Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 19:33:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Декември и магията на Коледа!  (Прочетена 174831 пъти)

Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #480 -: декември 22, 2016, 10:45:03 »

Добро утро!

Ох, Свекс, не ти е лесно, но пък в крайна сметка е важно, че са измислили подарък, макар и малко недомислен. Баща ми, откакто се помня, подарява на майка ми кашони с плодове  crazy Само, когато се роди брат ми, без нищо да му казвам аз, беше отишъл да ѝ купи златен пръстен, е, не с диамант, но самият жест  smile

Вчера беше голямо тичане при мен, днес пак ще е така. Пуснах най-после подаръка за моето прекрасно съзвездие и напазарувах 4 от десетте подаръка за роднините за Коледа. Днес ще разпечатвам снимки от сватбата, ще редя по албуми и рамки и ще заминават за подаръци на любящи баби, лели, вуйчовци и всякакви такива.

Тази година с любимия ще пращаме картички за Коледа, в плика ще пуснем и снимка от сватбата с този човек. Дано само успея да ги изпратя преди празниците.
Активен
alexandrova_90
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #481 -: декември 22, 2016, 10:49:48 »

Бубеееееееее  heart heart heart heart heart

Картичките са уникални (ако са като моята)  shok shok shok shok
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #482 -: декември 22, 2016, 11:22:04 »

Като твоята ще са, Тони, да, дело са на моя креативен мъж (фук-фук)  smile Ти си първият човек, който я получава и се радвам, че ти е харесала  girl_wink
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #483 -: декември 22, 2016, 11:32:20 »

Не знам дали съм казвала, че имам колекция от над 500-600 броя картички.. Тази ще я сложа най-отгоре до една, която ми е подарък от моята кума и е на УНИЦЕФ.. Прекрасна е, браво на ТМ  good tease
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #484 -: декември 22, 2016, 11:45:00 »

Свекс, специално прочетох какъв е подаръка и сега може да си бясна, че трябва да разбуташ половината апт., но определено си заслужава! След комп. и тв, това е най-ценния уред вкъщи, няма повече простиране в студа, събиране, сушене и т.н., а само мятане в сушилнята и сгъване!
Хубави празници и мисли само положително! Wink Но те разбирам де ...
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #485 -: декември 22, 2016, 11:53:44 »

Ние имахме тежка вечер sad Дребното направи панаир и решихме, че скоро нашите няма да идват вкъщи pardon Накрая тя заспа от преумора с виртуално натискане само на един бутон, ама мен ме боля главата от ревовете й.
Тази сутрин я заведох на градина и се върнах, за да си доспя blush ММ чак ми завидя! Явно ми е завидял повече, защото сега не мога да се окопитя. Станах преди час и още ми е замотано. crazy
Днес съм решила да не скитам никъде. Сложила съм мед на водна баня, каня се да ходя до магазина и ще пробвам бисквитите, които Булче беше показвала. Барем тия бисквити вземат сами да станат до Коледа! Ако имам време ще се занимавам и с други дребни неща из нас - най-вече с активна почивка.
Скъсах се от смях с диамантите от чужди мъже, арната снаха, доведена от Кивиния мъж, и тишината заради скрития телевизор в Свекината къща funnytooth
Активен
Feribotka
Публикации: 2453

« Отговор #486 -: декември 22, 2016, 12:45:44 »

Ох ще ме уморите от смях lol Вчера много се смях със сушилнята на Свекърва! Да кажа и аз като Лоли, ако нямате място, дайте я насам, ние ще
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #487 -: декември 22, 2016, 13:22:17 »

Момичета, ако сте се юрнали да работите, моля ви отложете го тоя мерак за после... днес булките и майките най-вече да не пипват никаква работа:

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/dnes-zhenite-ne-triabva-da-rabotiat-imen-den-praznuvat-6063155

Аз уж го бях прекарала вируса, но в крайна сметка много упорит бацил излезе.
Активен
djosi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #488 -: декември 22, 2016, 13:24:58 »

Здравейте..

Докато стигна да пиша станало обяд..

Свекс всеки път ти се възхищавам как успяваш да представиш нещата шеговито.. Дори и да са ти създали малко главоболия, знам че ще ти мине бързо Wink
И при нас е едно разместване посред зима, че решихме да вземем нов диван.. И сега пред коледно е всичко на вили и могили, даже и украса и елха не съм сложила още..

От както съм пристигнала все нещо правя, нямам време за нищо или по точно много се изморявам и вечер заспивам с кокошките..
Доста се разочаровах от отношението на хората.. Толкова много са се променили, озлобили.. Аз ли изкуквам  crazy или преди не ми е правило впечатление  pardon
Където и да вляза все ме гледат като на война, едни сопнати, дръпнати продавачки.. Много ми е сиво всичко и това ме натъжава, че нашата красива страна става все по зле, заради господата които ни управляват..

