха учудващо добре, хремата и кашлянето така те смиряват... като не ти е добре изобщо не ти е до впечатляване от поредната глупост на някой по кръв или по закон. Най-голямата ми радост беше като си получи Змей подаръците... това, което бяхме избрали ние беше посрещнато с часове игра и луд ентусиазъм. Все пак се бяха намерили "недочули и недоразбрали", които купили нещо си по свое усмотрение, а ги предупредихме, че е по-добре да се включат в големия подарък, защото той не е типичното момче, което примира за трактори и пушки и ние много по-добре знаем какво ще му допадне. Мисля, че догодина ще слушат повече. Змей си отвори недоразбраните подаръци, разгледа за 5 минути и не ги погледна повече... изобщо. Аз бях заета да си кихам и подсмърчам, а половинката наливаше акъл догодина да питат
Доволна съм. Все пак един от признаците на добрия мениджър е, така да си тренира (дресира) екипа, че и без намеса да правят каквото се очаква.
Свекс
, много са ти готини инвестициите. Дано им дойде муза за мини инвестиция скоро, ще се похаби "матрияла" инак. Стискам палци!
Спорни работни дни на всички!
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #582 -:
декември 28, 2016, 11:02:54 »
Привет на малкото пишещи
Вчера довърших онази тежка сделка, минахме нотариус, даже нямах сили една чаша вино да си налея
Сега довършвам заплатите на фабриката и се настройвам за най-приятната част от годината - финансовите резултати
Ще ми се да нямам работа, но уви
Обмислям да стана така популярното freelancer или както им казваме в офиса безработни
Трябва само да измисля какво ще freelancer-вам
Нямам дребно вкъщи, но и аз го правя този филм с почивката, взимам си по 1 ден и си стоя със себе си, правя неща, които обичам. Обичайно съседите слушат хубава музика, колкото и да не искат
Хубав ден на всички
Активен
Alichka
«
Отговор #583 -:
декември 28, 2016, 11:09:17 »
Цитат на: bulche91 в декември 28, 2016, 10:42:03
Ама нито съм достатъчно здрава за в офиса, нито много болна за да съм вкъщи. Та ще избутам още малко.
Това все едно аз съм го писала. Мъжо спи в хола от няколко дни и ми е много криво. Днес беше на лекар и тя ни изписа неща - той да се оправи по-бързо, аз да се държа. Днес е било батална сцена пред кабинета, а аз някой ден трябва за ЕКГ да ходя. Май се наканих да ме дупчат за Васерман.
Цяла сутрин чета разкази. Четох Последна радост на Йовков. Нямам работа и сигурно ще искам утрешния ден да съм си вкъщи. Милото пък не работят тези дни. Винаги сливат празниците, защото няма как да обслужват половин България в два-три дни. Разбърква им се графикът на заявки и доставки, та си им е фирмена политика от години.
На Нова година ще сме в нас с кумците, барабар с нашето диване и тяхното куче. От години не съм била на заведение, а ми се искаше. Догодина! Да са живи и здрави бабите!
Киви, и аз така ги дресирам роднините! По-добре един, ама голям подарък, а не купища китайски произведения. Кажи, се, кажи - какво му взехте?
Булче, една позната, живееща в Щатите, баш така разсъждаваше. Аз не можех да проумея как на 28 говори за някой ден в далечното бъдеще ще има деца. Имаше приятел, с когото не живееха заедно и нямаха такива намерения в близко време. Приятелят - с къде 20 години по-голям. Беше странно! Не знам как се развиват нещата, защото изгубихме връзка. Приех, че тя е с тамошен начин на живот и мислене. Не се беше прибирала точно 10 години.
Активен
alexandrova_90
«
Отговор #584 -:
декември 28, 2016, 11:16:25 »
И на мен ми е интересен подаръкът, Киви, казвай бързо
Един ден и аз бих процедирала така, иначе съм сигурна, че ще ме напълнят с китайски глупости свекито и зълвето.. Понеже ми се караха да не й купувам бебето Аморе, свекървата й купила глава с перуки, фибички и шнолки.. Първо, че е доста крийпи, второ нали не беше бебе, а беше голяма и не трябваше да й се вземат играчки
Поне подаръкът от нашата Свекс беше влязъл в употреба веднага с хилядите фибички и шнолки на фризьорката
Активен
Страници:
1
...
37
38
[
39
]
40
41
...