Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 19:08:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Декември и магията на Коледа!
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
47
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Декември и магията на Коледа! (Прочетена 170527 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Декември и магията на Коледа!
«
Отговор #465 -:
декември 21, 2016, 16:41:08 »
Може!
Да ви кажа - джуджетата на Дядо ви Коледа пасти да ядат! Работилницата им за нищо не става - тук кипи труд! Така разхвърлях в хола - имам първоначални пориви за работа с филца. Наизвадих сума си летни капели на малката, дето са за освежаване и ще им правя китки. Разбирайте, че листовете са подредени според капелите кое с кое ще върви. Започнах да опаковам подаръци и всичко се наелектризира с бяла хартия и червени панделки. По спалнята е напльоскано изваденото от сушилнята пране. В кухнята съдомиялната мен чака да я разтоваря от чистите чинии, а мръсните са по плота - да се чудиш защо ли. И това при все, че уж цял ден съм си вкъщи.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #466 -:
декември 21, 2016, 16:46:05 »
Свекс, съчувствам ти. Дето има една приказка - яко са те нахедрили
такива неща се подаряват ако старото е за изхвърляне
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #467 -:
декември 21, 2016, 18:20:17 »
Ааааа, няма да се разберем така
Защо не ми завиждате за всички останали 363 дни в годината, в които ме спукват от работа
Свекърва
, знам как бих реагирала аз на такъв Коледен подарък
Баща ми подари на майка ми за един 8-ми Март ютия Филипс, беше в зората на демокрацията '92/'93, горкият човек...Щяха да ни дават по новините
Но пък ютията още е здрава и работи безотказно
ЕДИТ: Днес успях да си изпратя голяма част от Коледните подаръци, остават ми шаферките за утре и на една приятелка
Много обичам да правя подаръци. И най забавната част опаковането на подаръците за роднините
«
Последна редакция: декември 21, 2016, 18:24:02 от marry_me
»
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #468 -:
декември 21, 2016, 18:55:24 »
Чакайте малко, изобщо не ми е проблем, че не е личен подарък. Бих се радвала повече на ютия, тя поне нямаше да ми отваря допълнителна работа. Не съм и отвеяна романтичка, пръстен с диамант щеше да ме ядоса точно толкова, колкото и сушилнята.
Мразя изненадите, искам точно това, което ми трябва и предпочитам аз да си го избера. В случая трябваше да ни дадат ваучер, нямаше да пропилеем парите на ротативка
Хехе, отгоре на всичко и се сдърпахме с Родния. Според него трябва да си мълчим и да сме дълбоко благодарни, аз пък държа да си кажа истината, че да не си причиняваме излишен стрес. Сега цари мъртва тишина и чакаме утрото да е по- мъдро и някой да разчисти терасата. Няма и телевизор, скрит е зад УРЕДА
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #469 -:
декември 21, 2016, 19:00:10 »
Цитат на: skylife в декември 21, 2016, 14:36:48
Ма може ли да ни го подари чужд мъж?
Ох, аз сега успях да ви изчета сушилните премеждия... Ами Свекс, ко да се праи... мъже. Ти ги питай подаръка късе ти е
Може и те да те четат тука тайно и току еиж извадили пръстен.
Активен
svekarva
«
Отговор #470 -:
декември 21, 2016, 20:26:31 »
А,
Киви,
нямам повече нерви и за пръстен с диамант. Догодина ми е ред и ми се полага рубин, не искам да ходя като банкерка от ранните години на прехода с пръстени по всички пръсти
Скай, най- добре чужд мъж или в краен случай некръвен роднина да ни подарява пръстен, няма да хабим семейната каса, я!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #471 -:
декември 21, 2016, 21:06:46 »
Явно този принцип важи навсякъде...бабата на една позната разправяла навремето на мъжа и - шушулката където си искал да я вадел, само пари от къщи навън да не излизали...
Сега вече с моят, дето не ми е подарявал диаманти...все така се будалкаме - викам, нали знаеш...само пари от къщи навън да не излизат
П.С. и чужд не ми е подарявал диамант де хахаха
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #472 -:
декември 21, 2016, 22:24:48 »
Е моят ми е подарявал, но този пръстен е семейна реликва и точно като на Пепеляшка ми пасна. Като нищо Змей да предяви претенции някой ден, ще търсим снахата по мярка. Като гледам с мен на мъжа ми рода как са случили на арна снАа, явно това е правилния размер.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #473 -:
декември 21, 2016, 22:39:03 »
Цитат на: Kiwi в декември 21, 2016, 22:24:48
Като гледам с мен на мъжа ми рода как са случили на арна снАа, явно това е правилния размер.
Киви, официално ме разби от смях
ММ ме гледа подозрително вече
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #474 -:
декември 21, 2016, 23:10:35 »
Ей Свеки що се оплакваш ся. Коледа е добър повод да се вземе нещо за дома. А и май беше писала че мислите да купувате . Момчетата са мислили и решили да те зарадват. Не може ли да се сложи върху пералнята, при нас е така.
Аз както бях писала кухненски уред си пожелах. Нищо лошо не виждам. Който след 5 дена дойде, който помни премеждията ми. Даже и наскоро готвих с него. Не стават точно като пържени в олио картофите, но са хубави. И кюфтета пържих и калмари. Все свързвам коледа с покупки за дома. Аз тъй или иначе получавам много бижута от мъжа ми, за моите рожденни дни и за рождените дни на децата, даже предимно и само пръстени, даже наскоро бях в магазина от който ги купува да си купя обици (пробих си ушите на благовещение тази година) и казах на продавача другия път като дойде мъжа ми да му каже обици или за врата да вземе.
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #475 -:
декември 22, 2016, 02:57:28 »
Свекърва ,страхотни са ти момчетата
Нищо,че ти е дошло в повече ,важното е,че са вложили мисъл и са се постарали.Представям си как са искали да те изненадат,,милите
Пък,ако не им намериш място,прати я насам ,,,при нас място колко щеш
И брат ми много държи на подаръците,не на ваучери.Преди две години на рождения ден на майка реши да и купи плазмен телевизор ,,,,и не само това ,,,А искаше да е изненада и да заснема момента ,,,,,хахахх Е не се получи добре.Прибира се рожденничката от пазар с торби,аз се хиля насреща и снимам,Опаковала съм телевизора с панделка и съм го сложила на дивана (той е черен).Тя връхлита забързана и хвърля торбите точно върху телевизора и той се накланя на страни.На косъм да остане без подарък,,,,,голям смях,докато види,че има нещо на дивана момента беше отминал,,,После ме хока,че не съм и казала ,че ще я изненадаме,,,,
Активен
alexandrova_90
I'm wearing the smile you gave me....
«
Отговор #476 -:
декември 22, 2016, 08:08:01 »
Добро утро..
От както съм станала не спирам да се настройвам, че трябва да ходя до мола. Никога не ме е плашило това, доживях го
Дано се прибера преди 22ч.
Все едно отивам на война
Малко се ошашквам вече, че моята Звезда нищо не коментира и не получава.. Направо ще смажа куриера от Еконт, ако е объркал пратките
Активен
svekarva
«
Отговор #477 -:
декември 22, 2016, 08:21:00 »
Цитат на: lolitkabg в декември 22, 2016, 02:57:28
Свекърва ,страхотни са ти момчетата
Нищо,че ти е дошло в повече ,важното е,че са вложили мисъл и са се постарали.Представям си как са искали да те изненадат,,милите
Ако бяха вложили мисъл, сега нямаше да стои пред телевизора, в хола. Финансово работата е "танто за кукуриго", сумата ще им се върне като коледен подарък в евро, за екскурзии, изтеглени и опаковани в много красиви топки за елха /и не са с наша снимка
/. Остава ми само изненадата, която определено ще запомня с прибиране на леденостудено зеле в буркани и размирисване на обстановката. Сноши до 12ч. съм се занимавала с това. Ако малко бяха помислили, щяха да видят, че лаптопът ми е със счупен капак, че мобилният ми трябва да се зарежда всеки ден и че е на 3 години, както и че ми трябва малко помощ във вид на физически и психически труд за майка ми.
Карай, каквото било, било. Днес ще махат вратата от пантите и ще пробват да завъртят УРЕДА над печката. Понеже и двамата са много сръчни, а и не искат да ме чуят и да преместят печката и газовия котлон, много се надявам да не ми отворят още работа, да не останем без врата или печка и най вече те да не се наранят, че Родният е с две дискови хернии, а терасата е широка само 90 см. Цяла нощ не съм спала от притеснение
Ходи ми се по любов...
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #478 -:
декември 22, 2016, 08:27:58 »
Цитат на: svekarva в декември 22, 2016, 08:21:00
Ходи ми се по любов...
Ами мога само да ти предложа да те придружа...и да търсим дружно някой дето ще ни подари диамантен пръснен и обеци.
Или нов телефон с диаманти?...примерно...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #479 -:
декември 22, 2016, 08:28:20 »
Свекърва, трябвало е да се жертваш за още едно и да се молиш да е женско.Щеше да им налива акъл в главите на мъжете
Посмях се и аз за ваша сметка.Аз днес купувам последните подаръци (надявам се) и край.Просто ми се проточи всичко тази година.Айде децата ги оправих рано-рано, ама възрастните са ми проблемни.Моите хора са вече много по-добре, пъпките загарят и те започват да приличат на нормални.Ще видим само на дребната дали ще и остане белег на носа, че така усилено я драпа тая пъпка...
Хубав ден на всички!Коледа идва, усмихнете се!
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...