Оплаках ви се малко smile

Бягам да взема нещо да хапна, че стана късно.. Хубав ден момичета smile
Активен
Feribotka

« Отговор #489 -: декември 22, 2016, 13:37:27 »

Ще си пусна пак постът, че нещо е до никъде  huhhuh.gif
Аааааа днес съм решила да чистя, че утре ще скитам, в събота не може...пък и дядо е тук да се занимава с Бебка  pardon

Ох ще ме уморите от смях lol Вчера много се смях със сушилнята на Свекърва! Да кажа и аз като Лоли, ако нямате място, дайте я насам, ние ще я наместим  pardon Свекс, разбрам те, но не им се сърди  give_rose Не са толкова наблюдателни, но поне са се постарали...пък и не прекарват толкова време с теб, за да видят от както повече или по-малко имаш нужда...ако си споменала за сушилня в тяхно присъствие, това са запомнили smile
Бубе, баща ти да не е търговец на едро на плодове? lol
Тони, съчувствам ти за мола...ние снощи ходихме до Парадайс, понеже все до ринг ходим и решихме, че повече там няма да стъпим! Верно, че е голям и има много магазини, ама беше тъпкан  angry Едвам паркирахме и едвам излязохме после  nea
Али, почини си, поглези се, имаш нужда  heart
Довечера ще ходим да гледаме Шоуто на Слави наживо  blum ММ спечелил покана за двама. Извикали сме мама да си гледа внучката  Wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #490 -: декември 22, 2016, 13:50:29 »

Фери, то сега е така заради празниците .  Иначе е по-поносимо.
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #491 -: декември 22, 2016, 14:36:30 »

Здравейте!

Мойто чАдо още спи и аз се подвизавай из форума. Най-после ми пристигнаха снимките, които изпратих да ми свалят (от 1-вия месец на Алекс) и календарите за нашите. Ама толкова сме зле, че трябваше и за нас да си поръчаме.  huhhuh.gif
Ние с ММ май ще си подаряваме подаръци след Коледа.  sad Много съм разочарована. Ще трябва да отидем сами да си ги изберем. Нито имам как да обикалям сама, нито ще успея без него да му взема, защото ще са дрехи. Не се сещам от какво има нужда, нито той ми казва. Аз съм същата.
Амааа нали си писахме писма и преди няколко дена ги четохме. Трябваше някъде да сложим скрита камера, защото когато прочетох какво иска за подарък, направо щях да припадна. Изобщо не го очаквах и само исках да си видя физиономията отстрани. Сега ще събирам пари, за да му осъществя мечтата, както се казва. Или пък да го обработвам през това време да се откаже от нея.  pardon

Свекърва, ама сега разбрах, че май наистина не си доволна от подаръка си. А толкова смешно ми беше в началото.  huhhuh.gif

Тони, не разбрах, защо се страхуваш от мола?

Кажете някой добър пасатор, че ще се обзавеждаме тия дни?
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #492 -: декември 22, 2016, 14:49:05 »

Миме, в събота ходихме да купуваме подаръци и в района на Парадайс се наложи 1 час (дори и повече, не преувеличавам) да обикаляме, за да търсим място за паркиране ИЗВЪН мола, защото вътре беше пълно и не пускаха.. Накрая, след като не намерихме място, успяхме да влезем в мола и вътре обикаляхме още 15 минути и то като имаш предвид, че накрая искахме да платим 5лв на "вале паркинг", но и там нямаше места  angry diablo

Като драмата с паркирането приключи, се качихме по ескалаторите и искахме да тръгнем наляво, на където беше посоката на магазина, който ни интересуваше, но потокът от хора вървеше надясно и нямаше как.. Тръгнахме надясно с масата  girl_impossible

Заболяваме главата от сега, но нещото, което ми трябва е в Парадайс sad  cray

Пасаторът ни е най-обикновен от ЛИДЛ, ползвам го редовно, много крем супи ядем и си е супер.. 30лв струваше  pardon

Миме, какъв подарък иска Влади, че ми стана интересно, ако не е тайна де ?

Сутринта по тв-то си говореха, затова "Какъв е подаръкът, за който сте мечтали като дете и не сте получили?".. Аз да си призная, нямам нещо, което съм искала и не съм получили или пък не го помня, ако и да има..  crazy Наложих си да не забравя, да благодаря на майка ми и баща ми, за което!
Илиян, обаче ме шашардиса, искал количка с безжично дистанционно, но защоото са нямали възможност или не знам и аз, са му купили количка с дистанционно и кабелче.. Бил много разочарован и докато го разказваше беше готов да се разплаче..  cray Сега като ходя до мола ще гледам да му купя една количка с дистанционно, че иначе подаръкът му са маратонки, за които той знае  pardon От майка ми и баща ми очила за виртуална реалност (той си пада по такива извращения), а от неговите пари.. И така ще има изненада  pardon
« Последна редакция: декември 22, 2016, 14:54:01 от alexandrova_90 » Активен
Feribotka

« Отговор #493 -: декември 22, 2016, 15:15:37 »

Точно същата картинка беше в Парадайс снощи  shok Освен да оставите колата на Джеймс Баучър, където има паркинг на метрото и от там за една станция...малко сложно, ама снощи беше такъв кошмар, представям си днес  angry
Нашият пасатор е 2 в 1 с миксер, непрекъснато ги ползвам понеже напоследък все майсторя нещо сладко + крем супи и съм доволна  smile Също от Лидл  Wink На практика даже ни излезе безплатен, понеже бях взела за нашите, нещо спря да се върти купата, писах на сервиза за гаранцията и те ми пратиха нов  pardon После купата пак започна да се върти lol
Мойто чАдо пак не ще да спи днес  angry Много е трудна на това спане понякога sad Ама тати е тук и се занимават, аз да посвърша нещо... (сега съм във форума понеже спа малко да не ѝ руча с прахосмукачката)  pardon
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #494 -: декември 22, 2016, 15:35:03 »

Значи щом няма да се работи днес поне да се харчи! Да подшушна в H&M има намаление до 50%. Напазарувах набързо за мен, изхарчих 80 лв а съм спестила 110 лв. Ей на това му се казва намаление. Има ризи по 10 лв, сака и палта на 50% намаление. И детските стоки са намалени. В нашия мол е много добре, доста празно е и е супер удобно за пазаруване. H&M-a е доста голям и добре зареден.
Активен
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: