Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 19:37:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 47   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Декември и магията на Коледа!  (Прочетена 174867 пъти)

marry_me
Професор
Публикации: 304

BE YOURSELF ;)

« Отговор #405 -: декември 19, 2016, 07:43:31 »

Добро утро  Sunshine Днес денят ми ще е натоварен, очаква ме подготовка за най-важната сделка на годината. Ще имам нужда от доза късмет, така че приемам потоци от положителна енергия от всички страни blush

Черпя ви кафенце и сладки  Sunshine

Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #406 -: декември 19, 2016, 08:44:40 »

Привет!
Стискам палци, Миленка - младоженка!
Лоли, ние от 10 години за първи път ще се съберем всички за Коледа. Ама аз съм казала, за мен всеки ден, когато децата са тук, е празник Wink
Мария Другата ни е купила френска преса за кафе от Икеа, Родният счупи нашата и тя ме чу как се жалвам.  Wink За двете готвя от несесерите за шноли и по две човечета, играчки за елха. За законната Мария, като част от младото семейство ще има и сума за харчене, че отиват във Финландия за Нова Година.
От тях си получихме подаръка - шишенце с ванилов екстрат и ванилови шушулки, истински шафран, ленено масло капсули и разни лекарства и мазила, за които знаем и ползваме. Половин куфар неща транспортират за малкия, той си ги е поръчал на адреса на брат си. Доволни сме всички и по- добре, че не сме изненадани. heart good
Мари, пазя две кутии сладки от Швеция, видях, че е 100% същото съдържание. Наистина са хубави, много непретенциозни, с изчистен вкус.
Децата искат сладкиш Агнеса, едно време беше много вървежен. Сладките ще са от тези, които правя в последно време, водят се здравословни, сурови и печени. И без това ми остават суровини от ядковото мляко.
Котката се ошашави от лудницата вкъщи и сега спи непробудно от снощи. Два пъти ходих да я проверявам дали диша, така е отпрала girl_impossible smile
Прекрасна седмица на всички ни!
Активен
alexandrova_90
Публикации: 3545

I'm wearing the smile you gave me....

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: декември 19, 2016, 08:46:43 »

Добро утро smile

Съботата и неделята отминаха, а аз съм по-изморена, отколкото в петък  shok
Бях на банкет, където се пушеше вътре, беше смрад.. Новото ми палто вони на цигари, проветрявах го цял ден вчера  sad
Купихме всички подаръци, днес изпращам до Силистра, Варна.. Други ще доставяме лично, но са опаковани и подредени. Чакам само един крем на мама да дойде и сме финиш  heart

Вчера ходихме на Панаира на Книгата.. Божеее, обожавам го!! Бях като луд с картечница, като Илиян ми купи поредния подарък "за под елхата", книга по която точех лиги от няколко седмици и по книжарниците я нямаше http://www.capital.bg/light/neshta/2016/12/16/2884228_kniga_detski_i_domashni_prikazki_na_bratia_grim/
Купих си още 2 книжки и 3 за племенницата.. Имаше много намаленияяяя yahoo danceg

За тези, които нямат възможност да отидат до НДК, в ozone.bg има онлайн панаир на книгата и независимо от сумата за поръчка, доставката е безплатна  tease
Късмет, Миленка  give_rose

Свекс, много се радвам за твоята Коледа! Нека е прекрасна  heart heart heart heart
Нов отговор..

Гонят ме задачи! Спорна седмица и до после  give_rose give_rose give_rose
« Последна редакция: декември 19, 2016, 08:51:25 от alexandrova_90 » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: декември 19, 2016, 08:59:12 »

ДОбро утро, всички звучите прекрасно.Аз сладки ще правя тази седмица сигурно утре или в четвъртък.На Бъдни вечер се събираме в къщи нашите, ние и свекърва ми, на Коледа сме в нашите, традиция!Аз съм доволна така, ако трябва да съм честна.

Мари, изчисти си историята и ще ти се покаже новия аватар.

Свекърва, Тони, Мери, хубава и успешна седмица.Аз пак съм ви изпуснала и не знам за какъв щъркел говорите.

Ние сме варицелени.Под ние разбирам Моника и баща и.Детето ще пропусне празника в яслата, но ще открие под елхата един по-ранен подарък.Баща и горкия е много зле, направо ми е жал за него.Толкова много пъпки има, тресе го, не яде, абе ужас е.Тя е бяс, мрънка много, но и дивее.

Хубав ден от мен!
« Последна редакция: декември 19, 2016, 09:38:42 от магито » Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #409 -: декември 19, 2016, 09:21:08 »

Добро утро!

Тази седмица нямам търпение да приключва, само 4 дни ми е, искам почивкааа!

Уикенда не съм седнала 5 минути да почивам... излизания навън с детето, излизания в събота по женски, в неделя излизания пак по обяд, при дядо Коледа, при брат ми, от където със скандал си тръгнах и съм много разтроена ама здраве да е. Не могат да разберат че първо не е работа на никой дали работим за дете отново, и второ имам много валидни причини да не бързам с второто които те не зачитат и смятат че всичко е измислено от лекарите  shok направо избеснях.

Маги и мъжа ти ли? лелеее  nea тая седмица ще те крепим тук!

Мери ми аз правих тези, доста лесни са и много ароматни и вкусни. http://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/161/%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B8

svekarva бонбоните ти са върха, колежката вече ги прави и каза че са станали чудесни! Весело с Мариите smile
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #410 -: декември 19, 2016, 10:23:58 »

Здравейте!
Много предпразнична динамика има около всички.
Аз два дни бях с малкото без ММ. Нашите удариха няколко рамена. В събота вечер обаче заспах в 7, като бях дала задачка на дребното, да глътна сила за половин час. Странно, че още ме гони сън и то по никое време. Като се прибра ММ успяхме да се измъкнем и ходихме да купуваме подаръци.
Много ме е яд на деверът - бяхме видели костюм на Дядо Коледа и той трябваше да го купи лично. Е, купил го, ама бил супер малък. Какъв е смисълът?! ММ няма да влезе в него! Имахме поръчка да купим количка за племенника. Е, не купихме! Може ли толкова да са зле? Тотално ограничават интересите на детето си. Всеки път купуваме кола. Всички купуват коли.... Ние, ако дадем насока, много рядко се спазват. Та така - тоя път ММ бойкотира техните насоки.
Тъпо - в Джъмбо не намерих филц, а само креп хартия! Купихме си и прахочистачка по настояване на ММ. С други думи - елха, ама умряла, не истинска. Поне ме послуша да не е адският китайски кич, а е прилична и за парите си - максимално истинско изглеждаща. Довечера ще кичим лампичките и играчките с Мънинката!
Миленка, стискам палци! Много е трудно точно в този сезон да са важните сделки. Изживях го на старата работа.
Свекърва, и твоята не е лека, но поне да се порадваш на децата си. Много се смях за котката. Все едно бебе гледаш!
Тони ми запълни следобеда с идеята за книги!
Булче, спорна работа на теб!
Маги, радвай се за Моника. Никога не е подходящ момент, обаче аз я карах 3 месеца преди бала. Зор голям беше, а за малко ни празник, ни море, ни изпити за уни, ни държавен...
Активен
always_and_forever
Публикации: 2489

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: декември 19, 2016, 10:54:50 »

Добър ден!

Вече се чувствам по-добре, не като пребита. Не, че някой ме пита, де... pardon

Вчера бяхме на пазар - подаръци и покупки. Беше си студено, макар и да печеше.

А и вече започна обратното броене до излизането в почивка на ММ. yahoo

Мери ми, изпращам ти положителна енергия и стискам силно палци.  good

Свекърва, много хубаво, че след толкова години пак ще сте заедно всички на празника.  smile

Тонии, завид, завид за Панаира на книгата. Честити ти покупки! А в ozone.bg до кога продължава?

Маги, искрено ти съчувствам и за двамата. Дано бързо се оправят!  smile

Булче, хмм отсвирвай и не си ги слагай много тия вмешателства.  Wink

Али, и нашата е изкуствена и честно казано нещо не ми допада като форма, но когато я купувахме я видяхме само на картинка, хаха.  blush
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: декември 19, 2016, 13:05:27 »

Сега погледнах, че няма банер с реклама. Може да е свършил, но пак има много намаления + безплатна доставка независимо от сумата на поръчката + 5-10% при покупка с Мастъркард... Аз си поръчах с наложен платеж, че съм с Виза само, но пак е готско  Girl_hide pardon
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: декември 19, 2016, 14:19:09 »

Здрасти! heart  Аз ще ходя след малко за Кари, но да ви кажа, че стискам палци, за който има нужда и се радвам за динамиката около вас, и специално за децата на Свекс, че ще бъдат при нея по празниците.  Скорошно оздравяване на болните на Маги  heart
Обичам ви, напук на студа и тъпотията тук  heart
Чета ви редовно,  но не знам какво да споделя.
А през уикенда ходихме да гледаме коледната украса от колата,  че беше студено, направихме и елха в стаята на Кари.
Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: декември 19, 2016, 15:50:20 »

Празнично ми е на мен! Утре имам последни задачки по университета и после съм freeeee до Нова година!

Моята снежанка ще почака още два-три дни подаръка си, защото макар и да съм го купила, чак в сряда ще ми остане време да го пратя.

Свекърва, цялото семейство заедно за Коледа звучи много хубаво, като на филм. Дано си прекарате незабравимо  smile

Тони, не съм си купувала книги от... направо ме е срам да кажа! Всичко чета на компютъра, а в последно време това "всичко" е научна литература. Трябва да се поправя, занемарила съм си хубавата колекция.

Миленка, стискам палци!

Али, много гадно за костюма на Дядо Коледа - няма ли как да се поотпусне или поправи малко, за да може все пак да се използва?
Активен
pandapanda
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: декември 19, 2016, 16:17:54 »

Здравейте

скоро не съм писала, че у нас положението е разреви бебето и после го успокой - Бамбук е сополив и не се кефи на бейбивак. Вече предполагам е по-добре, защото най-после спахме през нощта. За събота и неделя мм каза да изеикаме нашите, е бяхме зомби и двамата.  Аз съм назад с картички и подаръци. Даже май някои хора щежси останат без подаръци, ама толкова. Поне с форумския успях.

Маги, да оздравяват и твоите болни.

Булче, брат ти пък що се излагат цццц

Свекс, тази Коледа, много ме изнадват твоите. Хем искам да кажа браво, хем е малко лицемерно от моя страна, защото забраних баби до 1 януари (и мм де, аз си го мислех, ама той предложи)
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #416 -: декември 19, 2016, 16:39:51 »

Ами те не идват нагости, те си идват вкъщи, това е разликата Wink
Панди, при болно дете и грипове това е най- правилното решение. Могат да дойдат по друго време винаги.  good
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #417 -: декември 19, 2016, 16:58:35 »

Свекърва, трябва да си горда с нас.... гледай каква бодра смяна свеки отглеждаш тука. Пандито, кога влезе в отбора, кога като си помисли нещо и мъжа и го предлага... трябва да вземем да измислим съчетание за поглед, мисъл и въздишка, издаваме го в книга и ставаме платинените момичета.

Бонус тайната за красота и безсмъртие на Касиопея, докато допишем книгата все ще си я спомните, нали?
Активен
lolitkabg
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: декември 20, 2016, 04:30:50 »

Свекърва ,браво на другата Мария Wink  слушала и внимавала,още една червена точка от мен Wink
Наистина си права,празник е всеки ден ,когато ти е пълна къщата.И аз съм много "ЗА" практичните и необходими подаръци.Омръзнало ми е от странни пуловери и неща,които дори не изваждам от кутиите.Нашите винаги се опитват да има момент на изненада и това ми харесва страшно много,но си предпочитам точни подаръци Wink
Маги ,да се оправят и двамата и да минава леко,особено за мъжа ти.
Тони ме подсети ,че в скоро време освен за бебета ,друго не съм чела  blush
Фани изпрати ни малко сняг,поне за тази седмица.Не съм виждала бяла Коледа,не си спомням от колко време smile
Активен
alexandrova_90

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: декември 20, 2016, 08:16:13 »

Добро утро smile

Много ми е лудница на работа.. Обичам сутрин да си пия кафето на спокойствие.. Не става братче..  girl_impossible

Изнервят ме всички  diablo
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 47   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: